Kom binnen

Heather en Jerry waren volle neven. Geen van beiden zou beweren veel van genetica te weten, maar je hoeft geen genie te zijn om te bedenken dat ze in de genenpoel vrij dicht bij elkaar zouden liggen. Hun vaders waren een eeneiige tweeling, grote sterke goed uitziende atletische jongens met roodbruin haar en ze waren met een stel zussen getrouwd. Hun vrouwen waren geen tweeling, maar ze waren een jaar na elkaar geboren en leken erg veel op elkaar: slank, blond en knap.

De families woonden als buren naast elkaar in huizen die elkaars spiegelbeeld waren. Vakanties en andere speciale gelegenheden werden samen gevierd, en de broers bezaten samen een huis aan het strand, één blok verwijderd van de oceaan, en beide families gingen daar op vakantie, apart, samen en in verschillende combinaties daarvan. Beide gezinnen hadden twee kinderen: Jerry en Heather hadden elk een jongere broer. Het is begrijpelijk dat de families hecht waren.

Heather was één jaar ouder dan Jerry, en ze waren erg hecht in hun jeugd. Naast het delen van hun familie-ervaringen, vakanties en vakanties, namen ze ook deel aan veel activiteiten samen en deelden ze veel van dezelfde vrienden. Ze waren erg hecht tot halverwege Heather’s laatste jaar van de middelbare school. Toen ging Heather naar de universiteit en verloren ze elkaar uit het oog.

Ze gingen naar twee verschillende universiteiten in twee verschillende staten. Heather studeerde basisonderwijs en Jerry studeerde bedrijfskunde. Tijdens hun studie zagen ze elkaar tijdens vakanties en af en toe in de zomers, maar ze hadden elk hun eigen leven en verschillende agenda’s.

Ze kwamen weer een beetje bij elkaar toen Heather afstudeerde aan de universiteit. Ze kwam terug naar huis en de familie gaf een groot feest voor haar. En een jaar later, toen Jerry afstudeerde, gaf zijn familie een groot feest in het strandhuis. Beide families en diverse vrienden verdrongen zich, het was deels een viering van het behalen van zijn diploma, maar vooral een grote familiereünie en een massaal strandfeest. Iedereen leunde achterover en had een geweldige tijd. Toen begonnen Jerry en Heather de verloren tijd in te halen.

De meeste mensen van beide families en de horde gasten bleven voor het weekend en gingen dan terug naar huis. Maar tegen die tijd was Heather kleuterleidster en begon net aan haar zomervakantie, dus was ze van plan om een groot deel van de zomer op het strand te blijven. En Jerry zou over drie weken beginnen aan zijn nieuwe baan als management trainee voor een productiebedrijf, dus hij was ook van plan om een tijdje op het strand rond te hangen.

Jerry kon niet geloven wat een prachtige vrouw zijn nichtje Heather was geworden. Ze was altijd al aantrekkelijk geweest – een slanke, blonde, welgevormde jongensmagneet – maar nu was ze volwassen geworden op een heel zekere en sexy manier. Ze was ontspannen, lachte graag en zat lekker in haar vel. Gedurende het hele weekend zag Jerry dat hij blikken naar haar wierp als hij dacht dat ze het niet zou merken.

Maar natuurlijk merkte ze dat wel, want ze had zelf ook zulke gedachten, en wierp een blik op hem wanneer ze maar kon. Ze bewonderde zijn lange gestalte, zijn slanke, atletische lichaam, zijn sterke kin en jukbeenderen en zijn nette bruine haar.

De meeste feestvierders, zowel vrienden als familie, vertrokken op zondag, en een handvol anderen bleef tot maandag voor ze naar huis gingen. Tegen maandagnamiddag hadden Heather en Jerry de plaats voor zichzelf.

De volgende dagen ontspanden Heather en Jerry zich en speelden ze huisje. Ze deden elk hun eigen ding – lezen, rusten, wandelen, lopen, wat dan ook – maar ze deelden ook heel wat tijd met elkaar: ze gingen naar het strand, bereidden maaltijden, praatten en hingen gewoon wat rond het huis. Veel van die tijd werd besteed aan bijpraten en herinneringen ophalen over hun jongere dagen. Jerry bewonderde Heather’s sexy lichaam meer en meer en hij droeg vaak een zonnebril zodat hij haar kon bekijken zonder betrapt te worden. Haar schouders, armen en benen waren gebruind en gespierd en haar buik was plat en strak. Of ze nu op het zandstrand lag in haar zwarte tweedelige pak of door het huis huppelde in een korte broek en een halster, ze zag er zeker heet uit en anders dan elke kleuterjuf die hij ooit had gezien.

Op donderdagavond, nadat ze een restje pizza als avondeten hadden opgewarmd, zaten ze samen op de schommelbank op de veranda achter het huis te praten en bier te drinken. Achter zijn zonnebril staarde Jerry naar Heather’s lange, slanke, gestrekte benen en haar gelakte teennagels die op de reling rustten. Ze droeg een korte afgeknipte spijkerbroek en een mouwloos wit topje. Terwijl ze van de koude biertjes dronken, kwam hun gesprek op gang.

“Hé, raad eens wie ik laatst zag?” flapte Heather eruit, terwijl ze bier van haar kin veegde.

“Wie?” vroeg Jerry.

“Herinner je je die koningin van het schoolbal nog met wie je uitging in de elfde klas?”

“Jenny?”

“Ja, Jenny, dat is ze. Ik kwam haar tegen op mijn school. Ze heeft een zoon in een van de andere klassen.”

“Hoe gaat het met haar?”

“Gescheiden. Ze zag er nogal ruw uit om je de waarheid te zeggen. Ze heeft nog steeds een goed lichaam, maar ze zag er een stuk ouder en gestresst uit. Ik denk dat een alleenstaande moeder zijn dat met je kan doen. En ik denk dat ze me probeerde te versieren.”

“Ga weg!” Zei Jerry.

“Ik ben serieus. Ik hoorde haar levensverhaal in minder dan een minuut en toen begon ze me te versieren.”

“Wat zei ze?”

“Ze zei me hoe goed ik eruit zag en vroeg of ik iemand zag en of ik iets wilde gaan drinken en zo.”

“Echt waar? Wat heb je daarop gezegd?”

“Ik weigerde beleefd. Vertelde haar dat ik weg ging voor de zomer. Ik heb haar nooit echt gemogen. Ik dacht altijd dat ze verwaand was. Ik voelde me slecht toen je met haar begon om te gaan. Ik wist dat ze je zou belazeren.”

“Je had gelijk. Maar over één ding had ze wel gelijk.”

“Oh ja, wat was dat?”

“Toen ze je vertelde hoe geweldig je eruit zag.”

Heather draaide zich om en staarde hem een moment aan. “Dank je,” zei ze.

“Het is toch oké dat een jongen dat tegen zijn nicht zegt? Zonder dat het griezelig is of zo?”

“Nee, ik denk het niet,” zei ze, terwijl ze haar biertje opdronk. Ze stond op uit haar stoel. “Je ziet er zelf ook goed uit. Wil je er nog een?”

“Tuurlijk, bedankt,” zei hij.

Heather kwam terug met twee blikjes bier en gaf er een aan Jerry.

“Bedankt,” zei hij, en deed zijn zonnebril af omdat de avond nu in diepe schemering was. “Dit doet me denken aan toen we kinderen waren, onze families die ’s avonds op de veranda zaten. Alleen toen hadden de volwassenen bier en wij kinderen koude limonade of thee.”

“Mag ik je iets vragen?” zei Heather.

“Natuurlijk,” zei hij. Hij nam een grote slok van zijn bier omdat hij niet wist wat er komen ging.

Heather draaide zich naar hem toe en zei: “Toen we kinderen waren, waren we zo close. We gingen zwemmen, naar de film, speelden spelletjes, speelden samen bal…”

“Ja, je was een betere balspeler dan de meeste jongens die ik kende.”

“…en we waren heel close tijdens de middelbare school. Maar in de tweede helft van mijn laatste jaar gebeurde er iets. Er veranderde iets. Je werd boos, afstandelijk.”

“Bruce,” zei Jerry.

“Bruce? Wat heeft hij ermee te maken?”

“Ja, Bruce. Ik kende Bruce vrij goed en ik had er spijt van dat ik hem aan jou had voorgesteld en was kwaad toen jullie begonnen uit te gaan. Ik vertrouwde hem niet. Ik wist dat hij niet veel respect had voor vrouwen en ze niet goed behandelde. Ik wist dat het slecht zou aflopen. Hij was niet goed genoeg voor jou.”

“Nou, daar ben ik het niet mee oneens, hij bleek een echte eikel te zijn. Maar vertrouwde je me niet genoeg om daar zelf achter te komen?”

“Ik wist dat je dat uiteindelijk zou doen. Maar ik wilde niet dat je gekwetst zou worden.”

“Aw, dat is lief. Mijn jongere neef is de oudere broer die ik nooit gehad heb.”

“Ik weet het, ik had het fout, en ik was te stom om het toe te geven. Het spijt me dat het zo lang duurde. Maar dat is niet alles.”

“Nee? Wat bedoel je?”

Jerry nam een gezonde slok van zijn bier. “Ik was jaloers,” zei hij, de ademloze woorden bijna verloren in zijn keel.

Het was nu donker, maar Jerry kon de ogen van Heather voelen die hem aanstaarden.

“Jaloers?” vroeg ze ongelovig. “Wat bedoel je, was je jaloers? Jaloers op wat?”

“Ik was jaloers op al je vriendjes. Maar vooral op Bruce. Ik was kwaad dat een eikel als Bruce met jou uit kon gaan. Jij was een van de knapste meisjes op school… en mijn nicht… en het irriteerde me gewoon dat hij met jou kon zijn, en…”

“En wat?” Ze zat nu op de rand van haar schommelstoel en keek hem aan.

“Het spijt me Heather, ik heb al te veel gezegd.” Hij dronk zijn blik leeg en zei: “Ik heb nog een biertje nodig.”

Hij wilde opstaan, maar Heather pakte zijn onderarm en duwde hem terug op zijn stoel. Hij was verbaasd over de koele, vochtige kracht van haar hand op zijn arm.

“En wat dan?” herhaalde ze.

Jerry leunde voorover en wreef over zijn voorhoofd.

“Ik was jaloers dat het Bruce was en niet ik,” zei hij zacht. “Zo, ik heb het gezegd.”

Na een moment van rust antwoordde Heather. “Maar je bent mijn neef, Jerry. We zijn familie.”

“Dat weet ik. Maar, zo close als we waren, heb je er ooit over nagedacht wat er tussen ons gebeurd zou kunnen zijn als we gewoon buren waren geweest, en samen waren opgegroeid… en onze vaders geen broers waren geweest?”

“Maar dat zijn ze wel. En onze moeders zijn ook zusters.”

“Ja, dat is er ook,” zei hij met een zucht. “Op de een of andere manier lijkt het gewoon niet eerlijk. Twee mensen kunnen perfect bij elkaar passen, maar dat gaat niet omdat hun vaders broers zijn.” Hij lachte en schudde zijn hoofd. Hij stond op en ging naar de keuken en kwam terug met nog twee biertjes. Hij ging zitten en probeerde er een aan Heather te geven.

“Nah, ik heb er genoeg van,” zei ze, en wankelde overeind en uit haar schommelstoel. “En dank je, Jerry, ik waardeer je eerlijkheid. En ik zou niet helemaal eerlijk zijn als ik je zou vertellen dat ik er nooit over heb nagedacht. Dat heb ik wel. Het was gewoon te taboe en ik dwong het uit mijn gedachten.”

Ze leunde voorover, kuste hem op z’n hoofd en zei welterusten. Toen waggelde ze het huis binnen en ging naar haar kamer.

Jerry zat in het donker en verorberde zijn weg door beide biertjes en het tweede was als lauwe pis tegen de tijd dat hij het op had.

Toen Jerry de volgende ochtend wakker werd en zijn kont uit bed sleepte, was Heather verdwenen. Haar auto was weg. Dus maakte hij wat koffie en at wat cornflakes. Toen nam hij een oude houten surfplank van de muur van de garage en sleepte die naar het strand. Hij bracht de ochtend door op de lauwe golven en in de middag ging hij hardlopen en las een boek op het strand. Toen hij in de late namiddag terugkwam bij het huis stond Heather’s auto weer op de oprit.

Die avond besloten ze een film te gaan bekijken in een hotel aan het strand, een paar straten zuidelijker. Het was een oud hotel, niet een van de moderne hoogbouw gedrochten. Het heette The Reefer en was eigendom van een oud hippie-echtpaar dat filmfanaten was en op vrijdagavond, als het weer het toeliet, buiten gratis oude films vertoonde. De noordelijke buitenmuur van de plaats was wit geschilderd en werd gebruikt voor het scherm en er waren twee beachvolleybalvelden recht onder. Op vrijdagavond haalden ze de netten naar beneden en dan kwamen de mensen vroeg met hun strandstoelen om goede plaatsen te bemachtigen. De eigenaars zetten buiten een bar op, verkochten drankjes en popcorn en projecteerden de film op de muur. Het was een plaatselijke zomertraditie die al jaren bestond.

Ze pakten een paar strandstoelen en liepen naar The Reefer. Het was al ruim voor donker toen ze daar aankwamen, zodat ze een prima plekje vooraan konden bemachtigen. Jerry haalde bier in plastic bekers en een grote emmer popcorn voor hen. Het was een warme, plakkerige avond en de biertjes gingen er koud en snel in en hij ging snel naar de bar om bij te vullen. Terwijl de schemering inviel, spraken ze over de film die ze zouden gaan zien. Het was ‘The Big Sleep’, een oude Philip Marlowe film noir uit 1946 met Bogie en Bacall.

Het was een aangename avond. Hun gesprek was vrij en gemakkelijk en kwam niet in de buurt van waar ze de avond ervoor over hadden gesproken. Na de film besloten ze op de terugweg naar The Sandbar te gaan voor een hapje en een slaapmutsje. Het was populair bij jonge mensen en had de reputatie een bar voor alleenstaanden te zijn, maar het serveerde goed eten tegen redelijke prijzen en was zo gunstig gelegen ten opzichte van het strandhuis dat ze er beiden vaak waren geweest. Er waren binnen en buiten zitplaatsen, maar omdat ze nat van het zweet waren, kozen ze ervoor om binnen te gaan zitten.

“Oh shit!” zei Heather toen ze de ingang naderden.

“Wat?” Vroeg Jerry.

“Daar is die engerd die me de laatste keer dat ik hier was probeerde te versieren. Zijn naam is Jason.” Ze wees naar een jongen in een korte broek en een tanktop die aan de buitenbar zat. “Moet een plaatselijke bewoner zijn, dat is dezelfde kruk waar hij de vorige keer op zat. Doe alsof je mijn vriendje bent!”

Heather pakte Jerry’s hand in een stevige greep. Hun vingers vlochten in elkaar en ze liepen het dek op. Jerry hield van het gevoel van haar vingers en de vochtigheid van haar handpalm. Ze moesten een minuut of twee bij de deur wachten voor ze konden gaan zitten. Jerry wierp een zijdelingse blik op Jason. Hij staarde hen recht aan.

Ze zaten op een deuce in de hoek bij het raam met een geweldig uitzicht op de snelweg. Jerry leunde hun strandstoelen tegen de muur en ze gingen tegenover elkaar zitten. Speels schoof hij meteen zijn stoel om het tafeltje zodat die naast die van Heather stond en sloeg zijn arm om haar heen.

“Wat ben je aan het doen?” vroeg ze, terugdeinzend.

“Je zei dat ik moest doen alsof ik je vriendje ben,” fluisterde hij in haar oor. “Dus dat is wat ik doe.”

Heather kakelde en zei: “Nou, hou op Romeo, en gedraag je,” terwijl ze hem van zich af duwde. “Ik laat het je wel weten.”

Jerry lachte terwijl hij zijn stoel terug schoof naar waar hij had gestaan. Hij zag de ogen van een stel aan de tafel naast hem. Het was een goed uitziend koppel, misschien een paar jaar ouder. Ze hadden gezien wat hij had gedaan en lachten.

“Hij wordt altijd dartel als we naar de film zijn geweest,” zei Heather, en ze lachten allemaal.

Ze bestelden meer bier en deelden een paar hapjes. Ze spraken over de film die ze net gezien hadden. Er waren een aantal moorden in de film, maar ze werden niet allemaal opgelost.

“Wie heeft de chauffeur eigenlijk vermoord?” vroeg Heather.

“Weet ik veel,” zei Jerry.

Ze praatten hier en daar wat met het stel aan de tafel naast hen. Bob en Fran, aantrekkelijk, rond de dertig, vier jaar getrouwd. Nadat Bob hun rekening had betaald stonden hij en Fran op van hun tafeltje en deden een stap dichter naar Jerry en Heather toe.

“Hé, swingen jullie?” vroeg Bob met een rustige stem.

Jerry en Heather keken elkaar aan en schudden hun hoofd.

“Ah, jammer,” zei Bob. “Zijn jullie hetero? Of bi-? Of misschien bi-nieuwsgierig?”

“Hetero,” zeiden Heather en Jerry eensgezind.

“Jammer,” zei Fran, terwijl hij Heather recht aankeek. Toen draaiden ze zich om en liepen weg.

“Nou, dat was vreemd,” zei Heather.

“Ja, dat was het zeker. Je bent nogal een populair meisje vanavond.”

“Oh ja, hoe komt dat?”

“Je hebt een jongen aan de bar die je wil versieren, de vrouw die net wegging wil je versieren, en je hebt hier aan deze tafel een nepvriendje die je zou willen versieren maar dat niet kan.”

Heather’s ogen boorden zich in de zijne en met een verlegen glimlach schudde ze haar hoofd. “We kunnen beter naar huis gaan. We hebben te veel lol gehad voor één nacht.”


Terug bij het huis zette Jerry de stoelen in de garage en ging het huis in en naar zijn kamer. Hij trok schone kleren uit de ladekast en ging naar de badkamer. Hij douchte zich en toen hij terugkwam in zijn kamer zag hij dat Heather’s slaapkamerdeur op een kier stond. Hij liep naar haar toe en keek naar binnen. Ze stond voor de spiegel haar haar te borstelen. Hij tikte lichtjes op de deur. Ze wenkte hem naar binnen en ging verder met borstelen.

Hij opende de deur en liep naar haar toe.

“Ik wilde je even bedanken voor de hete date,” zei hij. “Het was leuk om je nepvriendje te zijn voor een avond. Misschien kunnen we volgende vrijdag weer gaan. Ze vertonen ‘Singin’ in the Rain’. Als het weer het toelaat, natuurlijk.”

Heather’s mond draaide in een wrange glimlach. Ze draaide zich naar hem toe en zei: “Ja, het was leuk. Je was een geweldige date. We waren een knap stel.”

“Dat dachten Bill en Fran ook. En denk je eens in, als we biseksuele swingers waren geweest, hadden we allebei geneukt.”

“Ugh,” zei ze met een rilling. “Dat was griezelig, vreemden die ons zo benaderden.”

Ze stonden daar een bevroren moment en tuurden in elkaars ogen.

“Mag ik je een nachtzoen geven?” zei Jerry met een laag kwaakje. Hij had het niet gepland, het kwam er gewoon uit. Maar daar was het.

Heather reageerde eerst niet, ze bleef stokstijf naar hem staan staren. Uiteindelijk knikte ze met een lichte schouderophaal.

Jerry drukte zijn mond zachtjes tegen de hare en smolt onmiddellijk samen met de zachtheid van haar lippen. Eerst kuste hij haar zachtjes, toen met meer kracht drukte hij haar lippen op de zijne en legde zijn handen op haar heupen. Na ongeveer dertig seconden trok hij zich terug. Ze stonden dicht bij elkaar, hun gezichten centimeters van elkaar verwijderd en hun ogen wijd en gesloten.

Er werden geen woorden gewisseld, maar na een stilte die waarschijnlijk niet zo lang was als het leek kon Jerry Heather’s hoofd lichtjes heen en weer zien schudden alsof ze een taal probeerde te begrijpen die ze niet kon spreken.

Jerry’s mond vond de hare weer en zijn handen verlieten haar heupen en baanden zich een weg rond haar rug. Heather’s haarborstel viel met een scherpe klap op de houten vloer en haar armen omsloten Jerry’s bovenlichaam. Ze voelde zijn tong langs de subtiele spleet van haar samengevoegde lippen gaan en ze opende ze voor hem. Zijn tong gulpte in haar en het voelde groot en sterk in haar mond, een wilde sonde op zoek naar haar, trailblazing in onbekend terrein.

Heather hield van het gevoel van Jerry’s armen om haar heen. Terwijl de kus voortduurde groef ze haar vingers in het vlees van zijn rug en haar armen trokken hem strakker dan ze verwachtte, haar tepels tegen hem aandrukkend. Ze voelde zijn pik stijf tegen haar buik.

De kus was lang en hard, net als Jerry’s lul. En hoe graag hij ook Heather’s kleren van het lijf wilde rukken en haar op het bed wilde gooien, hij wist dat hij dat niet zou doen.

Toen de kus eindelijk afnam, volgde Jerry hem op met een aantal lieve kleine kusjes op haar voorhoofd, wangen en kin en een finale op haar lippen. Hij ontspande zijn greep en ze maakten zich los.

“Dat was lekker,” zei hij. Ze knikte met waterige ogen. “Welterusten, Heather.”

Jerry draaide zich om en liep haar kamer uit, proberend niet te struikelen, en klikte de deur achter zich dicht.

Heather ging op haar bed zitten en pakte haar haarborstel op, en keek naar haar trillende hand.

“Fuck,” zei ze zachtjes tegen zichzelf.


In verschillende kamers, nog geen twee meter van elkaar verwijderd, lagen ze allebei wakker met hun geest in overdrive en hun lendenen geprikkeld door de hete herinnering aan wat er zojuist was gebeurd. De slaap kwam traag voor beiden, maar toen hij kwam was hij diep en droomloos.


Jerry werd ’s morgens wakker en rook de koffie. Hij ging naar de keuken waar hij Heather aantrof, leunend tegen het aanrecht, nippend van een mok. Hij probeerde niet naar haar te lonken. Ze zag er goed uit in een witte korte broek en een dun geel hemdje. Ze had een baseballpet op haar hoofd en haar haar was naar achteren gebonden. Er stond een fles zonnebrandcrème op de toonbank en hij kon zien dat ze zich al had ingesmeerd.

“Goedemorgen!” zei hij opgewekt.

“Goedemorgen,” antwoordde Heather.

“Ga je naar buiten?”

“Ja, ik ga op het strand wandelen. Denk je dat we moeten praten?”

“Praten over wat?” zei hij, zich van de domme houdend.

“Ik denk dat je dat wel weet.”

“Tuurlijk, laten we praten,” zei hij, en schonk koffie in een kopje en ging op een krukje aan de ontbijtbar zitten.

“Wat is er gisteravond gebeurd?”

“Nou, we zijn naar de film geweest en daarna naar The Sandbar en toen thuisgekomen…”

“Jerry…”

“En we hebben gekust.”

“Ja, dat hebben we.”

“We kussen neven,” zei hij.

“Dat was niet zoals een neef kussen.”

“Ik heb je altijd al zo willen kussen. Het was de beste zoen die ik ooit heb gehad. Je leek het niet erg te vinden.”

“Nee, dat deed ik niet, dat is het probleem. Zijn we te ver gegaan?”

“Te ver gegaan? We hebben gekust, Heather, een lekkere hete kus.”

“Maar… ik weet het niet. Gingen we te ver? Was het… incest?”

“Voor mij is incest wanneer er kinderen bij betrokken zijn en het hen voor het leven verneukt. Wij zijn toestemmende volwassenen.”

“Zou het…penetratie zijn? Jouw tong drong mijn mond binnen. Mijn tong drong in de jouwe.”

“Voor mij zou incest zijn als de ene persoon misbruik maakt van de andere en hem penetreert…”

“Met een ander deel van hun lichaam dan hun tong?” zei ze.

“Nee, dat is niet wat ik bedoel.”

“Wat als je hand mijn lichaam binnendrong… of je pik?” Zei Heather. “Zou dat incest zijn?”

Dat stopte het geklets voor een moment. In de stilte tuurden ze in elkaars ogen.

“Ik denk dat jij dat moet beslissen. Ik weet het niet.”

“Nou, Cuz, ik weet het ook niet. Ik weet alleen dat je me gisteravond kuste, en ik verzette me niet, ik kuste je meteen terug, en het was een doozy. En ik had een gevoel dat het ging gebeuren, misschien wilde ik dat het gebeurde, en het gebeurde. En het benam me bijna de adem. En nu ben ik in de war. Ik ben in conflict. Ik weet niet of ik doodsbang moet zijn of doodgekieteld!”

“Ik stem voor kietelen,” zei Jerry, en begon van zijn kruk af te komen.

“Niet doen,” zei Heather. Ze opende de koelkast en haalde er een fles water uit. “Ik ga een eindje wandelen.”


Heather liep over het strand naar het noorden. Ongeveer anderhalve kilometer ten noorden van het huis hielden de strandhuizen, de appartementen en de hotels abrupt op en werd het ongerepte parklandschap en het strand was kilometerslang vrijwel leeg, helemaal tot aan het noordelijke uiteinde van het schiereiland.


Na het drinken van zijn koffie en het eten van wat fruit ging Jerry naar het strand. De oceaan was zo vlak en kalm als een regenplas, dus er zou niet gesurft worden. Hij zette zijn stoel en handdoek neer en zwom ongeveer twintig minuten, ging toen zitten om zijn boek te lezen.

Hij had zijn boek in ongeveer een uur uit en ging toen nog een keer zwemmen. Daarna liep hij terug naar het huis, trok droge kleren aan, stapte in zijn auto en reed de paar kilometer naar het centrum. Hij at een broodje met kipsalade en een ijsthee in een klein café en ging toen naar de boekenwinkel aan de overkant van de straat. Jerry had altijd al een zwak gehad voor boekenwinkels en hij had iets nieuws nodig om te lezen. Hij slenterde een paar uur door de rekken en las ditjes en datjes voordat hij besloot welke twee paperback mysteries hij zou kopen. Hij kocht ook een dunne paperback voor Heather.


Heather liep urenlang blootsvoets over het strand. Ze had een vastberaden pep in haar stap terwijl haar benen lange, regelmatige passen namen en haar gedachten estafettes in haar hoofd uitvoerden. Het was een hete, zwoele dag zonder briesje en de zon sloeg neer en verwarmde haar huid en het strand schuurde de onderkant en zijkanten van haar voeten.

Na enkele uren raakte ze uitgeput. In haar geestverruimende strandwandeling was ze helemaal naar de noordelijke inham gegaan en kon niet verder meer. Ze keek omhoog naar de vuurtoren die slechts een paar meter verderop uittorende. Ze draaide zich om en keek naar het zuiden en kon in de verte nauwelijks de stad zien. Oh shit’, dacht ze bij zichzelf, ‘nu moet ik teruglopen’.

Ze had het warm en was drijfnat van het zweet. Haar waterfles was leeg. Haar voeten waren geschuurd en pijnlijk. Ze begon te lopen.


Het was al laat in de middag toen Jerry terugkwam bij het huis. Er was geen teken van Heather. Hij schreef een korte tekst op de voorkant van het boek dat hij voor haar gekocht had en legde het op haar kussen. Hij trok zijn hardloopkleren aan en besloot eerst een eind te gaan hardlopen voor hij zich zorgen ging maken.


Het was kwart voor vier tegen de tijd dat Heather terug in het huis was. Ze dronk een fles water recht naar beneden, kreeg een beetje een brain freeze, en pakte toen een tweede. Ze at een banaan in drie happen op. Ze ging naar haar kamer en zette het water op het nachtkastje en trok haar slordige, soppige kleren uit. Ze trok een sweater en een t-shirt aan toen ze het boek op haar kussen zag liggen.

Het was ‘De Kleine Prins’ van Antoine de Saint-Exupery. Ze kende het boek en zijn lessen goed. Niet te verschillend van een les die ze misschien net had geleerd tijdens haar lange wandeling. Ze had het als kind vaak gelezen en sindsdien nog een paar keer. Ze ging achterover op bed liggen en sloeg het boek open. Er stond een korte opdracht in: ‘Voor mijn favoriete nichtje Heather: Een speciaal boek voor een speciale vrouw. Liefs, Jerry’.

Ze begon te lezen maar viel na een paar bladzijden snel in slaap.


Jerry rende meer dan zes mijl in de plakkerige hitte. Hij dronk wat water en ging naar de douche. Heather’s slaapkamerdeur stond open en hij was opgelucht dat ze op haar bed lag te slapen. Hij liep op zijn tenen naar de badkamer, een paar meter verderop. Hij zette het water aan, kleedde zich uit en stapte onder de douche.

Heather’s ogen sprongen open. Het boek lag op haar buik. Ze keek op haar horloge; ze had ongeveer veertig minuten geslapen. Ze stond op en keek in de spiegel. Behoorlijk ruw, dacht ze bij zichzelf. Zandkleurig, half warrig haar, rood gezicht, wasbeerogen waar haar zonnebril had gezeten. Ze trok haar t-shirt uit: scherp contrast tussen het vlees dat haar singlet wel en niet had bedekt. Verbrande oren die ze was vergeten in te smeren met zonnebrandcrème. Ze besloot dat ze ook een douche nodig had. Ze trok haar broek uit.

Naakt liep Heather de kamer uit en naar de badkamerdeur. Ze draaide zachtjes aan de knop en opende de deur op een kier. Er hing een nevel in de lucht en een luid gebonk van de douche. Ze opende de deur stilletjes en ging naar binnen. Gelukkig was het een grote douchecabine en Jerry stond zijwaarts met zijn hoofd recht onder de douchekop. Heather opende de gerookte glazen deur en stapte de douche in.

“Wat de fu…,” riep Jerry uit terwijl hij zich naar haar omdraaide.

“Hulp nodig?” vroeg Heather grijnzend. Ze pakte een stuk zeep van de richel en begon haar handpalmen in te zepen.

“Alles wat ik kan krijgen!” zei Jerry enthousiast.

“Ik zal je wassen,” zei ze. “En jij mag mij wassen.” Ze begon met haar zeephanden over zijn borstkas te wrijven.

Jerry sloeg zijn armen om haar middel en bewoog zijn hoofd naar het hare. Heather wilde het stuk zeep op de richel terugleggen, maar miste, en net toen hun lippen elkaar wilden ontmoeten viel het als een dood gewicht op een van haar zere voeten.

“Yeow!” gilde ze terwijl ze met haar voeten schuifelde, en Jerry greep haar stevig vast zodat ze niet zou uitglijden en vallen.

“Gaat het?” vroeg Jerry bezorgd.

“Oké. Het is niet iets dat je kus niet beter zal maken.”

Zijn lippen kwamen op de hare en die van haar stonden open om hem op te zuigen. Met de krachtige stortvloed die op hen neerdaalde, manoeuvreerden hun monden en hun lichamen kronkelden om hun maximale aanraking te vinden. Jerry hield voor het eerst haar natte kont in zijn hand en trok met zijn andere hand haar hoofd dicht tegen de zijne. Heather had één hand in zijn nek en de andere zwierf over zijn rug en kont. Ze voelde zijn pik, hard en klaar, tegen haar aangedrukt en ze beëindigde hun kus pas toen ze hem in haar hand had.

“Ga in me,” zei ze, bijna zonder adem te halen.

“Hoe wil je het?” vroeg hij.

“Ik wil alles.”

Het wassen zou moeten wachten. Maar ze kregen allebei een goede spoeling terwijl ze elk een tweede tong in hun mond probeerden te zuigen.

“Bedankt voor mijn boek,” zei Heather toen ze naar boven kwamen voor zuurstof.

“Oh, vind je het mooi?”

“Ik vind het geweldig. Het is een klassieker.”

“Ik heb er ook altijd van gehouden.” Hij streelde zijn vingers langs haar rozige wang. “Jij bent mijn roos.”

“Ik wil dat je in mijn mond komt,” zei ze.

Om hem te laten zien dat ze zakelijk was, liet ze zich zonder aarzelen zakken. Ze deed zich voorover en huiverde toen de schaafwonden aan haar voeten prikten door de gespannen beweging en het klotsende zeepwater, maar ze bedacht dat haar wonden in ieder geval schoon zouden zijn. Ze legde haar handen op Jerry’s natte naakte kont en zijn kreet van genot weerklonk op de tegels toen ze zijn drijfnatte orgaan in haar mond zoog.

Jerry groef zijn vingers in Heather’s haar en terwijl hij op haar neerkeek verwonderde hij zich over de aanblik van zijn pik die in haar hoofd verdween. Hij begon zachtjes met zijn liezen in haar te bewegen en al snel bewoog ze haar hoofd mee met de beweging. Haar mond voelde als de hemel om hem heen, jaren van fantasie werden waarheid. Het gebeurde echt, dacht hij, ik sta naakt onder de douche met mijn naakte, heerlijke nichtje, en mijn pik zit diep in haar heerlijke mond. En dit is nog maar het begin.

Hij voelde zijn lichaam sneller schommelen en zijn vingers grepen haar hoofd steviger vast, en hoe meer Heather’s vingertoppen in zijn kont groeven, hoe energieker ze werden: Haar zuigen probeerden zijn sperma op te zuigen en zijn pik kromde zich op tijd en reikte naar de diepten van haar keel.

Jerry zwaaide een beetje te hard en zijn rechtervoet gleed uit op de natte douchevloer en hij knalde met zijn knie tegen de tegelmuur. Hij slaakte een pijnlijke gil en Heather kokhalsde toen acht centimeter van zijn gezwollen lomp dieper in haar keel werd geduwd. Ze trok zich even terug en Jerry zag zijn lul weer uit haar mond tevoorschijn komen. Ze hoestte de kriebel uit haar keel en wikkelde haar mond weer om zijn lul. Ze nam hem voor de helft in zich op, vulde haar mond, en legde een hand op elk van zijn billen en kneep ze zo hard als ze kon. Toen zoog ze aan zijn lul met een kracht alsof ze probeerde benzine uit een benzinetank drie straten verderop te spuiten.

Jerry viel bijna weer om, maar binnen drie of vier stevige stoten kwam zijn sap los. Het kwam als een bezetene omhoog, opgejaagd door de tegenwind van Heather’s assertieve pijpbeurt en haar handen die in zijn kont wrongen alsof het een natte spons was.

Hij kwam klaar met een stootvermogen zoals hij nog nooit gekend had. En net toen zijn hete liefde zich een weg baande door en uit zijn schacht en in de mond van zijn nichtje, werd het water dat uit de douchekop naar beneden stroomde ijskoud.

Toen Heather zich realiseerde dat zijn pik zijn laatste sperma had uitgespuugd, haalde ze haar mond van de pik en begon op te staan. Jerry hielp haar opstaan en kuste haar, zijn tong glijdend tussen haar gladde lippen en in haar mond. Hun tongen vlochten en hij proefde de restanten van zijn sperma. Na een lange kus van koud water en elkaar stevig omhelzend, gingen ze eindelijk uit elkaar en begonnen beiden breed te glimlachen.

“Laten we de liefde bedrijven,” zei Heather.

Geen discussie mogelijk. Nadat ze de douche hadden uitgezet, gaven ze elkaar een halfslachtige handdoek en renden bijna naar Heather’s kamer en vielen op haar bed. De Kleine Prins werd verplaatst naar het nachtkastje. Ze sloegen hun armen om elkaar heen en begonnen weer te zoenen. Dat ging zo een tijdje door. Toen namen de zwerflust in Jerry’s lippen het over.

Jerry kuste haar kin, haar oren, haar nek, centimeter voor centimeter. Hij bedekte haar schouders met lipstoten en gleed met zijn tong in haar oksel. Langzaam naar beneden werkend vonden zijn gretige lippen haar borsten en zweefden er overheen als een storm die was gaan liggen. Hij gleed met zijn tong over beide tietjes, nam zijn tijd alsof hij elk sproetje moest likken, en hij zag hoe haar tepels uitzetten en verhardden terwijl hij eromheen trok. Heather’s lichaam kronkelde met een ontspannen genot.

Haar lichaam ging van gemakkelijk kronkelen naar een elektrische schok toen Jerry haar linker tepel in zijn mond zoog. Hij voelde hoe haar nagels zich in zijn onderrug graafden toen hij hem tongde en het voelde als soepel hard rubber in zijn mond.

“Oh God, Jerry,” kreunde ze.

Na een paar minuten en hij genoeg had van de tepels ging hij lager. Hij kuste haar pezige, atletische buik, die trilde bij de aanraking van zijn lippen en tong, en likte haar zilte navel. Hij neusde naar haar poesje, dat breed en nat was. En geschoren, wat goed was: geen krullende schaamharen die zijn neusgaten kietelden als we haar zouden opeten. Wat hij zeker van plan was om te doen, alleen nog niet helemaal.

Hij kuste haar plagend en likte haar dijen, en haar lichaam kronkelde nog meer. Hij verschoof zijn benen, probeerde nog lager te komen, en een van zijn voeten drukte op een van de hare.

“Auw!” riep Heather.

“Sorry,” zei Jerry.

“Het is al goed,” zei ze. “Mijn voeten zijn een beetje gescheurd tijdens mijn wandeling. Het strandzand is veel grover en korreliger in het park.”

“Echt waar?” zei hij, en draaide zich om om beter te kunnen kijken.

Hij keek naar haar voeten en kon niet geloven wat hij zag. Hij draaide ze voorzichtig om in zijn handen. Beide voeten waren geteisterd door brandplekken en zagen er rood en boos uit waar haar huid rauw was gewreven op haar tenen en hielen en wreef en de ballen van haar voeten.

“Godverdomme, Heather! Deze zien er smerig uit. We moeten deze wonden verzorgen. De…”

“LATER!” blafte ze.

Jerry glimlachte en begreep de boodschap. Hij trok haar benen uit elkaar en schoof ertussen.

“Ik heb een medicijn dat je tijdelijk verlichting zal geven,” zei hij. En hij begroef zijn gezicht in haar kruis.

Heather krijste als een puppy met zijn staart vast tussen een autodeur. Ze sloeg haar benen om zijn rug en haar handen om zijn hoofd. Jerry likte haar zilte schaamlippen en stak zijn tong in haar. Het was nat en wild en smakelijk, en met de kracht van haar benen en handen achter hem en haar wiebelende liezen voor zijn gezicht werd hij aangemoedigd zijn mond harder en dieper te duwen. Hij stak zijn handen onder haar kont, zoals ze bij hem in de douche had gedaan, en hij kneep voor alles wat hij waard was. Met in elke hand een wang schraapte hij haar fijne kontje op en neer alsof hij vingerkrullen deed in de sportschool.

“Ugh…” brabbelde ze. Ze knarste in zijn gezicht, en koesterde zijn tong voor de eerste keer in haar, en zoog eraan met de wanden van haar kutje. Jerry voelde de kneepjes van zijn tong, die hem in haar trok, en al snel sloot zijn neus zich aan bij het feest en dook ook in haar, zijn neusgaten vullend met haar vrouwelijke funk. Hij voelde haar vingers aan de achterkant van zijn hoofd trekken en hij likte haar als een dorstige hond zo lang als hij kon tot hij naar boven moest komen om lucht te happen. Na een stomende ademteug wikkelde hij zijn mond om haar gezwollen clit.

Heather siste toen ze zijn lippen voelde op haar gezwollen gereedschap. Hij likte het en kuste het en zoog erop en hoewel ze kronkelde als een pad op een hete bakplaat hield hij zijn mond op zijn plaats gepleisterd tot het kronkelen spasmen werden.

“Oh mijn God, Jerry, waar hebben we op gewacht?” Zei Heather luid. Ze trok zijn hoofd naar haar toe, de kop van zijn gezwollen pik sleepte zich langs haar binnenste dij omhoog, en ramde haar tong in zijn mond. Zijn gewicht boven op haar smoorde haar spasmes, maar terwijl ze kusten voelde Jerry haar uitbarsting beneden, haar orgasme stroomde heet en nat uit haar.

Jerry voelde hoe een van Heather’s handen de achterkant van zijn hoofd vrijmaakte en een seconde later zijn natte, stevige lul omsloot en in haar stootte. Zijn pik gleed zonder weerstand helemaal naar binnen en in een oogwenk was hij bal-diep in haar warme, natte poesje.

Hun lippen waren verbonden als lijm en hun tongen deden een peppy Mambo. Jerry beukte op haar in, sloeg zijn lichaam keer op keer in haar. Heather zuchtte bij elke stoot en ontmoette zijn gelijke. Hij wilde haar een beurt geven die ze nooit zou vergeten. Je bent mijn nicht, godverdomme’, dacht hij. Maar ‘je bent nu mijn vrouw’.

Ze neukten met verve, zwaar ademend, twee bezwete lichamen in sexy sync, reikend naar de bovengrens van bevrediging. Heather omhelsde hem stevig, met armen en benen en kut, pompend, melkend en zuigend. Jerry zwaaide zijn vlees nog harder in haar en versnelde hun tempo en hield het vol en hij wist dat hij niet zou stoppen totdat ze allebei voor de tweede keer klaarkwamen.

De slaapkamer was een kakofonie van menselijk en niet-menselijk lawaai, met gegrom en gekreun en geslurp en gezuig en smakkende huid van de neukers, en bedveren en -palen en hoofdeinde die tot het uiterste werden gedreven. Het moest de eerste keer zijn dat het bed zo’n training onderging.

Na nog een paar minuten van zijn vastberaden spiesen van Heather’s kutje wist Jerry dat hij op het randje zat.

“Ik ga komen!” sputterde zijn stem. Na een pauze: “Is het goed?”

“Natuurlijk,” zei ze.

Met nog twee slagen was Jerry op het punt waar geen weg meer terug was en zijn sperma kwam omhoog. Met een luide, lage grom ejaculeerde hij, en met elke volgende uitbarsting van zijn sperma in haar werd zijn grom zachter en korter. Toen hij haar alles had gegeven, voerde hij het tempo van zijn stoten weer op. Zij volgde zijn voorbeeld.

“Ik ga je blijven neuken tot je weer komt,” zei hij.

“Goed idee,” zei Heather met een grijns op haar gezicht. “Je mag me ook zoenen.”

Jerry deed dat. En met hun lendenen op elkaar en hun tongen neukend in hun gesloten lippen schommelden ze als een rubberboot op een woeste zee. Het was Heather’s beurt.

Jerry voelde de vibratie van Heather’s gekreun in zijn mond en voelde haar lichaam onder hem trillen. Ze omhelsde hem stevig en hij kneep in haar kont. Ze kwam klaar in een vloedgolf en hij voelde hoe haar warme was zijn halfharde lul omsloot en uit haar sijpelde. Met haar tong nog in zijn mond zakte hij naast haar op het bed in elkaar.


Jerry wist niet zeker of hij had geslapen of dat hij zich op de helft van het bewustzijn bevond tussen de echte wereld en de droomwereld. Hij wist alleen dat toen hij zijn ogen opende Heather’s gezicht dicht bij het zijne was en ze glimlachte naar hem.

“Hallo,” zei ze. Ze haalde een vinger door zijn haar. “Hoe voel je je?”

“Geweldig. Het was heerlijk. Ik wist dat het zo zou zijn.”

“Ik ook,” zei ze. Ze kuste hem en het bleef hangen.

“Hoe voel je je?” vroeg hij haar.

“Verbazingwekkend is een goed woord,” zei ze met een glimlach. “En opgelucht.”

“Opgelucht?”

“Ja, opgelucht dat we eindelijk zo ver zijn gekomen. Ik ben over mijn hang-ups heen, denk ik. Maar het is wel een beetje eng. Ik zit ergens tussen extase en angst. Meer in extase, dat wel.

Jerry sloeg zijn arm om haar heen, kuste haar en trok haar dicht tegen zich aan.

“Ik ben ook blij dat we zover zijn gekomen,” zei hij. “En ik zal de kans niet verknallen, dat beloof ik. Maar wees niet bang, we zitten hier samen in. Er is echt niets te vrezen, behalve wat anderen kunnen zeggen of denken, en daar hebben we geen controle over. Als mensen van ons houden of echt om ons geven, zullen ze ons steunen. Als ze dat niet doen, wie heeft ze dan nodig? Dus er is echt niets te vrezen.”

Heather knikte. “Weet je wat?” zei ze. “Ik bereikte vandaag een plek van helderheid toen ik aan het wandelen was. En ook al duurde het de hele dag, het leek bijna alsof het in een flits voorbij was; het was een non-stop stroom van bewustzijn, als een vuur dat ik niet kon doven. Ik dacht aan jou… aan ons… de hele dag. Ik dacht aan onze zoen van gisteravond. God, het voelde zo goed, maar waarom was ik zo bang? Ik dacht aan samen opgroeien, dingen die we deden, je gezicht, je haar, je armen en benen, je kont. Ik stelde me je naakt voor, ik vroeg me af hoe je pik eruitzag. Zo dichtbij en toch zo ver weg… allemaal door die stomme taboes. Dus ik geef eindelijk toe: ik hou van je, Jerry. Waarom zou ik bang zijn om bij iemand te zijn van wie ik hou?”

“Ik ben zo blij dat je dat zegt,” zei Jerry, terwijl hij haar hand vastpakte. “Ik hou ook van jou, soms zo veel dat het pijn doet.”

Ze kusten opnieuw en hun tongen dansten een lang traag nummer. Beiden beseften op dat moment ten volle dat ze nu geliefden waren, dat ze nu een koppel waren dat samen door het leven zou gaan; en dat de deur die hen zo lang op meer dan armlengte afstand had gehouden, nu niet enkel ontgrendeld en open was, maar uit zijn scharnieren was geblazen.


“Je voeten zijn er slecht aan toe, meisje,” zei Jerry terwijl hij de schaafwonden aan de onderkant en zijkanten van Heather’s voeten onderzocht. “Tijd voor Dr. Jerry om je wat medische aandacht te geven. Wat TLC. Ik ben zo terug.” Hij stapte van het bed en liep de kamer uit. Heather keek naar zijn blote kont tot die door de deur verdween.

Ze hoorde hem de trap afrennen en een minuut later hoorde ze hem weer naar boven rennen. Ze glimlachte bij de gedachte aan zijn slappe penis die op en neer stuiterde terwijl hij naakt door het huis rende. Toen hoorde ze water lopen in de badkamer.

Jerry kwam terug met een ondiepe teil koud water en een tube ontsmettende zalf. Hij zette het bad op de grond naast het bed.

“Ga aan de kant van het bed zitten en leg je voeten hier in,” zei hij. “We gaan je voeten inzepen.”

“Jerry, dit is niet nodig…” begon Heather te zeggen.

“Uh uh, orders van de dokter. Laat je voeten weken en dan zal de dokter een medische behandeling geven.” Hij hield de tube zalf omhoog.

Ze deed wat haar gezegd werd en doopte haar voeten in het bad. Jerry stapte op het bed en ging knus achter haar zitten met zijn benen aan weerszijden van haar, zijn borst tegen haar rug en zijn papperige penis vlak tegen de bovenkant van haar kont.

“Ooh, dat is koud!” Zei Heather.

“Het hoort zo te zijn” zei Jerry. “Maar het zal snel opwarmen omdat je zo heet bent!” Toen reikte hij om haar heen en nam een tiet in elke hand en knabbelde aan haar oor.

Ze giechelde en zei: “Ik had nooit gedacht dat ik naakt zou zijn met mijn dokter.”

“Ik wist niet dat een kleuterleidster zo verdomd sexy kon zijn.”

Hij kuste haar nek en ze draaide onmiddellijk haar hoofd en ze kusten. Haar hand ging rond zijn rug en zijn handen dwaalden langs haar voorpanden en ze begonnen te vrijen en al snel klotste het water in het rond en Heather’s voeten deden het bad bijna omvallen.

“Oké, dat is genoeg,” zei hij. “Gedraag je.”

“Ik?” lachte Heather.

“Ja, jij. Het is jouw schuld. Je bent veel te onweerstaanbaar.”

Heather hield haar voeten stil en Jerry hield haar in zijn armen en ze praatten wat en stoeiden wat en toen het water lauw was geworden droogde hij haar voeten af met een handdoek en zij ging weer op het bed liggen.

Jerry knielde aan het voeteneind van het bed en kuste elke gekwetste plek van haar voeten alvorens zachtjes de zalf aan te brengen en toen hij ze allemaal had behandeld, dopte hij de tube af en gooide hem opzij. Toen begon hij haar been te kussen, maar toen hij bij haar bovenbeen kwam, werd hij afgeleid.

Heather’s glinsterende snee zag er te goed uit om te laten liggen. Dus likte hij zijn weg naar haar weelderige lippen en beschilderde ze met zijn tong om een goede smaak te krijgen. Heather hijgde en haar nagels graafden zich al in zijn hoofdhuid tegen de tijd dat hij zijn lippen om haar clitje klemde.

Hij voelde het groeien in zijn mond. In een paar seconden veranderde het van een kronkelende oester naar een overgare schelp. Hij streelde het en zoog erop, maar het werd al snel moeilijk om het kleine pistooltje in zijn mond te houden omdat Heather’s lichaam weer aan het kronkelen was. Maar geen probleem, dacht Jerry. Zijn pik was nu zo recht als een plank en klaar voor verder onheil.

Hij schoof zijn lichaam bovenop haar en kuste haar. Zijn wangen en kin waren besmeurd met haar vocht. Hij stak zijn vingers in haar en wervelde ze een paar keer rond voor hij ze er weer uithaalde.

“Stop me erin,” zei hij met een ademloze rasp.

“Hoort dit nog bij de behandeling, dokter?” vroeg ze met een poeslief lachje.

“Ja, maar we kunnen de behandelingen niet stoppen. Want er is geen genezing voor wat ik nu voel. Ik hou van je, Heather.”

“God, ik hou ook van jou,” zei ze, met tranen uit het niets die over haar wangen drupten.

“Kom met me mee,” zei hij. Heather knikte.

In één klap kwam hij tegelijkertijd op drie verschillende manieren bij haar binnen: Zijn tong in haar mond, zijn pik in haar kut en zijn ingevette vinger in haar kont.

Ze begonnen te neuken en zaten binnen twee seconden met hun ballen tegen de muren. Het bed gierde bij elke krachtige stoot, en ze zaten allebei op het randje, dus ze wisten dat het niet lang meer zou duren. Jerry voelde Heather een beetje terugdeinzen toen hij haar kontgat oprekte om er een tweede vinger in te stoppen, maar dat vertraagde hen niet.

Jerry kreunde als een eland in een val. Heather wist al hoe zijn paringsroep klonk.

“Ja!” gilde ze, en haar hoogtepunt steeg.

En het gebeurde. Alsof ze op een timer waren gezet kwamen ze samen klaar. Hun sperma vermengde zich en botste, het zijne op de weg naar binnen en het hare op de weg naar buiten, en hun lichamen trilden boven op de lakens, met elkaar verbonden door vingers, tongen en pik, tot hun orgasmes afnamen en ze al hun sperma hadden afgegeven.


De volgende ochtend werden ze wakker in bed nadat ze voor de eerste keer samen hadden geslapen. Jerry had ’s morgens zijn stijve en werd ’s morgens gepijpt en toen neukten ze. Daarna gingen ze onder de douche en wasten elkaar en hij at Heather’s poesje tot ze ontplofte en tegen die tijd was hij weer hard dus maakte hij haar poesje schoon met zijn pik tot hij nog een prop van zijn sperma in haar schoot. Ze ontbeten een beetje en gingen toen naar het strand en zaten op stoelen elkaars hand vast te houden met hun voeten in de branding. Dokter Jerry dacht dat het zoute water Heather’s zere voeten zou helpen genezen. Misschien wel, misschien niet; het maakte niet veel uit want na ongeveer een uur waren ze weer geil dus gingen ze terug naar het huis om te neuken voor de lunch.

Zo ging het de rest van de week. Ze waren onverzadigbaar en hadden moeite om van elkaar af te blijven. Jerry kreeg pijpbeurten voor het ontbijt en at poesjes voor de brunch. Er waren lunchseks, namiddagseks en happy hourseks, avondetenseks en doucheseks. Oh, en ’s avonds bedreven ze de liefde. Ze werden midden in de nacht wakker en neukten ook dan.

Na twee dagen waren hun genitaliën verwoest, geborsteld en net zo erg geschuurd als Heather’s voeten. Maar het kon ze niet schelen. Liefde kan soms pijnlijk zijn.

Op de derde avond zaten ze op de veranda bier te drinken in het donker. Maar deze keer zaten ze niet in de schommelstoelen, maar op de rieten bank. Ze begonnen te praten over hoe het hier begon, toen de dingen voor hen begonnen te veranderen, op diezelfde veranda een paar avonden eerder. Ze kusten en begonnen te zoenen. Heather begon over Jerry’s pik te wrijven en al snel ritste ze hem los, haalde zijn harde ding tevoorschijn en begon hem te pijpen. Na een paar minuten stopte ze en klom op zijn schoot tegenover hem en ging er op zitten. Ze droeg een dun zonnejurkje met niets eronder, dus zijn pik gleed zo bij haar naar binnen. Ze stuiterde op en neer als een pogo stok en probeerde het stil te houden voor het geval er nieuwsgierige buren op de loer lagen. Ze verstikte haar kreunen met Jerry’s haar toen ze helemaal over hem heen kwam. Daarna begon ze hem weer te pijpen tot ze zijn hete sperma in haar mond voelde schieten.

“Mag ik je iets vragen?” Zei Heather. Dit was een paar minuten later nadat Jerry nog een paar biertjes had gehaald.

“Tuurlijk,” zei hij. “Wat?”

“Hoe komt het dat je nog niet geprobeerd hebt om hem in mijn kont te steken?”

Jerry grinnikte. “Ik weet het niet. Vind je het zo lekker?”

“Misschien. Ik hou van je vingers daar.”

“Heb je het al eerder gedaan?”

“Ik had een paar jongens die het probeerden, maar ze deden het niet goed. Ik was er niet zo enthousiast over. Maar ik wil het met jou doen. Ik wil alles met je delen.”

“Je hebt me overgehaald,” zei Jerry. “Ik ben er klaar voor. Wil je het nu doen?”

“Denk je niet dat we wat glijmiddel moeten halen?”

“Ik weet zeker dat er iets in de keuken is wat we kunnen gebruiken. Wat Wesson’s of wat olijfolie of zoiets.”

“Maar ik wil niet ruiken als een Griekse salade!” riep ze uit.

“Waarom niet,” zei hij. “Ik hou van Griekse salades.” Hij kneep in haar tiet en Heather duwde zijn hand weg.

“Morgen,” zei ze. “Ik zal wat glijmiddel halen. Morgen zal ik je mijn kont geven.”


In de ochtend hadden ze alleen een vluggertje omdat Heather zei dat ze nog boodschappen moest doen. In de middag kwam ze terug met twee boodschappentassen. De ene was van een boetiek die bekend stond om sexy badmode en lingerie; ze zei dat ze hem de spullen in die tas later zou laten zien, als hij ze van haar af kon rukken. De andere tas leegde ze op de tafel: Zeven flessen glijmiddel.

“Zeven verschillende smaken,” zei Heather. “Een voor elke dag van de week!”

Jerry bekeek de flessen. Er was munt, watermeloen, kersen-vanille, aardbei, citroen-limoen, kiwi en kokosnoot.

“Wauw, dit vind je lekker, hè?” zei hij.

“I’m into you,” zei ze en kuste hem. Hij probeerde zijn hand langs de achterkant van haar short te laten glijden. “Nee, niet nu. Vanavond. Ik wil het speciaal maken.”


Die avond stoomde Heather mosselen voor hun avondeten. Ze zei dat het een soort afrodisiacum moest zijn en dat ze haar man hard en geil wilde hebben. Ze knabbelde alleen, at nauwelijks iets; ze had eerder op de dag een klysma genomen.

Nadat ze zich hadden opgefrist, gaf Heather Jerry een biertje en zei dat hij op de veranda moest gaan zitten, het opdrinken en daar blijven tot ze hem riep. Ze wilde zich klaarmaken voor hem.

Ze ging naar buiten en haalde de fles champagne die ze op ijs had staan. Ze liet de emmer leeglopen en omringde de fles met verse blokjes en nam hem mee naar haar slaapkamer. Ze stak drie geurkaarsen aan en zette er een op elk nachtkastje en een op het dressoir, zodat de gloed weerkaatste tegen de spiegel. Ze zette de reeks glijmiddelen klaar en zette wat zachte muziek op. Ze kleedde zich uit en trok haar nieuwe doorzichtige string en haar nieuwe schaarse doorzichtige negligé aan. Na een subtiele spray van een licht bloemig parfum riep ze haar minnaar.

Jerry liep haar kamer binnen en werd gehypnotiseerd door wat hij zag. Hij had het gevoel dat hij een bordeel was binnengelopen. De verlichting was gedempt door de flikkerende kaarsen en de lucht verspreidde een delicate geur van vanille en pompoentaart. Hij keek naar Heather, zijn nichtje, het meisje dat hij al jaren bewonderde en begeerde, het lichaam, de vrouw, dat nu het zijne was geworden. Ze was beeldschoon, schaars gekleed in een korte, doorschijnende, sexy, pluizige omslagdoek. Hij voelde zich minderwaardig in zijn slobberbroek en t-shirt.

“Hallo, Baby,” zei Heather, en ze kusten elkaar. Ze draaide zich om, pakte de fles champagne en gaf die aan Jerry om te openen.

Jerry ontkurkte de fles, schonk twee glazen in en gaf er een aan haar.

Heather keek omhoog in Jerry’s ogen, en zei: “Laten we een toast uitbrengen. Laten we het glas heffen. Omdat mijn Jerry binnenkort. mijn kont zal kussen.”

Ze klonken met de glazen en dronken.

“Dat is niet alles wat ik ga doen,” zei Jerry. Hij zette hun glazen op tafel en gooide haar op het bed. Hij trok zijn shirt uit en viel naast haar neer.

Hij overlaadde haar met kussen en vertelde hoe lekker ze rook en hoe foxy ze was en hoe goed ze eruit zag in haar schaarse sekspakje dat maar weinig aan de verbeelding overliet. Zijn handen zaten er al onder en zij was bezig zijn short naar beneden te trekken. Ze zoenden hartstochtelijk en Jerry had al natte, slordige vingers en een harde pik. Toen wiebelde Heather haar lichaam naar beneden en rond zodat ze in negenenzestig positie lagen.

“Ik wil dat we nu onze eerste orgasmes krijgen, haal ze uit de weg,” zei Heather. “Het zal niet lang duren, ik heb hier de hele dag over nagedacht. Ik sta op het punt om te exploderen.” Ze nam zijn pik in haar mond.

Jerry likte haar vochtige cameltoe door de flinterdunne mazen van haar string en ramde toen zijn tong in haar door de stof heen. Heather zuchtte luid ondanks een mond vol pik. Hij trok de string naar beneden tot hij rond haar enkels hing. Ze kneep in zijn kont en streelde zijn ballen en zoog met lef aan zijn hete pook. Hij zoog haar clitoris in zijn mond en stak een vinger in haar kontgat. Ze gromde terwijl ze zoog en Jerry’s ballen verstrakten in haar hand toen hij zijn pik in haar hoofd zwiepte.

Heather had gelijk; ze kwam in een stortvloed klaar. Ze nam haar mond even van zijn lid en ze gilde van genot. Haar lichaam schokte en ze kwam klaar terwijl ze zijn gezicht neukte met haar vettige open kut. Nauwelijks klaargekomen, begon ze Jerry’s lul weer in haar mond te nemen toen zijn eigen sperma ejaculeerde, in haar haar, op haar gezicht en in haar keel.


“Nou, dat was het waard,” zei Heather enthousiast, terwijl ze Jerry’s sperma van haar gezicht veegde met de string.

“Oef!” zei hij, en reikte haar nog een glas champagne aan. “Ongelooflijk! Je bent een seksduivel, vrouw. Waar ben je mijn hele leven geweest?”

“Van je gehouden op een afstand?”

“Genoeg van die onzin!” zei hij. “Ik hou van je van dichtbij van nu af aan”.

“Ik ook.”

“Nog een toast!” Zei Jerry. “Op jou, mijn nicht, mijn meisje, mijn vrouw. Ik had vele jaren de wereld af kunnen zoeken om de liefde van mijn leven te vinden. Maar alles wat ik zou hebben gevonden is dat jij de hele tijd hier voor me was.” Hij hief zijn glas.

“Ik denk dat ik ga huilen,” zei ze, haar ogen waterig.

“Niet huilen. We drinken een toast en dan ga ik met je kont spelen.”

Ze tikten glazen en dronken en toen lagen ze op het bed. Jerry kuste haar en likte haar en zoog aan haar tepels door het luchtige negligé. Ze giechelde toen hij haar omdraaide met haar gezicht naar beneden op haar buik.

“Ah, je kont is van mij,” lachte Jerry, en gaf haar een lichte klap op haar kont. “We kunnen beter eerst een inspectie doen.” Hij ging met zijn vingers over haar wangen en langs haar spleetje. Ze giechelde toen hij met een ruk haar wangen uit elkaar deed. “Hmm….uh huh…net wat ik dacht.”

“Wat?” vroeg ze.

“Dit is een sexy kont!” zei hij. En hij bedekte haar kont met kusjes.

Hij likte haar gespreide wangen en ze piepte toen hij zijn tong over de lengte van haar spleet liet gaan. Hij streek met zijn tong rond haar kontgaatje en zij kronkelde en kirde van genot terwijl hij haar minutenlang rimde. Toen begon hij haar kontgaatje te vullen met scherpe, gladde porren van zijn tong.

“Heilige Moeder van God!” flapte Heather eruit.

Jerry deed dat een tijdje en maakte haar gek. Hij wist aan haar reactie dat ze nog nooit in haar kont was getongfuckt. Hij wist ook dat ze van hem hield door haar gelukzalige zuchten te horen en haar sluitspier rond zijn tong te voelen spannen. Na nog een paar minuten dacht hij dat ze goed en klaar was.

“Oké, het is tijd voor glijmiddel,” kondigde Jerry aan, en sorteerde zijn keuzes. “Aha! Kokosnoot is perfect voor ons debuut.” Hij opende de dop en nam een trekje.

Hij kneep een gezonde dosis in zijn hand. Hij nam de tijd om Heather’s kontgaatje te vingeren, en hij kon zien dat ze het lekker vond, haar te spreiden, ervoor te zorgen dat ze goed en glibberig van binnen was voor als hij zijn pik erin begon te rammen. Ook was hij gul met glijmiddel rond de buitenkant van haar rand. En elke millimeter van zijn uitgestrekte lul.

Hij boog zijn hoofd naar beneden en likte haar glanzende ingang.

“Ja! Inderdaad een heel lekker kontgaatje,” zei hij. Heather lachte. “Net zoals ik had gehoopt. Je hebt een klassiek geval van Pina Colada Butt! Ben je er klaar voor?”

“Geef het me, Baby. Ga je gang,” zei ze, en reikte naar achteren zodat haar handen op haar billen lagen. “Ik ben de jouwe.”

Hij zette zijn eikel tegen haar ring. Heather spreidde haar wangen en haar kontgaatje knipoogde een of twee keer naar hem voordat ze het voor hem openhield. Ze moet geoefend hebben, dacht Jerry, vlak voordat hij ging persen. Hij moet zich goed hebben ingesmeerd, want hij gleed zonder weerstand drie of vier centimeter naar binnen voordat Heather een jammerend geluid liet horen.

“Gaat het,” vroeg hij. “Hoe voelt het?”

“Groot!” zei ze. “En jij?”

“Voelt verdomd goed. Ik ben halverwege.”

“Oh, God, oké. Nou, rustig aan en neuk me. Kom in mijn kont.”

Jerry begon zachtjes zijn pik in haar te wiegen. Hij voelde hoe ze terug duwde, hem verder naar binnen uitnodigend. Zijn pik drong beetje bij beetje dieper. Al snel schakelde zijn lul over naar de tweede versnelling, met iets meer bewegingsruimte en een iets sneller tempo. Tegen de tijd dat hij in de derde versnelling kwam, stootte hij hem naar binnen.

“Ik zit er in, Baby,” zei hij. “De hele weg. Hoe voelt het?”

“Echt? Het voelt goed, het doet niet echt pijn. Het voelt alleen groot, uitgerekt en strak. Alsof mijn kont kramp heeft of zo.”

Jerry begon haar te pompen en hij wist dat zolang zijn pik hard was geweest en zo goed en knus als haar kontje eromheen voelde, hij zich vrij snel zou overgeven. Hij neukte haar kontje een minuut of twee langzaam en toen versnelde hij, en met stootkracht vijf, zes, zeven keer, spoot zijn sperma uit hem en hij wist dat het een behoorlijke lading was.

Hij trok zich terug en zag hoe haar uitgezette gaatje weer kleiner werd, net voordat zijn sperma eruit begon te lekken. Hij rolde haar om en nam haar in zijn armen en ze kusten, en hij gleed met twee vingers in haar moerassige vagina en duimde aan haar clitoris tot ze in zijn hand klaarkwam.


Ze wisten allebei instinctief dat ze nu dichter bij elkaar stonden dan ze ooit bij iemand anders in hun leven hadden gestaan. Er zou geen terughoudendheid meer zijn en er zou geen twijfel meer zijn voor iedereen die hen observeerde dat ze samen één waren. Ze wilden in elkaar leven.

Op vrijdagavond gingen ze weer samen naar de film. Ze dronken hun biertjes en aten hun popcorn net als de week ervoor, maar deze keer was het als een bonafide stel en niet als neven en nichten op een nepdate. Als marsmannetjes hen door een radiotelescoop hadden bespied of als de NASA satellietbeelden van hen vanuit de ruimte had bestudeerd, zou er geen twijfel over hebben bestaan dat deze twee aardbewoners verliefd op elkaar waren.

Ze gingen weer naar The Sandbar. Er was geen teken van Bob en Fran, maar Jason zat weer op zijn favoriete kruk aan de buitenbar. Ze deden een beetje kussen-gezicht voor hem. Binnen zaten ze aan een tafeltje. Ze bestelden wat bier en een snack. Ze praatten over de film en raakten elkaar hier en daar aan en zoenden en hielden een paar keer elkaars hand vast. Ze hadden het best naar hun zin, maar toen werden ze onderbroken.

“Wel, wat hebben we hier?”

Ze keken op en daar stond Heather’s jongere broer Mark. Hij was deze zomer vrij van school.

“Mark!” Zei Heather. “Wat doe jij hier?”

“Kwam hier voor het weekend met mijn vriend Joey,” zei hij, en wees naar de bar. Joey zwaaide naar hen. “Maar een betere vraag is wat is er in godsnaam met jullie twee, handjes vasthouden en zoenen en zo? Neuken jullie ook?”

Jerry en Heather keken elkaar aan en haalden diep adem. Ze hadden de eerste uitdaging bereikt waarvan ze wisten dat die onvermijdelijk was.

“Ga even zitten Mark,” zei Heather en schoof opzij om plaats te maken. Hij ging zitten. “Ik weet dat dit als een verrassing komt, en we zouden het de familie vertellen als we weer thuis waren, maar…we zijn verliefd.”

“Verliefd?” Zei Mark ongelovig. “Dat meen je niet. Jullie zijn neef en nicht!”

“Ja, dat weten we,” zei ze, en glimlachte naar Jerry. “Maar we houden van elkaar. En het is niet zo ongewoon als je denkt.”

“Ugh,” zei Mark met een rilling.

“Hoe dan ook, Mark,” viel Jerry in, “Het is een lang verhaal en ik weet zeker dat je het nu niet allemaal wilt horen omdat je uit bent met je vriend. Maar we zouden het op prijs stellen als je het geheim kon houden tot we de kans hebben het onze ouders te vertellen.”

“Ja, Mark,” zei Heather. “We willen mam en pap niet van streek maken. Dus als je het voor jezelf kunt houden, zouden we dat waarderen.”

“Oh, ze zullen dit geweldig vinden!” zei Mark. “Maar dit is een behoorlijk groot geheim. Zo’n groot geheim bewaren kan moeilijk zijn. Het kan je wat kosten.”

Heather rolde met haar ogen en pakte haar tas. “Hoeveel?”

“Twintig.”

“Twintig dollar? Voor een fatsoenlijke broer te zijn? Altijd de zakenman. Of de bedrieger, zou ik zeggen.” Ze overhandigde hem een twintigje.

“Dank je, zus. Ik zit een beetje krap en kan het extra biergeld gebruiken.”

“En vertel je vriend Joey alsjeblieft over het spreekverbod,” zei Jerry.

“Nou, dat kan ik niet garanderen,” zei Mark, terwijl hij op zijn hoofd krabde. “Groot geheim als dit…”

“Ach, jeetje,” zei Jerry, en schoof nog een twintigje over het tafelblad. “Jullie twee kunnen het beter stil houden of ik kom achter jullie aan.”

“Bedankt,” zei Mark, terwijl hij de rekening opschepte en uit het hokje opstond. Hij boog zich voorover en voegde eraan toe: “Met mij gaat het goed, met jou gaat het goed, geen zorgen. Het is goed om te weten dat jullie allebei een goed persoon hebben gevonden. Maar, weet je wat? Ik zou het aan niemand verteld hebben. Maar bedankt voor het geld.” Hij voegde zich weer bij Joey aan de bar.

Heather en Jerry gingen snel terug naar het huis en gingen naar hun kamer. Ze waren blij dat Mark en Joey op de begane grond zouden slapen en hopelijk niet zouden luisteren aan hun slaapkamerdeur.


Ze besloten het niet uit te stellen om het hun ouders te vertellen. Ook al hadden ze veertig dollar zwijggeld betaald, ze wilden geen misstap riskeren, en bierzuipende studenten zoals Mark en Joey leken op misstappen die konden gebeuren.

Ze belden elk hun ouders op en spraken af om hen thuis te ontmoeten op hetzelfde tijdstip – maandag om zeven uur – Heather met haar ouders en Jerry met de zijne. Ze repeteerden wat ze zouden zeggen en dachten dat als beiden op tijd zouden beginnen en alles goed zou verlopen, ze tegen half acht allemaal samen in één huis zouden zijn om ofwel samen feest te vieren ofwel tegen elkaar te schreeuwen. Ze waren opgelucht dat haar broer het zo goed had opgenomen. Hopelijk de rest van hen ook.

Heather keek op haar horloge. Het was 7:01. Ze zat op de bank en keek naar haar ouders, pa in zijn luie stoel en ma in de luie stoel.

“Kijk, er is iets dat ik jullie moet vertellen,” zei Heather. “En ik wilde dat jullie het van mij hoorden voordat jullie er op een andere manier achter zouden komen. Het is iets goeds, niet iets slechts, en hoewel het misschien een verrassing voor je is, wil ik niet dat je boos of overstuur bent. Mark weet het al en hij vindt het goed.”

“Wat is er, schat?” Zei mam.

“Ik ben verliefd. Op Jerry. En hij is verliefd op mij.”

Haar moeder en vader keken elkaar aan, en toen Heather.

Mam schraapte haar keel en zei, “Jerry, je neef? Je bent verliefd op je neef?”

“Ja, heel erg zelfs. En hij is verliefd op mij. Hij zit hier naast ons met zijn ouders en heeft hetzelfde gesprek. We waren altijd zo close toen we opgroeiden. Maar maak je geen zorgen, er is toen nooit iets gebeurd; we voelden ons altijd aangetrokken, maar hebben nooit gehandeld omdat het taboe was. We gingen onze eigen weg door de universiteit, maar nu hebben we ons gerealiseerd dat we onze gevoelens ons hele leven hebben ontkend. En we willen samen zijn.

“Je wilt samen zijn met je neef. Als een stel?”

“Ja, mam.” “Als een stel. We zijn al een stel.”

“Hebben jullie… seks?”

“Mam, we zijn verliefd! Ja, we hebben seks.”

“Oh jee.”

“Mam, we hebben ons huiswerk gedaan. Neefjes en nichtjes hebben de hele tijd seks, trouwen en krijgen baby’s.”

Papa had niet veel te zeggen. Dat was typisch. Dus deed mam genoeg moeite voor beiden. “Wat denk jij, schat?” vroeg mam aan pap.

De telefoon ging. Bij de buren hadden Jerry en zijn ouders een identiek gesprek gevoerd, met een stoïcijnse vader en een emotionele moeder. Het was Jerry’s vader aan de telefoon.

“Hallo,” zei Heather’s vader in de telefoon. “Ik weet het, kan je dit geloven? …. Gekke kinderen…Ja, ik ben oké, hoe zit het met jou?…Oké, kom maar hier.” Hij beëindigde het gesprek. “Ze komen er aan,” zei hij.

Al snel waren ze alle zes in dezelfde kamer. Er werden drankjes geserveerd. De moeders probeerden niet ontzet te zijn en de vaders namen het op de koop toe. Ze hielden van hun kinderen en wensten hen geluk. Maar er waren vragen.

V: Hoe heeft dit kunnen gebeuren?

A: We hebben onze gevoelens jarenlang onderdrukt omdat het taboe was. En we wilden onze ouders niet teleurstellen. We zijn volwassen geworden. We willen samen zijn.

V: Jullie twee zijn toch niet dronken geworden en hebben samen op het strand geslapen?

A: Nee, pap. We hebben veel tijd doorgebracht met praten, delen en eerlijk zijn tegen elkaar. Het was geen snelle… noch een makkelijke… beslissing. We hebben ermee geworsteld. Maar nu weten we dat het goed is.

V: Hoe zit het met kinderen?

A: Daar hebben we naar gekeken. De risico’s zijn niet groot. Neven en nichten doen het de hele tijd.

V: Waar gaan jullie wonen?

A: Jerry komt bij mij wonen.

V: Wat zullen de mensen denken?

A: Dat kan ons niet schelen. Als mensen om ons geven, zullen ze ons steunen. Als ze dat niet doen, doen ze het niet. We willen jullie zegen, maar daar hebben we geen controle over.

Zo ging het een tijdje door, en uiteindelijk kwam het onderwerp huwelijk ter sprake.

“Hoe zit het met het huwelijk?” vroeg Heather’s moeder.

“Daar hebben we het nog niet in detail over gehad, maar dat komt nog wel,” zei Heather. “Het zal afhangen van wanneer mijn luie vriendje van zijn kont komt en er iets aan gaat doen.”

Jerry liet zijn plaats vrij en ging op een knie voor Heather zitten en pakte haar hand. “Heather, ik heb nog geen ring, maar wil je…”

“Ja!” flapte Heather er met een glimlach uit. “Altijd.” Ze deelden hun eerste kus in het bijzijn van hun ouders.

De vaders en moeders keken elkaar aan, glimlachten, haalden hun schouders op en beseften dat ze aan het idee zouden moeten wennen dat hun nichtje en neefje schoondochter en schoonzoon zouden zijn.

“Maar Jerry, er is één ding waar ik onder geen beding mee akkoord zal gaan, en daar valt niet over te onderhandelen.”

Ze keken Heather allemaal verbaasd aan.

“Wat is dat?” vroeg Jerry.

“Er is geen manier op aarde dat ik mijn achternaam verander!”

Iedereen vond dat best grappig en ze lachten allemaal behoorlijk hard.

Maar je moest er wel bij zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *