Gelukkig Nieuwjaar

Oudejaarsavond. Er is weer een jaar voorbij. De tijd lijkt zo snel te gaan deze dagen. Mijn vrouw en ik hebben onze ups en downs gehad, maar we genieten nog altijd van oudejaarsavond samen. We hebben allebei weinig vrienden, dus we blijven meestal gewoon samen thuis, of gaan naar een rustige plek voor een drankje of twee. We besloten dit jaar om naar een rustig café/restaurant te gaan voor een laat diner en een drankje. We kwamen rond 22.30 uur bij het restaurant aan; het was er bijna leeg. We gingen naast elkaar zitten en bestelden onze favoriete drankjes en maaltijd. Het was leuk om bijna het hele restaurant voor onszelf te hebben. We maakten grapjes en lachten, en onderweg gaven we elkaar stiekem een kusje. We aten onze maaltijd op en bestelden nog een drankje. Ik dacht plots aan de tijd en keek op de klok; het was ongeveer 3 minuten voor middernacht. We keken hoe de bal op de bar-tv viel en gaven elkaar een zoen op het moment dat het middernacht werd. We staarden zachtjes in elkaars ogen, deelden nog een diepe kus, en begonnen toen aan tafel te zoenen. Na een minuut herinnerden we ons waar we waren en bedaarden we ons. Ik betaalde de rekening en we gingen naar de auto. Eenmaal binnen begonnen we weer te zoenen. We staarden in elkaars ogen, allebei met die subtiele ‘ik weet wat je wilt, ik wil het ook’-blik.

Ik heb zeker een paar snelheidslimieten overschreden om thuis te komen. We trokken snel onze jassen uit en gooiden ze gewoon op de grond. Zonder een woord te zeggen, kwam ik achter haar staan en sloeg mijn armen om haar heen. Ze spinde terwijl ik haar borsten door haar blouse masseerde, zachtjes knabbelde aan haar nek en oor voordat ik haar ronddraaide en tegen de muur duwde. Ik bracht mijn lippen tot op enkele millimeters van haar, blies zachtjes op haar lippen en kuste ze zachtjes. We zoenden enkele minuten terwijl ik mijn lichaam tegen het hare drukte; onze tongen dartelden tussen onze monden terwijl onze handen elkaars lichaam verkenden. Toen duwde ze me van zich af en zei dat ik de slaapbank in de woonkamer uit moest trekken voordat ze naar de slaapkamer verdween. Ik trok het bed uit, deed de lichten uit en stak een paar kaarsen aan, kleedde me uit en kroop onder de dekens. Na een paar minuten kwam ze uit de slaapkamer in een halflange zwarte nachtjapon. Ze liep naar het einde van het bed, pakte de dekens en trok ze van het bed af, waardoor mijn naakte lichaam en keiharde pik, die gewoon om aandacht schreeuwde, bloot kwam te liggen. Met een hongerige glimlach kroop ze tussen mijn benen en nam mijn pik in haar mond. Langzaam bewoog ze, bracht mijn kloppende gereedschap diep in haar keel en er weer uit, zachtjes zuigend terwijl haar hoofd op en neer bewoog in precies de juiste snelheid en ritme.

Als ik begon op te bouwen naar een orgasme stopte ze even en hield mijn pik stevig vast in haar hand, om dan weer opnieuw te beginnen, diep in haar keel; de plagerij maakte me helemaal gek. Na me een paar minuten gemarteld te hebben stopte ze en kroop boven op me. Ik ging met mijn handen eerst over en dan onder haar nachtpon. Ze had geen slipje aan, zodat ik de blote huid van haar gladde heupen en perfecte kont kon strelen terwijl we onze tongen diep in onze monden lieten glijden. Precies goed op me gewiegd schoof ik mijn pik langzaam in haar warme natte kutje. Ze kreunde van genot toen ik dieper en dieper naar binnen gleed en hield haar stevig vast terwijl mijn pik in haar pulseerde. Toen ging ze rechtop zitten en begon me te berijden, eerst langzaam, toen een beetje sneller. Ik masseerde zachtjes haar borsten door haar nachtjapon heen, terwijl ze boven op me bleef draaien. Toen reikte ze naar beneden en trok langzaam haar nachtpon uit, waardoor die perfecte ronde C-cup borsten, waar ik zo van hou, zichtbaar werden. Ik reikte naar boven en streelde ze, eerst langzaam en zachtjes, toen wat ruwer, haar tepels knijpend en knijpend terwijl ze me sneller bereed. Ik verplaatste mijn handen naar haar heupen en wiegde haar heen en weer, gaf die stevige kont af en toe een tik terwijl ze kreunde van genot. Sneller en sneller bereed ze mijn lul, harder kreunend bij elke beweging. Ik verplaatste mijn handen terug naar haar borsten, masseerde ze halfzacht terwijl ze wegreed. Ik voelde hoe haar lichaam begon te trillen terwijl ze zich opbouwde naar een orgasme. Ik nam haar borsten stevig in mijn handen en kneep hard in haar tepels. Ze slaakte een dubbele kreet van genot/pijn die veranderde in een kreunende gil. Ze bevroor boven op me, mijn pik diep in haar kutje begraven, haar lichaam wild trillend terwijl een enorm orgasme haar overviel. Ik hield haar borsten goed en stevig vast terwijl haar hele lichaam trilde van genot. Ze schudde voor wat wel een eeuwigheid leek voordat ze bovenop me in elkaar zakte, nog steeds trillend toen mijn lul uit haar warme gat gleed.

Ik hield haar enkele ogenblikken vast; toen bracht ik haar lippen naar de mijne en stak mijn tong weer diep in haar mond, terwijl we hartstochtelijk kusten. Toen gebood ik haar op haar rug te gaan liggen. Ik stond op en bewoog haar heupen naar de rand van het bed. Ik pakte wat lotion van haar nachtkastje en goot een beetje in mijn handen. Ik schoof tussen haar knieën en begon haar nu rode borsten en tepels zachtjes te masseren, terwijl ik mijn nog steeds kloppende pik tegen haar clitoris liet rusten. Ze sloot haar ogen en kreunde zachtjes terwijl ik haar borsten streelde en kneedde, nog steeds zachtjes aan haar tepels wrijvend. Ik hield dit enkele minuten vol terwijl ze spinde van genot. Toen tilde ik haar benen op zodat de achterkant van haar hielen op mijn schouders lagen. Ik nam mijn pik in mijn hand en streelde hem zachtjes tegen haar clit. Ze smeekte me haar te neuken maar herinnerend aan hoe ze me eerder met haar mond plaagde wilde ik iets terug doen. Na enkele momenten van haar gesmeek besloot ik dat ze genoeg had. Ik bewoog mijn pik naar beneden en schoof hem langzaam in haar natte kutje zo diep als ik kon terwijl ze kreunde van genot. Toen trok ik mijn pik er bijna helemaal uit, en stootte hem snel weer naar binnen, waardoor ze begon te huilen van genot. Ik gleed er bijna helemaal uit en deed het opnieuw, dit herhaalde ik nog minstens twintig keer terwijl ze gilde en een beetje meer huiverde bij elke harde stoot in haar. Ik begon toen aan een langzamer ritmisch tempo, nog steeds bijna helemaal uittrekkend, en begroef toen mijn pik zo diep mogelijk in haar nu druipnatte kutje. In en uit ging ik verder. Ze kreunde van genot terwijl ik die mooie borsten van haar zag stuiteren in perfecte harmonie met elke stoot. Ik verhoogde het tempo een beetje, dan een beetje meer, nog steeds duwde ik mijn lul in haar kutje zo diep als ik maar kon. Ik beukte haar harder en sneller, totdat ik haar neukte met al mijn kracht en snelheid. In en uit, harder en sneller, terwijl ze kreunde en schokte onder me. Ik hield mezelf zo lang mogelijk tegen om niet tot een hoogtepunt te komen, maar uiteindelijk kon ik het niet langer houden. Ik begroef mijn pik diep in haar en spoot mijn hete zaad diep in haar terwijl ze schreeuwde en schokte met weer een enorm geestverruimend orgasme, haar hete kutje stuiptrekkend rond mijn pik. Ik bleef diep in haar tot ze ophield met trillen en trok me dan langzaam terug, zwaaide haar benen terug op het bed en krulde me naast haar op. Na nog wat hartstochtelijk gezoend te hebben vielen we in slaap, onze naakte lichamen in elkaar verstrengeld. Ik kan me geen betere manier voorstellen om een nieuw jaar te beginnen.

Een gezond, gelukkig en geil 2022 gewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *