sexadvertenties

Interview met Linda over sexadvertenties

Interview met Linda, sexadvertenties

We merken dat er de laatste tijd steeds meer vraag is naar online seksdating. Verschillende online seksdating websites schieten als paddenstoelen de grond uit en gratis seks is makkelijk vindbaar. Wij van Geilblog.nl waren benieuwd hoe dit nu in zijn werking gaat en waarom mensen deze vorm van seks kiezen. Zo kwamen we een sexadvertentie van Linda tegen en waren benieuwd waarom zij er nu voor heeft gekozen om via deze weg een leuke man aan de haak te slaan. We hebben haar benaderd en gevraagd of ze het leuk vond om met ons mee te werken aan een interview over dit onderwerp.  Veel leesplezier!

Hoi Linda, vertel eens wat over jezelf                                                                                               

Nou ik ben Linda en ben 28 jaar woon in Utrecht en ben een alleenstaande moeder van een geweldige dochter. Ik ben sinds 3 jaar gescheiden. Het was een zwaar huwelijk en heb een tijdje in een depressie gezeten.

Hmm dat is een heftig verhaal Linda, wil je ons wat meer vertellen waarom het huwelijk stuk liep?

Mijn ex-man was altijd een fanatiek sporter en deed veel aan voetbal. Totdat hij bij een wedstrijd een ernstige blessure op liep waardoor hij nooit meer kan voetballen. Ook andere sporten bleken al snel problemen op te leveren. Hij raakte depressief en greep naar de drank. Dit had een enorme impact op ons gezin. Ik heb hem altijd willen helpen en heb hem altijd voor de volle 100% ondersteund. Totdat hij mij en mijn dochter begon te mishandelen. Ik ben toen direct het huis verlaten en ben in een sociale woning geplaatst door gemeente. Het gaat nu stukken beter nu dat ik samen met mijn dochter woon. We hebben een prima leven.

Fijn om te horen dat het voor jou en je dochter weer goed gekomen is. Al een nieuwe liefde op het oog?

Nee ik ben voorlopig niet meer opzoek naar een vaste relatie. Ik spendeer vooral veel tijd met mijn dochter en dat vind ik heerlijk.

We hadden al zo een vermoeden want we kwamen een sexadvertentie tegen van jou en waren heel benieuwd naar jou. Waarom heb je besloten om deze te plaatsen?

Hehe ja ik weet dat sommige mensen het misschien ordinair of zelfs hoerig vinden maar voor mij biedt het gewoon echt een uitkomst. Zoals ik al zei breng ik veel tijd door met mijn dochter en wil ik haar vooral beschermen. In het weekend is mijn dochter weleens bij haar opa en oma mijn ouders en dan heb ik wat tijd voor mezelf. Ook ik heb zo mijn behoeftes. Aangezien ik niet meer de behoefte heb om mezelf te misdragen in de kroeg en ook niet opzoek ben naar relaties. Biedt deze vorm van sexdating voor mij gewoon een oplossing. Je weet van elkaar waar je aan toe bent en dat het alleen om de sex gaat. Het heet nou eenmaal niet voor niets een sex advertentie. Hehe ja toch?

Ja daar heb je volkomen gelijk in Linda. Hoe lang doe je dit al en hoe ben je hier mee in aanraking gekomen?

Ik heb sinds mijn scheiding denk ik ongeveer een jaar in geen enkele vorm contact gehad met een andere man. Ik was er gewoon bang voor geworden en wilde niet dat mijn dochter telkens vreemde mannen over de vloer zou zien. Toch begon het wel te kriebelen en miste ik gewoon het hebben van sex. Ik ging op onderzoek uit op internet en kwam al snel verschillende sites tegen waar je een advertentie van je zelf kon plaatsen maar dan voor sex. Het leek me wel een goed idee want je kon precies zien wie er geïnteresseerd in je was en kon dus makkelijk een selectie maken van leuke aantrekkelijke mannen.

Vond je het niet spannend in het begin om jezelf op deze manier te presenteren op het internet? Iedereen kan het tenslotte zien?

De eerste date die ik via sex deze sexadvertentie site had was inderdaad enorm spannend maar wel superleuk. Het was echt een hele leuke man die eigenlijk exact hetzelfde als mij in het leven stond. Hij was erg knap en een echte heer. Hij heeft me heel lief en goed behandeld. Dit had ik niet verwacht. Natuurlijk had ik wel in mijn advertentie vermeld dat ik opzoek was naar een man die weet hoe hij een vrouw moet behandelen, lief en teder. Gelukkig heb ik kregen waar ik om vroeg

Ja soms ben ik wel bang als bekende me tegen zouden komen op zulke sites. Ik gebruik op internet wel mijn schuilnaam Linda want in het echt heet ik anders. Maar goed tot op de dag van vandaag is het gelukkig nog niet voorgekomen.

Zou je het andere ook aanraden om een sex advertentie te plaatsen?

sexadvertentiesJazeker!! Als je gewoon geen behoefte hebt een vaste relatie maar daardoor wel de intimiteit mist omdat je gewoon minder nieuwe mensen treft in het dagelijks leven of het moeilijk vindt om op die manier op mensen af te stappen. Dan is dit een perfect oplossing, althans voor mij dan. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om van te voren met elkaar te sekschatten via een sekschat. Dit zorgt altijd wel voor een leuke intieme spanning.

Heb je ook weleens een minder leuke situatie getroffen bij deze vorm van date?

Ja één keer. Ik had met een man afgesproken en het was heel leuk en gezellig. We hebben afscheid van elkaar genomen en heb daarbij ook aangegeven dat het voor mij eenmalig was maar dat het wel supergezellig hadden. Hij was hier eerste instantie ook mee eens en hebben hierna afscheid van elkaar genomen. Helaas voor deze man had hij toch gevoelens voor mij gekregen en heeft me daardoor een tijdje “lastig” gevallen.  Het was niet dat hij een stalker was maar het had wel even tijd nodig voordat het tot hem door drong dat ik geen verdere stappen wou nemen met hem. Achja kan gebeuren.

Leuk met je gesproken te hebben Linda en bedankt dat we je mochten interviewen.

Ja geen dank ik vond het ook echt supergezellig bij jullie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *