Plezier achterom

“Hé, Layla, heb je zaterdagavond wat te doen? vroeg Rod.

Rod had zijn zus aan de telefoon. De zomer liep ten einde en binnenkort zouden ze allebei teruggaan naar hun respectievelijke universiteiten voor het herfstsemester. Hun ouders waren gescheiden. Layla was een jaar ouder en ging haar laatste jaar in, en had de zomer bij hun moeder en haar nieuwe man doorgebracht. Rod was bij zijn vader gebleven. Ze waren er allebei klaar voor om aan het familiedrama te ontsnappen, terug naar school te gaan en op zichzelf te zijn.

“Nog geen plannen,” zei Layla. “Wat is er?”

“Ik dacht dat je het leuk zou vinden om met mij naar een feestje te gaan.”

“Wat is er, broertje, ben je zo moeilijk dat je je zusje om een afspraakje moet vragen?”

“Niet echt. Het is in het huis van de Lyons. Ken je ze nog?”

“De Lyons? Je bedoelt de swingers? Wat, hebben ze weer een van hun wilde seksfeesten? En jij wilt mij meenemen? Wat, ben je een of andere perverseling?”

De Lyons woonden vlakbij het huis van hun vader, in een groot huis op bijna een hectare grond, met een groot, afgeschermd zwembad. Ze stonden bekend om hun open huwelijk en gaven af en toe wilde feesten waar alles kon, en hun gasten verwachtten zich te mengen, te swingen en te ruilen. Rod en Layla waren nog nooit op zo’n feest geweest, maar hadden gehoord dat veel wild, gek neuken en seksuele experimenten het doel waren en meestal ook het resultaat.

“Nee, ik ben geen viezerik. Gewoon geil denk ik; ik heb al een maand niet geneukt. Maar ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om te gaan en te zien hoe het was. Als we daar aankomen kunnen we onze eigen weg gaan. Maar ik kan niet alleen gaan. Alleen koppels zijn uitgenodigd. De feestregels zijn vrij simpel: Neem een partner en een fles mee en deel beide.”

“En je hebt jezelf uitgenodigd?” vroeg ze.

“Ja, op aanraden van een vriend op het werk. Ik heb gehoord dat ze op zoek zijn naar wat jong bloed.”

“Nou, oké, dat is beter, denk ik. Ik dacht dat je raar tegen me ging doen. Maar het kan leuk zijn. Iets anders, in ieder geval.”

“Dat dacht ik ook, misschien wat oudere dingen doen. Het feest begint om acht uur. Waarom kom je niet even later hierheen en dan gaan we samen. En vergeet niet dat het een zwembadfeest is. Laat dat lichaam van je zien en je hebt een of andere oude vent die zichzelf in een mum van tijd afkreukt.”


“Je ziet er goed uit, Layla,” zei Rod, terwijl hij haar bekeek. Ze was comfortabel gekleed in een witte korte broek en een fleurig haltertopje dat haar gebruinde armen en benen liet zien, en natuurlijk haar lekkere kontje en parmantige borsten.

Ze zagen er allebei goed uit. Rod was lang en mager en droeg een vrachtshort en een indigo batik shirt met tropische vogels erop. Beiden zagen er klaar uit voor een zomerfeest.

“Jij ook, kleine broer,” zei Layla, terwijl ze hem een vijfde rum gaf. “Laten we nu naar dit feest gaan en zien hoeveel geluk we kunnen hebben.”

Ze reden in aparte auto’s naar het feest omdat ze geen idee hadden waar of met wie ze later die avond zouden eindigen. Ze parkeerden ongeveer een blok verderop en liepen naar het huis. Bij de voordeur werden ze begroet door Lita Lyons, de vrouw des huizes en gastvrouw van het feest, die een rood, wit en blauw eendelig badpak droeg dat plakkerig nat was en als lijm aan haar tengere lichaam en enorme tieten kleefde. Ze herkenden elkaar allemaal van verre buren te zijn, maar ze maakten hun herintroducties net hetzelfde.

“Welkom, en bedankt voor je komst,” zei Lita. “De bar is achter op de lanai, door die openslaande deuren, langs de muur aan je linkerhand. Pak maar wat je wilt, er is genoeg ijs en mixers.”

Ze liepen naar buiten en vonden het feest al in volle gang. Er hing een geroezemoes in de lucht, een levendig gezoem van gesprekken en tientallen schaars geklede lichamen. Ze mengden rum met cola aan de bar en vonden een geschikte plek om te staan observeren.

Sommige van de gasten lieten hun freakvlaggen al wapperen. Kledingstukken gingen uit en verschillende lichaamsdelen kwamen tevoorschijn. Er waren koppels in het zwembad die vriendelijk en dartel waren met andere koppels, die zich mengden. Er waren kleine groepjes verspreid over het grote afgeschermde gebied, sommige staand, sommige loungend in stoelen. Twee vrouwen zaten op de rand van het zwembad te vrijen en twee mannen lagen voor hen in het water met hun gezicht tegen hun kruis geplakt. Rod en Layla keken toe toen de mannen al snel van kut ruilden en de twee vrouwen hun kutjes in hun gezichten vermaalden terwijl ze elkaars tongen afzogen.

Rod herkende een vrouw aan het einde van de patio. Het was een vrouw die een paar deuren bij hen vandaan had gewoond toen ze nog tieners waren. Ze moest ongeveer zo oud zijn als hun vader, maar was helemaal weg van een jongen die vele jaren jonger was.

“Hé, is dat mevrouw Fitzsimmons daar?” zei hij, terwijl hij naar het stel knikte.

“Ja, ik denk het wel,” zei Layla. “Ze ziet er nog goed uit voor haar leeftijd, nietwaar? Het lijkt erop dat ze een jonge bok heeft. Het lijkt erop dat je hier te laat bent, Rod.”

“Yeah right,” lachte hij. Mevrouw Fitzsimmons droeg een tweedelig badpak en kuste de jongeman hartstochtelijk. Hij had zijn hand op haar borst en zij had haar hand in de voorkant van zijn zwembroek. Een oudere man met een drankje in zijn hand stond rechts van haar aandachtig naar hen te kijken.

“Niet verlegen zijn!” zei Lita Lyons luid terwijl ze langsliep. “Voel je vrij om je te mengen. We zijn hier allemaal om mensen te ontmoeten en onze cirkel van invloed te vergroten…onder andere!” Ze glimlachte bedeesd en liep door.

Rod keek om zich heen op zoek naar zijn vriend en zag hem eerst niet. Toen zagen ze elkaar op hetzelfde moment en zwaaiden. Hij was aan het eind van het zwembad met zijn vriendin en een ander stel.

“Hé, daar is mijn vriend van het werk,” zei Rod. “Laten we erheen gaan, ik zal jullie voorstellen.”

“Ik kom er zo aan,” zei ze. “Ik moet een badkamer vinden.” Ze zette haar drankje neer en liep het huis in. Rod liep naar zijn vriend toe.

“Hé Rod, hoe hangt het?” zei zijn vriend luid lachend. Hij zat met zijn arm om een slanke roodharige in een zwarte bikini. “Dit is Amanda. En dit is haar man Bob,” knikte hij naar zijn rechterzijde. “En je kent mijn vriendin Lisa.” Lisa zat aan de andere kant van Bob, die een hand op haar dij had. Ze zeiden allemaal hun hallo.

“Wat is er met je vriendin gebeurd?” vroeg Lisa. “Is ze weggelopen?”

“Dat is mijn, uh…dat is Layla,” zei Rob. “Ze is zo terug. Ze moest een toilet zoeken.”

“Ze is lekker. Doet ze het met meisjes?” vroeg Lisa, met een grijns. Bob wierp haar een zijdelingse blik toe.

“Ik weet het niet, misschien. Vraag het haar,” zei hij. “Ik weet dat ik het doe!” Ze lachten allemaal.

“Hebben jullie al plezier?”

Rod vertelde hen dat hij hier nog maar een paar minuten was. Ze kletsten een korte tijd nietszeggend en toen voegde Layla zich bij hen. Opnieuw werden er overal voorstellen gedaan. Al snel was Rods drankje leeg en hij vertrok om een refill te halen.

Hij ging naar de bar en moest een paar minuten wachten omdat anderen voor hem al drankjes hadden gemaakt. Hij keek om zich heen naar het vreemde tafereel. De stemmen en de muziek waren luider geworden en het feest werd met de minuut uitzinniger. Tegen de tijd dat hij zijn drankje had gekregen keek hij naar het einde van de patio waar twee stelletjes de aandacht hadden getrokken van een paar van de gasten.

Het ene stel was ouder, misschien in de vijftig, en het andere stel was veel jonger, misschien midden tot achter in de twintig. Beide mannen waren naakt tot onder hun middel en lieten zich pijpen. De jonge aantrekkelijke brunette lag met haar hoofd op de schoot van de oudere kalende man, en zijn pik zat diep in haar mond. Zijn slanke, grijsharige vrouw ging op de blonde, veel jongere man liggen.

“Jezus, moet je dat zien!” zei een vrouwenstem.

Rod keek naar rechts en een aantrekkelijke oudere vrouw stond naast hem naar hetzelfde schouwspel te kijken als hij.

“Als ik op dit feest een kerel zou pijpen, zou ik op z’n minst proberen een plekje te vinden dat wat meer privé is,” voegde ze eraan toe.

Rod bekeek haar en ze zag er goed uit. Ze was misschien een jaar of veertig, met kolenzwart haar, geknipt in een schouderlange bob met een glimmende glans. Ze was donker gebruind, had een slank, atletisch lichaam en een mooi gevormde billenpartij. Ze droeg een gerafeld, kort blauw spijkerrokje dat nauwelijks de bovenste helft van haar magere dijen omsloot, en de stijve tepels van haar stevige, middelgrote tieten reikten naar hem van achter haar witte buis-topje. Hij probeerde niet te staren en hoopte dat hij iets intelligents kon bedenken om te zeggen.

“Uh, ja,” stamelde hij half. “Ze is zeker brutaal.”

“Kijk eens naar die strontvretende grijns op het gezicht van die ouwe zak! Dat meisje mag dan jong zijn, maar ze moet wel een geweldige pikkenzuiger zijn.

Rod was verbaasd toen hij de gewaagde taal hoorde van deze aantrekkelijke, oudere vrouw. Maar het was meteen een soort ijsbreker, en hij mocht haar nu al. En hij bedacht meteen dat ze hier op dit feest was en dus op zoek moest zijn naar iets nieuws en anders. En misschien kon hij dat wel zijn.

“Kom je vaak op deze feestjes?” vroeg Rod lamlendig.

“Ik ben al een paar keer geweest. En jij?”

“De eerste keer voor mij.”

“Ik heb wat nieuwe gezichten gezien. Je bent nogal jong, nietwaar?”

“Eenentwintig,” zei hij.

“Oud genoeg, denk ik,” zei ze. Ze leek hem voor de eerste keer te bekijken en wat ze zag beviel haar: Lang, knap, met een dot strandjongensblond haar op zijn hoofd, brede schouders en gespierde onderarmen en benen. “Hoe heet je?”

“Rod.”

“Hmm, Rod, huh? Dat is een sterk klinkende naam. Ik ben Maud.”

“Aangenaam kennis te maken, Maud.”

“Ook aangenaam kennis te maken.” Ze schudden elkaar de hand en toen sloeg ze haar ogen neer en zei speels: “Goh, wat moet een meisje doen om hier iets te drinken te krijgen?”

“Oh, het spijt me. Wat wil je hebben? Uw wens is mijn bevel,” zei hij.

Haar ogen bleven even op die van hem hangen. Ze glimlachte flirterig en zei: “O, echt? Nou, ik denk dat ik mijn wens voor later bewaar. Op dit moment neem ik genoegen met een drankje. Wodka met ijs en limoen.”

Rod voelde een rilling en het kippenvel brak hem op de armen toen hij zich omdraaide naar de bar. Hij hoopte dat Maud het niet merkte. Hij was plotseling nerveus, omdat deze hete, suave oudere vrouw hem blijkbaar probeerde te versieren. Ze was glad en in controle, dat wist hij, maar ze stelde hem op zijn gemak, althans zoveel als hij op dit moment kon. Hij probeerde niet al te nerveus te lijken terwijl hij een glas met ijs vulde en het volschonk met Stoli. Hij kneep een partje limoen uit en liet het in het drankje vallen, waarna hij zich omdraaide en het aan Maud gaf.

“Op een warme zomeravond,” zei ze met een gniffel, terwijl ze haar glas hief.

“Op een warme zomeravond,” zei hij, en ze klopten de glazen.

Ze zwegen enkele ogenblikken terwijl ze van hun drankjes nipten. Rod wierp een blik op zijn vriend en zag dat zijn zus verder was gegaan. Layla leek in een diep, geanimeerd gesprek te zijn met een ander stel een paar meter verderop.

“Wil je proberen een plek te vinden waar we kunnen gaan zitten? Weg van het lawaai, een beetje ontspannen?” zei Rod tegen Maud.

“Je gaat me toch niet proberen uit te kleden?”

“Nee. Niet zonder jouw toestemming, in ieder geval. Misschien met mijn ogen.”

Maud lachte. “Oh, je bent te schattig,” zei ze. “Zeker, laten we een stoel gaan zoeken.”

Rod vulde zijn drankje aan met rum en ze gingen het huis binnen. De woonkamer en de familiekamer waren bezet, maar Maud kende de indeling en leidde hen naar een kantoor aan de zijkant van het huis. Er was een bureau tegen een muur, boekenplanken tegen een andere muur, en een love seat tegenover de boeken. Maud deed een klein tafellampje aan en ze gingen zitten. Ze zaten dicht tegen elkaar aan op de bank en Rod kon voor het eerst Maud’s parfum ruiken. Ze rook fantastisch. Het was Chanel No. 5. Hij wist niets van parfum, maar hij kende dat parfum omdat zijn moeder het vaak op had.

“Ben je met iemand naar het feest gekomen?” vroeg Maud.

“Ja,” zei Rod, en nam een slok van zijn drankje. Hij voelde een snelle, branderige schok van de rum die hij had ingeschonken om zijn drankje bij te vullen.

“En vindt ze dit goed?”

“Ze vindt het goed. Ik heb haar een paar minuten geleden gecheckt en ze had al iemand aan de haak geslagen. Ze is niet echt mijn vriendin. We zijn alleen samen gekomen omdat mij was verteld dat het alleen voor stelletjes was. Met wie ben jij gekomen?”

“Ik ben alleen gekomen. Lita vindt het niet erg als sommige vrouwen alleen komen… ze wil gewoon niet dat het scheef loopt met te veel mannen en te weinig vrouwen. Dus ik kwam om te kijken of ik iemand interessant kon vinden.

“Denk je dat ik interessant ben?”

Maud draaide zich lichtjes naar hem toe. “Nou, laten we eens kijken. Er is een huisfeest aan de gang. Je bent jong en knap en ik zit alleen met jou op een loveseat in een kamer voor onszelf. Wat vind je ervan?”

“Ik vind het leuk. Sorry als ik een beetje nerveus lijk. Ik ben nog nooit op een feest als dit geweest.”

“Wees niet nerveus, relax. Ik weet dat we een groot leeftijdsverschil hebben, maar ik zou hier niet zitten als ik niet leuk vond wat ik zie.” Ze roerde met haar vinger in haar drankje en zoog de drank er vanaf. “Dus Rod, vertel me eens. Waar ben je naar op zoek op dit feest?”

“Ik denk niet dat ik het echt wist tot nu. Maar ik denk dat ik haar gevonden heb.”

Rods ogen waren als zachte blauwe stralen die de hare binnendrongen. Ze likte haar glanzende lippen.

“Zo jong, en toch zo glad,” zei ze met een twinkeling.

In een oogwenk was haar mond tegen de zijne en hun lippen gingen uit elkaar. Hun tongen botsten tegen elkaar en hun monden smolten samen in een mosh pit van speeksel, rum en wodka. Rods armen omsloten haar en ze kusten krachtig gedurende twee minuten. Hun tongen vlogen diep in hun monden terwijl hun handen over nieuw terrein zwierven en terwijl Maud’s vagina nat werd en Rod’s pik zich verhardde.

“Laten we hier weggaan,” zei Maud toen ze haar tong terug had. “Ik weet een plek waar we heen kunnen.”

Ze stond op en pakte zijn hand. Ze leidde hem een zijdeur uit en de oprijlaan af en ze liepen vlug zonder woorden de straat op. Toen ze stopte stonden ze naast een blauwe sedan.

“Heeft u een auto?” vroeg ze.

“Daar,” zei hij, wijzend naar zijn Toyota een eindje verderop.

“Oké, volg mij maar. Het is maar tien minuten rijden, een privéplek bij het meer.” Ze pauzeerde even en voelde een rilling. “Geef me je hand,” zei ze zacht, en trok zijn hand omhoog en onder de voorkant van haar rok tot hij vlak tegen haar kruis lag. “Voel je dat?”

“Hmmm, geen ondergoed,” zei hij.

“Voel je hoe nat ik ben?”

“Ja…”

Ze nam zijn andere hand en stak die onder de achterkant van haar rok. Ze drukte de toppen van zijn vingers tegen haar kontgaatje.

“Voel je dat?”

Hij knikte.

“Dat is mijn buttplug, die jouw plekje vasthoudt. Jij mag hem eruit halen.”

Ze kuste hem en haar tong dook diep in zijn mond en toen meteen weer eruit.

“Ik ga mijn mond helemaal over je heen doen en je klaar laten komen,” zei ze schor. “En dan ga jij je mond helemaal over mij heen doen en mij klaar laten komen.

Ze kusten opnieuw en Maud liet haar hand krachtig tegen de omtrek van zijn pik door de stof van zijn korte broek strijken. Ze opende haar autodeur, stapte achter het stuur en deed haar raampje omlaag. Ze gebaarde hem met haar vinger dichterbij te komen. Hij legde zijn onderarmen op het open raam en leunde naar binnen. Ze zette haar lippen weer op de zijne en proefde nog eens van zijn tong voor onderweg.

“Je bent een goede kusser,” zei ze, en fluisterde toen: “En ik hou ervan in mijn kont, dus maak je klaar. Volg me.”

Het raam ging open toen de motor brulde. Rod pakte zijn sleutels en zijn stijve en liep naar zijn auto, stapte in en volgde haar. Hij was opgewonden en opgewonden om naar bed te gaan met deze opwindende, erotische oudere vrouw. Maar hij kon zich nog geen seconde voorstellen welke opvoeding hij zou krijgen.


Rods stijve nam af toen hij Maud’s auto op de voet volgde. Wie is die vrouw in godsnaam?’ vroeg hij zich af. ‘En hoe ben ik in godsnaam bij haar terechtgekomen? Wat doe ik hier?

Na enkele kilometers sloeg Maud linksaf de oude Lake Road op. De Lake Road was een lus van zes mijl rond het grote, niervormige meer. Een paar minuten later sloeg ze weer linksaf en Rod volgde haar over een beboste oprijlaan, waar ze de auto’s parkeerden voor een kleine hut aan het meer. Naast de hut stond een houten skiff met een vijfendertig pk sterke buitenboordmotor op een trailer geparkeerd.

Maud stapte uit haar auto met alleen haar sleutels in haar hand en Rod volgde haar naar de voordeur. Hij keek naar de subtiele zwaai van haar kont in haar korte rokje toen ze voor hem liep en stelde zich de plug in haar kont voor waar zijn hand net nog had gezeten.

“Is dit jouw hut?” vroeg Rod terwijl Maud het nachtslot van het slot haalde.

“Nee,” zei ze. “Het is van vrienden. Ze gebruiken het niet veel meer en ze laten me hier komen als het niet verhuurd is.”

Eenmaal binnen deed Maud een lampje aan en sloot de deur achter hen. Ze gooide haar sleutels op een tafeltje bij de deur en draaide zich naar Rod en ze omhelsden elkaar. Hun lichamen waren aan elkaar geplakt toen ze kusten en Rod voelde de heerlijke druk van haar tieten tegen zijn borst en zijn schaamstreek tegen de hare. Ze nam zijn hand en leidde hem naar de slaapkamer.

De hut was één grote ruimte met een kleine keuken aan de ene kant en de slaapkamer aan de andere. Er was ook een vide boven het woongedeelte en een dek buiten met uitzicht op het meer.

Eenmaal in de slaapkamer draaide Maud zich om naar Rod en zoog zijn tong in haar mond en stak haar hand tussen zijn benen.

“Ben je klaar voor een lekker stuk kont?” vroeg ze.

“Ja.”

“Goed,” zei ze, terwijl ze over zijn pik wreef. “Want ik kan niet wachten om dit ding te pijpen. Ik ben zo terug.” Ze ging naar de badkamer en sloot de deur.

Rod ging op het bed zitten en wachtte. Hij keek rond in de eenvoudig ingerichte kamer: een bed, een dressoir met een spiegel, een nachtkastje, een stoel. Hij hoorde een minuut of twee het toilet doorspoelen en water in de gootsteen lopen. Toen ging de deur open en kwam Maud de slaapkamer weer binnen.

Ze was helemaal naakt. Het enige aan haar lichaam was een schaduw van schaamhaar boven haar vochtige kutje. Rod kon zijn geluk niet op toen hij haar prachtige lichaam zag, haar sexy lengte en slankheid, haar gespierde tepels, slanke taille en strakke buik. Haar huid was diep gebronsd van gezicht tot voeten zonder een enkele bruine lijn, zelfs niet van een ring of een polshorloge. Het was duidelijk dat Maud een groot deel van haar zomer in de zon en uit haar kleren doorbracht.

“Je lichaam is prachtig,” zei Rod, terwijl ze naar hem toe liep.

“Dank U. Laten we nu het jouwe eens bekijken.” Ze knielde voor hem en knoopte zijn overhemd los.

Rod trok zijn hemd uit en gooide het opzij. Maud kuste zijn gespierde, haarloze borst en streek met haar tong over zijn tepels en over zijn platte buik terwijl ze zijn korte broek losmaakte. Ze haakte haar vingers in de elastische tailleband van zijn onderbroek en rukte zijn korte broek tot op zijn enkels. Zijn dikke, stijve pik kwam tevoorschijn en stuiterde op en neer als groet; zijn plasgaatje glinsterde al van verwachting.

“Oh, wow,” zei Maud. “Nu denk ik dat ik weet waarom ze je Rod noemen!” Ze likte haar lippen en toen likte ze het topje van zijn pik en ging met haar tong langs de acht stijve centimeters ervan. “Kom in mijn mond.” Hij kreunde toen ze haar lippen er omheen sloeg.

Rod leunde achterover op zijn handen en zwaaide zijn liezen zachtjes in haar, terwijl hij haar mond neukte terwijl zij hem pijpte. Haar handen waren onder zijn billen, zachtjes knijpend, hem aanmoedigend om los te gaan met alles wat hij in zich had opgeslagen. Hij hield zich in, zelfs toen hij haar prikte, niet te snel klaarkomend. Hij wilde wat er gebeurde zo lang mogelijk rekken. Maar hij stond ook te popelen om andere dingen te gaan doen.

Ze had zijn hele lul in haar mond en hij voelde hoe haar tong zijn schacht masseerde. Ze kneep harder in zijn kont, op het ritme van haar orale gymnastiek. Hij kreunde bij elk van haar zuigbeurten en duwde zijn pik in haar keel. Hij groef zijn handen in haar schouders en probeerde haar hoofd dichterbij te trekken, ook al was dat vrijwel onmogelijk.

Dit ging zo enkele minuten door: Rods gekreun en Maud’s geslurp markeerden hun bewegingen, zijn handen en liezen in soepele sync met haar handen en mond terwijl ze haar hoofd gaf.

Toen hij klaarkwam, voelde Maud zich alsof hij de achterkant van haar keel schuurde. Rod blies luid en zijn lichaam schokte toen hij vrijkwam, eerder dan hij had gewild, maar hij kon het niet langer tegenhouden. Zijn sperma baande zich een weg naar boven en verliet zijn pik in een krachtige stroom die bijna te breed was voor zijn uitlaat, sissend als een geiser die stoom afgaf.

Maud kokhalsde terwijl ze zich vasthield en zijn sperma in touwen werd afgeleverd, de een nog minder dan de ander. Toen hij eindelijk leeg was, ontmaagde ze zijn vettige pik, sappig van speeksel en sperma, en stond op om hem te kussen met zijn sperma sijpelend uit haar mondhoeken. Ze legde haar open mond op de zijne en duwde haar tong in hem, zijn verse sperma diep in zijn mond duwend. Als ik zijn sperma doorslik, dacht ze, dan zal hij dat ook doen.

Ze duwde hem naar achteren, zodat hij plat op het bed lag, met zijn voeten op de grond en zijn korte broek om zijn enkels. Ze gleed met haar naakte lichaam omhoog en over het zijne tot haar kutlippen op zijn mond lagen. Ze schrijde hem met haar gewicht op haar knieën en ging op zijn gezicht zitten. Zachtjes draaide ze haar kutje rond zijn lippen, plagend.

“Lik me,” zei ze.

Rod verplichtte zich. Hij ging met zijn tong langs haar zijdeachtige plooien, proefde haar, zijn mond vulde zich langzaam met haar pittige pekel. Toen stak hij zijn tong in haar.

“O ja!” hijgde ze. “Neuk me met je tong. Dat is lekker.”

Rod stootte haar keer op keer, en stak zijn tong zo ver mogelijk in haar als hij kon. Zijn neus zat tegen haar schaamstreek aan, dus hij ademde snel in toen hij kon. Maud bewoog haar kut rond en met zijn tong in haar wiebelde ze met haar clit onder zijn bovenlip.

“Zuig me terwijl je me tongneukt,” spinde ze.

Met haar clit rustend op de achterkant van zijn tong, krulde Rod zijn lip om haar gespannen instrument. Ze oohed en aahed terwijl hij het masseerde en ze drukte zich tegen hem aan, waardoor zijn tong nog dieper in haar werd gedwongen. Dit ging maar door, met een refrein van Maud’s kreunen en Rod’s kaak die begon te verkrampen.

Een paar meter verder stond Rods lul weer rechtop en pulseerde uit zijn voegen, maar Maud had andere ideeën. Ze veranderde van positie zodat haar kont tegen zijn mond lag. Ze positioneerde zich vakkundig en manoeuvreerde haar buttplug tussen zijn lippen.

“Haal hem eruit,” zei Maud, zwaar ademend.

Rod bracht zijn hand naar haar kont, maar Maud hield hem tegen.

“Nee, nee,” siste ze. “Met je tanden.”

Dit was allemaal nieuw terrein voor Rod, maar hij wilde niet preuts overkomen, dus ging hij ervoor. Hij klemde zijn tanden op de flens die uit haar lekkere kontje stak. Toen kwam Maud langzaam omhoog en de rest van de plug, vier of vijf centimeter, kwam geleidelijk uit haar kontgat en Rod hield hem met zijn tanden vast. Hij spuugde het uit en het rustte op zijn borst.

“Dank je,” zei Maud, en liet haar kontgaatje voor zijn mond zakken. “Lik mijn kont,” raspte ze.

Weer nieuw terrein. “Wat?” zei hij.

“Lik het!” zei ze. “Het is schoon. Maak je geen zorgen, het is het schoonste kontgaatje dat je ooit zult likken. En vanavond is hij van jou.” Ze drukte haar kontgat tegen zijn lippen.

Rod stak zijn tong uit door zijn lippen tot het puntje haar sluitspier ontmoette. Hij voelde hoe het open en dicht ging als reactie. Het voelde alsof het wijd was opengegaan, en het bleef zich uitrekken en samentrekken terwijl hij haar omrandde. Zijn vrees verdween en hij begon te genieten van wat hij deed naarmate hij Maud’s geluiden van genot hoorde.

“Ah, ja,” mompelde ze. “Dat is het, dat is goed.”

Na een paar minuten van dat wist Rod waar hij nu heen zou gaan. Hij wist dat Maud het zou verwachten, dus deed hij het voordat het hem gevraagd werd. Hij pakte haar dijen met beide handen vast en trok haar kont vlak tegen zijn gezicht en dompelde zijn tong zo diep als hij kon in haar kontgaatje.

“Oh God, ja!” kreunde ze, en ze drukte haar kont tegen zijn gezicht, ze wilde alles. “Oh fuck, je bent een natuurtalent.”

Rod werkte zijn rechterhand van haar dij naar haar kutje en gleed twee vingers bij haar naar binnen en ze kreeg het ineens in beide einden. Maud’s vingers streelden haar clit samen met de zijne.

Hun symfonie van tong- en vingerneuken ging door voor wat voor Rod, een lange tijd leek. Rods mond was natuurlijk bezet, maar die van Maud maakte genoeg lawaai voor hen beiden met haar gelukzalige dierlijke gejammer. En ze had gelijk, dacht Rod, het was schoon, en smaakte goed, een beetje fruitig. Ze was gesmeerd en klaar.

Rods lul klopte inmiddels als een crossmotor. Dik, uitgerekt en pijnlijk, hij was weer helemaal terug, gaar en klaar.

Rod besloot de zaak een beetje te forceren. Met zijn handen duwde hij haar kont weg en opzij. Maud verloor haar evenwicht en hij duwde haar op het bed naast hem en rolde bovenop haar, zijn gezicht recht tegenover het hare. De buttplug plofte op haar linkertiet.

“Je kont smaakt goed,” zei hij. “Maar het is allemaal lekker ingevet; we moeten dat niet verloren laten gaan. Het is tijd om het goed te gebruiken.”

Rod stak een vinger in haar kontgaatje, toen twee, en wiebelde ermee, glibberend in de gladheid binnenin, de wanden van haar gleuf omarmden hen. Toen wreef hij met zijn slijmerige vingers over zijn paarse helm en op en neer over zijn schacht. Hij legde de kop van zijn half ingevette lul, gezwollen en pijnlijk, tegen haar knipogende rand.

“Geef hem aan mij,” zei Maud. “De hele enchilada.” Ze greep haar handen op zijn heupen.

Rod leunde voorover en duwde de kop van zijn pik tegen haar kontgaatje. Maud haalde diep adem en opende zich wijd, en trok hem naar zich toe. Ze gromde toen hij bij haar binnendrong, maar hij was verbaasd hoe gemakkelijk en snel haar kontje de kop en de eerste paar centimeter van zijn lul opslokte.

“Dat is het, dat is goed, grote jongen. Geef me wat je hebt.”

Hij duwde en voelde het strakke genot van de druk van haar warme kontgat op zijn lul. Toen trok hij zich terug en zwaaide zijn vlees in haar. Ze krijste en groef haar gepolijste nagels in hem en op dat moment was hij ballen-diep.

Rod had zijn handen plat op Maud’s schouders terwijl hij haar neukte, en haar lichaam bewoog in overeenstemming met het zijne, haar ervaren, trillende kont zoog zijn pik zoals ze nog nooit eerder was gezogen. Ze liet een hand zakken naar haar gezwollen, hongerige clit en streelde die, en met elke sexy zwaai in haar achterdeur beukte hij haar harder, en zij streelde zichzelf harder, dan sneller, samen.

“Je houdt van die kont, is het niet?” jankte ze.

“Oh ja,” zei hij ademloos. Hij voelde de hitte als een oven in zijn liezen van de gladde wrijving van zijn lul die de wanden van haar vette kontgaatje steeds weer schraapte terwijl ze neukten, en hoe meer hij haar boorde, hoe meer ze wilde.

“Je houdt ervan om het te likken, je houdt ervan om het te neuken.”

“Uh huh,” gromde hij, terwijl hij doorbeukte, zwetend met een nieuwe intensiteit.

“Dat is het, ga zo door, steek me met je grote, dikke staaf. Ik ga klaarkomen… dat doe ik altijd als ik in mijn kont geneukt word.”

Rod realiseerde zich plotseling dat hij de beste neukpartij van zijn leven had. Maud’s kont was als een snelkookpan, zijn hete worst dampend, nu lang en mollig met de behoefte om te exploderen.

Maud’s kontgat brandde ook van verlangen en ze wreef nog harder over haar gezwollen instrument, krachtig haar eigen climax aanmoedigend.

Ze staarde hem aan en zijn ogen waren brede blauwe poelen die naar de hare keken. Hij gromde bij elke ruk van hun lichamen en elke boring van zijn schroef in haar anker.

“Ja, ja! Ugh, vul me.” Ze kneep in zijn lul met haar kontspieren en tokkelde op haar clit als een harp.

Rods ballen borrelden, maar de anale kneep in zijn penis weerhield zijn sperma ervan stroomafwaarts te zwemmen.

“Oh, God,” huilde ze, “ik ga klaarkomen.”

Rod voelde de druk op zijn pik afnemen toen ze opnieuw huilde en haar bevrijding begon. Haar lichaam kronkelde in spasmen terwijl haar sperma in golven klaarkwam en haar hoofd schokte van links naar rechts. Hij ramde zijn lul harder in haar ontspannen kont en de weerstand en de pasvorm waren nu een perfecte eenheid, zijn stijfheid schaatste in en uit haar kont over en over, in tandem werkend als een goed geoliede machine. Zijn sperma had al snel een uitgangsstrategie en hij brulde als nooit tevoren toen het door hem omhoog kwam en zijn lul voelde als een overbelast circuit toen het ontplofte.

Terwijl zijn ejaculaat in de reikwijdte van haar geul schoot, voelde Rod Maud’s sperma uit haar stromen en zijn ballen kietelen. Beetje bij beetje vertraagde hij zijn neukritme en toen eindelijk zijn spurts op waren stopte hij en ze glimlachten allebei tegelijk.

“Dat was ongelooflijk,” zei Rod. Het was het enige waar hij aan kon denken.

“Dat was het. En je pik is heerlijk, hij vult me. Maar je kunt hem er nu uithalen.”

Rod glimlachte weer schaapachtig en trok zich terug. Hij rolde zich op zijn rug naast haar en realiseerde zich dat hij zijn schoenen nog aan had en dat zijn korte broek nog om zijn enkels gewikkeld zat. Hij schopte zijn schoenen uit en gooide zijn korte broek op de grond.

“Dat is het,” zei Maud. “Maak het je gemakkelijk.”

Rod wist niet zeker of ze een grapje maakte of niet. Hij pakte de buttplug van het matras tussen hen in en begon hem te onderzoeken. Maud schoof haar lichaam op haar zij om hem aan te kijken.

“Lang niet zo groot als jouw pik, hè?” zei ze.

Hij schudde lachend zijn hoofd. Ze nam de plug uit zijn hand en likte hem van eind tot eind af en stopte toen het hele ding in haar mond. Na een paar keer gebobbeld te hebben haalde ze hem uit haar mond en gaf hem terug.

“Ga je gang,” zei ze.

“Wat?” zei Rod nerveus.

“Ga je gang. Zuig er maar aan,” zei ze. Hij aarzelde. “Doe niet zo preuts. Je hebt mijn kontgat al gelikt, dus wat is het verschil? Ik wil je zien zuigen.”

Rod keek haar aan en haar ogen brandden in de zijne.

“Het is opwindend!” voegde ze eraan toe.

Na een moment haalde Rod zijn schouders op en stopte de buttplug in zijn mond, eerst het topje en toen verdween in één beweging de lengte ervan en zoog hij erop zoals zij had gedaan. Toen hij hem uit zijn mond haalde verving zij hem door haar tong en kuste hem met woeste kracht. Toen ging ze weer op haar zij liggen, met haar hand op zijn halfharde.

“Heb je ooit aan een lul gezogen?” vroeg Maud hem rechtuit. Ze begon hem te strelen.

Rod kronkelde en zei hees dat hij dat niet had gedaan.

“Waarom niet?” vroeg ze.

“Het is niet iets waar ik over heb nagedacht. Het is niet iets wat ik wil doen.”

“Je zou het moeten proberen. Ik wed dat je er goed in zou zijn.”

“Wat?” vroeg hij, nog ongemakkelijker.

“Je deed het verdomd goed door aan mijn clit te zuigen. Ik durf te wedden dat je ook een gemiddelde lul kunt zuigen.”

Maud kon het niet helpen maar merkte op dat Rods pik weer volledig in erectie was in haar hand.

“Nou, kijk eens aan,” zei ze knikkend naar zijn gezwollen lid. “Je bent weer hard geworden door al dat gepraat over pikken zuigen.”

“Ik denk niet dat dat het is.” Hij woelde met zijn vingers door haar glanzende zwarte haar.

“Dus ik denk dat je ook nog nooit in je kont geneukt bent?” zei ze.

“Nee,” zei hij.

“Je moet het eens proberen, misschien vind je het lekker. Ik in ieder geval wel.”

“Ik kan het zien.”

“Ja, het is als een drug of zoiets. En hoe groter de pik, hoe groter de kick,” zei ze, terwijl ze zijn pik tussen haar vingers kneep. “Ah, het moet leuk zijn om een jonge man te zijn. Je bent al klaargekomen in mijn mond en in mijn kont, en nu ben je alweer gretig om te gaan. Ik denk dat je nu wel een poesje wil.”

Rod draaide zich op zijn zij en met één hand achter haar hoofd reikte hij met zijn andere hand naar haar vagina. Het was nat.

“Dat klinkt als een geweldig idee,” zei hij.

“Oké, laten we er voor gaan, Romeo. Maar later wil ik dat je mijn kont nog eens doet, oké?”

Rod mompelde een positief antwoord terwijl hij haar op haar buik rolde, haar van achteren besteeg en zijn pik in haar natte, losse kut schoof.

“Dat is het, neuk me van achteren, als een hond. Neuk me alsof jij de Alpha bent en ik je teef.”

Rod had zijn handen op haar heupen en begon haar goed te neuken. Maar na de gladde, knusse handschoen van haar kontgat, voelde het neuken van haar vagina aan alsof hij zijn lul in een slappe, slordige leegte stak. Hij gromde bij elke krachtige stoot, maar gesmeerd als ze waren was het bijna alsof hij niets voelde.

“Knijp me,” zei hij, terwijl hij wegpompte en lichtjes in haar nek beet.

Hij voelde hoe haar kutwanden zich om hem heen sloten, en het voelde beter, een beetje strakker en hij ging door met porren, maar terwijl zijn pik in en uit haar sappige spleetje bleef glijden, bleef hij aan haar kontje denken. Hij wilde er weer in.

Na een paar minuten stoten in Maud’s glibberige gleuf besefte hij dat hij ondanks zijn hardheid niet dichter bij een nieuw orgasme was. Uiteindelijk vertraagde hij zijn ritme en trok zich terug.

“Ik wil nog wat stuitgebraad,” fluisterde hij in haar oor.

“Ja!” raspde ze, terwijl hij zijn hoofd naar haar kont liet zakken.

Hij spreidde haar wangen met zijn duimen en ze kreunde van plezier toen hij met zijn tong rond haar rand streek. Hij rimde haar een paar minuten lang, nam zijn tijd, zijn werk werd onderbroken door Maud’s tevreden zuchten. Rod onderdrukte een grinnik terwijl hij haar gespannen kontje likte en luisterde naar haar sexy gebrabbel. We spreken in tongen, dacht hij bij zichzelf.

Maud’s luidste uitbarsting tot nu toe kwam toen Rod zijn tong zo hard en zo diep als hij kon in haar kontje ramde.

“Jezus Christus, je bent goed!” Maud blafte. “Hmmm…”

In en uit, in en uit ging het, en hij voelde hoe haar kontgaatje zijn tong afknelde bij iedere keer dat hij erin dook. Na een tijdje van dit, het duwen van zijn tong diep naar binnen en dan vechten tegen de kracht van haar aanspannende kontgaatje om het terug te trekken, voelde hij een pijn in zijn wangen en kaak en wist dat er weer een kramp op komst was. Zijn pik was in opperste staat van paraatheid en nog sappig van het glijmiddel en het kutsap, en klaar voor een herhaling in Maud’s weelderige, hete kont.

Rod trok zich terug en spande zijn gezichtsspieren op alle mogelijke manieren om de kramp tegen te gaan. Maud’s kontgat opende zich wijd en sloot zich een paar keer, knipogend naar hem. Hij stak zijn vinger erin. Het was nog steeds ingevet met spuug en glijmiddel en sperma. Maud hief uitnodigend haar kont op. Ze opende haar kontgaatje wijd en hield het vast.

“Billen omhoog,” zei ze.

Rod aarzelde deze keer niet. Hij stak de kop van zijn paal in haar opgerekte gat en ramde hem naar binnen.

“Yeow!” gilde Maud.

In een mum van tijd ramde Rod haar als een spijkerpistool. Pang, pang, pang, kloppend op de bodem. Hij wist dat Maud ervan hield om in haar kont geneukt te worden en hij besloot haar er een te geven om te onthouden en ze siste bij elke stoot en het bedframe kreunde met haar mee. Rod ademde hard en genoot van de hete, strakke wrijving op zijn pik terwijl hij haar ramde. Hij reikte om haar heen, op zoek naar haar gash, wilde haar op beide manieren vullen, maar haar hand was al op zijn plaats, zichzelf strelend, haar kut naar een nieuw orgasme helpend.

Zij kwam als eerste, met een harde klap. Het was alsof de verstopping in haar kont het uit haar had geduwd. Ze jankte als een hond toen ze haar liefdesdrank in een sliert van golven op het bed uitscheidde, en haar kontgat spande zich aan als een lier tot ze klaar was. Toen liet ze zich op het bed vallen en ontspande meteen al haar spieren, inclusief haar uitgeputte sluitspier. Ze lag daar slap terwijl Rod haar nog tien, elf, twaalf keer beukte tot hij zijn ballen weer diep in haar had leeggespoten.


“Rol op je buik,” zei Maud. “Laat me je kont zien.”

Ze hadden twintig minuten in de herstelmodus in het bed gelegen. Het was nu na middernacht.

“Wat? Waarom?” Zei Rod.

“Ik zei, rol om.”

“Wat ga je doen?” vroeg hij terwijl hij deed wat hem gezegd werd.

Maud trok haar vinger rond zijn billen en langs de spleet van zijn kont. Hij huiverde van verbazing toen ze zijn billen uit elkaar trok.

“Je hebt een lekker kontje,” zei ze.

Hij huiverde weer toen hij haar tong op de rand van zijn kont voelde. Het voelde heel vreemd voor hem…het was de zoveelste keer…maar hij besloot al snel dat hij het lekker vond. Hij zuchtte luid toen ze haar tong in hem stak.

“Oh, God!” zei hij. Gedurende enkele minuten voelde hij haar gladde, natte tong in hem glijden, hem porren, strelen, masseren. Dezelfde tong die op zijn pik en in zijn mond had gezeten, zat nu in zijn kont.

Toen ze haar tong had weggehaald, lag Rod nog na te genieten toen hij een kreet slaakte als een geit in een berenval toen hij een schok voelde van iets langs dat in zijn kont werd gestoken.

“Holy fuck!” schreeuwde hij, “What the hell?”

“Het is mijn buttplug,” zei Maud. “Laat hem er maar even in zitten. Kijken of je het leuk vindt. Ik ben zo terug.”

Toen liep ze naar de badkamer en deed de deur dicht.


Toen ze uit de badkamer kwam was ze aangekleed. Ze liep naar haar toe en ging op de rand van het bed zitten.

“Bedankt voor een geweldige nacht, Rod, maar ik moet gaan.”

“Is dat alles?” vroeg Rod, geschokt dat het zo plotseling voorbij was. “Nu al?”

“Ja, ik moet gaan.”

“Kan ik je nog eens zien? Ik hoef pas over een paar dagen weer naar school.”

“Het is verleidelijk, maar ik denk niet dat dat een goed idee is. Vanavond was geweldig, echt waar. Maar dat is alles wat het was: Vanavond.” Ze leunde voorover en kuste zijn lippen.

“Wil je je buttplug terug?” vroeg Rod, terwijl hij achter zijn rug reikte.

“Nee, ik heb andere. Hou jij hem maar. Als souvenir.”

Maud stond op en liep de kamer uit. Rod volgde haar, naakt met een slap koekje en een plug die uit zijn kont stak. Hij keek toe hoe ze haar sleutels pakte en de voordeur opende.

“Draai het slot open en trek de deur helemaal dicht als je weggaat,” zei ze op haar weg naar buiten.


De volgende dag belde Rod Layla en ze vergeleken notities. Layla was naar huis gegaan met een ouder stel en ze hadden de nacht doorgebracht in verschillende drie-weg combinaties. s Ochtends hadden ze ontbijt voor haar gekookt.

Rod vertelde haar over zijn nacht en het abrupte einde ervan. Ze waren het erover eens dat ze allebei geluk hadden gehad door niet met een maniak aan de haak te slaan of zo, maar geen van beiden had het gevoel dat het een levensstijl zou worden.

De volgende dagen reed Rod een paar keer langs de hut in de hoop een glimp van Maud op te vangen, maar het huis was leeg. Hij realiseerde zich dat ze haar werk had gepland en haar plan tot in de perfectie had uitgewerkt – ze had een jonge vent opgepikt en anoniem gekregen wat ze wilde. En door de hut te gebruiken hoefde ze zich geen zorgen te maken over een student die rondsnuffelde of op haar deur klopte.

Rod ging terug naar school en werd ondergedompeld in het studentenleven. Hij kwam weer in contact met een vriendin die hij het jaar ervoor een tijdje had gezien, maar dat duurde niet al te lang. Ze was het beu dat hij haar de hele tijd in haar kont wilde neuken.

Rod begon te beseffen dat zijn leven was veranderd, ongetwijfeld door zijn nacht met Maud. Hij begon de hele tijd naar konten te staren. Elk aantrekkelijk meisje dat hij op de campus zag, of het nu in de klas was, buiten op het plein, in de bibliotheek, waar het ook was, hij staarde naar haar kont. Hij vroeg zich af of ze het leuk vond daarboven. Hetzelfde met de faculteit en het personeel, zelfs jongens soms. Hij begon zich af te vragen of hij anaal-gestoord was of zoiets.

Hij slaagde erin om een seksuele relatie te hebben met twee andere meisjes dat semester. De ene verafschuwde de gedachte aan anale seks, de andere liet hem er een paar keer met tegenzin in gaan. Maar het was niet te vergelijken met de herinnering aan Maud. Zij hunkerde ernaar. Rod miste het.

Aan het eind van het semester ging Rod naar huis voor de kerstvakantie. Hij reed weer een paar keer langs de hut bij het meer. Het was altijd leeg, behalve één keer. Hij zag er een auto geparkeerd staan dus klopte hij op de deur en een kleine, mollige Mexicaanse vrouw deed open. Ik ken geen Maud,’ zei ze.

Kerstmis was altijd vreemd met gescheiden ouders, die de tijd verdeelden en alles twee keer vierden. Hij haalde wat vrienden in, deed wat uitzendwerk om wat extra geld te verdienen, maar Rod kon niet wachten om weer naar school te gaan.

Dus ging hij terug naar school, zijn diploma achterna en achter de buit aan. Hij begon weer een relatie met het meisje waar hij het vorige semester mee had gehad, dus hij kreeg tenminste af en toe een staartje. Ze ging er echter niet echt op in; ze wilde alleen dat Rod kwam zodat hij zijn verdomde ding uit kon trekken.

Tegen het einde van het semester belde zijn vader hem op met nieuws.

“Hoi, pap,” zei Rod toen hij het telefoontje aannam.

“Hallo, zoon, hoe gaat het met je?”

“Goed, ik studeer voor de eindexamens.”

“Dat is goed. Wanneer is je laatste examen?”

“Volgende week donderdag. Ik kom waarschijnlijk zaterdag thuis.”

“Dat is goed. Kijk, er is iets dat ik je moet vertellen.”

“Oh ja, wat is dat?”

“Nou, ik heb een relatie met een vrouw.”

“He, goed voor je, pap. Het werd tijd dat je weer in het zadel kwam. Hoe lang is dit al aan de gang?”

“Ik ontmoette haar een paar maanden geleden bij een vriend thuis. Ze is een directrice op een basisschool. En ik vroeg haar om bij mij in te trekken.”

“Oh, wow, het moet serieus zijn! Krijg ik een stiefmoeder?”

“Ik weet het niet, misschien een dezer dagen. Het was gewoon makkelijker op deze manier. Ik reis nog steeds veel door de week. Maar ik wilde het je van tevoren laten weten. Ik wilde niet dat je van de zomer thuis zou komen en verrast zou zijn.”

“Nou, dat waardeer ik.”

“Hoe dan ook, je zult haar volgend weekend ontmoeten. Haar naam is Marisa en ik weet zeker dat je haar mag.”

“Dat weet ik zeker,” hoorde Rod zichzelf zeggen voordat ze het gesprek beëindigden. Rod was nu erg blij dat hij zijn zomerbaantje al had geregeld. De zomer zou wel eens anders kunnen worden dan de zomers daarvoor.


Rod reed van school naar huis en kwam zaterdagmiddag laat bij het huis aan. Hij liep naar binnen zonder zijn auto uit te laden. Zijn vader zat in de familiekamer naar een wedstrijd op tv te kijken.

“Hoi, pap,” zei hij toen hij de kamer binnenkwam.

“Hé, welkom thuis! Hoe was je reis?”

“Oh, prima, rustig vaarwater.”

“Dat is goed. En fijn dat je weer thuis bent.”

Rod plofte op de bank en ze praatten over de play-by-play op de tv. Ze spraken een paar minuten over sport, examens, zijn zomerbaan, en andere dingen.

“En hoe bevalt het getrouwde leven je?” vroeg Rod, het onderwerp aansnijdend waar hij het meest nieuwsgierig naar was.

“O, daar gaan we nog niet over,” zei zijn vader met een lach. “Marisa is boven. We zijn vandaag een tijdje naar de club geweest en toen we thuiskwamen is ze gaan zwemmen. Ze wilde zich douchen en klaarmaken om mijn zoon voor het eerst te ontmoeten, denk ik.”

“Hoe gaat het samenwonen tot nu toe?”

“Goed. Het leek gewoon logisch voor ons allebei. Ik ben meestal door de week op pad, en zij is een groot deel van de zomer vrij. Dus heeft ze haar huis verhuurd en is hier komen wonen. Ze houdt van zonnen en van het zwembad, dus het was een makkelijke beslissing. En ze is best cool, ik denk dat je haar wel mag. Ze zal je stijl niet belemmeren.”

“Ik zal veel werken dus ik maak me niet al te veel zorgen…”

“Nou, als je het over de duivel hebt,” onderbrak zijn vader, zette het geluid van de TV uit en stond op.

Rod stond op en draaide zich naar de deur, waar een slanke, lange, donkerharige vrouw stond in een bloemige zonnejurk met dunne bandjes over haar schouders, die een sexy contrast vormden met haar gebruinde armen en benen.

“Kom binnen, Marisa, ontmoet mijn zoon.”

Ze liep de kamer binnen met een zelfverzekerde glimlach op haar gezicht. Maar toen ze dichterbij kwam en een paar meter verder was, wankelde haar pas een beetje en Rod voelde een baksteen in zijn maag. Hij zag de blik van een bang hert in haar ogen, die zich in de zijne boorden. Hij keek naar Maud.

“Aangenaam,” zei Marisa zenuwachtig, en stak haar arm op om haar de hand te schudden.

“Ook leuk jou te ontmoeten,” zei Rod. Ze schudden elkaar de hand en stonden toen daar, bevroren. Marisa was doodsbang; Rod wilde zo snel mogelijk weg.

Pa leek het niet te merken. Hij probeerde hen bij de les te houden en ging maar door over hoe geweldig het was dat ze allemaal samen waren en wat een geweldige zomer het zou worden. Toen zei hij dat hij ze met z’n drieën uit eten zou nemen.

“Uh, pap, ik kan niet uit eten gaan. Ik heb al plannen gemaakt,” loog hij.

“Nee…”

“Ja, ik heb een afspraak met wat vrienden. Sorry, ik wou dat je het me van tevoren had verteld.”

“Je hebt gelijk,” zei zijn vader. “Sorry, we doen het morgen wel.” Hij wendde zich tot Marisa. “Schat, we zijn alleen vanavond.”

Rod zag een heel lichte uitademing en een blik van opluchting op Marisa’s gezicht.

“Aangenaam kennis te maken,” zei Rod, terwijl hij in haar ogen keek. Hij bespeurde een subtiele glimlach en knikje. “Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen. Ik kan zien dat mijn vader een goede keuze heeft in vrouwen. Maar ik moet mijn auto uitladen en me klaarmaken om mijn vrienden te ontmoeten.”

Hij had geen andere plannen dan dat huis te verlaten.


Nadat hij zijn spullen in zijn oude slaapkamer had gezet, douchte hij zich en ging naar buiten. Hij stopte bij een paar van zijn oude hangplekken, maar vond niemand die hij kende. Dus kocht hij een sixpack en reed naar de hut waar hij en Maud/Marisa hun rendez-vous hadden gehad. Het was leeg, dus hij parkeerde zijn auto en zat een paar uur buiten op het terras naar het meer te staren en bier te drinken. Het was al laat toen hij naar huis reed.

De volgende dag hield Rod zich een deel van de dag bezig met het inrichten van zijn kamer, terwijl zijn vader en Marisa rond het zwembad in de achtertuin zaten. Af en toe gluurde hij uit het raam om te zien hoe mooi ze eruit zag in haar zwarte bikini. Net zo bruin als hij zich haar herinnerde, en net zo slank. Hij kon het niet helpen zich haar volledig gebruinde naakte lichaam voor te stellen, in bed bovenop hem, en onder hem, zijn lul in haar, en zijn tong in haar mond en haar kut en haar kont. Hij werd half stijf bij de gedachte eraan.

Ze gingen vroeg uit eten in een populair visrestaurant. Rod en zijn vader aten grote combo schotels en Marisa knabbelde aan een krabsalade. Ze kletsten een uur lang wat aan elkaar terwijl ze aten en hoewel de sfeer een beetje gespannen was, werden ze geleidelijk aan meer ontspannen. Rod complimenteerde Marisa een paar keer. Hij vertelde haar hoe mooi ze eruit zag in haar rode jurk, en hij loog ook niet. Het was laag uitgesneden en werd alleen omhoog gehouden door wat leek op twee strengen rode flosdraad die over haar schouders hingen. Het toonde slechts een zweem van decolleté en twee bh-loze tepels geëtst in de dunne stof. Rod probeerde niet betrapt te worden bij het kijken, maar hij dacht niet dat hij daar al te goed in geslaagd was.

De volgende dag was het maandag en Pa was weg voor zaken. Het enige wat Rod gepland had, was naar de fabriek te gaan om al het papierwerk voor zijn zomerbaantje te regelen. Hij zou de dagploeg werken van 7 uur ’s morgens tot 3:30 uur ’s middags elke dag. Op weg naar buiten stopte Marisa hem en vroeg of ze even konden praten.

“Bedankt dat je ons geheim hebt bewaard,” zei ze. “Dat maakt alles een stuk makkelijker.”

“Natuurlijk. Ik zou papa’s zeepbel niet kapot willen maken.”

“Nou, ik waardeer het.”

“Dus je naam is niet echt Maud?”

“Nee, het is Marisa. Soms heet ik Maud.”

“Als je niet wilt dat iemand je vindt. Of je lastig valt.”

“Ja, zo ongeveer. Maar je vader vertelde me dat je naam Rich was, niet Rod.”

“Rod is een bijnaam. R-O-D zijn mijn initialen: Richard Orwell Davis.”

“Oh, ik begrijp het. Kijk Rod, het spijt me. Maar ik heb een belangrijke baan in het schoolsysteem. Het zou niet goed zijn als het gerucht de ronde deed dat ik een student oppikte voor anale seks.”

Er viel een ongemakkelijke stilte terwijl ze elkaar een lang moment aankeken.

“Ik heb daarna nog veel aan je gedacht,” zei hij. “Ik ging naar de hut om je te zoeken, ook al wist ik dat je er niet zou zijn. Ik wilde die nacht herbeleven. Het allemaal opnieuw doen. En weet je wat nog meer? Je veranderde me in een achterdeur man.”

“Ik wist dat je een natuurtalent was,” zei ze zacht, met een vleugje van een glimlach. Rod zag bedauwdheid in haar ogen. Hij nam haar handen in de zijne.

“Maar omdat ik je achterdeurman niet kan zijn, denk ik dat ik maar genoegen moet nemen met de lekkerste stiefmoeder die er is.” Hij kneep in haar handen en kuste haar op de wang.

“Ik moet gaan,” zei hij, en ging de deur uit.


Rod begon de volgende ochtend met zijn werk. Hij werkte tot half vier en was voor vier uur thuis. En meestal ging hij dan meteen naar het zwembad voor een snelle duik om zich op te frissen. Marisa was op zomervakantie en werkte alleen af en toe als ze vergaderingen of conferenties had. Ze was een zonaanbidster, dus op sommige dagen lag ze in bikini in een ligstoel naast het zwembad als hij thuiskwam. Hij zei dan hallo, dook erin en zwom een paar baantjes, ging dan het huis in en naar zijn kamer. Hij keek vaak naar Marisa vanuit het raam terwijl hij zich omkleedde.

In de eerste paar jaar waren Rod en Marisa als schepen die elkaar in de nacht passeerden. In het weekend ging hij zijn gang en zijn vader en Marisa hun gang. Maar doordeweeks, van maandag tot en met donderdag, deelden ze de ruimte en geleidelijk aan werden ze het steeds comfortabeler om onder één dak te leven. Ze deelden maaltijden, grappen en toespelingen, flirtten misschien zelfs een beetje. En ze wierpen blikken op elkaar.

Toen, op een warme, zonnige donderdag, was er een defect aan de uitrusting op het werk. De bazen stuurden Rod en alle zomerwerkers een paar uur eerder naar huis, zodat de onderhoudsploeg de reparaties kon uitvoeren. Rod kwam vroeg thuis en ging naar zijn kamer om zijn zwembroek aan te trekken. Zoals elke dag gluurde hij naar het zwembad. Daar lag ze, zoals op de meeste dagen, in de lounge, met een zonnebril voor haar ogen, luisterend naar NPR op de radio, haar magere lichaam koesterend in de felle zon, haar zwarte haar nat en vastgeplakt op haar hoofd. Maar deze keer was ze topless.

Rod likte zijn lippen terwijl hij het heerlijke gezicht in zich opnam. Ze is echt een sexy teef, zei hij tegen zichzelf. Hij keek een paar minuten naar haar en vond het moeilijk om zijn ogen van haar af te houden. Hij nam een paar ingezoomde foto’s van haar met zijn smart phone voor later gebruik. In zijn zwembroek liep hij stilletjes naar beneden, naar de openslaande deuren die op het zwembad uitkwamen.

Hij opende de deuren en glipte naar buiten. Ze had hem niet gezien, haar ogen moeten gesloten zijn geweest. Ze had hem ook niet gehoord, ze luisterde naar de radio. Hij slenterde naar haar toe en toen hij op een paar meter afstand was, maakte hij een luid hoestend geluid. Marisa’s lichaam kwam op gang en ze krabbelde op zoek naar haar beha op de tafel naast haar.

“Oh mijn God, zit jij hier altijd topless rond te lummelen? Waar gaat het heen met deze wereld?” zei Rod met valse ergernis, waarna hij in de lach schoot.

Marisa vond haar topje en legde het losjes om haar borsten en staarde hem aan, haar ogen wijd van geschokte verlegenheid. Rod nam de ligstoel naast haar en ging tegenover haar zitten.

“Je bent vroeg thuis,” zei Marisa.

“Nou?”

“Nou wat?” vroeg ze, haar handen vastgeklemd op het bikinitopje dat haar tieten bedekte.

“Lig je hier altijd topless rond te hangen?”

“Nou, niet altijd,” zei ze, ontspannen. Haar gezicht brak in een glimlach. “Soms ga ik ook bodemloos!”

“Hmmm,” zei Rod. “Dat zou ik ook wel eens willen proberen.”

“Ik denk niet dat het iets is wat je nog niet eerder hebt gezien, of wel?”

Rod stak zijn hand uit en greep naar haar bikinitopje. Hij probeerde het weg te trekken, maar Marisa hield het stevig vast.

“Kom op, Marisa, laat los. Maak mijn dag goed.”

Ze glimlachten allebei flirterig. Rod stelde zich de twinkeling in haar ogen voor achter haar zonnebril. Ze verslapte haar greep op het dunne kledingstuk. Hij trok het weg en gooide het op het zitkussen naast haar.

“Ziezo,” zei hij. “Dat is beter.”

“Hoe lang heb je naar me gestaard voordat je naar buiten kwam en iets zei?”

“Lang genoeg. Ik staar de hele tijd naar je. Je ziet er goed uit, Marisa.”

“Dank je.”

“Draag je nu je buttplug?

“Doe niet zo ondeugend, nu.”

“Ik heb nog steeds die ene die je me gegeven hebt. Ik steek hem er soms in, als ik aan je denk.”

Marisa keek naar beneden en deed alsof ze iets denkbeeldigs van haar bezwete buik bewoog.

“Heb je ergens hulp bij nodig?” vroeg hij. “Smeer je zonnebrandcrème op moeilijk bereikbare plekjes? Zoals je erogene zones, of je edele delen?”

Ze staarde hem een moment aan, haar ogen een mysterie achter haar donkere zonnebril. Toen raapte ze haar handdoek en bikinitopje op en stond op.

“Het wordt een beetje warm hier,” zei ze. “Ik denk dat ik naar binnen ga.” Ze begon naar het huis te lopen.

“Als je het toch warm hebt, waarom ga je dan niet zwemmen?” riep hij haar na.

Hij keek naar haar draaiende kont en blote rug toen ze wegliep. Ze opende de openslaande deuren van de ouderslaapkamer en verdween naar binnen. De deur bleef achter haar half openstaan.

Rod keek naar de zitkamer waar Marisa zojuist had gelegen, en hij kon de afdruk zien die ze in het kussen had achtergelaten. Er lag een paperback boek en een hoog glas, half gevuld met thee en smeltend ijs op de tafel. Hij keek achterom naar de open deur naar haar – en zijn vaders – slaapkamer. Hij stond op, zich afvragend of hij het wel of niet moest doen. Zijn gekietelde pik zei hem dat hij het moest doen.

Hij liep naar de deur en glipte naar binnen. Zelfs met de deur open leek het donker in de slaapkamer na het felle zonlicht buiten. Zijn ogen pasten zich aan toen zij sprak.

“Waarom duurde het zo lang?” zei ze.

Ze stond bij het bed, naakt op haar schrale, vochtige bikinibroekje na, dat over haar geile cameltoe was geplakt. God, wat is ze heet, dacht hij. Hij liep naar haar toe en sloeg zijn open armen om haar heen en haar handen doken onmiddellijk in de achterkant van zijn zwembroek om zijn stevige kont te strelen. Hun open lippen ontmoetten elkaar en hun tongen botsten in een hardnekkige mouthfuck. Rod voelde hoe zijn stijve staaf naar beneden werd gedrukt door de stof van zijn korte broek toen Marisa die naar beneden duwde.

“Ik wist dat dit zou gebeuren,” zei Marisa, tussen het tongzuigen door. “Ik wist niet hoe of wanneer, maar ik wist…”

“Ik ook,” zei hij.

Met een snelle ruk voelde Rod zijn zwembroek plotseling om zijn enkels vallen en zijn erecte lul floepte op en neer van de kracht ervan. Hij knielde voor haar neer, zijn neus op een centimeter van Marisa’s klamme kruis. Hij trok de dunne stof van haar bikinibroekje opzij, spreidde haar weelderige lippen en begroef zijn mond in haar, likkend, likkend, zuigend, etend, en ze haalde haar vingers door zijn haar en over zijn hoofdhuid. Ze gilde van genot en leunde tegen hem aan, terwijl ze zijn gezicht streelde.

Rods handen glipten onder haar billen en hij klemde haar wangen uit elkaar, zijn vingers op zoek naar haar tunnel van liefde. Haar kontgaatje verwijdde zich onmiddellijk bij zijn aanraking, dus vulde Rod de leegte door twee van zijn van kutjes doordrenkte vingers in haar te rammen.

“Oh, Jezus Christus,” gromde ze uit, terwijl ze graafde.

Rod bleef zijn gezicht in haar kutje drukken, en kickte op haar gekreun, en hij zoog op haar gezwollen clitje en bleef zijn vingers in haar kontgaatje malen, om het voor te bereiden op de hoofdact. Hij voelde de kracht van haar kruis tegen zijn gezicht gedrukt.

“Oh, God,” piepte ze.

Hij draaide haar torso en dreef haar met zijn gezicht op het bed. Haar gedraaide oester smaakte prima en was papperig in zijn mond, maar zijn lul was hard en gespannen en klaar om zijn pijlen te richten op haar natte, openstaande kutje.

“God, hier heb ik op gewacht. Ik moet je neuken,” zei hij terwijl hij haar besteeg. “Dan is je kont van mij.”

Ze stootte zijn pik helemaal naar binnen en kneep hem met elke kutspier die ze had. Rod kreunde toen hij haar begon te pompen en zijn opgezwollen lul voelde de aanmoediging van haar instortende wanden.

Haar kont was nauwelijks op het bed en haar benen wapperden in de lucht terwijl hij haar boorde. Ze haalden allebei zwaar adem en sisten terwijl ze neukten. Rod wilde zijn stenige last loslaten en zijn sperma in haar lozen, zodat hij opgelucht verder kon gaan naar haar kont. En zijn tijd nemen. Marisa begreep het.

Ze neukten hard. Hij stootte, zij krabde. Hij neukte, zij bokte. Ze groef haar nagels in zijn rug. Hij groef zijn vingers in haar kont. Het was losser dan hij wilde, ondanks haar vleselijke klemmen, maar hij bleef doormalen, denkend aan haar knusse kontgaatje. Toen hij eindelijk kwam was het een uitbarsting, en hun lichamen waren een woeste dyade die schudden als een, en hij was zo diep in haar als hij maar kon zijn, pik in kut, vingers in kont en tong in mond. Toen hij klaar was trok hij zich terug en draaide haar om op haar buik terwijl hij haar op het midden van het bed duwde.

“Wacht!” Marisa reikte naar het nachtkastje en opende de ondiepe lade. Ze haalde er een klein rubberachtig buisje uit en reikte het hem aan. “Hier,” zei ze.

“Bedankt, daar komen we nog wel op,” zei Rod. Toen trok hij de smalle strook van haar bikinibroekje opzij en begroef zijn tong in haar kont.

Ze brabbelde als een eland. Hij besloot haar te tongen tot ze klaarkwam en dan haar kont te neuken. Het duurde ongeveer vijftien minuten van likken, rimmen en tongneuken in haar kontgaatje, terwijl ze bleef kreunen, tot ze een orgasme kreeg. Ze had de hele tijd haar clitoris gestreeld alsof ze boter aan het karnen was en toen ze klaarkwam was het als een doorgebroken waterscheiding.

“Godverdomme!” brulde ze.

Haar warme natte stoot liep diep en plensde op de sprei. Het zou schoongemaakt moeten worden, dacht Rod, voordat de oude man thuis zou komen. Toen ging hij op zijn knieën achter haar zitten, tussen haar benen, en pakte de tube. Hij kneep een ruime hoeveelheid in zijn handen en wreef met zijn handpalmen op en neer over de schacht van zijn stevige pik en stootte toen zijn vingers in en uit Marisa’s kontgaatje. Toen richtte hij zijn paal op haar gat.

Marisa voelde het topje van zijn pik haar kontje kussen en opende het wijd voor hem. Rod aarzelde niet en duwde zijn herladen raket in haar, de zachte gedempte wrijving wekte hem op en moedigde hem verder aan, en hij vond zijn ritme, en neukte haar, en zij kneep haar kont om hem heen, en bij elke stoot siste ze met ingehouden adem.

Hij beukte haar een paar minuten lang en voelde al snel zijn zaad komen. Hij kreunde als een lekkende baritonsaxofoon en Marisa herkende het voor wat het was.

“Ga zo door!” flapte ze eruit. “Ga door.”

Rod ejaculeerde diep in haar en zijn sperma kietelde tegen de kop van zijn lul, maar hij bleef desondanks doorbeuken. Na nog een paar minuten was zijn lul uitgeput. Maar hij bleef doorboren in de hoop dat het wat zou worden.

En eindelijk deed hij dat. Haar lichaam trilde en haar kontje werd losser rond zijn leeggezogen lid. Ze kwam weer klaar, en Rod trok zich terug en keek hoe zijn sperma uit haar kontgat rolde terwijl haar lichaam trilde op de matras. Toen trok hij met zijn tong langs de spleet van haar kont en omhoog over haar bezwete rug naar haar hals en zoog haar oorlel in zijn mond.

“God, we kunnen neuken,” fluisterde Rod in haar oor. Hij rolde haar op haar rug en stak zijn tong in haar mond en kuste haar, eerst ruw, maar al snel veranderde het in een lange, liefdevolle tongzoen. Toen de kus eindelijk ophield, begonnen ze breed te glimlachen.

Rod sleepte zijn uitgeputte lichaam omhoog en van haar af en stond op.

“God, wat een neukpartij!” zei hij en liep naakt de kamer uit, zijn druipende pik tussen zijn dijen slingerend, en naar boven om te douchen.

Marisa staarde naar zijn kont tot hij uit het zicht was verdwenen.


Zo was hun zomeraffaire begonnen. Er zou geen sluw geflirt meer zijn, geen bedeesde glimlachjes of sexy toespelingen. Het was nu duidelijk. Als papa weg was, zouden ze spelen. En hoe meer ze speelden, hoe brutaler ze werden.

Drie of vier keer per week waren ze samen naakt en verscheurden ze elkaar. Rod kwam thuis van zijn werk en Marisa lag naakt bij het zwembad te zonnen. Hij liep naakt naar buiten, nam een duik in het zwembad en ging dan naast haar in de woonkamer liggen. In het begin praatten ze onschuldig, maar al snel veranderde het in iets sexy’s of suggestiefs en van het een kwam het ander. Rods lul begon opgewonden te raken en al gauw had Marisa haar hand er omheen gewikkeld, hem strelend, en al gauw zat hij in haar mond. De eerste paar keer, als het er heet aan toe ging, namen ze het mee naar de slaapkamer, maar al snel was het niet ongewoon dat ze het daar en daar deden. Soms at Rod haar poesje op de ligstoel of neukte hij haar in haar kont onder de hete zon. Vaak sprongen ze in het zwembad om af te koelen, maar vaker wel dan niet leidde dat alleen maar tot meer streken.

Ze begonnen veel nachten samen te slapen, soms in haar bed, soms in het zijne. Op een nacht was Marisa hem in haar bed aan het pijpen met haar wijsvinger in zijn kont toen haar mobiele telefoon ging.

Ze deed haar lippen van elkaar, maakte haar vinger los en zei: “Het is je vader, ik moet opnemen.”

Ze sprak enkele minuten met zijn vader aan de telefoon terwijl ze zijn pik streelde. Het was voor het grootste deel een normaal welterusten telefoontje, behalve toen Rod een kreun verstikte en over hen beiden heen ejaculeerde.

“Voel je je schuldig?” vroeg Rod, nadat ze het gesprek had beëindigd. “Over wat we doen?”

“Ja en nee,” zei ze. “Ja, als ik alleen ben en aan hem denk. Nee, als ik aan jou denk. Is dat logisch?”

“Yep,” zei hij. “Zo voel ik me ongeveer.”

“Kan ik je een geheim vertellen?” Zei Marisa.

“Natuurlijk,” zei Rod.

“Jij geeft me iets wat ik van je vader niet kan krijgen.”

“Wat bedoel je?”

“Uh, wat ik bedoel is dat je vader een beetje ouderwets is. Seksueel, bedoel ik. Hij wil…kan…me niet geven wat ik nodig heb. Maar jij wel.” Ze leunde naar me toe en zei: “Met de nadruk op ‘kont’.”

“Oh, je bedoelt dat hij niet van anaal houdt?”

“Laten we zeggen dat hij er niet zo enthousiast over is als jij.”

Marisa haalde het glijmiddel uit de la en overhandigde het hem. Rod glimlachte en kuste haar lippen.

Hij rolde haar om op haar buik. Hij likte haar spleetje, randde haar, smeerde haar in en neukte haar toen in haar kontje.


Het was laat in de zomer toen de dingen op een grote manier veranderden. Het was een van de laatste dagen voordat Marisa weer voltijds aan het werk moest en een paar dagen voordat Rod weer naar school zou gaan.

Het was een halfbewolkte, late dinsdagmiddag en Layla ging naar haar vaders huis om wat spullen op te halen die in de kelder lagen. Hij wist dat Marisa en Rod ergens in de buurt moesten zijn, want ze zag dat hun auto’s buiten geparkeerd stonden, maar ze was nog niet helemaal klaar voor wat ze zag toen ze uit het keukenraam keek naar wat er zich bij het zwembad afspeelde.

Layla’s kaak viel open bij het zien. Daar lagen haar broer en Marisa, zij aan zij, beiden volledig naakt. Ze waren aan het praten en aan het dollen, duidelijk erg op hun gemak samen. Ze verstopte zich achter het gordijn en keek toe, zonder haar ogen te kunnen afwenden. De lul van Rod was nog slap geweest, maar begon voor haar ogen te groeien.

Marisa ging rechtop zitten, leunde naar Rod toe en kuste hem. Layla zag hoe zijn hand naar haar borst ging terwijl ze kusten, en ze begon zijn pik te strelen, die snel groeide in haar greep. Twee dingen vielen Layla op terwijl ze toekeek hoe het tafereel zich ontvouwde: Ten eerste, haar broer had een zeer indrukwekkende pik. En ten tweede, Marisa was een zeer indrukwekkende cocksucker.

Ze zag hoe Marisa’s slanke, lenige lichaam zich in haar taille boog toen ze haar hoofd liet zakken en langzaam de vergrote pik van Rod in haar mond nam, en alles verdween als een slang die in een put glijdt. Meteen ging haar hoofd op en neer en al snel bewoog zijn schaamstreek vloeiend synchroon, en het was voor Layla duidelijk dat ze goed geoefend waren.

Layla keek gebiologeerd toe, en binnen een paar minuten hoorde ze haar broer kreunen en in lichaamskrampen overgaan en Marisa’s hoofd ving zijn trillingen op toen hij klaarkwam. Ongeveer op hetzelfde moment dat Rod zijn zaad achter in Marisa’s keel goot, begon het te regenen uit de wolken daarboven.

Rods lange, harde pik kwam weer tevoorschijn uit Marisa’s mond en Layla zag hoe ze het topje kuste en vervolgens haar mond op de zijne plaatste voor wat Layla een natte, spermaachtige kus noemde. Toen zag ze hoe Marisa opstond, zijn hand pakte en zijn naakte lichaam met zijn slappe lul naar de ouderslaapkamer leidde.

Layla schuifelde stilletjes door de hal naar de wijd openstaande slaapkamerdeur. Het was moeilijk om veel te zien rond de deurpost, en ze wilde niet het risico lopen gezien te worden. Maar ze kon het prima horen.

“Elke keer als je me pijpt heb ik het gevoel dat ik moet pissen,” zei haar broer.

“Klaag je?” vroeg Marisa.

“Helemaal niet, maar ik moet gaan.”

“Nou, schiet op, je hebt werk te doen. Laat de deur open, ik wil kijken.”

Layla ving een glimp op van haar naakte broer die het grote bad in liep, zijn halfharde pik voorop. Ze luisterde hoe zijn sterke stroom pis in de toiletpot spoot, eerst hard, toen minder hard, toen druppelend. Het toilet spoelde door en het water liep een ogenblik. Het bed piepte toen Rod erop klom.

“Hier, misschien heb je dit nodig,” zei ze.

“Zeker weten,” zei hij.

Layla hoorde eerst niet veel en was bang om te gluren. Toen begon het. Eerst was er een zware ademhaling, toen zuchten, wat overging in jammeren, toen luid geslurp en het smakken van de lippen op het vlees.

“Ooh, dat is lekker, Baby, je weet hoe ik het lekker vind,” siste Marisa ademloos. Het antwoord van Rod was gedempt. “Ik zal dit missen als je weer naar school gaat.”

Layla wist dat ze weg moest gaan, maar ze kon zich niet losmaken. Ze luisterde terwijl het gejammer toenam in volume en intensiteit.

“Oh, fuck ja!” flapte Marisa eruit.

Layla gluurde om de deur heen en ze was als een hert in de koplampen, haar lichaam verstijfde van kippenvel bij de aanblik voor haar. Marisa lag op haar buik met haar knieën onder zich gevouwen en haar kont stak omhoog en Rod had zijn gezicht in haar kontgat begraven, en hoofd en kont bewogen samen in een zachte, gestage zwaai.

“Voel je dat?” Zei Marisa. Rod mompelde iets ondefinieerbaars met een mond vol kont.

“Ben je weer hard?”

Rod trok zich terug en zei van wel. Hij ging weer op zijn hielen zitten en pakte iets van het bed.

“Geef het maar aan mij. Het hele, grote, harde neukding.”

Rod vingerde Marisa’s kontgaatje en ze kreunde toen hij haar diep in haar buisje prikte om haar in te smeren. Rods pik zag er enorm uit in zijn handen toen hij hem insmeerde met het glimmende spul. Hij besteeg haar van achteren en Layla kon aan de beweging van zijn kont en Marisa’s kreet van pijnlijk genot zien dat zijn pik in haar kont zat. Toen begon hij haar te neuken.

Layla keek toe hoe haar jongere broer op Marisa’s kont beukte, de veren van het bed gierden harder bij elke krachtige stoot. De lucht vulde zich met een koor van hun gegrom en gekreun en Marisa’s gevloek en sexy, vieze praatjes.

“Ik hou van de manier waarop je mijn kont neukt, schatje,” spuwde ze. “Ik hou van je pik. In mijn mond. In mijn kut. In mijn verdomde kont.”

Haar broer voerde zijn tempo nog meer op, zijn liezen en haar kont schudden en bakken in hitte, en onttrokken nog meer zoute praat aan zijn geliefde.

“Shit, ik ga je kontje likken en mijn kutje in je gezicht rammen, dat is het, oh God, ik ga komen, ik kom gigantisch klaar…”

Marisa gilde, Rod beukte erop los, en Marisa gilde nog meer, en Layla keek toe hoe hun samengeklonterde lichamen schokten als een hoopje half onderkoelde Jell-O toen Marisa een spasmodisch orgasme uitbraakte.

Haar bevingen waren nauwelijks tot rust gekomen toen Rod kreunde en Marisa wist wat er komen ging.

“Wacht!” zei ze scherp. “In mijn mond.”

Marisa trok zich los en Rod trok zich terug en schoof op zijn knieën naar haar hoofd. Haar gezicht werd geblokkeerd door Rods rug, maar Layla kon aan de hoek en hun bewegingen precies zien wat er gebeurde.

Layla schudde haar hoofd en liep weg van de deur. Ze dacht dat er waarschijnlijk nog meer zou komen, maar ze dacht dat ze het beste kon gaan nu het nog kon. Ze liep de gang door en het huis uit en besloot dat ze een andere keer terug zou komen om haar spullen op te halen. Tijdens haar regenachtige rit naar huis en de rest van de dag en nacht kon ze alleen maar denken aan haar broer en Marisa, die samen naakt buiten lagen te zoenen, te strelen, zijn grote pik met haar grote mond eromheen. En zijn tong, op haar kont, in haar kontgat, en zijn pik, opnieuw vergroot en bedekt met olie, die haar sexy kontje neukte, en zij die klaarkwam, en toen hij die grote, vette pik uit haar kontje trok en hem weer in haar mond stopte, en zijn sperma weer in haar keel spoot.

Ze was geschokt en ontzet natuurlijk. Maar ze werd er ook opgewonden van. Ze moest met haar broer praten. Hij had wat uit te leggen.


“Hé, hoe gaat het, Lover Boy?” zei Layla toen Rod antwoordde.

“Wat?” zei hij met een grinnik. “Waar heb je het over?”

“Je liefdesleven. Nog wat actie de laatste tijd?”

“Huh?”

“Kijk kleine broer, je moet eerlijk tegen me zijn. Ik kwam gistermiddag langs vaders huis om wat spullen op te halen en keek toevallig uit het raam en zag een hele show bij het zwembad.”

“Oh nee,” zei Rod. Een tinteling ging langs zijn ruggengraat.

“Oh ja.”

“Oh God. Wat heb je gezien?”

“Ik zag mijn broer naakt liggen en met Marisa vrijen en ik zag je pik hard worden en ik zag Marisa je pijpen. Toen begon het te regenen en sleepte ze je als een puppy de slaapkamer in. God weet wat daar gebeurd is!” Layla liet het daarbij. Ze wilde niet dat hij dacht dat ze spioneerde en wilde zien wat hij zou gaan zeggen.

“Ah, jeetje, ik kan dit niet geloven. Vertel het alsjeblieft aan niemand. Ik wil niet dat papa iets overkomt.”

“Je maakt zeker een grapje. Je wilt niet dat papa iets overkomt, dus neuk je zijn vrouw? Hoe lang is dit al aan de gang?

“De hele zomer,” zei hij. “Nou… het is nogal een lang verhaal.”

“Ik hou van een goed verhaal. Vertel het me.”

“Oké, hier komt het.” Rod haalde diep adem. “Weet je nog dat feest waar we vorige zomer naartoe gingen? Het swingersfeest?”

“Natuurlijk.”

“Nou, Marisa is de vrouw met wie ik naar huis ging.”

“Dat meen je niet?”

“Nee. Maar ze noemde zichzelf Maud, niet Marisa, een soort vermomming omdat ze niet wilde dat ik me zou hechten. Ze pikte me op. Het was haar keuze, geloof me. Ze besloot dat ze een jonge kerel wilde en ze zag me. Ze nam me mee naar een huisje van een paar vrienden van haar, zodat ik haar niet kon traceren. Het was voor één nacht. Ik heb haar nooit meer gezien totdat pa haar aan me voorstelde.”

“Dat moet interessant geweest zijn.”

“Het was erg ongemakkelijk, maar pap heeft het niet echt opgepikt.”

“Wow,” zei Layla. “Maar hoe…? Bedoel je dat je haar weer ziet en ineens neuk je haar?”

“Nee, zo was het niet. Ik probeerde te wennen aan het idee dat ze gewoon onze sexy stiefmoeder was. Het heeft even geduurd. Maar omdat we de hele zomer onder één dak woonden, en pa veel weg was, werden we closer, en…”

“En je besloot om haar te neuken.”

“Nou, het was ook haar beslissing. We werden closer, meer op ons gemak bij elkaar. We herinnerden ons die nacht die we hadden, en…

“En wat?”

“Ik kan niet geloven dat ik mijn zus dit allemaal vertel. Maar het voelt goed om het iemand te vertellen.”

“Maar jullie bedriegen allebei papa.”

“Ik weet het, daarom is het goed om het te vertellen. Maar we voelen ons niet echt… Zie je…

“Rod, wat zeg je in godsnaam?”

“Oké, maar dit is vertrouwelijk, toch? Zie je, Marisa krijgt niet alles wat ze nodig heeft van papa. Seksueel.”

“Oh, alsjeblieft…”

“Nee, ik ben serieus. Ze houdt echt van kontjes. Ze is een anale freak, ze houdt van alles wat ermee te maken heeft, geven en ontvangen. En papa is er niet zo enthousiast over.

“En jij wel, en daarom heeft ze je opgepikt op het feest?”

“Dat ben ik nu. Het begon allemaal die avond. Het is een vereiste nu.”

“Oh, echt?”

Layla dacht na over wat ze de dag ervoor had gezien en gehoord van Rod en Marisa in de slaapkamer, en hoe ze er allebei in opgingen. Ze vroeg zich af wat ze gemist had toen ze weg was gegaan.


Ze hadden afscheid genomen. Ze wisten dat ze elkaar een tijd niet zouden zien. Rod ging terug naar school en Layla, die in de zomer haar diploma had gehaald, stond op het punt om aan een nieuwe baan te beginnen.

Rod dacht in het begin veel aan Marisa, hij belde haar zelfs een paar keer in onsuccesvolle pogingen voor telefoonseks, maar ze was weer druk aan het werk, en hij viel terug in het studentenleven, feesten, studeren en achternazitten. Af en toe belde hij in het weekend om te horen hoe het ging en een paar keer gaf zijn vader haar een telefoontje, maar ondanks wat ranzige praatjes en humor van zijn kant moest zij het eerlijk spelen.

De tijd vloog voorbij en voor hij het wist liep het voetbalseizoen ten einde en ging het semester zijn cruciale laatste weken in. Rod maakte plannen om met Thanksgiving naar huis te gaan; daarna zou hij snel weer naar school gaan voor nog een paar weken les voor de eindexamens. Dan zou er nog de kerstvakantie zijn.

Rod verwachtte dat de vakantie met Thanksgiving ongemakkelijk zou zijn. Hij keek er niet naar uit om bij Marisa in de buurt te zijn als zijn vader er was. Het zou te gemakkelijk zijn om een slippertje te maken en hun geheim prijs te geven. Hij keek er niet naar uit om aan tafel te zitten en Marisa aan de andere kant van de tafel te zien, oogcontact te vermijden en te proberen een praatje te maken terwijl hij eigenlijk haar kleren van het lijf wilde rukken en haar wilde beffen.

Maar het was nog ongemakkelijker dan hij dacht dat het zou zijn. Hij voelde het bijna meteen toen hij woensdagavond aankwam. Pap was zijn normale zelf, maar Marisa was afstandelijk en hij kreeg de kans niet om met haar te praten. Thanksgivingdag was nog vreemder. Het was een kleine bijeenkomst – zij drieën, Layla en een oom en een paar neven en nichten – en iedereen leek het naar zijn zin te hebben, maar Layla leek ook nogal afstandelijk. En toen hij Layla en Marisa in de keuken zag terwijl ze de maaltijd voorbereidden, merkte Rod aan hun interactie dat ze op de een of andere manier een band hadden gekregen. Hij zag het aan de manier waarop ze met elkaar praatten, samenwerkten en elkaar af en toe aanraakten, en tijdens het eten bespeurde hij verschillende heimelijke blikken tussen hen. De volgende dag vroeg hij Layla er terloops naar en ze vertelde hem dat ze allebei een hand hadden uitgestoken en elkaar de laatste maanden beter hadden leren kennen.

Rod ging terug naar school en stortte zich op zijn laatste weken. Hij zette Marisa zo goed mogelijk uit zijn hoofd en probeerde te accepteren dat ze een one-night-stand hadden gehad en daarna een zomerflirt, en dat was het dan. Het was voorbij. Wie kon er bij zijn volle verstand verwachten dat het onder deze omstandigheden zou blijven duren?


Midden december, op een avond toen hij aan het blokken was voor zijn een-na-laatste examen, kreeg Rod een telefoontje van zijn vader. Ze zeiden elkaar gedag en toen kwam zijn vader met de reden van het telefoontje.

“Kijk zoon, ik wilde je laten weten dat Kerstmis dit jaar een beetje anders wordt.”

“Wat bedoel je?”

“Wat ik bedoel is dat er geen zal zijn. Niet bij mij thuis in ieder geval. Ik ga naar de Caraïben. Ik ga een oude vriend bezoeken die een hotel heeft op een afgelegen eiland waar niemand me kan vinden.”

“Pap, wat is er aan de hand?”

“Je kunt in de kerstvakantie bij ons thuis blijven. Ik zou het zelfs op prijs stellen als je een oogje in het zeil houdt. Hopelijk kun je een leuke kerst bij je moeder hebben.”

“Pap, wat is er gebeurd?”

“Het is gênant, dat is wat het is. Het is Marisa. Ik heb haar eruit geschopt.”

“Haar eruit getrapt? Waarom?”

“Omdat ze een bedriegende slet is, daarom. Ik betrapte haar in bed met je zus. En ze gingen naar de stad, laat me je dat vertellen.”

“Layla? Dat meen je niet.”

“Ik wou dat ik dat was. Ik had wat vergaderingen afgezegd vorige week en kwam een dag eerder thuis. Ik hoorde lawaai in mijn slaapkamer en daar stonden ze, allebei poesjes te eten alsof het het Laatste Avondmaal was.”

“Oh mijn God. Ik wist niet eens dat ze op meisjes vielen.”

“Ze houden van kontlikken, dat zou ik denken.”

“Wat?”

“Laat maar. Hoe dan ook, sorry dat ik je hiermee overval, maar je moest het weten. Ik vlieg morgenochtend weg en zal een paar weken weg zijn.”

“Goh, pap, het spijt me.”

“Dank je. En dan te bedenken dat ik overwoog om met dat kreng te trouwen. En ik ben ook klaar met je verdomde zus. Ik kan het nog steeds niet geloven!”

“Nogmaals, het spijt me zo, en ik hoop dat je een veilige reis hebt. Ik hoop dat het je helpt…”

“Het kan geen kwaad, dat is zeker. Ik hou contact.”

Een paar nachten later belde Rod Layla. Hij verwachtte niet dat ze op zou nemen, maar dat deed ze wel.

“Layla, pap heeft me gebeld. Hij vertelde me wat er gebeurd is.”

“Ja, het is hier de laatste tijd een beetje wild en gek geweest.”

“Maar jij en Marisa? Het viel me op dat jullie een beetje intiem waren met Thanksgiving, maar… hoe is het begonnen? Ik wist niet eens dat jullie biseksueel waren.”

“Dat wist ik ook niet. Maar na dat swingersfeest waar we geweest zijn – ik heb Marisa verteld dat ik daar met jou geweest ben – heb ik wat triootjes gedaan. Ik vond het lekker met twee mannen, en ik vond het lekker met twee vrouwen. Toen ging ik soms met Marisa om tijdens de week als pap weg was. We vonden elkaar leuk, we praatten over veel dingen, we voelden ons aangetrokken, van het een kwam het ander.”

Na een moment van stilte zei Rod: “Wow. Ik had nooit gedacht dat jij en ik ooit dezelfde vrouw zouden delen!”

“Ik weet het, het is gek, is het niet? Misschien zullen we ooit dezelfde man delen.”

“Huh?”

“Heb je Marisa gebeld?”

“Nee, dat wilde ik nu gaan doen.”

“Dat zou je moeten doen. Ik weet zeker dat ze graag iets van je wil horen.”


Marisa nam bij het eerste belsignaal op.

“Hoi schat, hoe gaat het met mijn favoriete studentje?”

“Met mij gaat het goed, maar hoe gaat het met jou? Ik hoorde wat er gebeurd is.”

“Dat dacht ik al. Smerig nieuws gaat ver en snel. Maar ik ben oké.

“Ik heb net met Layla gesproken. Ik wist niet dat jullie op meisjes vielen.”

“Als het goed voelt, ga er dan voor. Net als de avond dat we elkaar ontmoette, weet je nog?”

“Ja, ik kan het niet vergeten.”

“Hoe dan ook, het was niet gepland, het gebeurde gewoon. En weet je wat? Ze neukt bijna net zo goed als jij. Er ontbreekt alleen één ding.” Ze lachte en voegde eraan toe: “Hoe gaat het op school?”

“Nog één examen, overmorgen. Zaterdag ben ik thuis. Waar blijf je?”

“Bij vrienden voor een tijdje. Mijn huis is verhuurd, dus ik doe het met de vleugels.”

Na nog een zwangere pauze, vroeg Rod: “Denk je dat ik je kan zien?”

“Oh, ik denk dat dat wel geregeld kan worden. Bel me dit weekend nadat je je geïnstalleerd hebt.”

“Dat zal ik doen,” zei hij. Toen ze het gesprek beëindigden merkte hij dat hij zich door de spijkerstof van zijn spijkerbroek heen zat te strelen.

Marisa beëindigde het gesprek en wendde zich tot Layla, die op een oud wit t-shirt na, naakt naast haar op bed lag.

“Hij komt dit weekend thuis en het ziet er naar uit dat het triootje waar we het over hadden ook echt gaat gebeuren.”

“Echt waar? O jee,” zei Layla. “Toen we het er over hadden geloofde ik niet dat het zou gebeuren…”

“Je zag mij en hem bezig. Je zei dat dat je opwond.”

“Ja, dat klopt.”

“Ik zou graag zien dat hij en jij het deden. Dat zou mij ook opwinden.”

“Oh God, ik weet het niet. Het is een beetje vreemd, weet je?”

“Je wilt hem mijn kont weer zien likken, nietwaar? Je wilt hem mijn kont zien neuken met zijn tong.”

“Ja.”

“Wil je zijn grote lul in mijn kont zien?”

“Ja, dat wil ik.”

Marisa leunde met haar gezicht dicht tegen dat van Layla aan. “Nou, dat wil ik ook allemaal zien,” fluisterde ze. “Maar je hoeft niets te doen waar je je niet prettig bij voelt.”

“Shit, je maakt me nat,” zei Layla.

Marisa kuste haar en terwijl haar tong in Layla’s mond dook, doken haar vingers in haar doorweekte gleuf.

“Mijn God, meisje,” zei Marisa. “Je druipt!”

Layla glimlachte en kuste haar diep terwijl ze haar plat op haar rug duwde. Ze klom er bovenop, schrijlings over haar heen. Ze gleed met haar gretige lendenen omhoog, glijdend over kutje en buik en borsten en hals en kin, tot haar doorweekte blote kutje Marisa’s lippen kuste.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *