swingen

Swingers

Swingen: Je hebt een relatie en samen wil je een ander stel vinden dat net als jullie aan partnerruil wil gaan doen. Dat klinkt bij veel mensen (vooral mannen, zo wijst onderzoek uit) als muziek in de oren, maar dit kan natuurlijk ook heel anders uit gaan pakken. Je moet niet zomaar denken dat je dit ‘even’ gaat regelen. Want zomaar een willekeurig stel aanspreken en hen vragen of ze willen swingen, dat is niet alleen ongepast, de kans is groot dat het op ruzie uit gaat lopen. Gelukkig zijn er speciale websites waar je op zoek kun gaan naar mensen die net als jullie willen swingen. Swinger contact is dan zo gemaakt!

Maak duidelijke afspraken

Je hebt je inmiddels op zo’n spannende website aangemeld en nu wil je samen een leuk stel zoeken waar jullie je allebei tot aangetrokken voelen. Maar voordat je dit gaat doen, is het belangrijk om samen de regels af te spreken. Hoe ver mag je als partner gaan bijvoorbeeld? Hoe geef je aan dat het niet klikt, dat je wilt stoppen? Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Helemaal als je voor het eerst in je leven aan partnerruil gaat doen. Alles is nieuw en er komen ongetwijfeld dingen naar boven waar je eerst geen rekening mee zou hebben gehouden, of waarvan je dacht dat jij er nooit zo over zou denken.

Swingen: weet wat je doet

Swingen is heel erg spannend, helemaal als je een stelletje gevonden hebt waar het seksueel en ook op andere vlakken erg mee lijkt te klikken. Zolang je duidelijk regels met elkaar afspreekt en duidelijke afspraken maakt, dan zit je goed. En houd er vooral ook rekening mee dat je het naderhand goed met elkaar gaat bespreken. De lijn tussen samen swingen en alles delen en stil zijn en jaloers kunnen worden is ontzettend dun. Zolang je met dit soort dingen rekening houdt, is het puur genieten. Er zijn genoeg websites waar je swingende stellen tegen kunt komen bijvoorbeeld voor een parenclub date, ook bij jullie in de buurt. Al eens een datingprofiel aangemaakt? Of behoefte aan tips voor het aanmaken van een datingprofiel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *