Het geheim “Sandy”

Dit is het verhaal van een ervaring die ik ongeveer bijna 40 jaar geleden had. Ik heb dit nooit aan iemand verteld omdat het veel problemen zou hebben veroorzaakt voor verschillende mensen als die verschillende mensen er ooit achter waren gekomen. De namen zijn veranderd, en de dialogen zijn geparafraseerd, maar ik herinner me het meeste alsof het gisteren was, dus het klopt vrij goed met de manier waarop het gebeurde.

Mijn naam is Rob, en terwijl ik dit schrijf ben ik de 65 jaar net gepasseerd. In 1983 was ik zeventwintig jaar oud met blond haar, blauwe ogen, en als een verre loper had ik een slank postuur: 1 meter 80, 80 kg. Ik trouwde met een meisje dat Jill heette. Zij was een aantrekkelijke, spontane vijfentwintigjarige: 1 meter 78, 65 kilo, bruin haar, grote bruine ogen en kleine maar parmantige tieten. Ze was een stuk en ze wist het. Het huwelijk was vanaf het begin een vergissing en het was een van die situaties waarin iedereen het wist behalve ik. Na een jaar of wat ging het bergafwaarts, en na ongeveer twee jaar ontdekte ik dat ze een of andere vent op kantoor neukte en dat was zo’n beetje het einde.

Ze ging het huis uit en daar was ik altijd dankbaar voor, want ik zou het type geweest zijn om het zo lang mogelijk uit te houden en dan had het nog veel ingewikkelder kunnen worden. In die tijd hadden we geen kinderen en ons enige bezit om over te vechten was het huis, dat ik zou houden en haar zou betalen voor haar deel. Het zou een vrij soepele scheiding worden.

Toen ze eenmaal weg was en bekend werd dat we uit elkaar gingen, begonnen vrienden me te bellen om te vragen hoe het met me ging en om me te steunen. Ik kreeg telefoontjes van mijn oude vrienden, verschillende van onze gemeenschappelijke vrienden, en zelfs twee van Jill’s jeugdvrienden. Bijna iedereen die belde was het over één ding eens: Jill was een idioot.

Een paar weken nadat ze me verlaten had, belde Jill’s moeder me. Sandy was in de vijftig op dat moment, misschien drieënvijftig of vierenvijftig. Ze was al jaren gescheiden van Jill’s vader en was hertrouwd met een man die Rick heette, met wie ik ook goed kon opschieten. Ze was aantrekkelijk zoals haar dochter, blond, ongeveer even lang en slank, misschien tien pond zwaarder dan Jill met dezelfde bruine ogen. Haar borsten waren maar een beetje groter dan die van Jill, maar ze zagen er toch behoorlijk stevig uit. Ze had een lichaam waar ze goed voor had gezorgd. We hadden altijd goed met elkaar kunnen opschieten, in feite had ik haar pas één keer ontmoet toen ze Jill vertelde dat het goed was om met me te trouwen, en vanaf het begin stond Sandy erop dat ik haar bij haar voornaam noemde. Jill en ik bezochten het huis van haar moeder op feestdagen en gingen met Sandy naar haar appartement aan het strand. We konden altijd gemakkelijk praten, onze relatie was altijd warm, gepast en respectvol.

Het telefoontje was net als de andere die ik van iedereen had gekregen: hoe voel je je, hoe is het met je familie, ben je in orde, enz. Ze vertelde me hoezeer het haar speet, en sprak over Jill, dat ze niet weet wat ze doet, dat ze in de war is, blablabla. We praatten ongeveer tien minuten, ik bedankte haar voor het bellen en we hingen op.

Een maand of wat later belde ze me weer. Het begon op dezelfde manier als het vorige gesprek, vragen hoe het met me ging, hoe het met de familie was, dat soort dingen. Toen veranderde ze de richting van het gesprek en verraste me een beetje.

“Heb je iemand ontmoet,” vroeg ze.

Ik aarzelde even en antwoordde, “Oh, niet echt.” Ik had eigenlijk twee verschillende vrouwen gezien sinds vlak nadat Jill was vertrokken, maar mijn advocaat had me gezegd dat als ik iemand zou gaan zien, ik discreet moest zijn tot de scheiding geregeld was.

“Oh kom op, Rob, je kunt het me vertellen. Ik weet dat je huwelijk definitief voorbij is. Ik zeg het tegen niemand, zeker niet tegen Jill, ik vind het vreselijk dat ze je heeft verlaten. Ik geef gewoon om je en ik wil dat je verder gaat, je verdient beter. Dus vertel me, heb je een relatie met iemand?

“Nou, ja, dat heb ik.” Ik vertrouwde haar.

“Oké, goed. Wat is haar naam?

“Eigenlijk heb ik een paar verschillende vrouwen gezien,” antwoordde ik.

“Ooh, nu komen we ergens,” zei Sandy. Ik grinnikte en werd een beetje losser. “Hoe heten ze en hoe hebben jullie elkaar ontmoet?”

“Nou de ene heet Denise, ik heb haar via het werk ontmoet. De andere heet Geri, en ik heb haar ontmoet via de honkbalcompetitie. Ik heb haar zoon gecoacht in het all star team.”

Sandy klonk verbaasd. “Jij coachte tieners, ze moet iets ouder zijn dan jij.”

“Ja, dat is ze. Nou, dat zijn ze allebei.”

“Echt? Hoe oud zijn ze?”

“Denise is 36, Geri is 41.”

“Wow Rob, ik wist niet dat je op dat oudere poesje viel!” Zei Sandy. Dit verbaasde me…zo had ik haar nog nooit horen praten. Dit maakte me nog wat losser.

Ik lachte en zei: “Nou, ze klagen er niet over dat ze die jongere lul hebben!”

We lachten allebei. Ze antwoordde: “Dat moet je in de weekenden wel bezig houden om ze allebei te jongleren.”

“Oh niet echt, hangt er gewoon vanaf. Ze hebben kinderen om hen bezig te houden,” zei ik. “Veel van onze plannen zijn gewoon een soort van spur van het moment.”

Er viel een paar tellen een ongemakkelijke stilte voordat Sandy verder ging. “Rob, laat me je een vraag stellen. Heb je plannen voor zaterdagavond?”

“Nog niet,” antwoordde ik.

“Luister. Ik ga dit weekend naar het appartement aan het strand. Ik ga vrijdagavond kijken en maandagavond blijf ik om een vergadering van de vereniging bij te wonen. Waarom kom je zaterdagmiddag niet even langs, dan neem ik je mee uit eten en kunnen we praten. Ik zou graag bijpraten en alles horen over je zaak en al die vrouwen die je ziet.”

Ik begon iets te mompelen en ze onderbrak me.

“Maak je geen zorgen, er zal niemand anders zijn, alleen ik. Je weet dat ik zoiets niet zou doen. Het is gewoon dat na alles wat er gebeurd is het leuk zou zijn om je weer te zien in plaats van alles eindigt op een zure noot. Wat zeg je ervan?

“Hoe laat dacht je?”

“Waarom kom je niet laat in de middag, drie of vier uur. We kunnen wat drinken, kletsen en dan naar de overkant lopen om te eten.” Ze verwees naar een favoriet visrestaurant ongeveer een blok van haar flat.

“Nou, oké, reken erop dat ik er rond vier uur ben. Maar je hoeft niet te betalen voor het eten.”

“Ik heb je uitgenodigd, dus ik betaal. Ik kijk er naar uit. Dus ik zie je rond vier uur?”

Ik was het ermee eens dat vier uur goed was. We namen afscheid en ik hing hoofdschuddend op. Het viel me op dat nu haar dochter en ik gingen scheiden, ze niet lang meer mijn schoonmoeder zou zijn. En het gesprek dat we net hadden beëindigd, ging verder dan schoonmoeder/schoonzoon-gebied.

Op zaterdag moest ik rond half drie weg om tegen vier uur in de flat te zijn. Sandy woonde in de stad op ongeveer drie uur van het strand en mijn huis was ongeveer halverwege tussen die twee. Ik douchte, trok een spijkerbroek aan en een lichtblauw shirt met hardloopschoenen erop dat ze me de vorige kerst had gegeven.

Er was weinig verkeer. Het was laat in de herfst, dus het strandverkeer was minimaal. Ik arriveerde bij Sandy’s flat precies om vier uur. Haar gebouw was van het type waar de parking zich op de begane grond onder het gebouw bevond en de eenheden op de tweede verdieping begonnen. Buiten het seizoen waren er maar een paar auto’s. Ik stopte naast haar blauwe Volvo.

Ik liep twee trappen op en liep naar haar deur. Ik aarzelde en haalde diep adem. Ik had het gevoel dat door die deur een andere dimensie zou komen. Ik voelde aan de telefoon eerder die week dat Sandy en ik een nieuw niveau van communicatie hadden bereikt. Ik voelde bij haar een oprechtheid en vertrouwen dat ik nooit bij haar dochter had gehad. Het was een goed gevoel, maar nog steeds ongemakkelijk. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik klopte op haar deur.

De deur zwaaide open en daar was ze: mooier dan ooit. Haar blonde haar was langer dan voorheen. Het hing tot over haar schouders en was in het midden gescheiden met een nieuw toegevoegd kroeshaar. Ze had een strakke zwarte broek aan en een zachte bruine trui. De outfit sloot goed aan bij haar rondingen en de trui kwam tot net onder haar middel en rustte op haar kont. “Nou, wat een verrassing! Rob is op tijd!” grapte ze.

Ik zei: “Dat komt omdat ik Jill niet bij me heb!”

We lachten en ze heette me binnen, we omhelsden elkaar en ze kuste me zoals altijd op de wang.
“Kom binnen, ga zitten. Ik wilde net een glas wijn inschenken, wat wil je, een biertje?”

“Bier is prima.” Ik liep naar de glazen deuren en keek uit over de Atlantische Oceaan. De zon stond nu lager en werd geblokkeerd door de hoge gebouwen, zodat het strand in een grijze schemering lag.

Sandy liep naast me en reikte me mijn bier aan. “Je zult nooit genoeg krijgen van dit uitzicht,” zei ik. Toen draaide ik me naar haar toe en voegde eraan toe: “Ik vind je haar leuk.”

“Vind je dat? Oh dank je. Ik dacht het te laten groeien voor de winter en te zien hoe het eruit zag. Nou, kom op, ga zitten. Laten we wat bijpraten. En ik beloof: Geen Jill!”

We zaten op de bank met uitzicht op de glazen deuren en de oceaan daarachter en we praatten twee uur en drie drankjes. We spraken over een heleboel dingen. Ze vroeg naar mijn familie, mijn bedrijf en mijn hobby’s. Ze vertelde me over haar baan als instructrice verpleegkunde, over Rick’s baan als fabrieksmanager, over Rick’s eindeloze lijst van projecten rond het huis. We praatten en lachten over veel dingen, maar we hadden het niet over Jill, en ze vroeg niet naar mijn vriendinnen.

Om iets na zessen vertrokken we om te gaan eten. Het was koel buiten, maar het restaurant was niet ver weg, dus we hadden geen jassen aan. We moesten een blok lopen naar de snelweg en dan oversteken naar de andere kant. Toen het verkeer stopte pakte ze mijn hand en riep: “Kom op, rennen!” en hand in hand schoven we over de weg. Dat was voor het eerst. Toen we het restaurant binnenkwamen was ze me een paar passen voor en ik bewonderde opnieuw haar smaakvolle jurk, slanke lichaam en lekkere kont.

We gingen prompt zitten in een gezellig hoekje. We bestelden nog een wijntje en een biertje en toen de drankjes arriveerden bracht Sandy een toost uit op mijn toekomstig succes en geluk en daarna bracht ik een toost uit op haar met iets net zo flauws. Na een paar minuten kletsen en praten over het menu dat we allebei al tientallen keren gezien hadden, kwam ze eindelijk met wat ik wist dat komen ging.

“Zo,” zei Sandy, haar stem verlagend. “Vertel me eens over die oudere vrouwen die je neukt.”

Wow! Nog een woord dat ik haar nog nooit had horen gebruiken. Eerst poesje, nu neuken. Ik vraag me af wat voor kleurrijke woorden ze nog meer in haar repertoire heeft? Weer was ik overrompeld, en ik glimlachte, keek naar beneden en schudde mijn hoofd.

“Oh kom op, in godsnaam. Ik mag dan een schoonmoeder zijn, maar ik ben niet preuts. Je begon me laatst over die vrouwen te vertellen, dus plaag me niet. Vertel me de rest van het verhaal. Je kunt net zo goed tot het einde gaan.”

Daar gaat ze weer. Ze deed soms iets met haar linkeroog, een flikkering of een halve knipoog, als ze een grap of een geheim met iemand deelde. En ze deed het toen ze zei ‘ga er helemaal voor’. Ik glimlachte om haar woordspeling en keek weer naar de tafel. Misschien dacht ze dat ik bloosde, maar dat was niet zo. Ik voelde me gewoon ongemakkelijk omdat ik tegenover mijn nog steeds schoonmoeder zat en dit gesprek voerde, en ik had me net gerealiseerd en aan mezelf toegegeven dat ik haar wilde neuken.

Ik keek op naar haar gezicht, een mooie en volwassen replica van dat van Jill. Ik staarde in haar doordringende bruine ogen en ze staarden precies terug. “Oké,” zei ik. “Ik ga er helemaal voor. Ik hoop alleen dat ik niet voortijdig klaarkom.”

Daarop barstte ze hardop in lachen uit, waarna ze haar mond bedekte en rood aanliep toen enkele mensen aan een tafeltje verderop omkeken. Ze lachte zachtjes verder en ik grijnsde toen haar ogen zich in de mijne boorden. Gelukkig kwam rond die tijd de serveerster en nam onze bestellingen op.

“Nou…” zei ze na een paar momenten van stilte.

Ik nipte aan mijn bier. “Waar wil je dat ik begin?”

“Begin met de honkbalmoeder, hoe heet ze?”

“Geri.”

“Geri. Hoe oud is Geri?”

“Veertig of eenenveertig, misschien tweeënveertig. Ze vertelde me dat ze op haar negentiende trouwde en dat ze een dochter van eenentwintig heeft. Ik weet niet precies wanneer.

“En haar zoon is…”

“Hij wordt volgende maand zestien.”

“Zo,” zei Sandy, nippend aan de wijn. “Vertel me alles over Geri.”

“Er valt niet veel te vertellen. Ze is twee keer gescheiden en heeft twee oudere kinderen. Ze wonen in een klein oud huis een paar straten van het mijne. Ze was een zeer actieve moeder in de competitie. Ze kwam naar alle wedstrijden gekleed in korte broeken en hemdjes en maakte de coaches en scheidsrechters gek.”

“Heeft ze een goed lichaam?”

“Oh, ja,” zei ik met nadruk.

“Hoe begon je haar te zien?”

“Ik fietste gewoon een paar keer langs haar huis tot ik haar zag en we en begonnen te praten. Ik vertelde haar wat er gebeurd was. Ik wist dat ze me wel aardig vond, ik wist alleen niet wat ik kon verwachten. We gingen een paar keer fietsen, en toen vroeg ik haar mee uit. We gingen een paar keer uit, vermaakten ons. Niets te gek. Een film, een dans, een feestje, normale dingen.”

“Hoe is de seks?” vroeg ze.

Daar was het dan. “Oké,” zei ik.

“Gewoon oké?” Vroeg Sandy.

“Nou, het is goed, maar het is nogal rechttoe rechtaan. Ik heb het gevoel dat ik gewoon een fysieke behoefte voor haar vervul. Ze komt langs, windt zich op en gaat weer weg.”

“Windt ze je op?”

“Ze heeft een geweldig lichaam. Dat windt me op. Maar in bed…” Ik pauzeerde.

“Wat is er?”

“Ik kan niet geloven dat ik je dit vertel.”

“Oh, doe me een lol. Praat. Maar in bed…”

Ik keek haar aan en haalde mijn schouders op. “Gewoon,” zei ik.

Ik excuseerde me om naar de badkamer te gaan en toen ik terugkwam werden onze diners opgediend. Nadat alles op zijn plaats stond begon Sandy er meteen aan.

“Oké, genoeg over Geri. Vertel me over dat andere meisje. Vertel me hoe je haar ontmoet hebt en hoe je in haar broekje bent beland.”

Grinnikend antwoordde ik: “Denise. Ze had haar ogen op mijn broek gericht. Ik ken haar al een paar maanden. We werkten samen, en er was chemie tussen ons vanaf het begin, maar we negeerden het omdat we allebei getrouwd waren. Toen we erachter kwamen dat we allebei gescheiden waren en gingen scheiden, duurde het niet lang. Zij is zesendertig en heeft een dochter van twaalf die bij haar en haar vader woont, dus ik ga alleen op donderdagavond en om het weekend met haar uit. Dit weekend is het meisje bij papa.”

“Ik denk dat ik de juiste week heb gekozen om te bellen,” zei ze met weer die oogopslag. “Hoe ziet ze eruit?”

“Ze is aantrekkelijk. Vijfenvijftig, kort bruin haar, groene ogen, slank lichaam, mooie tieten.” Ik leunde voorover, keek Sandy aan en zei zachtjes: “En ze houdt van seks.”

“Ooh, vertel.”

“Nou, ze is niet verlegen, dat kan ik je wel vertellen. Vorige week kwam ze op een dag naar mijn huis om papieren op te halen voor haar werk. Denise zei dat haar dochter in de auto moest wachten en ze kwam binnen, we zoenden wat en ze zei: “Ik heb niet veel tijd, mijn meisje zit in de auto,” en begon toen mijn broek naar beneden te trekken. We deden het staande, leunend tegen de leuning van de bank in mijn woonkamer. Toen zette ze zich recht, raapte de papieren op, kuste me gedag en vertrok. Ze was weg in minder dan een kwartier.

“Hoe vindt ze het?”

Ik pauzeerde en dacht na. “Nou, tot nu toe vindt ze alles leuk. Ze houdt ervan om vies te praten. Ze houdt echt van oraal.”

Sandy begon zich in dit gesprek te verdiepen, kon ik zien. Ze zei met een lage stem, “Ze houdt van oraal. Geven of ontvangen?”

“Nou, ze houdt van allebei. Maar meestal als ik haar eerst bef, kan er van alles gebeuren. Ze komt twee of drie keer klaar en verandert dan in een beest.”

Sandy keek even weg en leek te rillen. Ze nam een slokje water en pakte toen haar handtas. “Excuseer me even. Ik moet naar het toilet.”

Terwijl ze wegliep vroeg ik me af of ik over de schreef was gegaan, iets verkeerds had gezegd. Ik wist dat ik een beetje beschrijvend was geworden door haar over Denise te vertellen, maar ik dacht niet dat ik haar had beledigd; in feite leek ze ervan te hebben genoten. Ik at de laatste hapjes van mijn diner en toen kwam ze terug en schoof in haar stoel.

“Ben je klaar?” vroeg Sandy.

“Ja, ben je klaar?” Het leek er niet op dat ze zo veel had gegeten.

Ze nam nog twee snelle happen en zei: “Nu wel. Laten we gaan.” Ze keek naar het fiche en legde het geld en een gezonde fooi neer. Toen stonden we op en ze begon naar de deur te lopen. Ik bewonderde haar verschijning nog eens van achteren.

We liepen het restaurant uit en wachtten om de snelweg over te steken. Ik begon het onbeholpen onbehagen te voelen dat vlak voor een moment van de waarheid komt. Ik had het gevoel dat het best goed ging met mijn aanstaande ex-schoonmoeder, maar toen viel het allemaal in het water. Sandy en ik hadden nooit echt besproken of ik hier zou slapen of naar huis zou rijden. Ik had mijn weekendtas in de auto, maar ik wist niet wat ik moest doen en ik had maar één blok lopen om dat uit te zoeken.

Het was nu later dus het verkeer was lichter en we liepen over de snelweg. We zeiden een moment of twee niet veel, maar toen we eenmaal aan de andere kant van de weg waren en terugliepen naar het appartement begon ik te praten. Ik bedankte haar voor het eten, en ik vertelde haar hoe geweldig het was om haar weer te zien en ik bleef maar doorkletsen. Maar al te snel kwamen we aan bij mijn auto aan de voet van het appartement.

Sandy stond rechts van mij en pakte met haar linkerhand mijn rechterarm vast en draaide me naar haar toe. Ze zei, “Rob, wil je me een plezier doen.”

“Natuurlijk wil ik dat. Wat?”

“Kus me.”

Ik keek een seconde of twee in haar ogen zonder iets te zeggen en ze zei het nog eens met nadruk.

“Kus me.”

Ik staarde in haar grote bruine ogen. Ze had nog steeds een greep op mijn arm toen ik mijn gezicht naar de hare bewoog. Haar rechterarm ging naar de achterkant van mijn hoofd en trok me naar haar toe. Ze zoog op mijn tong en stak toen haar tong in mijn mond. Het was een lange, passionele, agressieve kus. We gingen even uit elkaar en onze ogen ontmoetten elkaar.

“Laten we stout zijn,” fluisterde ze.

Ze stond op en trok mijn hoofd naar haar toe. Ze kuste me deze keer zachtjes, haar lippen ontmoetten de mijne en haar tong verkende langzaam mijn mond en ik volgde haar voorbeeld. Mijn linkerarm hield haar schouders vast en mijn rechterhand streelde haar kont. Onze kus was zacht, onze monden vlochten in elkaar. Ik kon niet zeggen waar mijn mond eindigde en waar de hare begon. Ze hield me stevig vast en we zoenden voor wat wel een lange tijd leek. Ze leunde tegen me aan en voelde mijn pik tussen ons in, hard tegen haar aan.

Uiteindelijk trok ze zich terug en zei: “Kom naar boven.”

Altijd de woordspeler, zei ik: “Het verbaast me dat ik nog niet klaargekomen ben.”

Ze glimlachte, gaf me een kus op de lippen en zei: “Het zal niet lang meer duren.” Ze glimlachte naar me, nam mijn arm en leidde me de trap op.

Eenmaal in haar appartement en de deur achter ons gesloten, omhelsden we elkaar onmiddellijk en kusten opnieuw. Onze tongen verkenden, onze monden accepteerden, onze vingers betastten, onze liezen knarsten. “Zeg me wat je wilt,” hijgde ik.

“Ik wil je in mijn bed,” zei ze.

We gingen naar haar slaapkamer, een klein stukje door de gang en vielen op het queensize bed. We kusten nog wat en ik streelde haar linkerborst met mijn rechterhand en haar rechterhand zakte naar beneden om mijn harde pik aan te raken.

Terwijl ze mijn pik masseerde keek ze me aan en zei tegen me: “Rob, ik moet je iets vertellen. In het restaurant, toen je me vertelde over je seks met Denise, maakte je me heet. Ik had een enorm orgasme. Enorm. Ik spoot mezelf helemaal onder aan tafel en toen ben ik naar het toilet gegaan. Ik moest mezelf opfrissen.”

“Je meent het?”

“Je meent ’t. Ik benijdde die griet. En nu wil ik dat je me alles geeft wat je haar ooit gaf.”

Ik kuste haar zachtjes op de lippen en zei toen: “Oké, maar dan moeten we wel eerst je kleren uittrekken.”

Ze trok haar trui in één beweging uit en knoopte toen haar beha los. Ze begon aan haar broek, maar ik hield haar tegen. Ik zei: “Wacht, laat me je broek losmaken als ik klaar ben, oké?”

Ze knikte en ging weer op het bed liggen. Ik kuste eerst haar lippen, dan haar voorhoofd, dan haar oogleden, dan haar oren, haar oorlellen, haar nek, haar schouders. Ze kreunde toen mijn mond zakte om haar borsten te likken en ik nam haar tepels voor de eerste keer in mijn mond, drong aan tot ik ze voelde vergroten en stijf worden in mijn mond. Ik kuste haar buik en tongde haar navel en liet mijn tong over haar middel langs de bovenkant van haar broek gaan. Ze liet een kreun horen en wiebelde met haar bovenlichaam toen mijn hand tussen haar benen kwam. Ik kwam omhoog zodat onze gezichten elkaar zouden ontmoeten en ik kuste haar. “Je ziet er sexy uit in deze broek vanavond,” zei ik, terwijl ik mijn hand tussen haar benen legde en haar billen betastte. “Maar het is tijd dat ik hem van je af trek.”

Ze knikte alleen maar. Ik begon met losmaken en losritsen. Ik rukte haar broek en sokken uit en gooide ze opzij. Ik staarde naar haar kutje, donker en netjes getrimd. Maar dat kon wachten. Ik stond op, gaf Sandy nog een kus en liet mijn gezicht zakken naar haar linkerbeen. Ik likte en kuste en zoog aan haar linkerbeen, helemaal langs haar dij naar haar knie naar haar kuit naar haar scheenbeen naar haar voeten, en zoog aan elk van haar tenen een voor een. Toen ging ik naar haar rechtervoet, zoog al haar tenen een voor een en likte en zoog mijn weg op haar been op dezelfde manier en bereikte uiteindelijk haar bovenbenen. Tegen die tijd was ze een bolletje gelei, kreunend en trillend, en toen ik mijn gezicht in haar kruis stak, mijn tong in haar kutje ramde en mijn lippen om haar clit klemde, ging ze helemaal uit haar dak. Een golf van haar sap spatte in mijn mond en kin. Ze gilde, “Oh mijn God, Jezus Christus, Oh shit. Oh nee, oh ja, oh neuken.” Maar ik hield vol. Ik hield mijn lippen rond haar clitoris, nooit van haar af gaan, en bleef er met mijn lippen bij terwijl mijn tong in haar zwierf. Mijn hoofd en haar heupen kwamen in een vast ritme terwijl mijn gezicht aan haar kutje bleef plakken. Ik kneep met mijn beide handen in haar billen in het tempo, en ze kreunde met onze stoten. De snelheid van onze bewegingen nam langzaam toe, haar gejammer groeide in volume met ons tempo.

Sandy begon weer te schreeuwen. “Oh Jezus, ik ga weer komen. Ik kom weer helemaal klaar. Oh mijn God, oh shit. Oh fuck. Hier kom ik, ik kan het niet geloven, ik ga weer klaarkomen in je gezicht, het gezicht van mijn fucking schoonzoon, oh shit. Eet me, Rob, zuig me, ik kom, hier kom ik, uh oh, fuck….”

Ze ontplofte. Ik voelde nog een stoot van haar vocht in mijn gezicht. Ik bleef nog even beneden, accepteerde een paar laatste spuiten en ging toen naast haar staan. Mijn gezicht en mond waren bedekt met haar sperma, maar ik kuste haar. Onze monden gingen open, we kusten lang en zacht en zij proefde haar eigen sap.

Ik stond op en begon me voor haar uit te kleden. Ik knoopte langzaam mijn shirt los, trok het uit en gooide het op een stoel. Ik begon mijn spijkerbroek los te ritsen en mijn lul kwam tevoorschijn, helemaal stijf. Ik was al een tijdje stijf en was er meer dan klaar voor.

Sandy zag mijn pik en haar ogen werden groter. Ik ging bovenop haar op bed liggen, keek haar aan en zei: “Ik heb je altijd al een lekker ding gevonden, maar ik had nooit gedacht dat ik je ooit zou neuken.”

“Je kunt me beter neuken!” zei ze. Ze pakte mijn pik en leidde hem in haar. Ze was drijfnat en ik gleed zo naar binnen. Ze liet een luide kreun horen en we begonnen in een langzaam ritme, maar al snel nam het toe. “Dat is het, schat. Neuk me, boor me diep, blijf me neuken, ik wil je pik in me. God dat voelt goed.” Ik stootte mijn harde vlees in haar over en over, opnieuw kneep ik in haar kont. We gingen in harmonie door tot het snel mijn beurt was om te exploderen, en ik liet een lading diep in haar los. Ik kreunde luid toen ik klaarkwam, en meteen daarna gilde Sandy en had weer een spasmodisch orgasme.

Ik zakte bevend naast Sandy in elkaar. Ik sloeg mijn linkerarm om haar heen en zij legde haar hoofd op mijn borst, haar linkerhand op mijn buik. We zeiden een tijdje niet veel, we koesterden ons gewoon in onze eigen gloed. Na een paar minuten kuste ze mijn borst en tepels wat en haar hand zakte af naar mijn ballen. Ze masseerde mijn ballen zachtjes en begon toen met het topje van haar vinger langs de schacht van mijn lul te gaan, van de basis naar het topje en weer terug, drie of vier keer. Het duurde niet lang en ik was weer hard.

“Ik wil dat je je ontspant,” zei Sandy tegen me. “Ga gewoon liggen. Het is mijn beurt om jou te plezieren.” Ze leunde naar het nachtkastje en doopte haar vinger in een ondiep potje. Ze rolde zich weer om en ging in positie liggen met haar hoofd boven mijn pik. Ze liet haar hoofd zakken. Ze kuste mijn pik, likte mijn ballen en gleed met haar tong rond de rand van mijn kont, iets wat ik nog nooit had gevoeld. Haar ingevette vinger drong ongeveer een centimeter mijn kontgaatje binnen met een zachte in-en-uit beweging, en ik kreunde toen haar vinger nog iets verder naar binnen kroop. Ik hield haar blonde krullen omhoog in mijn linkerhand zodat ik kon zien hoe ze haar mond rond mijn pik legde. De helft van mijn gezwollen vlees verdween in haar mond toen ze haar hoofd liet zakken, en met elke beweging nam ze een beetje meer van mij in haar mond terwijl haar vinger heen en weer gleed in mijn kont.

Na een minuut of twee stopte ze. Ze haalde haar mond van me af en zei, met haar vinger nog in mijn kont: “Hoe vind je het tot nu toe?”

“Oh Christus, zoiets heb ik nog nooit van mijn leven gevoeld. Wat een opwinding om mijn lul in en uit je mond te zien glijden.”

“Nou, het gaat nog beter worden. Je moet alleen één ding doen, oké? Zeg het me vlak voor je gaat komen. Wil je dat doen?”

Ik knikte en ze ging weer aan het werk. Ze ging verder met het vingeren van mijn kont en likte mijn pik een paar keer voordat ze hem weer in haar mond stopte. Toen, na een paar korte halen waarbij ze ongeveer de helft van mijn pik in haar mond nam, schoot in één snelle krachtige beweging haar hoofd over mijn pik naar beneden, terwijl tegelijkertijd haar vinger helemaal in mijn kont schoot. Ik slaakte een gil zoals ik nog nooit eerder had gedaan. Haar lippen rustten op mijn ballen met de hele lengte van mijn pik in haar mond. Terwijl ze op mijn pik zoog, bleef haar vinger naar de stad gaan, heen en weer, diep in mijn kont. Ik kreunde en kreunde steeds weer bij elke beweging die ze maakte. Het was moeilijk te geloven wat er echt gebeurde: Ik ben 28 jaar oud, in het bed van deze mooie vrouw, 25 jaar ouder dan ik, mijn nog steeds schoonmoeder. En ze neemt me niet alleen diep in mijn keel, waardoor ze de eerste vrouw is die dat ooit bij me gedaan heeft, maar haar vinger zit ook helemaal achter in mijn kont, waar nog nooit een andere vrouw binnengedrongen was.

Sandy hield op. Haar vinger zakte terug naar de rand van mijn kontgat, en haar mond naar de kop van mijn pik. Ze pauzeerde even…en toen deed ze het weer! Met één heftige stoot nam haar mond mijn hele lul in zich op en schoot haar vinger als een kogel terug in mijn kont. Ik bokte als een bronco maar haar vinger stopte niet en haar mond was een bankschroef rond mijn pik, begraven tot aan mijn ballen. Nog een paar stoten en ik was klaar om te spuiten.

“Ik ga komen,” hijgde ik. “Ik ga komen…hier kom ik…”

Sandy trok zich terug van mijn lul, maar haar vinger stopte nooit met mijn kont te neuken. Ze plaatste haar mond precies rond het topje van mijn penis. Ik voelde mijn sperma door mijn schacht stromen als nooit tevoren, de druk van een brandslang. Toen slaakte ik een kreet die op de snelweg gehoord had kunnen worden. Net toen mijn sperma zich een weg omhoog baande door mijn lul zoog Sandy aan mijn plasgaatje met een ongetemde kracht die ik nog nooit had gevoeld. Mijn sperma gutste omhoog terwijl Sandy het uit me zoog als een rietje. Ik huiverde en schudde terwijl ze bleef zuigen alsof ik de laatste paar druppels van een ijsje was, en gedurende mijn zeven of acht razende spasmen stopte haar vinger niet met bewegen in mijn kont.

Eindelijk, toen ik mijn lading had gelost en mijn sidderingen afnamen, kuste Sandy zachtjes mijn pik en ballen, ging dan naar het noorden, kuste mijn buik, mijn tepels en tenslotte toen haar lippen mijn mond bereikten, legde ik mijn handen achter haar hoofd en trok haar dicht tegen me aan. Ik klemde mijn mond op de hare en kuste haar, tongde haar mond en proefde mijn sperma. Het was een lange kus, hard in het begin, gevolgd door vijf of zes korte tedere kussen. Pas toen onze lippen van elkaar gingen, voelde ik haar vinger uit mijn kont glijden.

Sandy’s hoofd rustte op mijn schouder, en haar linkerhand rustte op mijn borst. We lagen daar voor een minuut in elkaars armen. Ze zei niets.

“Wow,” begon ik. “Ik weet niet wat ik moet zeggen. Dank U.”

“Vond je dat lekker?” zei ze.

“Vond je het lekker? Ik heb nog nooit van mijn leven zoiets gevoeld, het was ongelooflijk! Geen vrouw heeft ooit mijn hele lul in haar mond genomen, wat een opwinding om jou dat te zien doen. Jezus! En mijn kont… daar ben je ook voor het eerst geweest. Wat is dat, de Sandy Special?”

Sandy glimlachte, haalde haar schouders op en zei. “Tuurlijk, zo mag je het noemen. Ik ben blij dat het goed voor je was…ik heb er ook van genoten. Ik heb er de hele week naar uitgekeken.”

“Deed je dat? Hoe bedoel je?”

“Nou, ik heb aan je gedacht sinds dinsdagavond toen we elkaar spraken aan de telefoon. Ik wist niet zeker of je mijn uitnodiging om vanavond te komen eten zou accepteren. Ik was nerveus om je te vragen en ik was blij toen je ja zei. En zelfs nadat je accepteerde had ik geen idee of we in bed zouden eindigen. Ik hoopte van wel, maar ik had geen idee hoe het zou gaan als je eenmaal hier was. Maar ik wilde voorbereid zijn voor het geval het zou gebeuren… En als het gebeurde, wilde ik dat het de beste nacht ooit zou zijn, een nacht die we niet zouden vergeten. Dus heb ik geoefend.”

“Nou, je bent geslaagd, dit is de meest verbazingwekkende…” Ik begon en toen betrapte ik mezelf. “Je hebt geoefend? Wat bedoel je met je hebt geoefend?”

Sandy lachte en keek op in mijn gezicht. “Toen we aan de telefoon zaten en je me vertelde dat je met een paar oudere vrouwen omging, wond me dat echt op. En de rest van die avond fantaseerde ik over vanavond, ik masturbeerde zelfs in bed nadat Rick in slaap was gevallen. Ik besloot die avond tot een oefenplan.” Sandy giechelde en voegde eraan toe: “Weet je zeker dat je dit wilt horen?”

“Je kan nu niet stoppen,” zei ik. “Geen geheimen nu. Vertel me over je oefenplan.”

Ze schraapte haar keel en zei: “Oké. Komkommers.”

“Komkommers?”

Ze lachte weer. “Ja, komkommers. Ik dacht dat ik mezelf kon vermaken en tegelijkertijd iets voor je kon bereiden. Ik herinnerde me een paar jaar geleden, ik weet niet hoe we op het onderwerp kwamen, maar Jill en ik hadden het over jou en op de een of andere manier kwamen we op de grootte van de penis. En ze zei dat ze je een keer had gemeten en dat je 20 centimeter was. Is dat waar?”

Ik herinnerde me de gelegenheid. Ik knikte.

“De volgende dag ging ik naar de markt. Ik stopte bij het schap met kantoorbenodigdheden, pakte een 30cm plastic liniaal uit het rek en legde die in het kinderzitje van de winkelwagen. Toen ging ik naar de productenafdeling en begon komkommers af te meten. Ik heb vier harde komkommers uitgezocht en ze in zakken gedaan. Sindsdien train ik met ze.”

“Trainen,” zei ik.

“Ja, trainen met wraak, en ik zou zeggen dat het zijn vruchten afwerpt, jij niet?”

Ik grinnikte en keek in die bruine ogen. Ik kuste haar op haar voorhoofd en beaamde dat het inderdaad zijn vruchten had afgeworpen. “Zo, vertel me eens over die trainingen,” zei ik.

“Ik oefende met ze in mijn mond en ik oefende met ze in mijn vagina. Vier dagen lang. Met mijn mond oefende ik voor de spiegel, zodat ik kon zien hoeveel ik opnam. Dat vergde wat oefening. Ik heb deze week zo vaak komkommers in mijn mond gehad, dat ik me een vegetariër voel. Maar beneden was veel makkelijker… ik stopte het gewoon in me en dacht aan vanavond. Ik ben gisteravond drie keer klaargekomen en vanochtend twee keer.

“Hou je me voor de gek? Heb je het hier gedaan?” vroeg ik.

“Hier,” antwoordde ze.

Ze rolde zich naar links en opende een lade van het nachtkastje. Ze draaide zich terug naar mij met een grote glimlach op haar gezicht en hield een komkommer van 20 centimeter lang omhoog.” Dat is ongeveer de goede maat, nietwaar?” zei ze. Ze hield hem voor mijn neus. “Wil je er eens aan ruiken?”

Ik snoof er een paar keer aan. Ik knikte en zei zachtjes: “Laat me je training zien. Eerst je mond.”

Ik kon zien dat ze er zin in kreeg. “Wil je het echt zien? Oké. Wacht.” Ze stond op van het bed en ging naar de badkamer. Ze draaide de kraan open, nam een slok water en kwam terug op het bed tegenover me zitten. “Sorry,” zei ze, “ik moest al je sperma uit mijn mond krijgen. Oké, hier gaat ie. Ik hoop dat het me lukt, de truc is om je keel zo wijd mogelijk open te zetten.”

Sandy leek diep adem te halen en ze duwde de helft van de komkommer in haar mond. Ze pauzeerde even, haar hand landde zachtjes op mijn dij, en toen begon ze hem verder in haar mond te duwen. Ze schoof hem beetje bij beetje naar binnen en slikte hem helemaal door, behalve het uiteinde dat haar vingers vastpakten. Ze trok het eruit en schoof het er weer in tot dezelfde diepte. Na een paar seconden trok ze hem er weer uit. Ze deed het nog een paar keer en het wond me op om dat grote ding in haar keel te zien verdwijnen.

“Wat vind je ervan?” vroeg ze.

“Ik denk dat je een zeer gedisciplineerde vrouw bent,” zei ik. “Als je zo oefent.”

“Oh, hou je mond, ik ben een geregistreerd verpleegster. Wil je meer zien?”

“Nou natuurlijk, maar ik word hard. Misschien moet ik je nog een keer neuken.”

“Beloofd, beloofd,” zei ze. Ze stopte de groente tussen haar benen, schoof hem bij haar naar binnen en gleed hem in en uit. Ze liet hem er helemaal in zakken. Ze rukte hem in en uit, keer op keer, en ze gromde bij elke duw. Ik keek hoe de komkommer in en uit haar gleed. Ik was opgewonden terwijl ik toekeek en mijn lid masseerde toen Sandy me aankeek en zei: “Nou, ga je me neuken of niet?”

Ik reikte naar beneden, trok de komkommer uit haar kutje, likte hem af en legde hem naast haar op het bed. Ik draaide me op tot een positie boven haar en ze greep snel mijn pik en schoof hem in haar. Ze sloeg haar benen om de achterkant van mijn kont en kneep en we neukten weer.

s Morgens werd ik wakker toen Sandy uit de badkamer kwam en terug naar bed kwam en mijn lippen kuste. Ik had een volle erectie, dat was in die tijd zo’n beetje de gewoonste zaak van de wereld. Ze merkte het meteen, greep ernaar en zei: “Nou, iemand is blij deze morgen.”

Ik zei: “Hij denkt vast aan die Sandy Special.”

Ze glimlachte en zei, “Oh, hij wil de Special, doet hij … Nou luister, ik zal je mijn special geven, maar je moet me de jouwe geven. “

Daarmee draaide ze zich om en paste zich aan in een sixty-nine positie. Ze begon onmiddellijk mijn lul te kussen en mijn ballen te kneden en haar kutje was recht voor mijn gezicht. Ik weet niet wat ze in de badkamer deed maar ze rook en smaakte zoet. Ik spreidde haar lippen met mijn vingers en omsloot haar clitoris met mijn lippen en likte haar. Ze had mijn pik in haar mond en begon haar ding te doen, op en neer, in en uit, dieper en dieper in haar keel. Haar vinger gleed in mijn kont zonder weerstand, gelijk met de bewegingen van haar mond. Dat was mijn teken. Ik kietelde haar kont met mijn linker middelvinger, nat van haar sap, en stak hem ongeveer een centimeter naar binnen en bleef hem zachtjes heen en weer bewegen. Ik stak hem dieper en dieper naar binnen en ze liet een volle kreun horen die gedempt werd door de pik in haar mond en een rilling door mijn liezen joeg. We zogen met toenemende snelheid, en toen schoof ik mijn vinger helemaal in haar anus. Ze slaakte een gil en een golf van haar sperma spoelde over mijn mond en gezicht. Haar lichaam schokte, ze schudde een paar keer. Ze trok zich van me af en uit me en in een flits stond ze naast me, haar gezicht dicht bij het mijne. Ze kuste me hard maar kort, en zei twee woorden: “Neuk me.”

Ik drukte mijn mond tegen de hare en kuste haar terwijl ik haar op haar rug rolde. Haar hand was al vastgeklampt aan mijn lul en ze voerde hem in haar druipende spleet.

Meteen zat ik weer in haar, gleed in en uit. Ik pompte mezelf hard in haar, steeds weer opnieuw. Ik wilde mijn pik in deze vrouw steken, zo ver als ik kon, zo lang als ik kon.

Ik ramde hem in haar. Ik slingerde mijn lichaam in het hare. Ik gromde, zij kreunde, zij brulde, ik kreunde. Ik bleef haar neuken, bleef stoten, maar ik wist dat ik op het punt stond te ontploffen. Ik wilde dit moment verlengen, dus deed ik het rustiger aan, en ik kwam weer in een langzame groef.

Sandy keek naar me op met een bezorgde blik op haar gezicht. “Wat is er?” vroeg ze.

“Niets. Alles is perfect. Ik hou mezelf gewoon in bedwang… ik wil niet te vroeg komen en het voor jou verpesten.” Onze ogen waren gesloten, onze gezichten centimeters van elkaar verwijderd.

“Ik wil je in mijn kont,” zei ze zachtjes.

“Wil je dat?” Vroeg ik.

“Ja, dat wil ik. Ik wil je pik in mijn kont.”

“Wil je dat ik je in je kont neuk?” Zei ik.

“Ja, neuk me alsjeblieft in mijn kont,” antwoordde ze.

“Ben je zeker? Ik heb dat nog nooit gedaan.”

“Wat, denk je dat ik een soort frequent flyer ben?” vroeg ze speels, verlaagde toen haar stem en zuchtte: “Ik wil je in mijn kont voelen.”

Ze duwde me lichtjes en ik deinsde achteruit, steunend op mijn knieën. Ze reikte naar de tafel en pakte het potje glijmiddel. Ze smeerde het over mijn hele lul, van de ballen tot het topje. Toen stopte ze haar vinger een paar keer in zichzelf voor een goede maatregel. Ze pakte een kussen en legde dat onder haar, spreidde toen haar benen hoog en wijd en zei: “Geef hem aan mij.”

Ik pakte mijn penis en plaatste het topje tegen haar rand. Ik was opgewonden en opgezwollen, groot en hard. Ik begon hem naar binnen te duwen.

Onze ogen waren gesloten. “Doe rustig aan met me, grote jongen,” zei ze.

Ik pauzeerde. “Zeg me wat je wilt dat ik doe.”

“Je weet wat je moet doen.”

“Ik wil je geen pijn doen.”

“Je zult me geen pijn doen. Laten we gewoon onze tijd nemen. Ik wil elke centimeter van je voelen.”

Ik voelde haar schaamstreek naar me toe duwen, dus ik duwde tegen de weerstand en ik dook verder naar binnen. Ze stootte een piepende adem uit, dus pauzeerde ik.
“Het is goed,” zei ze. “Ga door.”

Ze bewoog zich weer naar me toe zodat ik naar voren duwde. Ik hield mijn pik tussen mijn duim en vingers om hem te sturen terwijl ik hem nog een centimeter naar binnen duwde. We begonnen zachtjes te schommelen, oefenden een gedempte druk uit en eenstemmig duwden we mijn pik dieper bij haar naar binnen. De zachte wrijving was bedwelmend, de wanden van haar anus knerpten rond de omtrek van mijn schacht. We gingen door met ons tedere heen en weer wiegen.

“Hoe voelt het?” vroeg ik zachtjes.

“Groot,” was alles wat ze in eerste instantie zei. Haar ogen leken wel geglazuurde schoteltjes die naar me terugstaarden. “En jij?”

“Goed. Goed en strak.”

“Hoe ver zit je?”

Ik keek naar beneden en zei, “misschien halverwege.” Ik versnelde langzaam het tempo van ons schommelen en Sandy ging met de stroom mee. We konden allebei voelen dat het dieper in haar werd opgenomen. Ze reikte met haar rechterhand naar beneden en begon haar clitoris te masseren, en ze uitte een keelklank van “ugh” bij elke stoot.

“Ik kan niet geloven dat we dit doen,” zei ze, ons versnellend. Ze wreef haar clit tot volledige grootte met snellere en snellere bewegingen. “Ik kan…niet…geloven dat je…ugh…mijn…kont…neukt! Ga zo door…liefje, blijf…mijn kont neuken!”

Toen stootte ik mijn lul met een schokkende kracht in haar en sloeg toe. Toen mijn ballen in haar kont sloegen liet ze een rebelse gil horen, en ik bleef doorgaan, mijn lul in en uit haar rammend.

“Heilige Moeder van God!” riep ze luid terwijl ik in haar bleef stoten, haar kont die me opnam en in mijn pik kneep, onze glijpartij zachter met elke zoete duw. “Ik kan niet geloven dat je mijn kont neukt. Blijf me neuken. Blijf mijn kont neuken. Jezus, ik voel me alsof er een baksteen in mijn kont zit! Ik kan niet geloven dat je grote…dikke…harde…jonge lul in mijn…magere…strakke kontje zit.” We hielden het een tijdje vol.

We gingen nog sneller, op weg naar ons hoogtepunt. “Ik ga komen,” gromde ik.

“Ja!” zei ze, “kom in mijn kont. Ik wil je hete sperma voelen. Harder. Ja! Spuit dat propje in mijn kont.”

Dat was het. Ik slaakte een gierende kreet en ejaculeerde mijn lading in haar kont, elke spurt zond een schok door mijn lichaam.

Sandy’s linkerhand greep mijn arm vast, terwijl ze zichzelf sneller wreef. “Ik kan het voelen. Je sperma. Nu ga ik… blijf in me.” We wiegden bij elk van haar grommen, en toen legde ik mijn handen op de wangen van haar kont en kneep hard. Na drie of vier vernauwingen gilde ze als een katamount en haar kutje stroomde met bakken uit haar lijf.

Ze kwam met een siddering klaar en toen waren we stil. “Blijf nog even in me.” Deed ik. Onze ogen waren aan elkaar gelijmd. Ze glimlachte een beetje. “Wauw.”

Ik bleef nog wat langer in haar, ik voelde mijn zwelling afnemen. Toen zei ze, “Oké. Trek hem er langzaam uit.” Terwijl ik dat deed voelde ik haar sluitspier samentrekken en uitzetten, en ik kreeg die kleine oogflikkering van Sandy op de weg naar buiten.

We lagen uitgeput achterover. “Oef!” zei ze.

“Je bent ongelooflijk,” zei ik.

“Ik kan niet geloven dat we dat net gedaan hebben.”

“Ik kan het ook niet geloven. Je was geweldig.”

We kusten zacht en gemakkelijk. We gingen uit elkaar en ik zei: “Ik ben je achterdeur man.”

Ze kuste me opnieuw en antwoordde: “Ik ben blij dat ik de deur niet op slot heb gedaan.”


We hielden elkaar een lange tijd vast in bed zonder veel te zeggen. We besloten dat we zouden douchen, en dan zou ik haar mee uit nemen voor een brunch.

Het mooie van dat appartement was dat het een hele grote douche had, dus er was genoeg ruimte voor ons allebei. We gingen allebei onder de straal staan en begonnen ons in te zepen. Na een minuut of twee zei ze dat ik me moest omdraaien en dat zij mijn rug zou wassen.

Ze begon met mijn schouders en ging langzaam naar beneden langs mijn armen en rug. Ze werkte aan mijn onderrug en zeepte toen mijn kont in. Ze nam haar tijd om mijn wangen te masseren en haalde een paar keer een vinger door mijn spleet. Ik was al hard aan het worden toen haar armen om me heen gleden en ze met beide handen mijn pik en ballen begon te masseren.

“Ik denk dat het tijd wordt dat ik dit ga wassen, denk je niet?”

Ik draaide me om en kuste haar, terwijl ik mijn nieuwe stijfheid tegen haar aandrukte. We gingen uit elkaar en ze schuimde haar handen in tot een rijk schuim en hervatte mijn pikwasbeurt. Haar rechterhand omklemde mijn balzak en ze kneedde mijn ballen alsof het een paar Chinese gymnastiekballen waren. Haar linkerhand lag rond mijn pik en gleed op en neer over het oppervlak van de gladde zeep. Ze voelde me opzwellen in haar hand.

Sandy keek in mijn ogen en vroeg: “Wil je me wassen?”

Tegen die tijd was ik keihard en zei: “Ik zou je graag willen wassen met mijn pik.”

Onze ogen nog steeds op elkaar gericht, zei ze zacht: “Dat is wat ik bedoelde.”

“Stop me erin,” zei ik.

Ik paste mijn lengte aan en zij gleed me bij haar naar binnen. Ik legde mijn handen op haar kont en tilde haar op, en met een huppeltje sloot ze haar benen om me heen en sloeg haar armen om mijn nek. Ik leunde met haar rug tegen de natte muur en duwde.

Ik hield haar vast, gleed in en uit, en Sandy gromde bij elke inspanning, ze wilde het allemaal. Ik stak een vette vinger in haar kont, wat ze verwelkomde.

“Ja!” siste ze. “Je maakt mijn poesje schoon met je pik en vingert mijn kontje! Je weet hoe je me moet schoonmaken. Je weet hoe je me moet neuken.”

Telkens als ze zo praatte werd ik meer opgewonden, en zij wist dat, dus ik ging een tandje harder. Ik neukte haar harder en zij neukte terug. Ik stootte mijn lul in haar terwijl haar armen, benen en kutje zich bij elke zeepbeurt samenknepen. Ik bleef haar maar steken. Ik wilde haar door de muur duwen.

Sandy maakte steeds meer lawaai, dus ik wist dat ze op het punt stond om uit te barsten. “Fuck,” piepte ze. “Oh God, ik heb nog nooit zo hard geneukt. Geef het me. Blijf me neuken.”

Ik verstelde mijn hand en gleed een tweede vinger in haar kontgat en Sandy gilde. “Ja !” riep ze. “Maak mijn kont schoon terwijl je me neukt!”

Ik duwde mijn vingers diep in haar kont elke keer als ik mijn lul in haar kutje stootte. Ik wilde mezelf aanraken.

Haar kreten werden luider en ze liet haar inmiddels bekende gil horen die ik met mijn mond dempte. Ik bleef duwen, wetend dat ik dicht bij de bevrijding was.

“Ik was half buiten adem en hijgde: “Ik heb je schoongemaakt, nu ga ik je volspuiten.”

“Ja. Ugh… Vul mijn verse, schone kutje met wat verse sperma.”

Met een laatste enorme dreun van haar huid tegen de natte wand, liet ik mijn lading ontploffen. Ik sidderde en huiverde steeds weer in haar armen, tussen haar benen en in de ban van haar genot.

Eenmaal tot rust gekomen, met Sandy nog steeds tegen de muur geklemd, kuste ik haar. “Je kunt me nu neerzetten,” zei ze. We lachten en maakten elkaar los.

We kusten opnieuw en ik kon het niet laten haar tiet vast te houden. Ze sloeg mijn hand weg. “Stop daarmee of we maken deze douche nooit af. En haal die penis van je hier weg voordat hij zichzelf in nog meer problemen brengt.”

Ik nam Sandy mee voor een brunch en het was heel ontspannen en gezellig. We hadden een mooie tafel met uitzicht op de oceaan. Als twee speelse geliefden op vakantie maakten we grapjes over hoe vreemd het voelde om kleren aan te hebben, hoe pijnlijk we allebei waren, en op een gegeven moment stak Sandy zelfs haar voet tussen mijn benen en vroeg: ‘Hoe is de worst?’ Maar in de loop van de maaltijd voelden we allebei dat de sfeer veranderde omdat we wisten dat het einde nabij was.

Ik reed haar terug naar haar flat en stopte op de parkeerplaats. Er waren maar een paar auto’s op de parkeerplaats, maar ik parkeerde de auto een paar plaatsen verderop voor een beetje privacy bij ons afscheid, en ik zette de versnellingspook in de parkeerstand.

We draaiden ons allebei naar elkaar toe.

“Rob, dank je wel voor een geweldige avond,” zei ze.

“Nee, jij bedankt. Het was ongelooflijk. Jij was ongelooflijk.”

We kusten een lange, zachte kus, en ik streelde haar rechterborst in mijn linkerhand. Onze tongen namen afscheid met een langzame, zijdeachtige dans, mijn penis begon turgide te worden. We gingen uit elkaar en Sandy keek in mijn ogen.

“Niemand mag hier ooit achter komen,” zei ze.

Ik antwoordde: “Niemand zou het ooit geloven.”

We kusten nog wat, mijn hand op haar borst, en na een paar seconden liet ze haar rechterhand op mijn kruis rusten.

“Lieve hemel, Rob, is dat ding weer hard?” zei ze met spottende verbazing. “Nou, wat maakt het uit, laten we nog een laatste blik werpen op het kleine monster.” Ze maakte me los, ritste me open en rukte mijn gulp zo ver mogelijk open. Ze haalde hem door de gleuf van mijn boxershort en begon er lichtjes over te wrijven. Toen kreeg ze een peinzende blik op haar gezicht en begon ze te praten.

“Weet je, toen je gisteravond hierheen kwam had ik geen idee hoe het zou aflopen. En zelfs in het restaurant nadat ik in mijn broek was klaargekomen en we terugliepen had ik nog steeds geen idee of ik je boven zou krijgen. Maar ik besloot toen dat als ik dat zou doen, ik het beste kontje zou zijn dat je ooit in je leven gehad zou hebben.”

Ik begon iets te zeggen maar ze suste me. Haar hand omhelsde mijn erectie nog steeds met een lief wiegende streling, en ze ging verder.

“Deze plek zal nooit meer hetzelfde zijn, die slaapkamer heeft een hele nieuwe betekenis. Als ik in dat bed lig, zal ik alleen nog maar denken aan jouw hoofd tussen mijn dijen en jouw tong in mij. En ik zal denken aan die keer dat je opstond en je broek liet zakken en ik je kleine monster eruit zag springen, ik geloof dat mijn ogen waarschijnlijk uit mijn hoofd puilden omdat ik het wilde en nu wist ik dat ik het zou krijgen. Ik zal me herinneren dat je boven op me lag, me kuste, me neukte; het was bijna een droom. En toen waren we lol aan het maken met de komkommer, en aan het lachen, en ik wist….Ik wist wat ik nu ging doen, en was verrast hoe graag ik het wilde doen. Ik zal het gevoel van je pik in mijn mond onthouden, alles. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik dat deed, maar ik deed het. Ik zal me de Sandy Special herinneren, en van nu af aan zal het nummer 69 me aan jou doen denken.

“En als ik in dat bed lig met Rick, zal ik het nooit vergeten, maar hij zal nooit weten dat jij in datzelfde bed zijn vrouw geneukt hebt. En Jill zal die douche waarschijnlijk honderden keren gebruiken en nooit een idee hebben dat jij en ik daar samen in stonden en ik je waste en ik je zeepachtige pik en ballen in mijn handen hield. Ze zal nooit weten hoe graag ik je wilde, ze zal nooit weten op hoeveel manieren ik je had, ze zal nooit weten dat haar ex-man haar moeder neukte en haar tegen de muur sloeg.

“Maar weet je wat? Ik heb nergens spijt van,” zei ze, terwijl ze me met glazige ogen aankeek. “Het was leuk om je slet te zijn voor een nacht.”

Ze keek naar beneden naar haar hand rond mijn pik en verhoogde de snelheid van haar strelingen. In onze stilte streelde ze me, hard met openbaring, en al snel liet ik los met een kreun, en mijn sperma vloog in spurten op mijn broek en shirt.

Na een moment of twee doopte Sandy met haar wijsvinger een klodder sperma van de kop van mijn pik en stopte die in haar mond.

“Nou, nogmaals bedankt voor een geweldige nacht. Maar ik moet nu echt gaan,” zei ze. Toen leunde ze voorover, gaf me een snelle kus op de lippen en zei met een knipoog: “Ik moet een ander slipje aantrekken.”

Toen stapte ze uit de auto en liep naar het gebouw, de trap op, en verdween op de tweede verdieping zonder om te kijken. En ik bleef achter met mijn lul die eruit hing en een puinhoop om op te ruimen.

Twee dagen later, toen ik thuiskwam van mijn werk, lag er een bruine papieren zak op mijn veranda met mijn naam erop geschreven. Ik deed de deur van het slot en ging naar de keuken. Ik zette mijn aktetas op de grond en de zak op de tafel. In de zak zat een ingepakt pakje en een handgeschreven briefje. Ik las eerst het briefje:

R.-
Ik kwam langs op weg van het strand naar huis, maar ik miste je. Ik was van plan je de Special te geven, maar het heeft niet zo mogen zijn. Misschien de volgende keer. Nogmaals bedankt voor een onvergetelijke avond. Ik laat een klein cadeautje voor je achter als aandenken…Hou je taai.

S. –
p.s. Als Denise bezoek krijgt van de achterdeur man, hoop ik dat ze hem binnenlaat
binnen laat. Ik weet dat ik blij ben dat ik het gedaan heb.

Ik legde het briefje neer en pakte het pakje, scheurde het papier eraf en opende de doos. Ik verwijderde het vloeipapier en vond op de bodem twee dingen: een slipje en de komkommer. Ik tilde het slipje naar mijn neusgaten en ademde de geur van haar zoete funk in.

Ik heb Sandy nooit meer gezien, of ooit met haar gesproken. Ik ben er zeker van dat ze vond, terecht, dat het veel te riskant zou zijn geweest en dat we die eerste nacht toch nooit konden overtreffen.

Ze bleef achter met enkel een herinnering, maar ze liet mij achter met meer dan dat. De komkommer stierf een langzame, natuurlijke dood, maar ik heb dat slipje nog lang bewaard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *