Tiener zomerkriebels

De bel ging eindelijk en het schooljaar was voorbij. Aimee propte haar papieren in haar boekentas, nam afscheid van haar lerares en ging snel op zoek naar haar beste vriendin Julie in de gang. Er lagen overal papieren op de grond, omdat er net een kastje was opgeruimd. Terwijl ze de gezichten van de rondrennende leerlingen bekeek, knipoogde een nieuwe jongen uit groep 8 die ze herkende als iemand die net bij haar in de straat was komen wonen… en hij vroeg haar met zijn vinger naar het kastje te gaan.

“Aimee? Krijg ik je deze zomer te zien?” vroeg hij, terwijl hij naar haar gezicht keek, maar zijn ogen liet afdalen naar haar groeiende tietjes. Aimee had niet veel ervaring met jongens en omdat deze jongen ouder was dan zij, was ze zowel opgewonden door zijn aandacht als stiekem opgewonden door hem voor de eerste keer oog in oog te ontmoeten. Hij had bruin haar, blauwe ogen en droeg een gespierd T-shirt, waardoor ze zijn gespierde gestalte kon zien.

Hij bleef praten over het einde van het schooljaar en dat hij zo opgewonden was om in de herfst naar de middelbare school te gaan. Terwijl ze aandachtig naar hem luisterde, bleven anderen hen in de opgewonden gang voorbijvliegen en het schiep een droomachtige sfeer voor haar. Eindelijk was er een pauze en ze verzamelde de moed om iets te zeggen.

“Ik schaam me zo, maar ik weet niet eens hoe je heet,” gaf ze toe.

“Het is Cory … Cory Armstrong … Ik ben net bij je in de straat komen wonen. Sorry… . . Ik heb me niet eens voorgesteld.” Aimee hield van de glinstering in zijn ogen terwijl hij praatte.

“Natuurlijk… misschien kunnen we afspreken… Dat zou ik erg leuk vinden,” zei ze nerveus. “Ga je met de bus?” vroeg ze hoopvol, want ze wilde naast deze werkelijk HEETTE jongen zitten.

“Nee, mijn buurman haalt me op en zet me thuis af. Kunnen we vanmiddag bij mij thuis afspreken? Mijn ouders komen pas tegen het avondeten thuis… tenzij je plannen hebt of zo?” Dit ging veel sneller dan Aimee aankon.

“Uhhhhh… Ik moet bij mijn vriendin Julie zijn, maar misschien… als ik… “

“Neem haar ook mee als je wilt. Ik zou jullie graag eens bekijken,” zei hij met een grote grijns op zijn gezicht. Wat bedoelde hij daarmee, dacht ze? Een beetje vreemd, maar hij is zo knap! Ze keek plotseling naar beneden en zag dat de voorkant van zijn korte broek uitpuilde. Zijn stem bracht haar terug in de werkelijkheid.

“Kun je met haar praten?” vroeg hij, terwijl hij afwezig zijn opgewonden pik herschikte zodat hij niet zo ver uit zou steken. Toen hij zich realiseerde waar haar ogen naar keken, cirkelde hij zijn vingers om zijn dikke schacht en bewoog hem langzaam omhoog en liet hem toen los, in de hoop dat ze zijn staat van opwinding zou zien. Aimee kon niet geloven dat deze jongen zichzelf voor haar ogen betastte.

“Laat me haar vinden en ik laat het je weten…”

“Wat is je mobiele nummer?” vroeg hij, kijkend naar de klok boven het stel.

“Ik zal je HAAR nummer geven en dan kun je me daar bellen.” Hij opende zijn kastje en pakte zijn telefoon, hij bladerde naar de contactenlijst.

“Shoot,” zei hij, opnieuw kijkend naar haar pas gepiekte tepels die uit het dunne witte topje staken dat ze droeg. Ze kon niet geloven waar hij naar keek. Ze had alleen maar een paar appeltieten… niets vergeleken met die meisjes uit groep 8 die tieten hadden ter grootte van een vrouw.

“555…264…1793…heb je het?” vroeg ze terwijl ze toekeek hoe hij getallen op zijn hand schreef.

“Yup, geef me nu een dikke knuffel en ik zie jullie vanmiddag,” zei hij terwijl hij zijn telefoon achter in zijn broek liet glijden en zijn armen opende. Aimee was niet klaar voor wat volgde… toen hij zijn armen om haar middel sloeg en haar dicht tegen zich aan trok. Zonder na te denken volgde ze zijn voorbeeld en deed hetzelfde, trok hem nog dichter tegen zich aan. Het eerste wat ze voelde was de keiharde punt van zijn opgewonden pik die tegen haar buik duwde.

Hij was bijna een meter langer dan zij, dus zijn glibberige schacht bewoog zich langs haar navel omhoog naar de basis van haar ontluikende tieten. Ze voelde hoe zijn handen haar kont vastgrepen en haar schattige kleine strakke wangetjes begonnen te manipuleren. Tegelijkertijd ging hij opzettelijk op zijn tenen staan en bewoog zijn pik omhoog tot hij haar tietjes raakte. Hoe hij die schacht heen en weer kon bewegen tegen haar borsten en stijve tepels had ze geen idee … maar als gevolg daarvan begon haar vochtige kutje te lekken van opwinding.

Ze liet haar handen van zijn middel vallen en spiegelde zijn handbewegingen, voelde zijn kont op dezelfde manier als hij deed. Haar hart begon veel sneller te kloppen toen ze zich realiseerde dat deze man helemaal niets aanhad onder die zijdeachtige korte broek. Geen wonder dat ze zijn bijna blote pik tegen haar tietjes kon voelen, net alsof ze naakt onder de douche stonden.

“Ik moet gaan Aimee. Ik kan niet wachten om jullie eindelijk te zien,” zei hij, terwijl hij hun omhelzing verbrak, voorover leunde en zijn rugzak pakte en door de gang liep. Terwijl Aimee hem zag vertrekken… kwam Julie naar haar toe gerend.

“AIMEE! Laten we gaan, de bus gaat ons verlaten!” zei Julie met een bezorgde blik op haar gezicht. Aimee bukte zich en raapte haar boeken en andere spullen op, waarvan ze zich niet eens herinnerde ze op de grond te hebben gelegd. Terwijl ze voorover dook, kon Julie in het topje van haar vriendin kijken, recht naar de lichtroze blote tepels die zo merkwaardig stijf waren. Haar borsten waren zich ook aan het ontwikkelen en ze was verbaasd hoe gelijkend Aimee’s tietjes waren in vergelijking met die van haar eigen. Stiekem wilde ze de tietjes van haar vriendinnetje ook wel eens onderzoeken, maar ze wist niet dat dat over een uurtje of zo zou gebeuren.

“Tjonge, wat heb ik je veel te vertellen. Laten we gaan,” zei Aimee terwijl de twee meisjes naar de toegangsdeur van de school liepen. Toen ze in de bus stapten, waren de enige twee zitplaatsen direct achter Jason, de buschauffeur. Hij keek in de achteruitkijkspiegel om er zeker van te zijn dat alles duidelijk was, sloot de busdeur en drukte op het gaspedaal. Het schooljaar was voorbij en een nogal ondeugende zomer stond op het punt te beginnen.

Een wilde rit van school naar huis

Aimee leunde naar Julie toe om in haar oor te fluisteren. Ze wilde niet dat iemand hoorde wat ze zei. Geen van de meisjes merkte Jason op toen hij een van zijn spiegels bewoog zodat hij naar de meisjes direct achter hem kon kijken. Hij wist dat ze ongeveer 14 of 15 jaar oud waren en vond het heerlijk om naar hun ontwikkelende tietjes te kijken terwijl de bus over een hobbelige weg reed. Hij merkte al snel dat geen van beide meisjes een beha droeg en dat de trillingen van de bus of misschien datgene wat ze tegen elkaar fluisterden, ervoor zorgde dat er vier puntige tepels uit hun jonge borstkassen staken.

Hij wierp een blik over zijn schouder naar de tegenoverliggende zitplaats en zorgde ervoor dat de leerlingen niet konden zien dat hij zijn rits naar beneden trok en voorzichtig zijn lange 8″ lul tevoorschijn haalde. Hij keek naar een tweede spiegel en was er zeker van dat de rest van de kinderen in de bus luidkeels aan het praten waren over het einde van het schooljaar. Hij likte een paar keer langzaam aan de palm van zijn rechterhand en legde die toen direct op de kop van zijn pik. Het glibberige gevoel was waar hij naar verlangde toen hij zijn schacht begon te manipuleren door het strakke gat dat hij in zijn hand had gecreëerd terwijl hij toekeek hoe de meisjes samenkwamen en praatten.

Terwijl hij voor zich uit keek, wist hij dat hij een paar minuten had om hopelijk klaar te komen, als hij geluk had, voordat hij werd betrapt door leerlingen die de bus verlieten. Aimee en Julie stonden in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar terwijl hij de spiegel bekeek die op hen gericht stond. De tietjes van de twee meisjes begonnen elkaar te raken, bijna alsof hij het had gewild dat het gebeurde. Aimee was druk bezig met haar uitleg over wat er net was gebeurd bij haar kluisje, dus ze lette er niet echt op dat haar borsten, zo groot als een appel, de tieten van haar vriendin aanraakten.

Wat Aimee en Jason zich niet realiseerden was dat Julie nog steeds opgewonden was over het zien van de blote borst van haar vriendin en dat zij degene was die het contact had geïnitieerd. Toen Julie eindelijk Aimee’s tepel tegen de hare voelde schuren, dacht ze dat ze zou klaarkomen op de stoel. Terwijl Jason naar de actie achter hem keek, begon hij zijn schacht stevig samen te knijpen terwijl zijn sperma zich in zijn ballen begon op te hopen, wetende dat hij zijn orgasme naar beneden moest richten of de meisjes zouden overspoeld worden met zijn lading. …wat eigenlijk een opwindende gedachte was.

Aimee werd het fluisteren in het oor van haar vriendin snel beu, en ongeveer op dat moment besefte ze dat haar borsten tegen die van Julie wreven, en ze draaide zich lichtjes om… om geen aandacht te trekken. Voor een korte seconde keek ze naar haar vriendinnen stijve knopjes en was verbaasd dat ze zo stijf waren.

“Ik hoef niet te fluisteren… iedereen is wild en zo.” Ze keek naar iedereen die aan het roddelen was en toen naar de buschauffeur, die zich veilig bezig leek te houden, toen ze ervoor koos haar gesprek hardop voort te zetten.

“Hoe dan ook, zijn dingetje steekt een kilometer ver uit en hij zegt… Wat dacht je van een knuffel’? Zei Aimee.

“Wat heb je gedaan?’ vroeg Julie, opgewonden door wat ze hoorde en niet te vergeten dat ze net de tepels van haar vriendin tegen haar eigen stijve knopjes had gevoeld.

“Nou… hij opende zijn armen en trok me dicht tegen zich aan en legde zijn hand op mijn middel.”

“En heb je terug geknuffeld?” vroeg Julie die plotseling in beslag genomen werd door een snel beeld in een van de spiegels van de buschauffeur.

“Hell yes… het was geweldig… maar dat enorme ding van hem was net als prikken tegen mijn buik en hij was net als wrijven het tegen mij? Het was zoooo wild!” zei Aimee. Julie realiseerde zich plotseling wat er aan de hand was en terwijl haar vriendin haar eigen erotische verhaal vertelde, legde ze haar hand voorzichtig tussen haar benen in een poging niet de aandacht te trekken, maar ze wilde over dat speciale plekje wrijven dat nu jeukte om aandacht.

“Bleef hij maar wrijven over zijn pik?” zei ze plotseling, onderbroken door Aimee.

“Julie… dat is zo smerig!” zei Aimee.

“Maar jongens houden ervan als meisjes het een lul noemen. Mijn broer vertelde me dat een paar dagen geleden. Zo noemen ze het… een LUL.” Julie had een bijbedoeling in gedachten, want ze wist dat de buschauffeur zich voor hun neus aftrok. Ze herinnerde zich het gesprek dat ze met haar broer had gehad en herinnerde zich dat jongens het heerlijk vonden om meisjes vies te horen praten.

“Hij bleef maar over mijn buik wrijven, maar toen voelde ik hem op zijn tenen gaan staan. Ik kon het niet geloven.

“Waarom deed hij dat? Hij is toch al langer dan jij?

“Ik denk dat hij mijn borsten wilde aanraken met zijn… uh… lul,” zei ze zenuwachtig.

“Je houdt me voor de gek… hij wreef echt met zijn grote lange lul over je tieten! Shit, hoe voelde dat?” vroeg Julie terwijl ze met haar middelvinger over haar clitje wipte en genoot van hoe ze zich van binnen voelde. Ze wist dat haar tepels nog meer naar voren staken dan eerst, toen ze een snelle blik naar beneden wierp.

“Ik was een beetje bang, maar om eerlijk te zijn… het voelde geweldig. Hij bleef van de ene naar de andere tiet gaan en mijn knopjes tintelden. Ik kan niet geloven dat ik je dit vertel!” En Jason ook niet, die elk moment tot een uitbarsting kon komen. Hij wist niet dat Julie wist wat hij deed, maar om Aimee haar verhaal te horen vertellen was een van de meest erotische ervaringen die hij ooit had gehad. Te bedenken dat een 14- of 15-jarig meisje dat soort dingen doet.

“Dus Aimee. Ik wil graag weten of hij je zijn lul liet aanraken met je hand?

“Echt niet… in de gangen? Geen kans. Maar hij pakte m’n kont vast met z’n handen en trok me zo dicht tegen zich aan dat z’n pik tegen m’n tietjes drukte. Shit. Het voelde zo heet. En ik kneep in zijn kont met mijn vingers… Julie luisterde half, maar wist dat het tijd was om iets heel stouts te doen. Iets wat ze altijd al had willen doen en zien, maar haar oudere broer nooit had kunnen betrappen… terwijl hij het deed. Ze leunde voorover en fluisterde in Aimee’s oor… “Heb je ooit een jongen zijn lading zien spuiten? Je weet wel, aftrekken? Aimee bedekte haar mond, schaamde zich en zei. “Nee, maar ik zou het wel willen. Misschien kunnen we…” maar ze werd onderbroken.

“Ik heb het over nu. Maak er geen probleem van, maar Josh de buschauffeur, (ze wijst naar hem) kijkt al naar ons sinds we begonnen te praten. En net keek ik in de spiegel en zag dat hij zijn grote pik uit zijn broek had. Hij was aan het luisteren hoe we ondeugend praatten en tegelijkertijd aan het proberen zich af te trekken. Ik wil hem zien klaarkomen, jij niet? Ben je er klaar voor?”

“Dit is zooooooooooooo smerig Julie,” zei Aimee terwijl ze in de spiegel probeerde te kijken om een glimp op te vangen. “Ik had het niet eens in de gaten… Ik wil gewoon niet in de problemen komen,” bekende ze.

“Hij is het die in grote problemen komt als hij niet doet wat ik zeg. Ga lekker zitten en maak je klaar voor een kleine peepshow. Julie keek om zich heen om er zeker van te zijn dat de kust veilig was en de andere leerlingen nog allemaal bezig waren met hun gesprek. Ze leunde naar voren en fluisterde in zijn oor:

“Blijf doen wat je doet Josh . …want als je dat niet doet… …zal ik het vertellen en verlies je je baan. Ik wil dat je je spiegel naar beneden kantelt, zodat we die grote lul van je kunnen zien… sperma voor ons spuit. Ik wil dat je het recht omhoog spuit, zodat we het kunnen zien vliegen. Ga je gang en beweeg de spiegel langzaam tot ik zeg dat je moet stoppen. Julie draaide zich om en zei tegen Aimee:

“Knik met je hoofd als je zijn pik kunt zien,’ zei ze. Aimee zei nerveus: “OK”. Josh was betrapt en had weinig keus. Hij kantelde de spiegel langzaam naar beneden terwijl Julie naar haar vriendin keek voor een knikje. Plotseling werd Aimee’s gezicht rood en ze knikte snel met haar hoofd op en neer. Daar voor haar stond de volledig stijve naakte pik van de man, bijna helemaal paars van opwinding. Ze keek gefascineerd toe hoe zijn hand de schacht stevig vastpakte terwijl hij hem op en neer rukte.

“Goed zo Josh . …doe nu net alsof je mijn tieten in je handen hebt en spuit je spul overal naar binnen!” zei Julie terwijl ze achterover leunde en naar haar vriendin toe leunde, proberend hetzelfde uitzicht te krijgen. Het moet haar jonge stem zijn geweest of het beeld van hem terwijl hij aan de tieten van het meisje draaide, maar de meisjes keken toe hoe zijn hand snel op en neer bewoog langs zijn jeukende schacht, slechts een paar keer toen ze hem hoorden kreunen en in de spiegel zagen ze hoe het topje van zijn pik dikke witte klodders heet sperma uitspuwde.

Hij trilde rijkelijk van het orgasme en verloor bijna de controle over de bus toen de tweede spurt werkelijk tegen het plafond boven hem spatte. De meisjes bleven toekijken hoe hij zich aftrok terwijl hij de slijmerige sperma van een week over het hele dashboard bleef spuiten. Het begon te kwijlen over zijn hand en pols. Julie legde haar hand op haar kutje en begon zichzelf te wrijven. Aimee merkte er niets van terwijl ze in de spiegel staarde, zich afvragend of ze Cory precies hetzelfde zou zien doen… binnen een paar minuten.

Vermaak voor de jonge tieners in de kelder

Cory bedankte zijn buurvrouw voor de rit naar huis en liep naar zijn voorportaal, zich nog steeds herinnerend hoe het voelde om zijn pik tegen Aimee’s borsten te wrijven. Hij had er altijd over gefantaseerd om dat op een dag met een meisje te doen, en hij stond op het punt klaar te komen terwijl hij de erotische scène steeds weer opnieuw in zijn hoofd afspeelde. En de gedachte het nog een keer te doen… deze middag dreef hem bijna naar de badkamer waar hij routinematig zijn pik insmeerde met vaseline en zijn sappen eruit spoot.

Hij woonde bij zijn vader, van wie hij wist dat hij tot laat op zijn werk zou zijn. Zijn fantasie ging verder terwijl hij zich voorstelde hoe het zou zijn om deze twee middelbare schoolmeisjes zover te krijgen dat ze hun kleren voor hem uittrokken en hopelijk die van hemzelf ook. Hij had nog geen geluk gehad met meisjes van zijn eigen leeftijd, hoewel hij best knap was. Meisjes van groep acht gingen allemaal voor jongens van de middelbare school, dus had hij weinig keus, vooral omdat hij net in de buurt kwam wonen.

Cory wist dat zijn vader een voorraad pornobestanden en minifilmpjes voor schoolmeisjes op zijn harde schijf had staan, en hij vroeg zich af of hij opzettelijk iets moest opzetten waar de meisjes naar konden kijken als ze aankwamen. Hij had het wachtwoord van zijn vader gevonden, en sindsdien ging hij, als hij thuiskwam van school, vaak meteen naar de studeerkamer, haalde zijn pik tevoorschijn, en bracht uren door met spuiten en een geile voyeur te zijn met behulp van zijn vaders pornostock.

Het voedde ook zijn aantrekkingskracht tot meisjeslichamen… met hun groeiende tieten en kale kutjes. Hij vroeg zich af of Aimee of Julie haar op hun kutjes hadden of niet. Op dit moment wilde hij alleen dat ze langskwamen… maar het idee om de computer te gebruiken… om hun interesse te wekken was veelbelovend.

Ondertussen waren Aimee en Julie Julie’s huis binnengegaan, nog steeds luid pratend over wat er net in de bus gebeurd was.

“Ik kan nog steeds niet geloven dat je hem dat hebt laten doen!” zei Aimee. “Hij schoot zijn spul helemaal overhoop. En heb je gezien hoe groot zijn COCK? Hoe zou die ooit in een meisjeskutje passen?”

“Ze zeggen dat onze kutjes zich kunnen uitrekken… Heb je ooit geprobeerd iets in je kutje te stoppen?” vroeg Julie, nieuwsgierig hoe haar vriendin de vraag zou aanpakken,

“Wat? Jij bent zoooooooo vies Julie! Ik had geen idee!” giechelde ze.

“Nou, je wrijft je ’s nachts wel in, hè?” zei Julie met een grijns.

“Dat is persoonlijk, weet je?” plaagde Aimee. “Maar je moet weten dat ik dat doe … net zoals jij daarnet in de bus deed!”

“Ik dacht dat je me niet zag?” zei Julie, geiler wordend naarmate het gesprek vorderde. Op dat moment fantaseerde ze over het wrijven van haar naakte kutje tegen het kutje van haar vriendin tot ze beiden tot een hoogtepunt kwamen. “Nou, je moet toegeven dat het behoorlijk wild was om te zien hoe hij zijn LUL vastpakte en er helemaal freaky mee tekeer ging.” Ze werden plotseling onderbroken door het rinkelen van de telefoon.

“Dat kan hem zijn!” tjirpte Aimee, “Neem de telefoon op!” Julie greep naar de telefoon en nam hem op.

“Hallo? Nope … dit is Julie. Wil je haar spreken? Goed. Hier is ze, en met die inleiding overhandigde ze Aimee de telefoon. Aimee was bijna karmozijnrood van schaamte en anticipatie.

“Hallo … Corey? Ja, Aimee hier. Kunnen we nog steeds langskomen?” Er was een korte pauze toen ze verwerkte wat ze hoorde.

“Jacuzzi? … ah … Ik denk het. Natuurlijk zou dat geweldig zijn.” Weer een korte pauze.

“Wat dacht je van 15 minuten ? Oké… we zullen er zijn.”

“Weet je wat ? Zijn vader heeft net een bubbelbad laten plaatsen… en hij nodigde ons uit om het uit te proberen. Ik wil echt niet naar huis… Heb je een ander pak dat ik kan dragen?

“Uh huh … maar het is een beetje schraal . … maar je past er wel in.”

“Kan me niet schelen… laten we gaan! Ik kan niet geloven dat een jongen uit groep 8 wil dat we naar zijn huis komen.”

Corey zat in z’n woonkamer naar buiten te staren tot hij de twee gretige meisjes zag aankomen. Beiden droegen sweatshirts en shorts en hij moest toegeven dat Aimee’s rode haar zijn pik deed rijzen. Maar toen ze zich omdraaiden naar de voordeur, waren het Julie’s lange blonde haren en mooie blauwe ogen die de stijve erectie afmaakten die aan de voorkant van zijn zijdeachtige korte broek naar buiten stak.

Toen hij de klop op de deur hoorde, stelde hij zijn stijve lul bij … hij wilde ze zeker niet laten schrikken met zijn 7″ staaf, ondanks het feit dat Aimee hem al over haar hele buik en tietjes had gevoeld. Met een beetje geluk zou hij hetzelfde kunnen doen met beide meisjes… zonder hun topjes.

“Hé jongens… blij dat jullie konden komen. Kom binnen. Jij moet Julie zijn, hè?” vroeg hij, terwijl hij zijn ogen op en neer bewoog langs haar kleine gestalte. Met haar sweatshirt dat haar borsten enigszins verborg, fantaseerde hij dat die van haar wel eens op die van Aimee zouden kunnen lijken. Julie’s ogen twinkelden terwijl ze reageerde op zijn uitnodiging.

“Yup, dat ben ik en ik begrijp dat je Aimee al kent. Jullie zijn een tijdje geleden nogal close en persoonlijk geworden, hè?”, plaagde ze.

“Iemand moet je er alles over verteld hebben, hè?” zei hij terwijl hij Aimee aankeek. Opnieuw glansde haar natuurlijke rode haar terwijl hij de twee meisjes zijn huis binnenliet. Aimee had haar hoofd in verlegenheid naar beneden gericht, maar vond al snel iets om naar te kijken toen ze merkte hoe moeilijk Cory kon lopen omdat zijn pik stijf tegen zijn korte broek duwde. Ze vroeg zich af hoe zijn pik zich verhield tot de schacht van de buschauffeur.

“Willen jullie iets drinken of willen jullie online gaan… of misschien teruggaan en het bubbelbad bekijken? Ik heb hem helemaal aangezwengeld en klaar voor actie,” zei hij suggestief. De meisjes keken elkaar aan, niet precies wetend wat ze moesten zeggen. Hun maag kronkelde van opwinding terwijl ze Cory’s verschijning stonden te bewonderen.

“Ah … jouw … het is jouw huis Cory … het is aan jou,” zei Julie uiteindelijk.

“Hebben jullie je pakken bij je?” vroeg hij… zich afvragend of ze die onder hun kleren verstopten aangezien ze niets bij zich hadden… zich stiekem afvragend of hij ze zover kon krijgen om met hem te naaktzwemmen en de pakken te vergeten.

“We dragen ze eronder, zie je” zei Aimee, terwijl ze opzettelijk de capuchon van haar sweatshirt openritste zodat het bovenste deel van haar borst zichtbaar werd. Julie’s reserve bikinipakje was ongeveer een maat te klein, en ze wist dat haar jonge tietjes er sexy uitzagen in de outfit. Ze zag hoe Cory’s ogen haar borsten onderzochten, en haar tepels begonnen langzaam aan de voorkant van haar dunne topje uit te steken. Julie genoot ervan toe te kijken hoe het tweetal in stilte flirtte en inspecteerde ook de voorkant van Cory’s witte Nike short, die helemaal uitgetrokken was door de stijve staaf die er duidelijk opgewonden onder zat.

Toen ze beter keek, zag ze dat de jongen er niets onder droeg. Het donkerroze topje van zijn pik was bijna volledig zichtbaar toen het tegen het zijdeachtige nylon van zijn korte broek drukte. Ze kon niet wachten om te zien hoe zijn schacht zich verhield tot die van Josh … en vroeg zich af of ze hem ook kon laten klaarkomen.

“Ik vind roze mooi bij jou, met je rode haar,” zei Cory onbewust terwijl hij voor de tweede keer in minder dan vijf minuten zijn pik rechttrok. “En jij Julie? Heb jij je pak eronder aan?”

“Uh, huh . . . en het wordt een beetje warm . . . met het aan . . . ook,” zei ze terwijl ze haar handen onder de dikke onderkant van het sweatshirt topje liet glijden en langzaam . . . en suggestief haar grote paar-achtige tietjes eronder onthulde. Zowel Aimee als Cory keken toe hoe Julie met haar heupen wiebelde en tegelijkertijd de stof over de cups van haar blauwe bikinitopje trok en van haar schouders.

“Dat voelt veel beter … hoe vind je het Cory?” zei ze terwijl ze haar hemdje op de grond legde en haar handen op haar heupen legde terwijl ze haar rug rechtte en haar ontwikkelende borst vooruit stak. Aimee had jaloers kunnen zijn, maar was dat niet terwijl zij en Cory toekeken hoe de tepels van haar vriendin uit het lycra/katoenen blauwe topje staken. Ze had niet eerder gezien hoe haar vriendin zich aankleedde en de outfit was erg onthullend toen ze haar tepels ter grootte van een nikkel nauwkeurig bekeek door de stof met hun stijve knopjes die naar buiten staken.

“Inderdaad heel mooi… Als je het over geluk hebt dat je twee mooie dames hebt om naar te kijken… zullen we nog veel plezier beleven.”

“Weet je zeker dat niemand ons stoort, Cory?” vroeg Aimee, nog steeds een beetje bezorgd om in een jongenshuis te zijn zonder dat er iemand thuis was.

“Nee… Ik woon bij mijn vader en hij maakt overuren deze week. We hebben de hele middag voor onszelf. Waarom kijken jullie niet even naar zijn computer in de studeerkamer, dan haal ik wat cola voor ons. Hij heeft een nieuwe 24″ monitor… kom maar kijken,” zei hij terwijl hij opstond en hen naar de volgende kamer leidde.

“Weten jullie hoe je hem moet gebruiken?” vroeg hij, terwijl hij de kamer in liep. “Zij wel,” zei Julie. Wat ze niet wisten was dat hij opzettelijk een aantal bestanden open en beschikbaar had gelaten voorafgaand aan hun bezoek.

“Ga je gang en wiebel met de muis,” zei hij bijna uitdagend Aimee om dingen aan het rollen te brengen. Aimee vond het heerlijk om online te gaan en ging meteen zitten en greep de draadloze muis, schudde ermee. Onmiddellijk verscheen de screensaver van zijn vader, een reeks foto’s van topless meisjes van hun leeftijd, van allerlei verschillende etnische achtergronden. De meisjes staarden naar de onthullende prenten.

“Oh ja… sorry daarvoor… mijn vader kijkt graag naar meisjes tietjes… net als ik. Ik ben zo terug,” zei hij terwijl hij de kamer verliet en door de hal liep.

“Ik vraag me af of hij net zo geil is op jonge meisjes als zijn vader. Kijk eens naar al die tieten?” De ogen van het meisje gingen van het ene beeld naar het andere. Julie werd steeds opgewondener toen ze naast haar vriendin achter de computer ging zitten.

“Eens kijken, het lijkt erop dat we ongeveer gemiddeld zijn, als je die andere grietjes bekijkt,” zei Julie terwijl ze op haar borst neerkeek.

“Dat topje van jou, laat weinig aan de verbeelding over… toch. Het is zo ondeugend!” zei Aimee speels terwijl ze de stijve tepel van haar vriendin door haar lycra-katoenen topje heen aanraakte. Julie leunde snel naar rechts om de vinger van haar vriendin los te maken, en gleed plotseling met haar duim naar beneden in de cup van Aimee’s topje en bracht ondeugend de rubberachtige tepel tussen haar vinger en kneep en verdraaide onmiddellijk het erecte knopje.

“WAT BEN JE AAN HET DOEN, JIJ KLEINE LEZBO! Laat mijn tietjes met rust! Cory zou je kunnen zien! Laten we eens kijken wat er nog meer op deze machine staat voordat hij terugkomt,” zei Aimee terwijl ze een van de voorgeopende bestanden onder aan de PC activeerde, getiteld “Pics of Girls Exciting Men”. Beide meisjes realiseerden zich al snel dat ze veel verder waren gegaan dan de soft-porno foto’s van topless meisjes van hun leeftijd en plotseling kwam een menu van 20 of meer foto’s in beeld. Aimee klikte vakkundig op verschillende bestanden en al snel waren de meisjes gefascineerd door de hardcore foto’s. Als eerste kwam er een opname van twee naakte meisjes die elkaars tieten aanraken terwijl een man naast hen toekijkt … met zijn hand over de voorkant van zijn korte broek.

“Holy shit,” zei Julie. “Laten we de volgende eens bekijken…” Aimee had weinig aanmoediging nodig en klikte op het volgende bestand. Het scherm toonde onmiddellijk dezelfde meisjes … maar deze keer, hoewel ze een van hun handen op elkaars tieten hielden … hadden ze hun andere hand over hun kale kutjes begraven. Het camerastandpunt was iets dichterbij en je kon de middelvingers van de meisjes zien trillen met hun clitoris. Maar het meest verbazingwekkende aan het beeld, althans in de gedachten van de meisjes, was dat de man zijn HEEL LANGE PIK tevoorschijn had gehaald en er zijn vingers omheen had gekruld.

“Verdomme… zijn pik is groter dan die van Josh… zullen we een andere bekijken?” vroeg Aimee angstig om naar de volgende dia te gaan.

“Zeker weten… Ik word supergeil als ik hier naar kijk. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Hoewel ik weet dat mijn broer dat wel heeft. Ga naar de volgende! Cory sloop voorzichtig terug naar de studeerkamer en gluurde naar binnen. De monitor was zo groot dat hij gemakkelijk kon zien waar de meisjes naar keken. Hij was opgewonden dat ze door de dia’s gingen en duidelijk opgewonden raakten op hetzelfde moment.

Het volgende beeld kwam op en de meisjes bleven naar het scherm staren. Deze keer zaten dezelfde twee geile meisjes op hun knieën aan weerszijden van de man. Ze hadden elk hun vingers met één hand om zijn enorme pik gewikkeld en hun andere hand was nog steeds hun kleine kutjes aan het manipuleren… maar deze keer hadden ze twee of drie vingers in hun tienerkutgaatjes begraven.

“Ik kan het niet helpen Aimee. . . Ik moet klaarkomen,” zei Julie terwijl ze haar hand tussen haar benen legde en haar clitoris onder haar short begon te wrijven. Het broekje van haar bikini (daaronder) was erg dun en de vibratie leek haar hunkering naar verlichting te bevredigen. “Ga door…” smeekte ze bijna.

Cory wist dat de volgende beelden zeer expliciet waren en hij trok de voorkant van zijn witte short naar beneden en liet zijn 7″ pik in zijn open hand liggen terwijl hij zich begon af te trekken. Het volgende shot was een close up van beide meisjes die om de beurt de stijve staaf van de man likten. Het ene meisje had haar mond open en had de kop van de pik ingeslikt, terwijl het andere meisje er lui onder likte.

“Dat is smerig!” zei Aimee, hoewel het een automatische jonge tienerreactie was en stiekem vond ze de orale behandeling die de meisjes gaven heel opwindend. Zonder na te denken verplaatste haar linkerhand zich van haar knie naar dat warme plekje tussen haar benen … net als haar vriendinnen. Aimee klikte op de volgende foto, en deze keer toonde het de twee meisjes, nog steeds op hun knieën, met hun tietjes volledig opgewonden, maar ze zaten naast elkaar.

Tegenover hen, in een uniek zijaanzicht, was de man zijn pik aan het legen over hun gezichten en borsten. Het leek alsof hij al verschillende ladingen van zijn hete sperma had geschoten, aangezien hun borsten en gezichten druipend waren. Beide meisjes begonnen te beven van opwinding en hoogtepunt toen de beelden van het trio eindelijk hun tol eisten op hun lichamen. Normaal gesproken zou elk van hen zich te veel hebben geschaamd voor deze acties. maar de visuele stimulatie had hen beiden over de rand gebracht.

Cory stond op het punt om zijn lading te lozen. maar hij besloot dat hij liever de tweede fase van zijn verleiding uitvoerde voordat hij dat deed. Hij sloop terug door de gang en kwam toen luidruchtig terug naar de kamer.

“Hoe gaat het met jullie?” vroeg hij retorisch voordat hij de kamer binnenkwam. Aimee sloot snel de map en beide meisjes trokken hun handen terug van tussen hun benen.

“Ah … prima … uh … Cory… Ik moet even naar het toilet als dat goed is?” zei Julie karmozijnrood van het bijna betrapt zijn. Cory kwam de kamer binnen en bekeek hun beschaamde gezichten.

“Ik ook… als je terug bent,” zei Aimee.

“Geen probleem… De badkamer is in de gang,” zei hij terwijl hij in die richting wees.

“Aimee en ik gaan regelen wat we nu gaan doen” zei Cory. Julie baande zich snel een weg door de gang, haar stijve tepels nog steeds zichtbaar door het lycra/katoenen topje.

“Ik wil hierna een rollenspel doen… als jullie daar voor in zijn.”

“Natuurlijk… wat je maar wilt,” zei Aimee, nog steeds denkend aan de laatste foto met de stromen slijmerig sperma over de gezichten van de meisjes.

“Geweldig… wil je met mij dingen naspelen, of wil je het verhaal lezen?” vroeg hij.

“Het maakt mij niet uit … wat dacht je ervan als jij voor ons beslist?” zei ze terwijl ze merkte dat hij zijn shirt had afgeworpen en nu alleen nog het witte Nike broekje droeg dat hij minuten geleden nog aan had gehad.

“Nou, weet je wat. Waarom zijn jij en ik niet de acteurs en leest Julie voor wat we moeten doen. Het wordt een beetje expliciet, maar ik denk dat jullie het wel leuk zullen vinden. Ik schreef het net voordat jullie kwamen… maar met jullie in gedachten. Ik hoop alleen dat jullie niet te jong zijn en het script niet willen volgen. Aimee was blij dat hij iets had geschreven met haar in gedachten, maar was beledigd door de “te jong” verwijzing.

“Cory, we zouden hier niet zijn als we niet geïnteresseerd waren in jou. Ik weet dat jullie geil worden… en ik denk dat ik bijna alles aankan… probeer het gewoon.” Cory glimlachte bij dit antwoord toen Julie terugkwam. Ze had een washandje gebruikt om haar druipende kutje af te vegen. Ze was opgewonden door Cory’s verschijning… minus het shirt, de schoenen en de sokken. Aimee verontschuldigde zich en verliet de kamer.

“Goed Julie, dit is wat we besloten hebben. Ik heb een erotisch verhaal geschreven voordat jullie kwamen en Aimee wil de stukken spelen als jullie het lezen. Ze zegt dat jullie oud genoeg zijn en dat jullie je mond houden over wat we gaan doen. Je wordt de regisseur en de lezer van het verhaal, dat moet leuk zijn. Het enige verzoek dat ik heb, is dat jullie je korte broek laten zakken en lezen met alleen je bikini aan. Je hebt een lekker lichaam, en ik kijk er graag naar… ok?” vroeg hij. Toen ze haar complimenten kreeg zei ze:

“Natuurlijk…” terwijl ze het bovenste knoopje losmaakte, de voorkant van haar broekje dichtritste en het tot haar enkels liet glijden. Zo opgewonden als Cory eerder was geweest … over het bijna doorzichtige lycra topje, zo opgewonden was hij toen hij zag hoe de onderkant van haar pakje haar heupen omsloot en bijna een perfect beeld gaf van haar strakke kleine kutje eronder. Misschien was het zijn verbeelding, maar het leek bijna alsof haar sappen tussen haar benen doorgelekt waren.

“Veel beter… Ik kan niet geloven dat jullie pas 14 zijn. Kijk eens wat jullie met me doen,” zei hij ondeugend terwijl hij naar zijn enorme erectie wees, wachtend op haar reactie.

“Echt waar,” zei ze bijna flauwtjes, terwijl ze ongegeneerd naar zijn volle erectie keek die zich tegen de witte stof uitstrekte. Ze kon zijn stijve pik eronder goed zien.

“Hier is het script … dus waarom kijk je het niet even door. Vergeet niet het langzaam te lezen en de dingen te laten gebeuren,” zei hij en overhandigde het vel papier aan haar. Aimee kwam terug met haar sweatshirt nog aan en haar korte broek eronder, die haar badpak verhulde.

“Julie begrijpt wat er gebeurt dus laten we naar de kelder gaan waar ik een kleine set voor ons heb gemaakt,” zei hij en leidde de meisjes bijna als de rattenvanger. Hij had de digitale camera achter een paar gordijnen geplaatst die de kamers van elkaar scheidden en had hem al aangezet, zodat hij dat niet hoefde te doen en de pret niet hoefde te bederven als ze het niet leuk vonden om gefilmd te worden.

“Dit is zooooooooooo kinky Julie, maar ik denk dat ik me wel zal vermaken, vooral als er ook nog zoengedeeltes zijn,” zei Aimee toen de meiden langzamer waren gaan lopen en hem voor hadden laten gaan.

“Hé… Ik beloof dat er veel liefde in dit script zit. Ik kan niet wachten om naar jullie te kijken,” zei ze terwijl ze het script uit het zicht hield. Toen ze eindelijk beneden waren, werden ze verrast door de lichten die een bank verlichtten met een dik wit tapijt ervoor.

“Zijn we klaar?” vroeg hij.

“Ik wel!” zei Julie. “En jij?” vroeg haar vriendin.

“Ga ervoor,” zei Aimee.

“Goed, jullie gaan rechts staan en laat mij wat voorlezen en volg dan gewoon wat ik zeg. Ik zal wachten tot je doet wat er op het script staat. En Aimee … . . Ik wil gewoon dat je mijn instructies volgt, oke? Niet eerlijk de actie stoppen of zo … begrepen?”

“Uh huh …” zei ze, plotseling wantrouwend over de opmerkingen van haar vriendin.

Julie: Aimee en Cory ontmoetten elkaar in de gang op school, en hij vroeg haar mee te gaan naar zijn kelder waar hij romantische dingen met haar wilde doen. Toen ze beneden kwamen, nodigde hij haar uit om op de bank te zitten. (Aimee giechelde toen Cory haar hand pakte en haar naar de bank trok en ze gingen zitten).

Het duurde niet lang of hij had zijn arm om haar nek en ze keken elkaar aan. (Ze keek op van het script en zag hoe de twee haar suggesties imiteerden).

Na een paar minuten, leunde Cory voorover en kuste Aimee op de lippen. “Ga je gang jongens… jullie moeten het script volgen,” plaagde ze. (Aimee had nog nooit een jongen gekust en toen zijn lippen de hare raakten, begon haar lichaam te tintelen en te trillen van opwinding. Julie liet de twee een paar minuten zoenen voordat ze verder gingen).

Julie: Dit ging een tijdje goed, maar Cory werd supergeil en wilde Aimee’s lichaam aanraken. Hij vroeg haar haar shirt uit te trekken en ze wist dat de enige manier om dat te doen was om voor hem te gaan staan. “Ga je gang Aimee. Doe wat ik zeg en trek die korte broek ook uit. Ook al was dat geen deel van zijn script. Je weet dat je het wilt,” provoceerde ze. (Aimee schudde haar hoofd en zei: “Ik kan niet geloven dat ze me dit laat doen!” Maar omdat ze sportief was en nog steeds hield van het gevoel van zijn lippen tegen de hare, deed ze haar kleren uit).

Dit was de eerste keer dat Cory of Julie Aimee in Julie’s andere pakje zagen, en ze staarden allebei naar haar ontwikkelende lichaam dat zo nadrukkelijk gewikkeld was in het te kleine badpak. Het topje was niet zo onthullend als dat van Julie… maar Aimee’s stijve tepels staken door de dunne stof naar buiten en toonden haar opwinding).

Toen Aimee haar shirt uit had, ging ze weer naast Cory zitten, leunde voorover en kuste hem. (Aimee glimlachte naar Cory, bijna gehypnotiseerd door de bevelen van haar vriendin en plaatste zachtjes haar lippen weer op de zijne. Cory sloeg zijn armen om het opgewonden meisje heen en drukte zijn lippen tegen de hare. Dit was opwindend Julie … en ze kon niet wachten om verder te gaan naar het ondeugende deel van het script dat hij had geschreven. Ze wachtte nog een paar minuten terwijl ze toekeek hoe beide geliefden hun handen over elkaars rug bewogen en elkaar dichter naar zich toe trokken).

Julie: Cory werd heter en heter en reikte dapper omhoog en raakte Aimee’s tietjes aan, over haar topje heen. (Voordat ze iets kon zeggen, zag ze hoe Cory Aimee’s borst in zijn hand pakte en in de appeltjesgrote tietjes begon te knijpen. Ze hoorde haar vriendin kreunen toen de geile jongen haar tieten bleef manipuleren).

Julie: Aimee’s stijve tepels, duidelijk afgetekend door de stof van haar topje, hadden de grootte van kleine snoepjes toen Cory ze door haar topje heen begon te draaien. (Opnieuw had Cory het script gevolgd zonder het te horen, en Julie keek toe hoe haar beste vriendin werd betast door de jongen uit groep 8. Ze gleed met haar hand langs haar buik en onder de stof van het lycra broekje. Al snel wreven haar vingers over de kale clitoris die hunkerde naar verlichting. Ze kon niet wachten om verder te gaan.)

Julie: Aimee wilde Cory’s hand en zijn vingers op haar blote borst voelen, dus reikte ze zich om en maakte haar topje los. (Aimee verbrak hun kus en kondigde aan: “Je bent een supersnelle… nietwaar?” Terwijl ze naar voren leunde en het nauwsluitende bikinitopje losmaakte. Terwijl het materiaal over haar borst losliet, bracht ze haar schouders dichter bij elkaar en liet het kledingstuk naar beneden glijden. Langzaam kwamen twee perfect gevormde borsten in zicht, met jellybean-achtige tepels die stijfjes naar buiten staken om haar opwinding te tonen. Cory merkte op: “Ohhhhhhhh Aimee, ik hou van je tieten, laat me erin knijpen en zuigen.”

Julie: Cory stak zijn hand uit met beide handen en streelde zachtjes haar tietjes. Ze waren gekreukt van verlangen en hij leunde ertegenover en kuste en zoog erop waardoor ze kreunde van genot. (Terwijl ze het stel hoorde kreunen en hijgen van verlangen, begon Julie zich te ergeren aan de stof van haar bikinibroekje dat haar in de weg stond om zichzelf te bevrijden.

Het kon haar niet schelen hoe dan ook, ze maakte de strikjes los die haar pakje vasthielden en onthulde haar blote poesje zodat ze kon doorgaan met zichzelf af te trekken terwijl ze met haar vrienden sprak. Ze wilde het tempo erin houden terwijl ze toekeek hoe Cory hongerig aan de tieten van haar vriendin zoog. Hij sabbelde aan de tepels terwijl Aimee haar waardering mompelde. Julie was nu bijna net zo opgewonden als haar vriendin. Maar het was tijd om Cory’s paars geaderde wreker te ontketenen en toe te kijken hoe haar vriendin haar eerste pik zoog terwijl ze over haar kutje bleef wrijven.)

Aimee werd zo opgewonden dat ze haar hand in Cory’s broekje stak, en gretig probeerde ze zijn blote lul aan te raken. (“Ga je gang meisje… je vond het heerlijk om hem tegen je tieten te voelen in de gang een uur geleden. Pak die LUL en laat hem zich echt goed voelen. Laat het haar zien, Cory. Laat haar zien hoe ze jou een uitzonderlijke beurt kan geven. Cory was echt in vuur en vlam op dit punt. Hij bleef zuigen aan de tepels van het meisje, en bewoog van links naar rechts… zodat zijn speeksel haar borst kon bedekken met een glimmende herinnering aan zijn passie.

Tegelijkertijd pakte hij haar schouders en tilde haar zachtjes van de bank, nog steeds zuigend aan haar tieten. Hij bewoog zijn mond weg om suggestief de volgende woorden uit te spreken: “Trek mijn broek uit Aimee. Ik wil dat je mijn pik ziet. Wees niet verlegen. Kijk hoe groot je hem hebt gemaakt. Julie was gebiologeerd toen haar vriendin voor de oudere jongen knielde, haar hand omhoog stak en langzaam zijn witte onderbroek naar beneden trok. De 7” pik raakte tijdelijk verstrikt in de nylon stof, maar met zijn hulp kwam het kloppende orgaan vrij en dobberde voor haar gezicht.

Aimee keek langzaam voor zich uit en zei: “Hij is enorm, Cory… Ik kan het niet geloven!”

“Wikkel je hand om de kop, knijp er een beetje in en beweeg hem zo op en neer,’ zei hij terwijl hij het demonstreerde. Zijn pik was echt paars van opwinding toen het jonge meisje haar hand omhoog stak en haar vingers om de omtrek van zijn lange pik krulde. Cory sprong al snel even op toen hij haar aanraking voelde. Ze begon haar vingers op en neer te bewegen, volgens zijn instructies.

Julie: (Doet alsof ze voorleest uit het script) “De huid van zijn pik was een beetje droog en hij moest helemaal nat worden en dat kon maar op één manier gebeuren”. (Julie liep snel naar haar knielende vriendin toe en knielde naast haar neer.

“Aimee had nog nooit een pik in haar mond gehad, dus haar goede vriendin Julie knielde naast haar, leunde voorover en plaatste haar lippen over Cory’s PIK en begon hem te likken, net als op de foto’s op de computer een paar minuten geleden.

Julie volgde haar tekst en Cory en Aimee keken totaal verrast toe hoe Julie haar mond over haar tanden krulde en aan Cory’s pik begon te zuigen. Hij sloot zijn ogen terwijl de meest magnifieke sensatie werd toegepast op zijn stijve staaf. Hij wist dat als ze doorging, hij spoedig zijn wachtende lading in haar mond zou laten exploderen. Plotseling begon Aimee te doen alsof ze haar vriendin het script voorlas:

“Aimee wist dat haar vriendin helemaal naakt wilde zijn voor de jongen, dus maakte ze Julies topje aan de voorkant los en werkte het van haar borst af. Ze pakte Cory’s hand en legde die op de tieten van haar beste vriendin, terwijl ze toekeek hoe hij erin kneep. (Cory was in de hemel. Een meisje pijpte hem terwijl hij haar betastte en het andere meisje vertelde hen wat ze moesten doen. Toen haar instructies waren opgevolgd, stond ze op.)

“Aimee was zo opgewonden dat ze opstond en haar bikinibroekje uittrok terwijl haar vriendin de jongen bleef pijpen en likken. (Aimee trok het pakje van haar vriendin uit, waardoor ze volledig naakt was en trok toen haar schouders naar achteren, waardoor Cory iets had om naar te staren terwijl ze haar tieten voor hem samenkneep. Ze vond het heerlijk om naar de lust in zijn ogen te kijken, en liet een hand zakken en begon over haar blote kutje te wrijven terwijl haar vriendin doorging met de jongen af te zuigen).

Aimee’s borst was nog helemaal nat van Cory’s spuug en ze wilde dat hij haar nog een laatste plezier deed. Ze tikte op Julie’s schouder om aan te geven dat het tijd was om te stoppen met het pijpen van de jongen. (Julie trok zich voorzichtig terug van de lange 7″ staaf en wachtte op de volgende reeks instructies).

“Aimee was een bloedgeil meisje, ze hield van het gevoel van Cory’s grote lul op haar tieten in de hal en wilde hem nog eens voelen, dus ging ze op haar rug op het tapijt liggen. (Aimee bewoog in deze positie terwijl ze praatte).

Cory’s grote COCK was helemaal druipend nat van Julie’s lippen en hij wilde zijn ding doen, net als in de video’s. Dus hij staat over Aimee heen, schrijlings over haar borst, knielt neer en Julie pakt zijn pik vast en plaatst hem precies tussen haar tieten. (Het trio volgt snel de aanwijzingen. Julie glimlacht als ze Cory’s pik vastpakt en hem zachtjes tussen Aimee’s appelgrote tieten duwt. De zachte huid voelt fantastisch aan voor Cory als hij de basis van zijn pik vastpakt en de punt over haar stijve tepels en tussen het kleine dal beweegt. De volgende minuut wrijft hij met de onderkant van zijn pik over haar zich ontwikkelende borsten. Julie kijkt naar hen. …voelt zich bijna buitengesloten.)

“Aimee duwt haar tieten tegen elkaar en Cory begint zijn pik heen en weer te bewegen, bijna alsof hij haar natte kutje neukt. Maar een laatste ding moet gebeuren … Julie staat op en hurkt over Aimee’s gezicht, want ze heeft zich altijd afgevraagd hoe het zou voelen als een lange natte tong in haar kutje zou gaan. Julie kan niet geloven wat haar vriendin zegt… maar voordat ze van gedachten verandert, opent ze haar benen… kijkt naar beneden en leidt haar jeukende kutje naar Aimee’s lippen. Cory begint zijn pik heen en weer te duwen tussen Aimee’s tieten terwijl hij voelt hoe haar handen haar borsten tegen elkaar drukken.

Langzaam kijkt ze omhoog naar het kale kutje van haar vriendin en lokaliseert de clitoris die ze gaat zuigen en likken terwijl de liefdesdoos haar gezicht bedekt. Julie schreeuwt het uit van genot als Aimee haar tong in de spleet tussen haar kutlippen dirigeert. Langzaam begint Julie de natte wilde tong voor zich bijna te neuken… terwijl ze naar Cory kijkt die op het punt staat te exploderen. Terwijl Aimee probeert haar vriendin klaar te krijgen, voelt ze de vingers van Cory over haar eigen kutje wrijven. Hij had het nog nooit gedaan, en de kale vochtige lippen bleken een erotische uitnodiging te zijn.

Hoewel onervaren, vindt hij al snel het juiste ritme en haar heupen beginnen te reageren op zijn stimulatie. Alle drie zijn ze bijna in de hemel als ze dichter bij een orgasme komen. Plotseling roept Cory: “Ik ga mijn hete sperma over je tieten spuiten!” Aimee voelt onmiddellijk zijn sappen over haar tieten en tegen haar kin spuiten. Hij trekt zich iets terug en spuit zijn sperma over haar hele borst. Touw na touw van heet sperma wordt uit zijn kloppende pik gespoten.

Hij kijkt naar Julie die schudt van haar eigen hoogtepunt en richt zijn volgende sperma op haar buik, maar het spuit iets hoger zodat haar tietjes besproeid worden met zijn dikke slijmerige sap. Julie blijft met haar heupen tegen de mond van haar vriendin stoten terwijl ze de schouders van Cory vastpakt en hem naar achteren duwt. Het resultaat is dat zijn enorme 7″ lul meteen de lucht in gaat, die ze met haar lippen opvangt en de jongen langzaam afmaakt door elke druppel sperma uit zijn kolkende ballen te zuigen. Gekreun is door het hele huis te horen… als Cory’s vader vroeg thuiskomt van zijn werk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *