Gemengd huwelijk

“Ik heb een jongen ontmoet,” zei Ella. “Een echt geweldige jongen.”

“Is dat zo?” Zei Elizabeth. “Dat is nieuws. Het is al een tijdje geleden, nietwaar?”

“Ja, dat is zo. Maar op het moment dat we aan elkaar werden voorgesteld, voelde het gewoon goed. Directe verbinding.”

“Wat is zijn naam?”

“Max.”

“En hoe heb je Max ontmoet?”

“Ik ontmoette hem bij een vriend thuis. Het klikte meteen, we hebben uren gepraat die eerste avond.”

“En wanneer was dat?”

“Anderhalve week geleden. De volgende dag belde hij om me mee uit te vragen en hebben we nog een paar uur gepraat. Sindsdien elke dag. Ik heb me nog nooit zo snel zo dicht bij iemand gevoeld. Het lijkt zo natuurlijk, het is beangstigend.”

Elizabeth was al een aantal jaren Ella’s therapeut. De sessies begonnen nadat Ella haar moeder, met wie ze een hechte band had, als tiener had verloren. De sessies hielpen haar door haar verdriet heen. Een paar jaar later hertrouwde haar vader met een veel jongere vrouw, wat weer een grote aanpassing was, en minder dan twee jaar daarna stierf hij aan een hartaanval. Ella had op Elizabeth gesteund tijdens dit alles.

“Dus,” ging Elizabeth verder. “Ga door.”

“We hebben voortdurend gepraat. Ik heb nog nooit op deze manier met een man kunnen praten. Het is als een drug, iets waarvan ik niet dacht dat het mogelijk was. We hebben maar één echte date gehad sinds we elkaar voor het eerst ontmoetten.”

“Dus het was een goede date?”

“O ja, heel goed.”

“Hoe dat zo?”

“Ik ben met hem naar bed geweest. We hebben ons helemaal gek geneukt.”

“Wow, Ella, dat is een verrassing. Dat ging best snel, hè?

“Ik weet het. We hadden het niet gepland. Het gebeurde per ongeluk. We hadden een leuke tijd, het voelde natuurlijk, we gingen er gewoon in mee.”

“Heb je het er met Hannah over gehad?”

“Ja, ik zag haar zaterdagavond. Ik heb haar alles verteld. Ze is cool.”

“Ze vindt het goed? Ben je daar zeker van?”

“Ja, we wisten dat deze tijd zou komen op een bepaald punt. Ze gaat hem dit weekend ontmoeten.”


Max en Ella ontmoetten elkaar op een feestje bij een gemeenschappelijke vriend. Toen ze aan elkaar werden voorgesteld en hun ogen elkaar voor het eerst ontmoetten, veranderde er iets voor hen beiden, en ze voelden het allebei. Hun reactoren ontbrandden, hun staven warmden op en de kettingreactie was aan de gang.

Ella had het uiterlijk waar Max zich vaak toe aangetrokken voelde: Schouderlange bruine bob rond haar hoge jukbeenderen, glad romig gezicht, en een mager, gespierd lichaam. En zij voelde hetzelfde, voelde zich onmiddellijk aangetrokken tot hem, zijn blonde haar, warme glimlach en lange, atletische gestalte.

Maar het was hun gesprek dat de lijm was. Ze brachten de rest van het feest samen door, urenlang pratend over van alles en nog wat, in een provincie die ze zelf hadden gecreëerd, de gasten negerend die om hen heen kwamen en gingen, totdat het feest begon op te breken. Max liep met Ella naar haar auto. Ze praatten nog twintig minuten terwijl ze daar stonden, wisselden telefoonnummers uit. Hij zei dat hij haar de volgende dag zou bellen en kuste haar goedenacht. Het voelde alsof ze magie in een fles hadden gevonden.

Toen Max haar belde, ging het gesprek verder waar het gebleven was. Ze praatten twee uur lang voor hij haar mee uit eten vroeg voor zaterdagavond. Ella zei dat ze graag zou willen, maar zou vrijdag ook goed zijn? Zij en haar stiefmoeder hadden kaartjes voor het theater zaterdagavond. Ze kwamen overeen dat vrijdag goed zou zijn.

Beiden waren blij en ongerust toen vrijdagavond aanbrak. Max haalde haar op en vond dat ze er prachtig uitzag in haar zijdeachtige, bruine luipaard jumpsuit met haar gebruinde armen en schouders bloot. Hij nam haar mee naar een populair visrestaurant en ze gingen op het dek zitten met uitzicht op de kade van de stad. Ze dronken bier uit een kan en aten een aperitiefhapje terwijl ze praatten en de schippers zagen komen en gaan.

Het diner werd geserveerd, gebraden schalen, samen met een andere kan, en de non-stop conversatie ging door terwijl de zon onderging. Ze bestelden een drankje na het diner.

Een koppel van een naburige tafel vroeg hen of ze het erg zouden vinden een foto van hen te nemen. Ella deed dat, sprong op en nam een paar foto’s met hun smartphone. Toen stak Max zijn eigen telefoon uit en vroeg of ze iets terug wilden doen, wat ze natuurlijk deden.

Ze keken samen naar hun foto. Het was niet zo slecht voor een geïmproviseerd moment op een eerste afspraakje.

“Nou, moet je dit knappe stel eens zien,” zei Max. “De vrouw is een knaller!”

Ella glimlachte verlegen. “Ja, niet slecht. De man is ook verdomd leuk.”

“Ik weet niet waarom ik ze vroeg dat te doen,” zei hij. “Ik ben meestal cameraschuw. Ik kan niet zo goed fotograferen.”

“Ik weet wat je bedoelt. Ik ben zelden blij met foto’s die van mij genomen zijn. Maar vaak zijn de beste diegene die je niet verwacht. Spontaan, zoals deze.”

“Juist. Als ik poseer voor een foto, ziet het er altijd nep uit. Zeg kaas, en al die onzin.”

“Ja. Zoals schoolportretten. Of je rijbewijs.”

“Oh ja” zei Max. “Wat is een slechtere omgeving voor een foto-op dan het Department of Motor Vehicles?”

Na een korte pauze zei Ella: “Ik laat je de mijne zien als jij mij de jouwe laat zien.”

“Wat laten zien?”

“Onze rijbewijzen.” Ze begon in haar tas te graven.

“Oké.”

Max haalde zijn portefeuille uit zijn zak en haalde er zijn rijbewijs uit. Hij gaf het aan Ella, en zij gaf het hare.

“Je ziet er hier goed uit, Max, jij knappe duivel. Je hebt een stropdas om en zo.”

“Ik ben daar op weg naar mijn werk geweest.” Hij keek naar Ella’s gezicht op het rijbewijs. Hij vond het er goed uitzien. “Je mugshot is mooi, moet ik zeggen,” voegde hij eraan toe.

“O, alsjeblieft,” zei ze.

Ella scande over de gegevens op het rijbewijs van Max: Adres, leeftijd, lengte, gewicht, orgaandonor. Toen zag ze zijn geboortedatum.

“Max!” blafte ze, en draaide zich om om hem met gespannen lippen aan te kijken. “Vandaag ben je jarig!”

“Yup. Schuldig. Negenentwintig en vasthoudend,” zei hij met een krimpende blik, en hief zijn drankje. “Een toost! Op mijn extreme geluk om mijn dag te delen met zo’n slimme, mooie dame!” Ze klonken met de glazen.

“Waarom heb je me dat niet verteld?”

“Het was niet belangrijk. Ik wilde bij jou zijn. En ik wilde dat jij bij mij was. Maar ik wilde niet dat je een verplichting zou voelen. Niet dat je zou…

“Maar om met je uit te gaan op je verjaardag. Ik zou iets moeten doen. We moeten het vieren.”

“Ik ben aan het vieren! Ik ben bij jou.”

“Maar ik zou je een cadeautje of zo moeten geven.”

“Nee, Ella. Daarom vroeg ik je eerst mee uit voor morgenavond, zodat mijn verjaardag voorbij zou zijn. Ik had nooit gedacht dat we onze rijbewijzen onder de loep zouden nemen.”

“Ik geef je morgen een cadeau.”

“Nee, dat doe je niet.”

“Ik betaal het eten.”

“Nee.”

“Maar, ik wil, uh, ik moet iets doen.”

“Nee, dat moet je niet doen.”

Ze kibbelden nog een minuut of twee heen en weer in felle onenigheid.

“Krijgen we nu onze eerste ruzie?” pruilde ze.

“Niet als het aan mij ligt,” antwoordde hij.

“Mooi zo. Wat nu?” zei ze.

Sommige stellen kunnen weken of maanden samen zijn en niet veel verder zijn dan de eerste of tweede date. Andere stellen kunnen een paar uur samen zijn en het gevoel hebben dat ze elkaar al hun hele leven kennen. Max had zichzelf en Ella al in de laatste categorie geplaatst. En hij voelde zich dartel, dus waagde hij een poging.

“Oké,” zei hij. “Als het onze eerste ruzie voorkomt, mag je me een cadeau geven, en het kost geen cent.”

“Echt? Wat is het?”

“Een I.O.U.”

“Een I.O.U.? Een I.O.U. voor wat?”

“Voor een B.J.”

Ella keek hem geschokt aan, haar mond wijd open en haar ogen als hypnotiserende hoepels.

Max werd bang. Hij was te snel te ver gegaan.

“Ella, het spijt me zo,” zei hij klaaglijk. “Dat was een grapje. Ik meende dat niet, het is het bier dat praat. Vergeef me alsjeblieft, ik weet niet…”

“Nee. Het is goed,” zei ze, hem afsnijdend. “Ik doe het wel. We zouden er vroeg of laat toch aan toe komen.”

Ze dook weer in haar tas en haalde er een Bic pen en een bonnetje van een stomerij uit. Op de achterkant van het bonnetje schreef ze: ‘Fijne verjaardag Max, ik wil je pijpen’. Ze ondertekende het, dateerde het en gaf het aan hem.

Ze lachten. Ze kusten. Ze schudden handen en schudden hun hoofden. Max betaalde de rekening. Ze liepen gniffelend het restaurant uit. Max had Ella’s hand in de zijne, en de I.O.U. in zijn zak. Hij verzilverde het diezelfde avond.


Niet dat hij het echt nodig had. Ella had hun relatie in dezelfde categorie geplaatst als Max had gedaan. Zij wilde hem en hij wilde haar.

Max nam haar mee naar zijn huis, een klein herenhuis in een oudere buurt. Ze waren nauwelijks binnen de voordeur toen ze in zijn armen kwam en hem innig kuste.

“Ik heb dit nog nooit gedaan,” zei ze, terwijl ze de knopen van zijn hemd begon los te maken.

“Wat?”

Zijn overhemd ging uit.

“Seks gehad op de eerste date.”

Ze haakte zijn broek los en begon aan de rits.

“Ella, als je je ongemakkelijk voelt, hoeven we het niet te doen. Ik maakte maar een grapje toen ik zei…”

“Nee, dat deed je niet. Jij bent er klaar voor, ik ook.”

Zijn broek zakte tot op zijn enkels. Ze legde haar hand in zijn kruis en voelde zijn stijve pik door zijn onderbroek.

“Ik weet dat ik je nog maar een week ken, maar ik heb het gevoel dat we er al aan toe zijn,” zei ze.

“Ik weet wat je bedoelt,” zei Max terwijl hij zijn schoenen en broek uittrok. Hij nam haar hand en leidde haar de trap op, naar zijn slaapkamer.

Halverwege stopte Ella en Max draaide zich naar haar om.

“Ga zitten,” zei ze en duwde hem achterover op zijn kont. “Ooit op de trap aan je lul gezogen?”

Max schudde zijn hoofd.

“Ik zal de eerste zijn.”

Ella trok zijn korte broek uit en keek hoe zijn pik tevoorschijn kwam en naar het plafond wees. Prachtig, dacht ze, lang en hard en klaar. Ze hield hem in haar hand en voelde zijn warmte terwijl zij en Max kusten. Toen ging ze een stapje lager op haar knieën zitten en nam hem in haar mond.

Het was lang geleden dat ze met een man was geweest, maar ze was niet vergeten hoe ze moest pijpen. Max leunde achterover op zijn ellebogen en keek in extase toe hoe ze hem zoog, likte, kuste en zijn vlezige ballen in de palm van haar hand hield. Hij wiegde zijn schaamstreek zachtjes mee met haar bewegingen en zijn vingers speelden in haar haar.

Wat een verjaardag, dacht hij. Zo’n onverwacht genoegen om daar te zitten en zijn pik in en uit de mond van deze mooie dame te zien glijden. Zijn ballen verstrakten in haar hand terwijl hij zijn schacht in haar stootte, zijn sperma erdoorheen omhoog stuwend.

Hij probeerde het uit te houden en zijn uitbarsting uit te stellen, maar hij kon het niet; het voelde te goed en hij wilde het te graag. Het duurde niet lang voor het zover was. Zijn lichaam trilde en hij kreunde hardop toen zijn zaadlozing losbarstte. Ella kreunde ook, maar ze hield haar lippen rond zijn dikke, gezwollen penis geklemd en voelde de opwellingen van zijn sperma in haar mond stromen. Na vijf of zes trillingen van Max’ torso met haar mond nog steeds om zijn vlees geklemd, keek hij toe hoe haar hoofd zich terugtrok en zijn pik uit haar mond gleed.

“Dat is een hoop sperma,” zei ze, terwijl ze slikte.

“Het is een tijdje geleden voor mij,” zei hij.

“Voor mij ook.”

“Dat was heerlijk, Ella. Je bent geweldig.”

Hij trok haar in zijn armen en dompelde zijn tong in haar mond, plakkerig van zijn sperma. Hij had een hand op haar kont en de andere tussen haar benen.

Ze beklommen de rest van de trap en liepen nog een paar stappen verder zijn slaapkamer in, waar ze elkaar omhelsden en weer kusten. Hij schoof zijn duimen onder de schouderbandjes van haar jumpsuit en de luipaardhuid viel op de grond. Alles wat overbleef was haar schaarse, zwarte slipje. Ze vielen als één geheel in zijn bed.

“Hier heb ik me de hele week afgetrokken, terwijl ik aan je dacht,” zei hij zacht.

“Je hoeft je vanavond niet af te trekken,” zei ze.

Ze kusten weer, een lange kus. Hij streek met zijn vingers lichtjes over haar gladde borsten en parmantige tepels. Toen kroop zijn mond langs haar nek en schouders naar die borsten terwijl zijn hand in haar slipje gleed en zijn vingers haar vochtige, open spleetje binnendrongen.

“Ooh,” kirde ze, en haar kruis kronkelde bij zijn aanraking; zijn vingers drongen dieper in haar.

Na enkele minuten van tietenzuigen en vingeren voelden Ella’s tepels aan als gemalen steen en haar kutje was een doorweekte spons.

“Nu is het jouw beurt om te komen,” zei Max.

Hij manoeuvreerde zich op zijn knieën tussen haar dijen en Ella trok haar benen op terwijl hij haar vochtige slipje uittrok. Hij spreidde haar benen en dook met zijn lippen in haar blote, roze, natte kut. Ze kreunde van genot. Hij likte haar lippen, proefde haar zweterige pekel en ze drukte haar poesje tegen hem aan. Hij groef zijn gezicht in haar kruis alsof het een hete handdoek was, zijn tong stak uit in haar moerassige diepte, proefde haar hongerige funk, en Ella slaakte een gilletje toen zijn handen op tijd in haar billen knepen. Haar lichaam kronkelde toen haar kutje zijn gezicht kuste, en ze loeide als een niet gemuilkorfde koe toen zijn lippen haar clitoris omsloten en in zijn mond zoog.

“Oh ja!” siste ze.

Max zag dat als een aanmoediging. Hij wisselde zuigen en likken af, en haar vlezige lid pufte in zijn mond. Zijn vingertoppen kwamen stevig in de spleet van haar kont terwijl hij haar kont diep masseerde. Hij besloot dat hij zijn tijd zou nemen om haar te proeven, om ervoor te zorgen dat ze zou komen en flink zou klaarkomen, voordat hij zich naar voren bewoog, zijn lul in haar stak en zijn tijd nam om haar te neuken.

Hij kneedde haar hete knopje met zijn rubberachtige lippen. Hij tongneukte haar doorweekte tunnel en plaagde haar kontgaatje, terwijl hij zijn eigen vingers likte tijdens het proces. Ella ademde ademend gegrom uit tot het volume toenam en haar lichaam rechts en links verkrampte en haar lichaam zich ontketende.

Met een scherpe gil stroomde Ella’s kutwater met een sidderende kracht in Max’ gezicht. Toen ze volledig was losgekomen en haar schokken tot tics waren gereduceerd, likte Max haar sperma van haar dijen op. Toen ging hij weer verder met wat hij al eerder had gedaan: zuigen aan haar clit, tongen in haar vagina en met zijn vingertoppen in haar kont graven. En hij ging door, en door, en Ella zong mee met kreunen van genot.

Ella had nog nooit een man gehad die haar zo bewerkte, en zo lang bewerkte. Haar kruis draaide en kronkelde en haar kutje was nu overgevoelig voor zijn aanraking. Het was bijna te veel, alsof haar kut een compacte auto was die voor een rood licht stond met een toerental van 6000 toeren, klaar om uit te barsten. Ze wist dat ze weer zou gaan komen, dus sloot ze haar vingers in Max’ haar en hield zijn hoofd stevig vast, zwaaide haar liezen in hem, schaarde zijn hoofd met haar benen, neukte en zoog op zijn uitgestrekte tong.

Toen werd het licht groen. Ella gilde opnieuw, toen werd ze weer nat, ze maakte het bed nat, haar dijen en het gelukkige gezicht ertussen. Toen haar lichaam eindelijk tot rust kwam zoog Max het op als nectar.

“Oh mijn God!” zei Ella, en trok Max’ gezicht naar het hare.

Ze kusten lang en hard en diep, hun tongen tastten hun monden af en hun handen joegen over hun lichamen.

“Je bent zo mooi,” zei hij. Hij zoog een tepel in zijn mond.

“God, wat een hoogtepunt! Twee maar liefst!” antwoordde ze. Hij kuste haar hals.

Max’ lul voelde nu aan als een afgeschoten raket, geladen en wel. Ella trok eraan alsof ze er nog een keer aan wilde zuigen, maar het was tijd om zijn gehaktbrood in de oven te doen. Hij rolde op haar en zijn pik maakte een lijn naar haar verzadigde gleuf. Hij gleed met één haal ballen diep bij haar naar binnen.

Voor Ella voelde zijn pik als heet goud in haar. Haar vlees tintelde toen ze haar vaginale wanden er strak omheen klemde; het was een bliksemafleider die warmte uitstraalde. Ze was nat als een overstroomd moeras en Max’ grote pik begon hard en snel in haar te glijden en te glijden. Ze klemde haar kut eromheen en de nieuwe wrijving creëerde nieuwe warmte en ze slingerde het naar hem toe, zijn diepte in haar toenemend, en toen sneller, en het zweet brak spoedig uit op hun beider lichamen.

Ze vertraagden tot het tempo van een minnaar, zachtjes, gemakkelijk, Max’ pik diep gravend, terwijl hun tongen in hun monden draaiden en hun vingers in hun blozende, klamme vlees groeven. Ze namen hun tijd, geduldige minnaars bereid om te wachten op het genot dat zou komen.

Max blies luid en zijn lichaam trilde in ongecontroleerde ontlading toen hij klaarkwam. Zijn sperma spoot door zijn schacht omhoog en maakte polsstoten op weg naar buiten. Zijn lichaam schudde boven op haar, en hij voelde het branden in het topje van zijn pik, tijdens en na zijn uitdrijving.

Ella is die nacht niet meer weggegaan, en ’s morgens werden ze met een grote glimlach wakker en deden het allemaal nog eens over.


Op dat moment waren ze een stel. Geliefden. Verliefd. Trots. Elk wilde de ander laten zien aan hun familie en vrienden.

Max stelde Ella voor aan zijn ouders en zijn zus. Dat ging goed, vooral met zijn zus Carly. Carly was zevenentwintig, maar een jaar ouder dan Ella, en ze konden het meteen goed met elkaar vinden.

Ella’s stiefmoeder Hannah nodigde hen beiden uit voor een etentje om kennis te maken en ook dat ging goed. Elk ongemak werd meteen weggenomen. Max was niet alleen verrast door hoe hartelijk en geestig Hannah was, maar ook hoe heet en jong ze eruit zag. Hij had geen specifieke verwachtingen, maar dit had hij ook niet verwacht: aantrekkelijk, blond haar dat haar schouders streelde, een slank, fit, gespierd lichaam, en veel jonger dan hij had gedacht dat ze zou zijn. Ze leek maar een paar jaar ouder dan hij.

Hannah serveerde een grote pan lasagne en een Caesar salade en er waren flessen bier en wijn. Ze droeg een nauwsluitende zwarte spijkerbroek die haar welgevormde billen omsloot, en een rood katoenen topje dat hier en daar aan haar welvende borsten kleefde. Max hield haar bewegingen nauwlettend in de gaten.

Het gesprek verliep vlot, net als de drankjes. Tegen het einde van de avond vroeg Hannah Ella met haar mee te gaan naar de keuken, ze zei dat ze nog wat restjes wilde inpakken om mee naar huis te nemen. Ze lieten Max in de woonkamer achter en gingen naar de keuken en schepten lasagne in een plastic bakje.

“Hij lijkt me geweldig,” zei Hannah. “Knap, slim, beleefd, respectvol, goede baan, wat is er niet leuk aan hem?”

“Ik weet het. Het lijkt te mooi om waar te zijn, weet je?” Zei Ella.

“Ik weet wat je bedoelt, schat,” zei Hannah. “Ik voelde hetzelfde toen ik je vader ontmoette. Je hebt mijn toestemming om met hem te trouwen. Niet dat je mijn toestemming nodig hebt, natuurlijk. Maar ik ben blij voor je, dat weet je.”

“Dank je. Je mening betekent zoveel voor me.” Toen, na een korte pauze, voegde ze eraan toe: “Ik hou van je.”

Ze stonden daar en keken elkaar een moment aan. Toen omhelsden ze elkaar en hielden elkaar nog een moment of twee vast. Toen ze de omhelzing verbraken, kuste Ella haar. Hannah’s lippen gingen instinctief van elkaar en haar mond opende zich om haar te ontvangen, en ze kusten als geliefden, terwijl ze elkaar stevig vasthielden, hun tongen traag dansend, een sexy, vertrouwd duet spelend.

“Sorry,” zei Ella.

“Nee, het is in orde,” antwoordde Hanna, terwijl ze haar bloes rechttrok.

Toen ze bij de deur afscheid namen, glinsterden hun ogen in het zachte licht. Hannah en Ella leken allebei verbaasd over hoe ze de avond hadden afgesloten. Het was al een hele tijd geleden dat ze zo gekust hadden.


Toen Ella’s vader stierf, waren zij en Hannah er kapot van. Het was zo plotseling. Hij was gezond, deed het goed, en toen poef, was hij dood.

In de jaren na de dood van haar moeder, was Ella erg close geworden met haar vader. Ze sloegen zich er samen doorheen en vormden een diepe band. Ze was begin twintig toen haar vader Hannah ontmoette en ze werden al snel serieus. Dit was een nieuwe hindernis voor haar. Niet alleen omdat ze moest wennen aan het idee van een andere moederfiguur in haar leven, maar ook omdat Hannah veel jonger was dan haar vader, en slechts negen jaar ouder dan zij.

Toen Hannah en haar vader trouwden, gaf Ella hen de ruimte. Ze zagen elkaar op verjaardagen en belangrijke feestdagen, en dat was het wel zo’n beetje. En natuurlijk, een begrafenis.

Haar vader stierf een paar dagen voor hun tweede huwelijksverjaardag. Hij zat in z’n luie stoel naar een wedstrijd te kijken toen z’n hart het begaf. Hij was dood toen Hannah hem vond.

Hannah en Ella’s leven werd op zijn kop gezet. Ze hebben de hele beproeving samen doorstaan. Alle plannen en beslissingen werden samen gemaakt. Ze hielpen elkaar om te gaan, te rouwen en sterk te blijven.

In de daaropvolgende maanden groeiden ze naar elkaar toe en brachten meer en meer tijd samen door. Als de één het moeilijk had, tilde de ander haar op. Ze praatten en keken films en aten samen. Ze hielden elkaar vast. Toen op een nacht, hen beiden verassend, werden hun omhelzingen kussen.

Hun tongen dansten, hun handen dansten, hun kleren gingen uit en ze bedreven de liefde.

Geen van beiden had ooit eerder een seksuele relatie met een vrouw gehad, maar het was zo geleidelijk en natuurlijk gegaan dat er geen houden meer aan was. Ze werden gulzige, nieuwsgierige minnaars, en hun bed werd hun speelplaats, en ze deelden die speelplaats de volgende elf maanden.

Sommige vrienden en familieleden vermoedden hoe hun relatie was verlopen, maar daar werd nooit over gesproken. Ze maakten er een eind aan, niet omdat ze dat wilden, maar omdat ze vonden dat ze dat moesten. Vanwege schuldgevoel, verwarring, angst. Was het verkeerd, was het goed, was het taboe, was het gezond? Of was het gewoon een pijnstiller?


“Zo, hoe was je week, Ella?” vroeg Elizabeth.

“Goed.”

“Goed. Ik ben blij dat te horen. Hoe gaat het met Max?”

“Met hem gaat het ook goed. Het is een goede week geweest. Ik denk dat hij me gaat vertellen dat hij van me houdt.”

“En wat vind je daarvan?”

“Ik weet het niet. Is het te vroeg om ‘ik hou van je’ te zeggen?”

“Ik weet niet of daar regels over zijn, Ella. Dat is iets heel persoonlijks. Ik denk dat het zou neerkomen op wat comfortabel is voor de persoon. Iedereen is anders.”

“Ja, ik denk het wel,” zei Ella. “Het is soms moeilijk te scheiden.”

“Wat bedoel je?”

“Liefde en seks.”

“Ah,” zei Elizabeth. “Een universele vraag. Hou je van Max?”

“Ik weet het niet. Ik denk het wel. Ik weet dat ik van hem zou kunnen houden, maar ik weet niet of ik er al klaar voor ben om dat te zeggen. Ik voel het, ik weet alleen niet of ik het vertrouw, snap je wat ik bedoel? Ik praat graag met hem. We zijn op zoveel niveaus verbonden. En de seks… Het is ongelooflijk. Mijn orgasmes, oh mijn God. Zo intens! Ik bedoel, ik heb niet meer zulke orgasmes gehad, sinds, uh…”

“Sinds wanneer?”

“Sinds Hannah,” zei Ella zacht.

Elizabeth schreef wat aantekeningen op haar tablet. Ella ging verder terwijl ze schreef.

“We hebben afgelopen weekend bij Hannah thuis gegeten.”

“En hoe ging dat?”

“Heel goed. Ze vond hem aardig. Ze zei me dat het goed is om met hem te trouwen,” lachte Ella.

“Hoe voelde je je daarbij?”

“Goed. Maar ik was er vrij zeker van dat ze hem leuk zou vinden. Hij is het echte werk.”

“En Max vond Hannah ook leuk, neem ik aan.”

“Dat deed hij,” zei Ella, nippend van een flesje water. “We hebben gezoend.”

“Jullie hebben gezoend? Wie…”

“Ik en Hannah. We hebben gezoend, en het was ook geen kusje. Het was heet, ik zeg het je, net als vroeger. Het gebeurde uit het niets, het verraste ons beiden, maar we hadden er zin in. Ik kreeg tintelingen.”

“Wat heeft Max…”

“Hij heeft het niet gezien, hij was in een andere kamer. Ik weet niet of hij het zou begrijpen. Ik ben niet zeker dat ik het begrijp.”


De volgende maanden kwam de relatie tussen Ella en Max in een stroomversnelling. Ze brachten de meeste avonden samen door, wisselden ‘ik hou van je’ uit, en veel van de tijd die ze doorbrachten was gezellig met vrienden. Ella’s vrienden leerden Max kennen, en Max’s vrienden leerden Ella kennen. Ze gingen samenwonen, in een eengezinswoning met één verdieping. Meer en meer tijd brachten ze door met Hannah en Max’ zus Carly, en ze leerden elkaar beter kennen en voelden zich erg op hun gemak bij elkaar.


Op een dag kreeg Max te horen dat zijn nicht Vanessa ging trouwen. Dit verbaasde hem een beetje, omdat Vanessa een paar jaar jonger was en altijd al een wild kind was geweest, en nooit erg vaak of erg lang exclusief met één man leek te gaan. Maar blijkbaar had ze de juiste man ontmoet en was ze wat gesetteld. Carly zou een bruidsmeisje zijn. Max zou Ella meenemen naar de bruiloft als zijn gast.

De trouwdag kwam en het regende als de hel. De hele dag lang. Gelukkig lekten de daken niet en lagen de kerk en de receptiezaal niet ver uit elkaar. De trouwerij zelf was kort en bondig, misschien vijfentwintig minuten. Vanessa en haar nieuwe echtgenoot waren skinny Goth chic, met veel piercings, make-up en tatoeages, en de dominee leek erop gebrand om de procedure te bespoedigen. Ondanks het weer – een gezegende, heilige stortbui van Gods liefde, volgens de dominee – had iedereen een geweldige tijd. Het gelukkige pasgetrouwde stel zette de toon voor alle anderen en de receptie was een knalfeest. Iedereen danste met iedereen. Max danste een aantal keer met Ella, langzaam en snel, net als de meeste bruidsmeisjes, inclusief Carly.

Na afloop spraken Max en Ella over de bruiloft en de receptie, hoe leuk het voor iedereen was geweest, en de dingen die ze leuk vonden en de dingen die ze veranderd zouden hebben. Al snel realiseerden ze zich dat ze het over hun eigen bruiloft hadden, en hoe zij de dingen zouden aanpakken. Max ging op een knie zitten en deed een aanzoek. Ella accepteerde het. Hij droeg haar de trap op naar zijn slaapkamer, over hun geïmproviseerde drempel, legde haar neer op het bed en gaf haar een serieuze neukbeurt. Hij had geen ring voor haar, maar dat vond ze niet erg, daar zorgde hij de volgende week wel voor.

Vrienden en familie waren extatisch toen ze het nieuws hoorden.

Max en Ella waren nu huwelijksplanners. Ze boekten dezelfde kerk en dezelfde zaal die Vanessa had gebruikt, en kozen een datum vier maanden verder in de toekomst. Ze hadden er zoveel over gesproken na Vanessa’s huwelijk, voordat hij een aanzoek had gedaan, dat de meeste beslissingen snel en gemakkelijk kwamen. Ze hadden een duidelijke visie van wat ze wilden. Ze verdeelden de verantwoordelijkheden en één voor één werden de dingen gedaan. Kerk, receptie, catering, muziek, fotografie, bloemen, logistiek, noem maar op.

Max had vrienden die zouden dienen als bodes en getuige. Ella koos haar stiefmoeder als bruidsmeisje, en Carly als een van haar bruidsmeisjes. Toen de datum naderde en ze de RSVP’s optelden, realiseerden ze zich dat er in totaal 182 mensen zouden zijn, bijna twee keer zoveel als ze hadden gedacht toen ze begonnen. Oh, wat maakt het uit, laten we feesten, zeiden ze.

Ze planden de bruiloft om drie uur ’s middags op een zaterdag, met de receptie onmiddellijk daarna. De repetitie en het diner zouden de avond ervoor zijn. Op zondag zouden ze vertrekken op huwelijksreis, een week aan de Riviera Maya aan de oostkust van Mexico.


Tijdens het hele planningsproces was de seks voor Ella en Max steeds gekker, avontuurlijker en gewaagder geworden, alsof al het gepraat over het huwelijk een diepere band tussen hen had geschapen en een barrière had opgeheven waarvan geen van beiden wist dat die er was. Ze experimenteerden met wel honderd verschillende standjes. Ze bonden elkaar vast en werden soms ruw. Ze keken naar allerlei soorten porno en vonden nieuwe manieren om klaar te komen. Ze spraken vaak over de mogelijkheden als ze een ander mee naar bed zouden nemen, ze bespraken zelfs kandidaten, maar ze handelden er niet naar.

Eindelijk brak het grote weekend aan. De repetitie op vrijdagavond was niet meer dan een snelle doorloop van wat een vrij eenvoudige procedure zou worden, en die was na een half uur voorbij. Daarna ging de groep naar een nabijgelegen restaurant waar Max een kamer had gereserveerd voor het diner. Het diner verliep goed, er werd veel gelachen en gedronken en geproost om Max en Ella het allerbeste te wensen.

De bruidsmeisjes bedachten een plan om die avond een last-minute vrijgezellenfeestje voor Ella te organiseren. Ze wisten een plek waar ze heen konden gaan om haar in stijl naar het getrouwde leven te sturen. Max had geen bezwaar. Zijn eigen vrijgezellenfeest was het weekend ervoor, en volgens de traditie zou hij haar welterusten kussen en zouden ze elkaar niet meer zien tot ze de volgende dag in de kerk naar het altaar zou lopen. Ella zou bij Carly overnachten, en zaterdag zouden ze bij Hannah thuis samenkomen om zich op te maken voor de bruiloft.

Hannah smeekte om niet naar het vrijgezellenfeest te gaan. De andere meisjes waren allemaal ongeveer even oud, zo’n acht tot tien jaar jonger. Ze keek vanaf de ingang van het restaurant toe hoe de meisjes in hun auto’s stapten en wegreden van de parkeerplaats. Terwijl ze reden, belde een van de bruidsmeisjes met haar mobieltje om een eerder gesprek te verifiëren. Ja, we zijn op, ja, bij mij thuis, het adres dat ik je gaf, zei ze. Ja, het is bevestigd, kreeg ze te horen. Hij zal er over een uur zijn.

“Zo, wat doe je de rest van de nacht, Max?” Zei Hannah.

“Niet veel,” zei hij. “Uitrusten voor morgen, denk ik.”

“Dat klinkt niet goed. Je zou niet helemaal alleen moeten zijn op de avond voor je huwelijk.”

“Het is niet erg.”

“Kijk. Waarom kom je niet mee naar het huis? We kunnen een slaapmutsje nemen, praten, ontspannen.”

Max was blij dat ze het had aangeboden. De ceremonie was pas laat in de middag de volgende dag, dus hij hoefde niet bij het krieken van de dag op te staan of zo. Waarom niet?

“Zeker,” zei hij. “Dat zou ik leuk vinden.”

Ze stapten in hun auto’s en Max volgde haar naar huis.

Zonder het te weten waren Max en Ella zojuist een nacht ingegaan die een diepgaand effect zou hebben op al hun volgende huwelijksdagen.


Max volgde Hannah naar huis en parkeerde zijn auto op de oprit, terwijl zij met de hare de garage inreed. Hij liep de garage in en volgde haar het huis in toen de overheaddeur achter hen dichtviel.

“Ga op de bank zitten terwijl ik de drankjes klaarzet,’ zei Hannah terwijl ze haar handtas en sleutels op een tafeltje legde. “Zet wat muziek op als je wilt.”

De woonkamer was enorm, met een grote leren bank en love seat en comfortabele stoelen, een stenen open haard en een entertainmentcentrum. De stereo-installatie was antiek, een oud componentensysteem, waarschijnlijk uit Ella’s vaders studententijd, schatte hij. Een audiofiel. Grote Marantz receiver, high-end luidsprekers, CD speler, een draaitafel. Max had geen zin in platen of cd’s, dus zocht hij een jazzy muziekkanaal op de kabel.

Max liep naar de keuken waar Hannah aan het aanrecht citroenen stond te snijden.

“Wat ben je aan het maken?” vroeg Max.

“Hier, roer dit eens,” zei Hannah, terwijl ze de glazen kan op het aanrecht aanraakte.

Het zat vol met een bruisende champagnekleurige vloeistof en er zat een lange glazen swizzle stick in.

“Wat is het?” vroeg hij.

“Sherry Spritzers,” zei ze. “Licht en luchtig en verdomd lekker.”

Ze kneep een paar partjes citroen en sinaasappel in de kan terwijl hij roerde, en gooide ze toen in de mix. Ze vulde twee hoge highballglazen met ijs, zette alles op een dienblad en droeg het naar de woonkamer. Ze zette het op de tafel voor de bank en ze gingen zitten. Ze schonk hun drankjes in.

“Nog een toost!” Zei Hannah, terwijl ze haar glas omhoog hield. “Op mijn knappe, nieuwe schoonzoon. Of stiefzoon, of zoiets. Ik ben zo blij voor Ella. En trots om jou in de familie te hebben.”

Ze tikten glazen en dronken.

“Je hebt gelijk,” zei Max. “Dit spul is goed.”

“Er is nog veel meer van waar dat vandaan kwam, schat, dus geniet ervan. Laten we het vieren.”

Ze zeiden een minuut niets en luisterden naar een rokerige tenorsolo op ‘Cry Me A River’.

“Bedankt dat je dat zegt,” zei Max.

“Wat?”

“Dat je trots bent om mij in de familie te hebben.”

“Ach, schat,” zei Hannah, en zette haar drankje op tafel. Ze schoof wat dichterbij, sloeg haar armen om hem heen en omhelsde hem. Hij omhelsde haar ook, rook haar haren en voelde haar borsten tegen zijn borst drukken.

“Je hoeft me niet te bedanken, Max,” ging ze verder. “Je bent een goede man, en precies goed voor Ella. De eerste avond dat ik je ontmoette, wist ik het.”

“Wat wist ik?”

Hannah pakte haar glas, nam een slok en zette het weer neer op tafel.

“Ik wist dat jij de ware was. En dat heb ik Ella verteld. Ik heb haar gezegd dat het goed was om met je te trouwen. Niet dat ze mijn toestemming nodig had, ze is zesentwintig jaar oud, ze is volwassen en kan haar eigen beslissingen nemen. Maar we zijn close en ik wist dat ze mijn goedkeuring zou willen, dus gaf ik die. Ze was al een tijdje niet meer met een man geweest nadat haar vader stierf. Toen stelde ze me aan jou voor, ik ontmoette je, en vond je meteen leuk. Je had het uiterlijk en de kwaliteiten die ik in een man zou willen. Ik dacht als je goed genoeg voor mij bent, ben je ook goed genoeg voor Ella.”


Het vrijgezellenfeest werd gehouden in het huis dat een van de bruidsmeisjes deelde met een paar huisgenoten. Er was een grote, open kamer en de bar was goed gevuld. De huisgenoten hadden ook een paar andere vriendinnen uitgenodigd, dus de kamer was ook goed gevuld met onstuimige, halfverlichte vrouwen. De meeste meiden zaten aan hun tweede of derde drankje toen de deurbel ging. Het vermaak was gearriveerd.

Een mannelijke stripper was ingehuurd voor de gelegenheid. Er kwam een goed uitziende, zwarte man met een lichte huidskleur binnen, waarschijnlijk niet ouder dan negentien of twintig jaar. Hij zette een boombox op een tafel en verspilde geen tijd. Hij zette hem aan. Een strakke, funky groove zette in en hij begon zijn act.

“Wie gaat er trouwen?” riep hij.

Iedereen wees naar Ella. Hij schuifelde naar haar toe.

De man was atletisch. Hij bewoog met soepele precisie, zijn knieën, heupen en kont opgesloten in de zak van de beat. Hij was gekleed in een rood zijden overhemd, een marineblauwe das en een witte spijkerbroek. Rood, wit en blauw. Zijn lichaam kronkelde en zijn schaamstreek was ongeveer een meter voor Ella’s gezicht. Hij bewoog door de kamer terwijl de meisjes giechelden en schreeuwden.

Eerst ging de stropdas af en hij veegde hem een paar keer door zijn kruis, wat nog meer gejoel opwekte, voor hij hem in zijn tas gooide. Hij maakte een rondje en een paar van de meisjes knoopten zijn shirt los. Het shirt ging uit en onthulde een tanktop eronder. Hij plaagde ze nog een paar minuten voordat hij dat uittrok, en nog meer gejoel en oohs en aahs ontlokte toen te zien was wat eronder zat.

De kerel was gespierd. Zijn buik was hard met goed gedefinieerde buikspieren. Er was geen grammetje vet aan de man. Hij bewoog rond, zijn gespierde lichaam kronkelde op het ritme, en al snel werd hij opengeritst door een enthousiast bruidsmeisje. Eerst de gulp, en toen de ritsen helemaal langs de buitenkant van beide benen. In een oogwenk was hij uit zijn broek gestapt en had hij zijn strakke onderbroek aan.

Zijn onderbroek was de Amerikaanse vlag en zat boordevol vlees, een flinke bobbel, en te oordelen naar hun blije reactie, hadden de meisjes het gemerkt. Toen hij zijn slipje uittrok, was er nog een laatste obstakel: hij had een flinterdunne string aan, een nog kleinere Amerikaanse vlag, en de sterren en strepen hadden moeite om de bulk erachter te bevatten. Hij zag eruit als een slecht verpakt pond varkenshaas in de vleeswinkel.

Hij liep naar Ella toe zodat zij het voor hem uit kon trekken. Ze schudde haar hoofd. De meisjes schreeuwden aanmoedigingen. Trek het uit. Raak het aan. Zuigen. Ze greep ernaar, voelde er even aan, trok haar hand weg en schudde haar hoofd weer.

“Ga je gang!” Zei Carly, die naast haar zat.

Hij draaide voor Carly en zij nam de honneurs waar. Iedereen juichte toen ze aan de string snuffelde en hem vervolgens voor Ella’s neus hield voordat ze hem naar een ander meisje gooide. Toen raakte ze zijn pik aan, voelde zijn gewicht.

Het was massief. Hij was slap, maar hing een centimeter of vijf. Zijn ballen waren los en hingen naar beneden, de ene iets lager dan de andere. Hij ging een voor een door zijn publiek, en een voor een raakten ze hem aan en voelden hem, en hij groeide voor hun ogen. Weldra was hij hard en lang, een dikke tien centimeter, en de meisjes raakten hem om beurten aan en voelden hem en hielden hem vast, en tenslotte kuste er een, zoog er toen op, en voor je het wist deden ze allemaal mee. Een bus slagroom kwam tevoorschijn en al snel likten en zogen de meisjes aan zijn borst en buik, aan zijn pik en zijn dijen, aan zijn ballen en zijn kont.

Ella keek vol ongeloof toe, maar genoot. De man liep weer naar haar toe, met de slagroom in zijn hand. Hij bedekte de kop van zijn pik met het zoete, witte schuim.

Carly hield zich niet in. Ze boog zich voorover met een angstige stoot en likte de slagroom eraf. Toen nam ze de grote zwarte pik in haar mond. Ella keek verbaasd toe hoe zijn lange donkere lid tussen Carly’s lippen in en uit gleed. Carly had er zin in; haar handen grepen zijn kont vast terwijl ze zoveel lul in haar mond dwong als ze aankon.

Carly nam zijn pik uit haar mond en de Reddi-Wip uit zijn hand. Ze spoot een ruime witte bult op die mooie zwarte pik en draaide zich naar Ella.

“Jouw beurt,” zei ze.

Ella was inmiddels zo nat dat het haar niet kon schelen. Het vocht droop uit haar. Ze slurpte de room er in een mum van tijd af en wikkelde haar mond om dat harde donkere vlees. De meisjes scandeerden: ‘Ga, ga, ga’, terwijl ze hem pijpte. Met de aanmoediging, stootte hij hem harder en harder in haar. De muziek ging tekeer, de stripper stootte, en de dames sprongen op en neer terwijl ze toekeken. Ella hoorde de kreten. Dat stuwde haar nog even voort, maar al snel werden haar pijnlijke kaken moe. Dit was het grootste, dikste ding dat ze ooit in haar mond had gehad. Ze trok zich terug.

Ze had nauwelijks haar mond van de pik verwijderd toen hij zijn sperma in de open lucht ejaculeerde, op haar blouse en Carly’s broek. De stripper schuifelde weg en zijn penis was al snel in de handen van een andere gewillige party girl.

“Shit, wat heb ik gedaan?” Zei Ella.

“Niets,” zei Carly. “Plezier maken. Laten we iets gaan drinken.”

Ze stonden op en gingen naar de bar. Carly schonk hen een paar stevige in.

“Ik kan niet geloven dat we dat gedaan hebben,” zei Ella.

“Vergeet het maar. Het is ons geheim.”

“Maar de anderen…”

“Zij deden het ook.”

Ze zaten aan de bar, dronken hun drankjes op en keken naar de actie. Ze zagen vijf verschillende meisjes geneukt worden door de Black Stallion voordat het feest ophield.


Terug bij Hannah thuis, was het gesprek tussen haar en Max op zeer persoonlijk terrein gekomen. Naarmate de spritzers daalden, namen ook hun remmingen af. Ze zaten aan de tweede kan en zaten dichter bij elkaar op de bank. Hun armen en benen werden af en toe aangeraakt.

“Weet je wat me verbaasde,” zei Max. “Over jou en Ella?”

“Wat?” vroeg ze. Ze deed haar oorbellen uit en legde ze naast haar glas op tafel.

“Ten eerste, was hoe close jullie twee zijn. Ik heb een aantal mensen gekend met stiefouders, maar hun relaties waren altijd een beetje stroef. Afstandelijk. Maar jullie twee zijn dat niet. Jullie zijn net beste vrienden.”

“Ja, nou, ik verloor een echtgenoot, en zij verloor een vader met wie ze erg close was. We hebben het samen doorstaan en we hebben een band gekregen. Dus ja, we zijn erg hecht geworden.”

“Ik denk dat dat goed is. Het maakte het zeker makkelijker voor ons. En voor mij.”

“Hoe dat zo?” vroeg ze, terwijl ze een slok nam.

“Het was belangrijk voor ons dat je me aardig vond. Vooral voor Ella, dat kon ik zien. En omdat jullie zo op je gemak waren samen, kon ik gewoon mezelf zijn. Ik hoefde niet zo mijn best te doen. Het was zo natuurlijk. Konden jullie het meteen goed vinden, toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten?”

“Uh, niet echt. Ik zag haar niet veel in het begin. Ze had haar eigen plek, haar eigen leven. Heeft Ella je dit niet allemaal verteld?”

“Stukjes hier en daar. Ze is nogal vaag geweest.” Hij dronk.

“Het was een moeilijke overgang en kan soms moeilijk zijn om over te praten.”

“Het spijt me, Hannah…”

“Nee, het is oké. Ze wordt je vrouw, je hebt het recht het te weten.” Pauze. “Je zei dat er een paar dingen waren die je verbaasden over ons. Wat was het tweede?

“Je leeftijd,” zei Max zonder aarzelen.

“Mijn leeftijd?”

“Ja, je leeftijd. En je uiterlijk, je lichaam, en al het andere aan je. Je bent niet wat ik verwachtte, dat is zeker.”

Gevleid vroeg Hannah: “En wat had je dan verwacht?”

“Ouder, zoals haar vader. Misschien vijftig. Misschien slonzig met een dikke kont en brede heupen. Ik weet ’t niet. Maar jou niet. Verdorie, je ziet er niet veel ouder uit dan ik.”

Hannah schonk hun glazen bij en ze dronken.

“Hoe oud denk je dat ik ben, Max?”

“Moeilijk te zeggen. Tweeëndertig of drieëndertig.”

“Over drie maanden ben ik zevenendertig. Wat vind je daarvan?”

Max dronk zijn halfvolle glas leeg.

“Ik vind dat je er jonger uitziet. Ik vind je er fantastisch uitzien,” zei hij, en haalde diep adem. “En ik denk dat als ik je eerst had ontmoet, ik, eh, ik weet het niet…”

“Wat?”

“Ik denk dat ik dit gesprek nu ook met Ella heb.”

Er was een moment van ongemakkelijke stilte. Hannah keek naar haar handen en toen weer naar Max’ gezicht.

Hij leunde met zijn hoofd om haar te kussen, maar ze verstijfde, dus staakte hij de poging. Wat was hij aan het doen? Hannah zat stil met een wezenloze, verwarde blik op haar gezicht. Max klemde zijn hand om de hare, maar haar hand bleef stil liggen. Hij was te ver gegaan, dat kon hij zien. Op de vooravond van zijn huwelijk.

“Het spijt me, Hannah,” zei hij met een rasp, terwijl hij in haar hand kneep voordat hij haar losliet. “Ik heb te veel gezegd. Ik kan beter gaan.” Hij stond op van de bank en liep naar de deur. “Bedankt voor de drankjes en een fijne avond. Ik zie je morgen wel. Het spijt me.”

Ze zat tranceliek en schudde haar hoofd. Hij liet zich uit.

“Nee!” riep ze, terwijl de deur dichtklikte.

Ze stond op, haastte zich naar de deur en deed hem weer open, terwijl ze tegelijkertijd het licht van de veranda aan deed. Max stond op de oprit, bijna bij zijn auto.

“Max, nee!” riep Hannah. “Kom alsjeblieft terug.”

“Weet je het zeker?” vroeg hij, sleutels in de hand.

“Ja. Ga niet weg.”

Ze hield de deur open toen hij terugliep naar het huis. Hij sprong op de veranda en zij ging naar binnen en hij volgde. Ze deed het licht uit en de deur op slot. Hij gaat nergens heen vanavond, dacht ze.

“Bedankt dat je bent gebleven,” zei ze en ze kneep in zijn hand als uitgestelde wederdienst. “Ik zou niet willen dat je zo weggaat.”

“Het spijt me. Ik praat soms te veel, en…”

“Sssh,” zei ze, terwijl ze haar vinger op zijn lippen legde. “Het is goed.”

Voor een bevroren moment waren ze stil. Hun hersenen klikten uit en hun hart nam het over.

Hun lippen ontmoetten elkaar en gingen uit elkaar, monden die tongen verwelkomden, en ze zoenden onmiddellijk met ongebreidelde passie. Ze sloegen hun armen om elkaar heen en trokken zich strak, drukten de contouren van hun lichamen tegen elkaar. Hannah’s vingers dwaalden langs Max’ onderrug en het vlees van zijn nek. Hij voelde de zachte stevigheid van haar borsten tegen hem aandrukken, en ze miste zijn groeiende erectie tegen haar buik niet.

De lichten bleven aan, de muziek speelde door en de drankjes bleven op tafel staan. Ze liepen door de hal naar Hannah’s slaapkamer, waar ze aan elkaars kleren begonnen te scheuren. Stukje bij beetje ging alles uit, schoenen, sokken, topjes, broekjes, ondergoed, tot ze alleen nog het horloge om zijn pols en de ringen aan haar vingers hadden. Toen lagen ze horizontaal op het bed. Max’ lippen verlieten haar mond en bedekten haar met kussen op haar nek, haar schouders en haar borsten, en ze piepte van genot toen hij een harde, mollige tepel in zijn mond zoog.

Hij stak zijn hand tussen haar benen, voelde aan haar vochtige bosje en stak twee vingers in haar klaarstaande gleuf. Ze klemde haar hand om zijn pik en voelde de lengte en de hete hardheid. Ze had al lang geen seks meer gehad met een man en ze was er meer dan klaar voor. Ze had deze man in haar bed en zijn pik in haar hand, en ze wilde hem in haar. Ze had geweten dat deze tijd zou komen, en dat wanneer de tijd rijp was, ze het zou weten. Maar ze had nooit gedroomd, zelfs nu Max aan haar tieten zoog kon ze het nauwelijks geloven, dat de man haar aanstaande schoonzoon zou zijn.

Max’ mond wisselde de tietjes af, heen en weer met likken en zuigen en knabbelen, en haar tepels waren als gezwollen kogels. Ze verloor haar greep op zijn pik toen zijn hoofd naar beneden bewoog. Ze kronkelde toen hij met zijn tong over haar platte buik zwierde, haar navel likte en zijn weg naar beneden naar haar kruis kuste. Ze voelde hoe zijn vingers haar kutje verlieten en vervangen werden door zijn tong.

“Oh fuck!” kreunde ze.

Ze hield zijn hoofd vast en drukte haar schaamstreek tegen zijn gezicht. Zijn vingers spreidden zich over de wangen van haar kont en knepen in haar tintelende vlees. Zijn neus snoof haar voorraad sperma op, zijn tong proefde het, en zijn lippen tikten aan haar mollige, sappige clitoris. Hij bleef doorgaan, zijn vingers, lippen en tong in tandem, en dreef haar naar de rand.

Hij duwde zijn gezicht harder in haar, zijn tong dieper. Hij kneep in haar kont alsof hij limonade aan het maken was.

Ze duwde terug, nog harder. Ze voelde zich als een slet, maar God, het voelde goed, en ze dacht dat Ella haar kon vergeven. Ze slaakte een hoge gil toen ze klaarkwam.

Haar lichaam trilde toen haar poesje zijn gezicht doordrenkte. Hij likte het op als een jachthond, en bewoog toen zijn lichaam boven op het hare. Hij kuste haar diep met zijn overstroomde tong en doorweekte lippen. Ze kon haar natte sperma op zijn wangen en kin voelen. Ze stak haar hand tussen zijn benen en voelde er naar. Het was heet en hard en zwaar.

“Neuk me,” siste ze, en leidde zijn pik naar haar natte, uitgehongerde kut.

Hij drong die kut binnen als een warm mes in zachte boter. Max schoof zijn handen weer onder haar kont en begon met zijn vingeroefeningen. Hij begon zijn lul langzaam in haar te duwen, maar Hannah wilde een hogere versnelling, dus in een mum van tijd waren ze aan het snel neuken. Haar bekken wipte op en neer, nam zoveel mogelijk pik op als ze kon op de opwaartse beweging, en sloeg haar kont in zijn strakke handen op de neerwaartse beweging. Het bed gierde mee met Hannah.

“Hmmm…yessss…” mompelde ze, toen ze een vinger in haar kontgat voelde klimmen. Ze neukte harder.

Nu werd ze van voren en achteren geruimd, heen en weer, en bij elke duw kwam er een beetje meer van Max’ middelvinger in. Toen ze wist dat hij er helemaal in zat tot aan de derde knokkel, gebruikte ze elk beetje kracht in haar sluitspier om hem aan te spannen en vast te houden, en terwijl zijn lul haar van bovenaf beukte, deed ze hetzelfde met elke spier in haar kut, en probeerde ze nog een orgasme uit de ether te zuigen.

Met zijn pik en vinger op slot en hun lichamen op trillen, kookte Max’ sperma in zijn ballen. Zijn uitbarsting was nabij.

Hannah hoorde hoe Max begon te kreunen. Ze ontspande haar spieren, en spande ze weer aan zo hard als ze kon, en herhaalde dat een paar keer. Ze stond op het punt weer te exploderen.

“Ik ga komen,” siste Max.

“Mooi zo. Ik ook,” fluisterde ze ademloos.

Ze stootten en ze loosden. Ze kusten een tijdje, en uiteindelijk haalde Max zijn aanhangsels uit Hannah en ging naast haar liggen. Hij hield haar vast en hun gemengde sperma sijpelde uit haar en plensde op het bed.


Na het vrijgezellenfeest, waren Ella en Carly terug bij Carly thuis. En net als Hannah en Max bij Hannah thuis, spraken ze over privé, persoonlijke, onverwachte dingen.

“Ik kan nog steeds niet geloven wat we gedaan hebben,” zei Ella.

“Vergeet het. Gewoon wat wilde, gekke lol. Het betekent niets,” zei Carly.

“Ik weet het niet. Het is vreemd. Het is alsof ik het niet eens deed. Het gebeurde gewoon.”

“Ons geheim.”

Ze zaten op de rieten bank op de veranda en dronken een glas wijn, waarvan ze beiden wisten dat ze dat waarschijnlijk niet nodig hadden.

“Moet ik de bruiloft afzeggen?” Vroeg Ella.

“Wat? Doe niet zo belachelijk. Je zou een hoop mensen kwaad maken als je dat deed.”

“Maar ik heb vals gespeeld.”

“Kom op, Ella. Als iedereen die iets kreeg op zijn vrijgezellenfeest zijn huwelijk zou afzeggen, zou niemand ooit trouwen.”

“Echt? Denk je dat?”

“Zeker. Kijk je wel eens porno?”

“Ja. We kijken er soms naar.”

“Praten jullie erover? Fantaseren jullie erover?”

“Ja.”

“Dus, denk aan het als virtuele porno. Je hebt een lul afgezogen. En dan? Het verandert toch niet hoe je je voelt over Max, of wel?”

“Nee.”

Carly schonk meer wijn in voor hen beiden. Ze nam een slokje en hield haar glas omhoog als groet, zette het toen neer.

“Ik wil niet nog een toast uitbrengen, daar zijn er vanavond al genoeg van geweest,” zei ze. “Maar, mag ik je iets laten zien?”

“Natuurlijk,” zei Ella.

“Oké, goed. Doe je ogen dicht.”

“Waarom?”

“Doe het gewoon.”

Ella grinnikte en haalde haar schouders op, en sloot toen haar ogen. Carly schoof wat dichterbij, haalde diep adem, drukte haar lippen tegen die van Ella en kuste haar, en hield dat een lang moment vast. Ella opende verbaasd haar ogen, maar die van Carly waren gesloten. Ze gingen uit elkaar, maar slechts voor een seconde. Carly ging terug voor nog een, en Ella was er klaar voor. Deze tweede kus was langer, dieper, en met open mond. Toen ze uit elkaar gingen had Carly een glimlach op haar gezicht.

“Wow.” Zei Ella. “Waar komt dat vandaan?”

“Dat wilde ik al doen sinds de eerste keer dat ik je zag.”

“Echt waar?”

“Oh, ja. Ik wilde het, en ik dacht dat jij het ook leuk zou vinden, maar ik was niet zeker.”

“Ik vond het leuk.”

“Ik kon het zien. Kan ik helemaal eerlijk tegen je zijn?”

“Natuurlijk,” zei Ella.

“Toen Max je voor het eerst voorstelde aan mijn familie, aan mij, wist ik dat hij de jackpot had gewonnen. Ik wist dat je een volbloed was en klasse had, aantrekkelijk was en goed voor hem zou zijn. Ik denk dat ik meteen van je hield. Dat deden we allemaal.”

“Dank je, Carly, dat is zo…”

“Shh,” zei Carly. “Laat me uitpraten.” Ze nam nog een slok wijn. “Wat ik wil dat je weet is, dat ik ook erg jaloers was.

“Jaloers? Waarom? Omdat ik je broer afpakte…”

“Nee!” Carly blafte. Ze nam Ella’s hand in de hare. “Dat is niet de reden. Ik was jaloers omdat hij jou neukte en ik niet.”

Hun ogen waren vochtige bollen, ineengesloten. Toen, na een paar seconden van dode lucht, was het Ella die de kus inleidde. Ze opende haar armen en Carly was onmiddellijk in hen. Hun lippen ontmoetten elkaar en openden zich en plotseling zogen ze tongen. Ze zoenden als tienerliefjes, nat en heet en slordig, en hun handen tastten elkaar af, en al gauw werden knopen losgemaakt en ritsen opengeritst, en ondanks het feit dat Ella over een uur of zestien met Carly’s broer zou trouwen, zou het vanavond Ladies Night zijn.

“God, ik wil je zo graag,” kraste Carly.

“Ik ook,” zei Ella. Het was lang geleden dat ze een poesje had geproefd, maar vanavond zou ze die van Carly eten.

Ze gingen naar Carly’s slaapkamer, kleedden elkaar uit, en vielen samen naakt op het bed.

Ze lagen daar lange tijd te kussen terwijl hun handen over elk bereikbaar hoekje en gaatje van hun lichamen dwaalden. Carly’s lippen vonden Ella’s opgewonden borsten en haar vingers gleden in haar soppende gleuf. Ze bewoog naar beneden.

“Ik heb er lang van gedroomd om jouw kutje te likken,” zei ze, terwijl ze haar vingers aflikte.

“Wacht,” zei Ella.

Ze draaide haar naakte lichaam rond zodat ze in tegengestelde richting wezen en ze beiden een hoofd tussen hun benen hadden. Hun eerste seks zou een negenenzestig zijn. Ze aarzelden niet. Beiden begroeven hun gezicht in hun natte kut.

Het slurpfestijn dat volgde nam de tijd terwijl ze ijverig, en niet zachtjes, de lippen likten en de clits kusten. Ze kreunden en kreunden terwijl hun kontgaatjes werden gevingerd en gevingerd.

Toen ze klaarkwamen, met slechts enkele seconden tussenpoos, was het een overtijdse explosie die hun tongen overspoelde, hun gezichten overspoelde en op de lakens spoot. Daarna bleven ze in dezelfde houding liggen, kutjes en dijen zoenend, en likten wat ze konden, het residu van hun seks proevend. Toen lagen ze weer naast elkaar, elkaar vasthoudend, zoenend, halfdronken van de wijn en van elkaar, en deden dat tot ze in slaap vielen.

Ze werden ’s morgens iets later wakker dan ze wilden. Voor elk van hen was het eerste wat ze ’s morgens zagen een gezicht dat naar hen teruglachte.

“Ben je in orde?” vroeg Carly.

“Ik voel me geweldig,” zei Ella. “Los als een gans. Nog een geheim om te bewaren.”

“Juist. Ik vroeg het me gewoon af. Weet je…”

“Ja, ik weet het. Maar het is oké, denk ik. Jij bent de zus van Max. We gaan familie worden.”

Ze kusten. Ze kusten opnieuw, langer en dieper. Binnen dertig seconden waren hun naakte lichamen omwikkeld als een zachte krakeling en ze deden alles wat ze de avond ervoor hadden gedaan, en meer, en ze namen er de tijd voor, tot ze allebei waren klaargekomen.

Carly keek op haar horloge.

“Oh God, we moeten opstaan,” zei ze. “Anders komen we te laat. We moeten om elf uur bij je stiefmoeder zijn.”

Ze sleepten hun afgetrainde, blote lichamen de badkamer in en stonden zij aan zij terwijl ze de smaak van kut uit hun monden veegden. Toen stapten ze samen onder de douche.


Aan de andere kant van de stad werd Max gewekt door Ella’s stiefmoeder die hem befte. Hij werd altijd wakker met een enorme, harde, uitgerekte, half pijnlijke stijve, en Hannah was als eerste wakker geworden, had het grote oude ding zien liggen en kon het niet weerstaan. Ze zoog hem tot hij ejaculeerde, een enorme ochtendstoot, en kuste hem toen met een mondvol sperma.

“Goedemorgen,” zei ze. “Beschouw dit als een vroeg huwelijkscadeau.”

Max lachte en zei dankjewel, nam haar in zijn armen en rolde boven op haar. Hij kuste haar lippen en zoog in haar nek en likte haar tieten en at haar kutje tot ze klaarkwam. Toen, met zijn lul weer gewapend en klaar, kwam hij overeind en stak hem in haar natte spleetje, ramde een vinger in haar kontje, en ze neukten tot ze allebei weer klaarkwamen.

“Ik zou hier nog wel eens iets anders in willen steken,” zei Max, terwijl hij zijn vinger in haar kontgat stootte.

“Een andere keer,” zei ze. “We moeten opstaan en jij moet weg. De meisjes worden hier om elf uur verwacht, en zullen waarschijnlijk vroeg zijn. Het is een grote dag, weet je. We willen niet dat ze je hier vinden.”

“Ik weet het,” zei hij. Hij raapte zijn verschillende kledingstukken van de vloer op en begon ze aan te trekken.

“Hé, gaat het?” vroeg Hannah.

“Met mij? Ben je gek. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik heb een ongelooflijke nacht gehad.”

“Ik ook. God weet, dat ik het nodig had. Maar…

“Wat?”

“Ella.”

“Ik weet het.” Hij trok zijn schoenen aan en ging naast haar zitten. “Kijk,” zei hij, “het komt allemaal goed. Ik denk dat dit had moeten gebeuren, en Ella weet dat.”

“Waar heb je het over?”

Max nam haar handen in de zijne en staarde in haar ogen.

“Ella en ik, wel, we hebben een geweldig seksleven. Maar, uh, we… Ik zou je dit waarschijnlijk niet moeten vertellen. We hebben gesproken over het hebben van andere partners, eh, in ons bed. Threesomes. Maar alleen met iemand waar we ons allebei 100% goed bij voelen. We hebben het nog niet gedaan, maar jij was de eerste waar we het over eens waren. Als ze het er nooit over heeft gehad, is dat omdat we nog niet zover zijn.”

“Echt waar.”

“Ja. Dus het voelt niet eens zo verkeerd voor mij. Maar als je het haar wilt vertellen als ze hier is, ga je gang, doe het. Dat vind ik prima. Of als je wilt dat ik de bruiloft afzeg, dan doe ik dat.”

“Dat zal je zeker,” zei ze. “Als je dat doet, heb je een nijdig publiek, een nijdige vrouw en een nijdige schoonmoeder.

Max lachte, kuste haar en bedankte haar voor haar woorden.


Het vrouwelijke bruiloftsfeest slenterde naar Hannah’s huis, één was op tijd, de rest was dertig tot veertig minuten te laat, en de meesten hadden een kater. Maar dat weerhield hen er niet van om een paar slokken goedkope champagne te drinken terwijl ze zich opmaakten. Ze waren allemaal in een vrolijke bui, die zou overslaan op de festiviteiten, en zo alle gasten zou besmetten. Het weer was goed, helder en warm.

De bruiloft verliep goed, weer een korte en zoete ceremonie voor de predikant, hoewel er verlegen glimlachjes en subtiel oogcontact waren tussen Max en Hannah, en tussen Ella en Carly, waarvan ze hoopten dat niemand het merkte.

De receptie was een feest. Ella was prachtig, en alle rituelen verliepen soepel en zonder problemen. Max stal een paar dansjes met zijn nieuwe schoonmoeder, de tweede was een traag nummer. Hij navigeerde hen naar het midden van de dansende menigte zodat ze zich zouden mengen. Hij hield haar dicht tegen zich aan.

Terwijl ze langzaam dansten, vroeg Hannah aan Max of hij uitkeek naar zijn huwelijksreis.

“Ik heb een stijve, weet je,” zei hij in haar oor, en drukte het tegen haar aan. “Voel je het?”

“Je bent nog jong. Je moet leren jezelf te beheersen.”

“Dat kan ik niet. Het komt door jou.”

“Oh, alsjeblieft,” zei ze. “Je staat op het punt om op huwelijksreis te gaan. Een week in het paradijs. Jij en Ella zullen neuken als konijnen.”

“Ik mis je nu al. Ik wil je zien als ik terug ben.”

“We zullen zien.”

“Hé, je kunt me niet buitensluiten. Niet na gisteravond. Het was ook goed voor jou, nietwaar?”

“Ja, dat was het. Zoals ik al zei, we zullen zien. We kunnen praten als je terug bent. Misschien geef ik je wel een I.O.U. Niet schriftelijk, natuurlijk.” Ze lachte.

Max trok zich terug en keek haar aan toen het liedje eindigde.

“Dus Ella heeft je over de I.O.U. verteld op onze eerste date,” zei hij.

“Ze heeft me veel dingen verteld. Je wist dat we close waren.”

“Heeft ze je iets verteld over misschien een triootje?”

Hannah veegde een paar lokken van haar blonde haar uit haar ogen. Ze glimlachte bedeesd.

“Geen commentaar,” zei ze met een knipoog.


Hannah had in één ding gelijk gehad. Ella en Max waren net seksgekke maniakken op hun huwelijksreis. Misschien was het de tropische hitte, misschien was het de opluchting dat de bruiloft achter de rug was en ze nu man en vrouw waren, of misschien was het schuldgevoel over hun voorhuwelijkse uitspattingen, maar wat het ook was, ze sloegen de sexy shit uit elkaar.

Ze lagen bij het zwembad, streelden elkaar, en gingen terug naar de kamer om te neuken. Ze aten ontbijt en Ella pelde een banaan en liet het grootste deel in haar mond glijden, en toen gingen ze terug en zoog zijn lul. Ze gingen op een busreis, snorkelen en enkele Maya-ruïnes, maar ze wilden gewoon terug naar het hotel om te neuken. Ze gingen naar een stierengevecht, maar dat was geen goede ervaring voor hen; ze waren ontzet toen ze zagen hoe de matador de stier keer op keer neerstak tot hij dood was. Maar toen ze terugkwamen in hun kamer, stak Max Ella keer op keer met zijn stiletto penis, met ongeveer evenveel kracht.

Max zag een vrouw die op Hannah leek, en hij moest aan haar denken, en wilde haar, en hij dacht eraan om naar huis te gaan, zodat hij haar weer kon krijgen. Dan, alsof het overcompensatie was om zijn geheim te verbergen, verleidde hij zijn vrouw terug naar de kamer en beukte haar helemaal lens.

Ella had soortgelijke gedachten. Ze zag een meisje bij het zwembad dat haar aan Carly deed denken, wierp een blik op haar natte, in bikini gewikkelde cameltoe, en stelde zich haar gezicht voor daar beneden, tussen Carly’s benen, en dan werd ze nat, en geil, en ze zou haar man terug naar de kamer leiden waar ze zou worden opgegeten en geneukt.

De huwelijksreis was een geweldig, heet succes naar elke maatstaf. Maar toen de week eindigde en ze naar huis vlogen, dwaalden hun gedachten terug naar de realiteit van hun leven. De vlucht verliep vlot en op tijd, en aan het eind van de dag hadden ze allebei contact opgenomen met hun geheime minnaars.


“Zo, Ella, het is bijna drie weken geleden sinds onze laatste ontmoeting,” zei Elizabeth. “Je hebt me nog niets verteld over je bruiloft en huwelijksreis.”

Ze waren in het kantoor van de therapeut, ver in hun sessie. Het was de woensdagavond nadat Ella was teruggekeerd uit Mexico.

“De bruiloft was prachtig. Het weer was goed, en de receptie was erg leuk. Iedereen zei dat ze een geweldige tijd hadden. En de huwelijksreis was echt goed, en ontspannend. Een hele week in dit luxe resort direct aan de Cariben. We hebben wat rondgekeken, maar we hebben alleen maar gegeten, gedronken en gevreeën.

“Dat klinkt als de ideale huwelijksreis. Zijn jullie nu weer terug in de routine van het dagelijkse leven?”

“Uh, ik denk het wel. Terug naar de echte wereld. Of bizarre-o wereld.”

“Wat bedoel je? Is alles oké?”

“Ja, alles is oké. Alleen… ik weet het niet. Het is niet helemaal wat ik een paar weken geleden verwachtte.”

Elizabeth wachtte in stilte. En toen: “Ga verder.”

“Nou,” zei Ella, en nipte aan het water. “Het is ingewikkeld.”

“Hoe is het ingewikkeld?”

Ella haalde diep adem, en zei: “Ik heb een soort verhouding.”

Elizabeths kaak viel open. “Een verhouding? Nu al? Wanneer is deze verhouding begonnen?”

“De avond voor de bruiloft. Op het vrijgezellenfeest. Of, eigenlijk was het na het vrijgezellenfeest.”

“Hoe is dat gebeurd?”

“Dat is een goede vraag. Ik weet niet hoe het gebeurde, het gebeurde gewoon. Ze was een van mijn bruidsmeisjes. Haar naam is Carly. Ik ging met haar naar huis. Ze kuste me, ik kuste haar. We gingen naar bed. Het was ongelooflijk. Ik had sinds Hannah geen seks meer gehad met een vrouw en het voelde zo goed. Ik zag haar gisteren na het werk weer. We waren naakt in ongeveer dertig seconden.”

“Hmm, dit is een nieuwe wending,” zei Elizabeth. “Ik zie hoe het een complicatie kan zijn.”

“Dat is nog niet alles,” zei Ella, en nam nog een slok water. “Carly is de zus van Max.”

Elizabeth liet bijna haar pen vallen. Ze maakte snel een aantekening terwijl ze probeerde te bedenken waar ze nu heen moest.

“Ella, laat me je vragen. Weet Max dat jij en Hannah minnaars waren?”

“Niet echt. We hebben het er nooit over gehad. Maar ik denk niet dat hij ervan zou schrikken.”

“Denk je dat niet? Waarom niet?”

“Omdat we het er wel eens over gehad hebben, uh, seks met anderen. Trio’s met een andere vrouw. We hebben andere vrouwen besproken, waar we mee naar bed zouden willen. En Hannah was de eerste waar we het over eens waren. Hij vond het niet ziekelijk dat ik met hem en mijn stiefmoeder naar bed zou gaan.”

“Maar wat ik bedoel is, denk je dat Max verwachtte dat het twee tegen één zou zijn, als in hij zou seks hebben met twee vrouwen, en de twee vrouwen zouden seks hebben met hem, of zou hij verwachten dat jij en de andere vrouw seks zouden hebben onafhankelijk van hem?”

“Uh, ik weet het niet. Ik dacht gewoon dat alles mogelijk zou zijn.”

“Nou, het is misschien goed om dat uit te zoeken.”

Elizabeth stopte haar pen weg, ten teken dat hun tijd erop zat.

“Ik ben blij dat je er open over bent, Ella. Je bent eerlijk tegen jezelf en dat is de eerste stap. Maar ik denk dat je je beter zult voelen als je eerlijk bent tegen iedereen die erbij betrokken is. Dit raakt hen net zoveel als jou. Denk erover na hoe je het allemaal in de openbaarheid kunt brengen. Eerlijkheid is echt het beste beleid, en eerder is meestal beter dan later.


Eenmaal terug van de huwelijksreis, vielen Ella en Max terug in de routines van hun leven: banen, gezelligheid, hobby’s, sporten, huwelijk, seks. Maar in de weken die volgden, stopte geen van beiden met het krijgen van een nevenkutje.

Eens per week of zo, glipte Max naar Hannah en spendeerden ze een paar uur in haar bed. De seks was ongeremd en lichamelijk, alsof ze in korte tijd veel met hun lichaam te doen en te zeggen hadden en het er snel allemaal uit wilden laten. Het voelde niet eens als vreemdgaan omdat ze wisten dat ze toch wel met elkaar in bed zouden belanden als Max en Ella hun plan voor een triootje hadden doorgezet. Maar naarmate de weken vorderden, nam dat gevoel van absolutie af.

Op dezelfde manier ging Ella naar Carly voor hun rendez-vous. De seks was intens, de orgasmes gymnastisch, en het verminderde niet haar liefde en verlangen voor Max. Ella redeneerde dat ze van Max’ zuster hield, ze was familie, het was niet zo dat ze rondliep op haar man en stinkdier oppikte. Maar naarmate de weken vorderden, namen hun gevoelens van absolutie af.

Ze wisten allemaal dat op een gegeven moment, om eerlijk en oprecht te zijn, ze schoon schip moesten maken. Wekelijks, tijdens hun sessies samen, herinnerde Elizabeth Ella hieraan. Maar ze stelden het uit. Tot een bepaald voorval het dilemma bovenaan hun to-do lijst plaatste.


Het was een zaterdagmiddag. Ella was naar de sportschool gegaan voor een training, daarna naar Carly voor wat bedtijd. Toen ze terug in haar auto zat, belde ze Hannah op haar mobiel. Het gesprek ging meteen over op de voicemail, dus ze dacht dat Hannah’s telefoon uit stond of dat de batterij leeg was. Hannah’s huis was een beetje afgelegen, dus normaal gesproken zou ze niet zomaar langskomen zonder eerst met haar te praten, maar ze besloot het erop te wagen en erheen te rijden om te zien of ze thuis was. Ze moest met iemand praten.

Twintig minuten later reed ze Hannah’s straat in, en ze was nog maar een half blok van het huis verwijderd toen ze kippenvel op haar armen kreeg en een misselijkheid in haar buik. Ze zag de auto van Max voor de deur geparkeerd staan en wist meteen wat er aan de hand was.

Ze reed een paar deuren voorbij het huis en parkeerde op straat. Ze liep terug naar het huis en ging het portiek op. Ze klopte niet aan en belde ook niet aan. Ze gluurde door het raam. De woon- en eetkamer waren vrij van mensen. Ze liep langs de zijkant van het huis en keek nog door een paar ramen. De keuken, het kantoor. Niemand. Toen liep ze naar de achterkant. Waar Hannah’s slaapkamer was. De slaapkamer die ze vroeger deelden.

De slaapkamer had een raam aan de rechterkant van het huis, en openslaande deuren aan de achterkant die uitkwamen op een afgeschermde veranda. Het gesloten raam had gordijnen, maar er was een opening van twee centimeter waar Ella doorheen kon kijken. Vanuit haar hoek kon ze alleen de onderkant van vier benen zien: Vier draaiende voeten. En op het bed, naast de voeten, lagen een paar blauw en oranje gestreepte sokken. Een paar dat gewoonlijk in de bovenste la van Max’ dressoir ligt. Hannah is zijn sokken aan het uittrekken, dacht ze, en schudde verdrietig haar hoofd.

Ze liep achterom. Hannah had de slaapkamerdeur altijd opengelaten, en deze keer was geen uitzondering. Ze wilde naar de veranda sluipen om beter te kunnen kijken, maar wilde niet het risico lopen hen te alarmeren door de hordeur naar de veranda te openen. Ze kon ze prima horen.

Ze zaten midden in wat een zeer intense vrijpartij leek te zijn. Ze kon het klappen van hun natte vlees horen. Hannah’s ademloze zuchten en haar stem die zei: “Ja!”, “Oh God!”, “Oh neuken!”, steeds maar weer. Max’ bekende kreunen en gekreun, en tenslotte zijn krokodillenkreunen, wat betekende dat zijn sperma in haar zou worden gekatapulteerd.

Haar eerste reactie was boosheid, maar dat duurde niet lang. Ze wist dat ze niet beter was dan hij. Ze voelde zich verdrietig, en toen realiseerde ze zich dat ze eigenlijk jaloezie voelde.

Ze haastte zich terug naar haar auto en reed naar huis om op haar man te wachten.


Toen Max een uur later thuiskwam, zat Ella in een luie stoel een biertje te drinken. Ze dronk nooit bier.

“We moeten praten,” zei ze.

Geen man op aarde wil die woorden ooit van zijn vrouw horen.

“Wat is er aan de hand? Is er iets mis?”

“Er is zeker iets niet in orde,” zei ze. “Haal een biertje voor jezelf. Geef mij er ook een.”

Max ging naar de keuken en haalde een paar flessen uit de koelkast. Het was ijskoud daar. Hij dopte ze af en droeg ze terug naar de woonkamer, gaf er een aan Ella en ging tegenover haar op de bank zitten.

“Oké,” zei hij. “Laten we praten.”

“Hoe is het met Hannah?” zei ze.

Stille bliksem sloeg in. Max’ gezicht werd wit, zijn lichaam verstijfde. Hij voelde een angst die hij zich niet kon herinneren. Behalve misschien die keer toen hij elf jaar oud was en betrapt werd op roken in de jongenskamer door die oude wiskundeleraar, meneer Pickens. Hij werd drie dagen van school getrapt, rookte nooit meer en vergat het nooit. Maar wat nu?

Max staarde naar zijn schoenen. Hij voelde zich slecht, zijn ogen waterden, hij wilde huilen. Hij kon niet liegen.

“Het spijt me zo, Ella. Ik hou van je. Hoe ben je erachter gekomen?”

“Ik ben vandaag naar haar toegegaan, om met haar te praten. Maar ik heb haar niet kunnen zien omdat er een klein probleem was op dat moment: Je lul zat in haar. Ik was blij te zien dat je je sokken uitdeed voor je haar neukte.”

“Ella. Het spijt me. Ik wilde het je vertellen, ik heb het een aantal keer bijna gedaan. Ik zal er een eind aan maken. Ik hou van je.”

“Dat is goed, ik hou ook van jou. Hoe, wanneer is het begonnen?”

Max nam zijn eerste slok bier, een lange. In een microseconde flitste het allemaal door zijn hoofd. Hoe was hij in godsnaam hier terechtgekomen? Hij haalde diep adem.

“Het begon de avond voor ons huwelijk. Per ongeluk. Jullie gingen allemaal naar het vrijgezellenfeest. Hannah nodigde me bij haar thuis uit voor een drankje, zei dat ik niet alleen moest zijn de avond voordat we gingen trouwen. Dus ben ik gegaan, we hebben wat gedronken. We praatten over veel dingen, persoonlijke dingen. Ze maakte een grapje over de I.O.U. die je me gaf. Ik vertelde haar dat we hadden gepraat over een triootje met haar. Ik weet het niet, ze was gewoon zo makkelijk om mee te praten. We omhelsden elkaar. Ik wilde weggaan, ik stond op de oprit klaar om in de auto te stappen. Maar ik ging terug. Ze was geil, zei dat het een tijdje geleden was.

“Dus, ik liet het gebeuren. Ik zei tegen mezelf dat het niet erg was, want jij en ik zouden haar binnenkort toch wel in ons bed hebben. Toen… bleven we het doen. Het spijt me.”

Hij leunde achterover en dronk zijn bier leeg. Hij zei haar dat hij er nog een nodig had en liep naar de keuken en terug naar de bank en ging zitten.

“Kun je me vergeven?” vroeg hij.

Ella depte haar ogen met een zakdoekje. Ze huilde, deels vanwege het verhaal dat haar zojuist was verteld, maar meer nog vanwege het verhaal dat ze op het punt stond te vertellen.

“Max, ik hou van je. Jij bent mijn man, Hannah is mijn stiefmoeder. Natuurlijk zal ik je vergeven. Maar mijn eerste reactie toen ik er vandaag achter kwam, was boosheid. Maar dat duurde niet lang. Ik voelde me verdrietig. En ik was jaloers.”

“Jaloers?”

“Ja, jaloers. Omdat ik niet met jullie twee in bed lag.”

Ella liet die uitspraak even zitten, maar Max bleef stil. Ze vervolgde.

“Ik heb het recht niet om boos op je te zijn, Max. Ik moet je ook om vergeving vragen. Want ook ik heb een verhouding gehad.”

“Je hebt?”

“Ja, het begon op dezelfde avond als jij. Op het vrijgezellenfeest. We waren allemaal aan het feesten, en hadden een leuke tijd. Ik werd intiem met een van de bruidsmeisjes. Ik ging met haar naar huis, we gingen met elkaar naar bed. Sindsdien zie ik haar. En net als jij, dacht ik dat het een eenmalig iets zou zijn. Maar we zijn doorgegaan. Ik was vandaag bij haar voor ik naar Hannah reed.”

“Wow. Ga je me nog vertellen wie het is?”

“Het is Carly.”

Max werd voor de tweede keer asgrauw sinds hij thuis was gekomen. Zijn hart bonkte dubbel in zijn borstkas. Hij wordt betrapt op vreemdgaan, dan ontdekt hij dat zijn vrouw vreemdgaat, dan ontdekt hij dat zijn vrouw vreemdgaat met zijn zus.

“Carly!? Neem je me in de maling?”

“Nee. Het spijt me. Net als jij en Hannah, het gebeurde gewoon. Het ene moment waren we aan het praten, het volgende moment waren we aan het zoenen, toen… Ze zei dat ze me leuk vond de avond dat we elkaar ontmoetten, en dat ze me wilde. We zouden familie worden, ze is mijn schoonzus. Het leek niet zo verkeerd. Oh God, wat hebben we gedaan…”

Ella barstte in tranen uit. Geen enkele man houdt van een huilende vrouw, het verzwakt hun knieën. Max stond op en liep naar haar toe, pakte haar hand en trok haar mee naar de bank. Ze gingen zitten en hij sloeg zijn armen om haar heen.

“Het is goed, schat, ik hou van je. We komen hier wel doorheen.”

“Ik hou ook van jou,” zei Ella, terwijl ze door troebele ogen naar hem opkeek. “Godverdomme, we zijn er aan onderdoor gegaan.”

“Nee. Dat zijn we niet.”

Ze begonnen te zoenen, eerst zachtjes, maar al snel hartstochtelijker, en al snel lagen ze naakt in bed. Ze bedreven de liefde, zachtjes, hun tijd nemend, langzaam kokend. Crock pot sex. Max at zijn tweede poesje van de dag, en bleef daar een lange tijd hangen, haar aanmoedigend, tot hij zijn gezicht vol had, en Ella’s mond maakte overuren op zijn opgeblazen lid tot ze een mondvol kreeg. Haar kutje slokte zijn pik op, kneep erin en zoog erop, en ze gaf hem zelfs haar kontje, en genoot ervan om zijn grote bot daar te voelen. Ze wist dat Max van een goede kontneuk hield.

Daarna stonden ze op, douchten voor het eerst sinds lange tijd samen, en belden toen een pizzabezorger voor een laat diner. Ze waren allebei erg opgelucht, en bespraken hoe ze verder moesten gaan. Ze hielden van Hannah en Carly, en wilden volledig eerlijk tegen hen zijn en alles op een rijtje zetten. Ze besloten dat ze hen zouden uitnodigen voor een klein feestje om de lucht te klaren.

Die avond gingen ze vredig naar bed, elk van hun schuldgevoelens en indiscreties teniet gedaan door de ander. Ella had het deel van het verhaal over de pik van de stripper weggelaten, en hoopte dat die voor altijd slapend zou blijven. Ze had Max ook nog niet verteld over haar seksuele relatie met Hannah. Het leek alsof het de zaken nog ingewikkelder zou maken en te veel zou zijn voor Max om in één keer op te nemen. Maar ze zou het hem spoedig vertellen.


Het vrij-de-lucht-feest was de volgende vrijdagavond in het huis van Max en Ella. Het was gepland om acht uur ’s avonds, en Hannah en Carly waren beiden stipt op tijd en arriveerden binnen vijf minuten na elkaar. Er stonden schalen met hapjes op de tafels in de woonkamer. Max haalde drankjes voor iedereen en ze gingen zitten. De muziek stond laag; ze wilden geen afleiding. Er werd gekletst tijdens een drankje. Dan serveerde Max bijvullingen en ze gingen aan de slag.

Ella en Max tag-teamed. Ze vertelden hen alles. Hoe ze hadden gefantaseerd over trio’s. Hoe ze beiden vreemdgingen en Ella Max en Hannah op heterdaad betrapte en Ella haar affaire met Carly toegaf. Hoe ze beiden waren verraden, maar ze waren beiden schuldig en hadden het geaccepteerd. Hoe ze niet boos op elkaar konden zijn, ze waren even schuldig.

Carly en Hannah zaten en luisterden, bewogen nauwelijks hun hoofd en hadden geen woord gezegd.

“We houden van jullie allebei. Jullie zijn allebei een belangrijk deel van ons leven, en we realiseerden ons dat een deel van de reden waarom we het allebei hebben laten gebeuren, aan de vooravond van onze trouwdag niettemin , is omdat we van jullie houden,” zei Ella.

“We laten het niet één keer gebeuren, maar steeds weer,” voegde Max eraan toe. “We willen niet dat iemand boos is, of gekwetst. We willen jou in ons leven.”

Eindelijk namen Carly en Hannah het woord. Carly begon zich te verontschuldigen, maar ze kapten haar af. Dat was niet nodig, zeiden ze. We deden alle vier wat we deden. We hadden allemaal dezelfde verlangens.

Hannah schraapte haar keel. “Ella,” vroeg ze, en pauzeerde. “Weet Max het van ons?”

Er viel een ongemakkelijke stilte toen de vraag tot hen doordrong. Ze konden Ella’s ogen bijna horen tranen.

“Nee. Maar nu wel. Het werd tijd, vind je niet?”

Hannah knikte. Ella wendde zich tot Max en ontlastte zich.

“Max, ik heb je dit al heel lang willen vertellen. Ik heb het bijna gedaan, vele malen, maar durfde het niet. De tijd leek nooit rijp, en ik dacht dat je het toch wel geraden zou hebben. Toen mijn vader overleed, waren Hannah en ik er kapot van. Ik had een hechte band met mijn vader, en zij had haar man verloren. Ze was nog geen twee jaar getrouwd. Het was zo’n schok. Niet alleen voor ons, maar voor iedereen die hem kende. Hij was zo levendig. Ik wou dat je hem had kunnen ontmoeten, ik weet dat hij je aardig zou hebben gevonden.

“Nou, we waren maar met z’n tweeën,’ zei ze en keek Hannah aan, wier ogen op die van haar waren gericht. “We hebben het allemaal samen doorstaan. Het ziekenhuis, de begrafenis, de verzekering, de nalatenschap, noem maar op. Het was niet makkelijk, we hielpen elkaar, we hielden elkaar vast, en we hadden allebei onze moeilijke momenten, geloof me. We werden heel hecht. We knuffelden, we kusten, we zorgden dat we ons beter voelden. En, nou ja, we werden geliefden.”

Ella depte tranen van haar ogen en wangen. Ze nam een slokje wijn, en ging toen verder.

“We sliepen bijna een jaar in hetzelfde bed, tot we ervoor kozen er een eind aan te maken. We maakten er een eind aan, niet omdat het niet goed voelde, maar omdat we niet wisten of het wel goed was. Sommige mensen vermoedden het. We hoorden gefluister. Hoe dan ook, het spijt me dat het zo lang duurde. En ik hoop dat je niet denkt dat het gek is of ziek of zo omdat ze mijn stiefmoeder is. Omdat ik van haar hou.”

Ella en Hannah droegen beiden een zachte, vermoeide glimlach. Bij alle drie de vrouwen rolden nu de tranen over de wangen. Max deelde cocktailservetjes uit in plaats van tissues.

“Ik ben zo opgelucht,” zei Ella. “Sorry dat ik je hiermee overval, Max.”

Max wist niet wat hij moest zeggen. Hij knikte met zijn hoofd en mompelde: “Het is al goed.”

Ze draaide zich naar Hannah en zei: “Ik mis je,” en barstte in tranen uit. Toen zei ze: “Neem me niet kwalijk,” stond op, liep naar Hannah en kuste haar op de mond. Ze liep de kamer uit, de gang door en naar de ouderslaapkamer.

Max, Carly en Hannah zaten daar een paar minuten in stilte, voordat Max begon op te staan en zei dat hij even bij Ella ging kijken.

“Nee,” zei Hannah, opstaand van haar stoel. “Laat mij maar.”


Hannah tikte op de slaapkamerdeur. Ella liet haar binnen en sloot de deur.

“Ik hoopte al dat jij het zou zijn,” zei Ella.

Ze trok Hannah in haar armen en kuste haar, omhelsde haar lichaam stevig. Ze stak haar tong in haar mond en betastte haar rug en stuit, en hun borsten en liezen brandden tegen elkaar. Het was een lange, diepe, natte, lichaam buigende kus, en toen ze uit elkaar gingen, hadden ze allebei een vuurtje beneden.

“Laten we de liefde bedrijven,” zei Ella, terwijl ze Hannah’s blouse begon los te knopen.

“Maar, hoe zit het met Max? En Carly dan?”

“Ze zullen het moeten begrijpen.”

Ze kusten opnieuw, hun tongen verkenden elkaar opnieuw. Hannah’s topje hing los en Ella’s vingers groeven zich in de achterkant van haar broek en hielden haar kont vast.

“Ik heb je gemist,” fluisterde Ella.

“Ik heb jou ook gemist.”

“Ik wil de liefde bedrijven.”

“Ja.”

Hannah’s blouse viel op de grond, en een voor een volgden al hun andere kledingstukken. Naakt vielen ze in bed, uitgehongerd, hun kutjes gretig en nat en open.


Na tien minuten met zijn zus gepraat te hebben, hoewel het langer leek, werd Max bezorgd en ging bij Ella en Hannah kijken. De slaapkamerdeur was gesloten, maar hij legde zijn oor er tegenaan en kon horen dat er aan de andere kant serieuze actie aan de gang was. Hij kende de amoureuze geluiden en vocalisaties van beiden zeer goed, en er was geen twijfel mogelijk wat er daarbinnen gebeurde. Ze hadden seks, en ze deden niet al te veel moeite om het stil te houden.

Max ging naar de keuken en pakte een biertje en ging terug naar de woonkamer en ging naast zijn zus op de bank zitten.

“Ze zijn daarbinnen aan het neuken,” zei hij, en nam een slok van het bier.

“Echt waar?” Zei Carly.

“Ja, kijk maar. Beneden in de gang, dan hoor je het.”

Dat deed ze. Ze kwam terug en plofte naast haar broer op de bank neer.

“Nou, dit is vreemd,” zei Carly.

“Yep,” zei Max. “Een primeur voor mij.”

“Behoorlijk gek, dat is zeker. Dus je wist niet van hen af?”

“Nee. Ik wist dat ze het idee wel zag zitten. We hadden het over een triootje, en de verschillende vrouwen met wie we dat zouden willen doen. Zij stelde Hannah voor, en ik stemde toe.”

“Max, ik wil dat je iets weet. Ik weet niet of het wat uitmaakt, maar ik was degene die alles met Ella in gang heeft gezet. Op het vrijgezellenfeest hadden we lol, ik wilde haar kussen, dus ik durfde en deed het. Ik wilde al in haar broek sinds de avond dat je ons aan elkaar voorstelde. Het spijt me. Ik heb je nooit willen kwetsen.”

“Het is al goed, geen probleem. We hebben er over gepraat, we hebben het allebei laten gebeuren, we zaten allebei fout. We willen niet dat iemand gekwetst wordt of zich schuldig voelt.”

“Goed.”

“Het leven is vreemd, nietwaar? Moeilijk te geloven: Ik eet hetzelfde poesje als mijn vrouw graag eet.”

Carly aarzelde. Toen zei ze: “Een van hen, toch.”

Op dat moment drong het tot hem door. Max realiseerde zich dat Carly zich in dezelfde positie bevond als hij. Haar vriendin was in de slaapkamer Hannah aan het neuken, net als zijn vrouw. Hij draaide zich naar haar om en begon zich te verontschuldigen.

“Vergeet het, bro. Zoals je zei, geen schuldgevoel, geen pijn. We komen er wel doorheen. Maar laat me je een vraag stellen. En lieg niet tegen me.”

“Okay.”

“Beloofd?”

“Beloofd.”

“Oké. Toen jij en Ella al die discussies hadden over triootjes met andere vrouwen, zeg me eens, kwam mijn naam ter sprake?”

“Ja.”

“En wat heb je besloten, ja of nee? Vertel de waarheid.”

“Ja; Je stond op de to-do lijst. Met jouw toestemming, natuurlijk.”

Carly leunde achterover en lachte. “Wow. Wat een gas. Het is het lot. We zouden samen in bed beland zijn. We zouden elkaar allemaal nemen. We zouden geneukt hebben.”

“Dat was het idee.”

“Wow, denk daar eens over na.”

“Griezelig, huh?”

“Niet griezeliger dan jij die je schoonmoeder neukt.”

Ze zaten daar allebei in de stilte, die luider was dan gewoonlijk. Ze keken elkaar aan, hielden oogcontact. Hun lippen krulden zich tot een verlegen glimlach.

“Nou, als je het zo stelt,” zei Max, en ze lachten allebei.

“Max, denk hier eens over na. Stel, dat we niet wisten dat we broers en zussen waren. Stel dat we dezelfde ouders hadden gehad, maar dat we bij onze geboorte ter adoptie werden aangeboden en door verschillende ouders werden opgevoed, en dat we elkaar dan zouden ontmoeten en nu op deze bank zouden zitten. Wat zou je dan doen?”

Max lachte. “Ik weet het niet…”

“Vertel het me. Wat denk je dat je zou doen? Zou je me proberen te kussen?”

“Nee, ik weet het niet. Misschien. Omdat ik niet zou weten dat je mijn zus bent.”

“Zou je proberen me in bed te krijgen?”

“Misschien zou ik je dronken voeren en je een pak slaag geven.”

“Ooh, dat is een goed begin. Wat nu? Zou je me neuken?”

“Carly, kom op…”

“Ik ben serieus. We zitten hier, een goed uitziende man en vrouw. Onze geliefden zijn in de slaapkamer elkaar aan het neuken. Wat zou er gebeuren?”

Max’ pik was al hard. “Carly, je bent slecht.”

“Dat ben jij ook. Je wilt triootjes. En ik weet dat je graag poesjes eet, Ella heeft het me verteld. Wil je de mijne likken? Of wil je me in mijn kont neuken? Zou je dat willen?”

Max z’n lul was helemaal op, en Carly merkte dat. Ze raakte hem aan. Hij kronkelde in zijn stoel.

“Oh, mijn grote broer wordt opgewonden. Oh, het spijt me, wind ik je op?” zei ze, terwijl ze hem door de spijkerstof heen streelde. “Voelt dit lekker aan?”

“Uh huh,” sprak hij nauwelijks.

“Wil je dat ik mijn mond gebruik? Want dat zal ik doen.”

Max duwde instinctief zijn lul in haar hand toen ze erover wreef. Carly schoof wat dichterbij voor een stevigere greep.

“Kijk naar jezelf, Max, je lul wordt hard omdat je zus vies tegen je praat. Ben je een viezerik? Een gestoorde? Dus, het is goed voor mijn vriendin, jouw vrouw, om in de slaapkamer haar stiefmoeder, jouw schoonmoeder, te neuken en ons hier te laten zitten, maar het is niet goed voor ons om van elkaar te houden, om elkaar te behagen? We zijn geen kinderen meer, we gaan niet voor altijd ons leven verkloten, mam en pap hoeven het niet te weten. Of wil je al die onzin en die hersenspoeling vergeten en me kussen?”

Hij nam haar in zijn armen. Hun lippen ontmoetten elkaar en spreidden zich, hun tongen maakten zwanenduiken in hun monden. Hun lichamen drukten zich tegen elkaar en waren al oververhit van verlangen terwijl ze zoenden. Hun handen betastten elkaar, hun lichamen vormden zich op de kussens. Voorvocht droop van Max’ gezwollen pik en Carly was bijna haar slipje nat aan het maken.

“Laten we stout zijn, Max. Laten we naar de logeerkamer gaan,” siste ze in zijn oor en zoog toen in zijn nek. “Als je wilt, kun je het licht uitdoen, zodat je het niet kunt zien. In het donker kun je je voorstellen dat ik elke vrouw ben die je wilt dat ik ben.”

“Misschien laat ik het licht wel aan,” zei hij, en kuste haar opnieuw.

Hun monden en lichamen waren aan elkaar geplakt. Max trok haar boven op hem en voelde haar liezen tegen zijn hardheid knarsen, de druk van haar tieten tegen zijn borst.

Carly verbrak de kus en fluisterde: “Laten we neuken.”

Max nam haar hand en leidde haar door de gang. Toen ze de deur van de ouderslaapkamer passeerden, hoorden ze het bekende smakken van de lippen, het klappen van het vlees en het zuchten van genot van Ella en Hannah. Hij opende de deur naar de logeerkamer en sloot die achter hen.

Max begon Carly’s topje los te knopen, maar zij ging meteen voor zijn spijkerbroek, klauwde hem open en scheurde aan de rits. Ze duwde zijn broek en Jockeys naar beneden in een snelle beweging. Zijn lul wees als een kanon naar het plafond. Haastig kleedden ze zich verder uit en vielen in het bed.

Carly had al een tijdje geen man meer gehad, maar ze wilde deze hebben, op zoveel mogelijk manieren. Ze wist dat hij al twee hete dames had geneukt, maar nu zij nummer drie zou worden, wilde ze de beste neukpartij zijn die hij ooit had gehad. Deze nacht was niet geëindigd zoals een van hen zou hebben geraden, maar het zou er een worden om nooit te vergeten. Een andere hoek van de liefdesrechthoek, een andere discussie die ze morgenvroeg met z’n vieren zouden voeren. Ze kneep in zijn pik en voerde hem in haar doorweekte, hongerige kutje.

Ze deden nooit het licht aan. Nadat hun ogen zich aan het licht hadden aangepast, konden ze elkaar prima zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *