Goddelijk

We lagen daar in bed, de geur van seks en zweet vulde de kamer. Mijn lichaam tegen het hare, mijn nicht Nora. Ja, we neukten in de hitte van de passie, maar veroordeel me nog niet.

Om dit verhaal te beginnen, moeten we een eind teruggaan. Voor een klein kader, ik ben geboren in een reeds gebroken huwelijk. Mijn vader was een serie bedrieger en mijn moeder kon hem nooit helemaal loslaten. Ik weet dat ze nog jaren na de scheiding een fysieke relatie onderhielden, iedereen zag de tekenen. Hij had te veel charme en een even buitensporig libido. Ik denk dat dat is waar ik het heb.

Mij werd altijd verteld dat ik net als hem was. Ik was goed in sport, was een natuurlijke leider, zag er goed uit, en je raadt het al, ik deed het goed bij het andere geslacht. Net als hij, had ik ook een voorliefde voor een goede tijd. Drinken op m’n 14e, en roken op m’n 15e. Maar nooit een sigaret aangeraakt. Een snelle weg naar de sociale onderbuik, alleen gered door mijn talenten op het veld en in de klas. Waarom is dit relevant? Dat zul je wel zien.

We kunnen nu vooruit spoelen, tien jaar specifiek. Een familiegebeurtenis waar veel drank in het spel is. Mijn moeder en haar schoonzus hebben een verhitte discussie over haar mislukte relaties. De veroordelende religieuze types zijn er altijd snel bij om stenen te gooien. Ze vergeten vaak dat je niet met modder moet gooien, vooral als er modder is om terug te gooien. Moeder liet zich ontvallen dat ze wist dat Nora’s moeder een affaire had minder dan een jaar voor haar geboorte en dat ze misschien niet haar vaders dochter is. De klap kwam hard aan. Nora, haar ouders en haar man stormden onmiddellijk naar buiten.

Ik hou van Nora, altijd al, als nicht of anderszins. Ik was bezorgd om haar. Ik gaf haar een paar dagen om alles op een rijtje te zetten, maar uiteindelijk moest ik weten of ze in orde was. Ik sms’te haar en dacht dat ik haar in haar eigen tijd zou laten antwoorden. Het antwoord kwam een paar minuten na de sms.

Nora: Hey

Ik: Alles goed met je?

Nora: Niet echt.

Ik: was het waar?

Nora: ja

Me: sorry om dat te horen

Nora: niet jouw schuld

Nog steeds… Eric die je steunt?

Nora: niet echt. Ik praat liever niet over hem.

Sorry. Ouders?

Het lijkt op een scheiding. Ze is blijkbaar niet gestopt nadat ik geboren was.

Ik wou dat ik kon helpen.

Het is oké, niet jouw fout.

Toch wil ik helpen, op zijn minst een schouder zijn.

Bedankt, ik heb er een nodig.

Het gesprek eindigde en ik ging door met mijn dag tot ik een dutje deed op de bank en uren later gewekt werd door het gezoem van mijn telefoon. Het was een sms van Nora.

Nora: is die schouder nog beschikbaar?

Ik: ja. Heb je hem nodig?

Nora: ja omw

De deurbel ging terwijl ik thee aan het zetten was. Nora stond in de deuropening, duidelijk gehaast gekleed. De misplaatste kleren en de grote zonnebril vertelden het al voordat ze ook maar een woord had gezegd. Ik trok de bril langzaam weg en onthulde een paarse vlek rond Nora’s oog. Mijn gezichtsuitdrukking moet zo hard als steen geweest zijn.

“Mag ik binnenkomen?”

“Ja, hier laat me je tas nemen.” De tas die in beeld kwam was een kleine bagagetas. Ingepakt voor een paar nachten. “Ga zitten. Thee? Koffie?”

“Thee graag, dat weet je”

“Juist.” Ik had al wat gezet, maar vroeg het toch. Nog geen minuut nadat ze was gaan zitten was het klaar, ik schonk een glas voor haar in en ging naast haar zitten. Ze nipte er langzaam van en hield haar ogen gesloten.

“Nora, heeft Eric…” Ze knikte met nog steeds gesloten ogen. Een traan vormde zich onder haar oog. Ik sloeg mijn armen om haar heen en trok haar dicht tegen me aan.

“Hij zei dat ik een goddeloos kind was, een product van zondige lust en dat ik niet in zijn huis thuishoorde. Ik probeerde met hem te redeneren, maar je ziet waar dat me gebracht heeft.”

“Wel, je hebt hier een thuis zolang je het nodig hebt.”

“Dank u” zei ze terwijl ze op haar lip beet en de tranen begonnen te stromen.

Nora en ik waren hecht sinds onze kindertijd en hebben altijd een band gehad, misschien heb ik het daarom gedaan. Misschien weet ik geen andere manier om een vrouw te troosten, misschien deed ik precies wat ze wilde. Ik weet het niet, maar het gebeurde. Ik kuste Nora op het hoofd. Haar gezicht nu begraven in mijn borst. Trok met mijn vingers door haar haar en zei haar dat alles goed zou komen zolang ze bij me was. Ze moet me geloofd hebben, ze trok zich lichtjes terug en keek naar me op. Toen, zomaar, kusten we elkaar.

Het was lang, het was diep, het was echt. Het soort kus dat je in een film ziet. Mijn hand streelde haar kaak en haar armen gingen om mijn nek. Eén lichaamsverplaatsing en ze viel bovenop me op de bank. Het was een nabijheid die ik nog nooit van een vrouw had gevoeld. Een one-night-stand hield nooit gevoel in. Misschien gleden mijn handen daarom vrijelijk over haar lichaam in plaats van haar kleren uit te rukken. Handen gleden onder haar kleren en hielden haar lichaam stevig maar zachtjes vast. Ze was een vrouw met vorm, maar niet dik. Superslank en rond. Haar handen bewogen op dezelfde manier, ze bewogen onder mijn kleren, maar ze waardeerden het huid-op-huid contact.

“Is dit wat je wilt?” vroeg ik. Ze knikte.

“Ik wil dat het stopt met pijn doen, al is het maar voor vannacht. Ik weet dat jij dat kan doen. Ik weet dat het niet de juiste manier is, maar ik zou het niet vragen als ik niet wanhopig was.” Ik wist waar ze op doelde. Ik reikte onder de salontafel en haalde een bamboedoos tevoorschijn, waar ik mijn marihuana bewaarde.

“Als dit echt is wat je wilt, zal ik je helpen, maar verdoven en genezen zijn niet hetzelfde.” Ze knikte met haar ogen op de mijne gericht. De onschuld die uit haar blik sprak, maakte de paarse vlek nog kwellender. Ik rolde een joint voor haar, wetende dat ze al eerder sigaretten had gerookt, en gaf die aan haar. “Rook dit, dan haal ik iets te drinken voor je.” Ik stond op en ging naar de keuken, schonk een glas whisky in en keerde terug. De joint was al grotendeels op. “Spoel het weg met dit.” zei ik en overhandigde haar het glas. Ze dronk het prompt op en omhelsde me weer.

“Ik wil nog één ding. Ik waardeer dit, maar het is niet wat ik nodig heb.”

“Zeg het maar.”

“Ik moet me weer gewild voelen.” Ze keek naar beneden, bijna beschaamd. Ik legde mijn vinger op haar kin en tilde die op, en kuste haar opnieuw.

Ik tilde haar op en bracht haar terug naar de slaapkamer. We glipten de slaapkamer in en ik zette haar zachtjes neer op het bed en streek met mijn vinger langs de naad van haar broek. Langzaam trok ze haar broek uit en nam het ondergoed mee. Ik plaatste me tussen haar benen en kuste haar buik terwijl ik speelde met haar pas blootgelegde liefdesknopje. Ze reageerde onmiddellijk, een zachte kreun en vingers in mijn haar. Haar geur drong tot me door en mijn mond begon te watertanden, mijn lippen wilden de hare. Een spoor van kusjes leidde me naar haar warme, natte poesje. Als een geobsedeerde man, dook ik erin, zoenend, zuigend en slurpend. Ik tilde haar heupen op en wreef met mijn tong over haar binnenkant.

“Je smaakt zo goed.”

“Is dat zo? Ze kirde. Ik antwoordde niet. Ik hervatte mijn taak en draaide mijn lippen om haar clitoris, terwijl ik met mijn tong langs het uiteinde streek. Ze schudde hard en duwde zich bijna van me af. Ik verstevigde mijn greep en tastte diep in haar met royale vingerbewegingen.

“Eric was nooit zo goed.” Kreunde ze. Dit is waar een schakelaar omgaat, hoe ik weet dat ik mijn vaders zoon ben. Deze man zou zo’n mooie vrouw slaan, en dan zou ik haar te pakken nemen. Als ze ooit weer zouden vrijen, zal hij nooit de man zijn van wie ze vanavond zal houden. Mijn bloed stroomde en ik voelde een opwelling in mijn penis. Ik had haar nu nodig.

“Oooh, mijn god!” Ze greep naar dekens en haar benen sloten zich om mijn hoofd, ze was helemaal van mij. Ik veranderde mijn tempo, niet laten haar lichaam aan te passen. Ik ging met mijn tong in haar en wreef haar van binnen naar buiten, naar haar genotsknobbel.

Het duurde maar een paar minuten voor haar eerste orgasme kwam. Het was duidelijk dat Eric dit nog nooit met haar gedaan had. “Hoe was dat?” vroeg ik, terwijl ik het antwoord heel goed wist.

“Verbazingwekkend!” Ze mompelde wat, de alcohol was nu helemaal op. Ze begon aan mijn broek te trekken, die ik meteen voor haar uittrok. Ze nam me in haar hand en leunde met open mond naar mijn uitpuilende staaf.

“Vanavond niet, Missy. Vanavond gaat over jou.” Ik duwde haar speels naar beneden. Ik trok haar omhoog en trok haar shirt en beha uit zodat twee prachtige borsten vrij kwamen. Ik pakte er een vast en streek met mijn tong over de tepel, stopte om er zachtjes met mijn duim over te wrijven, terwijl mijn andere hand nog steeds in haar natte kutje zat. Haar hoofd leunde achterover en het gekreun werd intenser. “Je lichaam is zo perfect, en je smaakt zo goed.” Ze had het nodig om deze woorden te horen. Ze moest weten dat iemand haar boven alles wilde, en dat was ik.

“Ik wil het. Alsjeblieft, laat me niet veel langer wachten.”

“Ga dan liggen”, deed ze en ik kuste beide tepels nog een keer voor de zekerheid, waarna ik over haar heen kroop. Haar lichaam was heet en haar ademhaling moeizaam. Ze was een krolse kat. De kop van mijn pik drukte tegen haar gezwollen lippen, en tussen de stromende sappen en het opgewonden voorvocht kwam mijn ingang met een schone gladde stoot.

Haar scherpe inademing van mijn stoot druppelde naar buiten als verlegen gegiechel toen ik naar voren leunde en aan haar oorlel knabbelde en naar beneden bewoog naar waar haar kaak haar hals ontmoette. De zachte druk van mijn tanden op haar hals met de duw van de tweede diepe stoot ontlokte het gekreun. Ze was dit niet gewend, maar ik was van plan dat te veranderen. We deelden nog een diepe kus terwijl ik in mijn voorkeursritme werkte. Haar tong plagend met de mijne, hield haar bezig terwijl ik mijn tempo verhoogde.

“Je bent zo attent.”

“Nou, ik moet wel.”

“Waarom is dat?” Ze giechelde.

“Omdat vrijen anders is dan neuken.” Dit is wat ze wilde horen, ze beet op haar onderlip en sloot haar ogen. Ik voelde haar lichaam ontspannen en zich overgeven aan mijn suggestie. “Missionaris is saai, schat. Laat me van je houden zoals hij dat niet kon.” Ik draaide haar op haar zij en kuste haar dij en voet terwijl die over mijn hoofd zwaaide. Ik krulde haar naar boven gerichte been en duwde diep in haar. Ze nam mijn gezwollen lid tot het uiterste. Ze hijgde en giechelde weer. Ik hervatte mijn tempo en duwde diep in haar, terwijl ik mijn vrije handen gebruikte om haar lichaam te verkennen en te proeven. Haar crèmige huid en lichte teint zagen eruit alsof Aphrodite haar gezegend had voor deze passionele uitwisselingen.

“Dit voelt geweldig!” Hijgde ze, terwijl ze haar lichaam in de maat van het mijne bewoog. Ik versnelde onmiddellijk wat zodat haar lichaam er niet aan zou wennen. Het geklap van onze lichamen die samenkwamen werd bijna overstemd door haar moeizame ademhaling. Ik versnelde weer en stootte in een diep, snel tempo. Ik raakte iets wat zij duidelijk niet gewend was te voelen. Toen stopte ik plotseling.

“Niet stoppen, alsjeblieft niet stoppen.”

“Ik moet wel.”

“Waarom?”

“Om je het meer te laten willen.”

“Oh, je bent wreed.” Ik grijnsde onheilspellend en rolde haar nog wat verder om. “Hondje, huh?”

“Voorlopig.” Ik spreidde haar kont en voelde hoe haar kutje mijn stijve lul omarmde. Het voelde geweldig. Ik hield het tempo laag zodat ze op adem kon komen en onze hartstochtelijke vitale delen gelijktijdig konden kolken. Haar lichaam was o zo ontvankelijk.

“Leun omhoog.”

“Ja, meneer.” Van achteren gebruikte ik mijn vrije handen om haar borsten en clitoris te masseren terwijl ik met mijn tong langs haar nek ging. Ze huiverde en kreunde opnieuw. Ik liet haar een paar seconden genieten van het moment. Maar slechts een paar.

“Weer naar beneden.” Ze volgde de orders goed op. “Geef me nu je handen.”

“Wat?”

“Vertrouw me.” Ze deed wat ik zei en nu leken onze lichamen op een door seks aangedreven fiets. Eén harde stoot en het was duidelijk dat we ons op nieuw terrein voor haar bevonden.

“Oh wow!” Ik trok me langzaam terug en duwde opnieuw, en opnieuw, en opnieuw. Elke keer sneller en sneller en nog sneller. “OhmygodOhmygodOhmygodOhmygod!” Mijn tempo verraadde me en ik voelde dat ik het punt naderde waar geen weg meer terug was.

“Je voelt zo geweldig, ik ga nu al klaarkomen!”

“Alsjeblieft… Doe het…in mij…alsjeblieft.”

“Ben je zeker?”

“Ja…ik wil het.”

“Oké, mijn liefste.” Mijn stoten waren snel en hard en alsof ik een baksteen had geraakt stopte ik, mijn heupen tegen haar aangedrukt en ik voelde elk spermabolletje bij haar naar buiten komen.

“Oh ik voel het, zo goed.” Ik had geen tijd te verliezen, ik liet haar handen vallen en liet haar ontspannen terwijl ik onmiddellijk mijn gestage stoten hervatte. Als ik het snel genoeg opving zou ik de erectie behouden. “Nog steeds bezig? Ik wist niet dat mannen dat konden.”

“De goeden kunnen dat.”

“Goed, ik was nog niet klaar.”

“Vertrouw me, ik wil dat dit een tijdje duurt.”

“Mag ik bovenop?”

“Natuurlijk.” We verwisselden snel van plaats en ik ging op het bed liggen.

“Dank je dat je zo goed voor me bent.” Fluisterde ze tegen mijn staaf. Na een snelle kus op de kop verdween mijn hele schacht in haar mond. De vochtige zuigkracht die aan me trok en haar tong die de rand van mijn pik streelde was euforisch. Op en neer met aandacht voor elk detail. “Maar ik kan je nog niet opnieuw laten klaarkomen.” Ze besteeg me en leidde me in haar. Haar borsten stuiterden toen ze op me neerplofte. Mijn handen gingen er onmiddellijk naar toe. Ze omklemden en knepen terwijl ze heen en weer bewoog en onze lichamen tegen elkaar drukte.

“Je hebt de mooiste tieten.”

“Eric vindt ze niet mooi, hij zegt dat ze te groot zijn.”

“Neuk die kerel.”

“Niet weer, niet na dit.” Ze ging door, terwijl ik gebiologeerd toekeek hoe haar prachtige vlezige borsten op en neer bewogen. Ik moest mijn ogen sluiten zodat ik niet te ver zou gaan. Toen, net toen ik haar tempo had laten zakken, veranderde ze. Ze draaide zich om en bereed me met haar gezicht van me af. Ik voelde de verandering onmiddellijk. Haar gekreun werd veel luider door wat ik vermoed dat ik haar g-spot raakte. Ik pakte haar heupen vast en leidde haar naar voren en naar achteren. Ze ademde nu met een luide lustvolle hijg. Elke hap lucht was een verklaring van extase. Ze versnelde en drukte zich harder tegen me aan. Ik zweer dat ik mijn pik tegen haar baarmoederhals voelde steken. Haar lichaam stopte plotseling en schokte, alsof ze door de bliksem was getroffen. Haar hoofd hing en haar ademhaling ging terug naar zware ademhalingen.

“Nog even, het zal het waard zijn ik zweer het.” verzekerde ik haar.

“Dit is al het beste dat ik in jaren gehad heb.

“Nou laten we het nog beter maken. Ga maar weer liggen.” Dat deed ze en ik legde haar benen bij elkaar en duwde ze tegen haar borst. “Een favoriet van mij.” verzekerde ik haar. Mijn handen achter haar knieën vattend, drukte ik mijn lid tegen haar knalrode en begerige lippen en zakte in haar.

“Ah!” Ze huiverde. “Zo diep. Het voelt alsof je achter mijn navel zit.”

“Ja? Nou, laat me je harder en dieper nemen dan hij ooit heeft gedaan.”

“Alsjeblieft, geef het aan mij.” Ik verspilde geen tijd. Ik duwde naar binnen en begon haar onmiddellijk te neuken met alles wat ik kon opbrengen. “Oh mijn god. Alsjeblieft. Neuk me alsjeblieft!” Haar woorden waren napalm op een reeds woedend inferno. Ik stootte hard en snel, dan harder en sneller, dan nog harder en sneller. Mijn lul voelde aan alsof hij ging ontploffen, en haar lichaam deelde dat gevoel. Haar benen trilden en ze schreeuwde. Ze was nog nooit zo klaargekomen als vanavond.

“Ik ga weer klaarkomen!”

“Geef het me, alsjeblieft! Ik wil het! Ik wil je sperma!” Alsof ze een dam losliet, barstte alles uit en stroomde het vrij en haar lichaam slikte het allemaal op. De rillingen overvielen haar en haar benen zakten naar beneden. Ze greep me onmiddellijk vast en kuste me, haar tong priemde in mijn lippen. Ik kuste terug en voelde haar bevredigde lichaam tegen het mijne. We bleven dit doen voor wat voelde als een eeuwigheid, mijn pik verliet haar lichaam pas toen de erectie volledig weg was en een put vol romig wit vocht achterliet. Ik ging naast haar liggen en trok haar lichaam naar het mijne, de rol van grote lepel op me nemend.

Een eeuwigheid ging voorbij toen de stilte werd verbroken. “Mag ik, mag ik hier nog even blijven?”

“Blijf zo lang als je nodig hebt. Je hebt hier een thuis.” Ze trok mijn hand naar haar mond en kuste hem.

“Ik denk dat ik dat zal doen. Dank u.” De arme vrouw was uitgeput en viel meteen in slaap. Ik lag daar naar haar te staren, mijn engel met een paars oog. Zo mooi.

Ze is nu een paar dagen bij me, en ja we hebben sindsdien elke nacht seks gehad. We wachten op een bloedtest. Wie weet heb ik een toekomst met deze vrouw, deze vrouw die ik niet meer als nicht wil, maar hoop als partner te hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *