Gedachte lezen

Wat moet je doen als je het ongeziene kunt zien, als je de geheimen kunt leren kennen die in de diepte van de geest verborgen liggen? Persoonlijk zou ik er veel plezier aan beleven.

Dus het begin van het verhaal is niet zo belangrijk, maar de resultaten van wat er gebeurde wel. Zie je, ik was een normaal mens, een beetje gereserveerd, maar normaal. Niet te populair alleen een paar vrienden. Het incident veranderde niets behalve dat het me een nieuwe gave gaf, gedachten lezen.

Je denkt misschien dat het niet zo’n grote gave is, of dat het niet veel zou helpen voor een pervert als ik. Maar je zou het mis hebben, het was een geweldige gave om te hebben en ik had er veel plezier mee. Laat me je vertellen wat ik deed en je kunt zelf oordelen.

Mijn naam is Tom, ik ben 19 en eerstejaars op de universiteit, of beter gezegd, ik ben net klaar met mijn eerstejaarsjaar. Ik was van plan in de stad te blijven en te werken, zodat ik volgend jaar wat geld zou hebben. Plus, de stad had een hoop voordelen. Ten eerste had het een universiteit, dus een stel hete studentenmeisjes; ten tweede had het een strand, dus hete studentenmeisjes in badpakken. Ik kreeg een baantje in een kruidenierswinkeltje naast studentenhuizen, geen studentenhuizen.

Hier werkte ik dus als kassière of vakkenvuller in een kleine winkel vol winkelende meisjes, de winkel was laat open om de feestvierders aan wat eten te helpen. Ik werkte in de tweede shift, meestal tussen vijf en twee uur ’s morgens. De eigenaar van de winkel was een oudere heer; hij was een heel aardige man die aan mijn grootvader deed denken, net zo pervers ook. Het was een beetje smerig maar hilarisch om hem commentaar te horen geven over een meisje of twee.

Dus terug naar het leuke gedeelte. Het incident gebeurde in de eerste week van de zomervakantie. Zo kwam ik erachter wat mijn gave was.

Ik stond laat op en keek om me heen, om de een of andere reden kon ik iedereen om me heen een beetje hard horen vandaag. Ik dacht er niet veel van, mijn gehoor is vrij gevoelig en die muren waren niet bepaald geluiddicht. Ik maakte me snel klaar en ging naar buiten. Weer hoorde ik het geluid van mensen, het geluid van een menigte. Ik keek een paar keer om me heen en zag maar een paar mensen bewegen. “Wat krijgen we nou?” dacht ik. Ik stopte en luisterde naar sommige gesprekken. Mijn mond viel open.

Wat ik hoorde waren geen gesprekken, het waren gedachten. Het was ook niet zo moeilijk te zeggen, het waren duidelijk privé-dingen die niemand hardop zou uitspreken, zelfs niet als ze alleen waren. Ik keek weer om me heen en luisterde naar een vrouwenstem, “Uh, hij is weer bezig. Verdomme, ik wil hem nu niet pijpen. Kan hij het niet even ophouden zonder na te denken of iets pervers te vragen?”

Weer viel mijn mond open en ik was in shock. Ik concentreerde me harder op die stem en er gebeurde iets beters. Ik hoorde haar niet alleen; ik zag wat zij zag. Ze keek in de spiegel in een badkamer met alleen een beha en een string aan. Ze zag er helemaal niet slecht uit en ik voelde mijn junior snel wakker worden op zoek naar een nieuwe prooi. Ik noteerde haar naam, Kristin, en haar locatie en liep verder naar mijn werk.

Het was vreemd hoe ik de meest intieme gedachten kon horen van mensen die ik nog nooit ontmoet had of gezien had of zal hebben. Ik probeerde mijn oren te sluiten maar dat hielp niet, dus probeerde ik het oor van mijn geest af te sluiten en dat leek te werken. De stemmen dreven langzaam weg en waren bijna allemaal weg, behalve de zeer krachtige, zoals, “fuck fuck fuck, verdomme ik heb het weer gedaan ik moet deze fucking tafel verplaatsen.” Was het iemand die zijn teen stootte? Of nog beter, “oh fuck oh ja, neuk me harder, ik zei harder…” was de gedachtestroom van een meisje compleet met innerlijke geest video van iemand die haar neukt terwijl ze eigenlijk masturbeerde.

Ik probeerde harder en sloot mijn geest volledig af en het was eindelijk stil totdat ik tegen een meisje opbotste op de stoep. Het was een stortvloed van geluid en beelden die mijn geest overspoelden voor de duur van het contact. Ik stopte en probeerde mijn geest opnieuw te sluiten; het was moeilijker deze keer maar het lukte me uiteindelijk. Ik probeerde me een paar dingen te herinneren van wat ik zag en hoorde, maar het was moeilijk omdat er zoveel was in zo weinig tijd. Ik had mijn vuisten in mijn zak geklemd om alles wat erin zat vast te houden en ik dacht, als ik dat maar op een computer kon zetten of zo.

Uiteindelijk kwam ik in de winkel aan met een herhaling van al die ontmoetingen. Ik probeerde zo hard het oor van mijn geest te sluiten dat ik mijn eigen oor sloot en niet hoorde dat de eigenaar mij riep. Eindelijk hoorde ik hem mijn naam roepen en draaide me om: “Gaat het wel? Je ziet er niet zo goed uit.”
“Oh, ik ben in orde, alleen een beetje hoofdpijn.”
“Weet je zeker dat het goed gaat? Je kunt de dag vrij nemen als het nodig is”
“Nee, ik red me wel; ik kan je niet de hele dag laten werken, zeker niet op je oude dag.” Zei ik met een glimlach. Ik was niet onbeleefd, we maakten altijd grapjes over elkaar en hij lachte altijd als ik grapjes maakte over zijn leeftijd aangezien hij praat over hoe jong hij is.
“Hé, ik kan drie keer zo lang werken als jij, ik wil alleen niet omdat ik dingen te doen heb of schatjes te doen heb.”
“Tuurlijk, opa.”

Hij liep wat mank naar achteren en kwam terug met zijn lunchdoos en hoed. “Er is een lekkere meid in rij 2, ze kan hier elk moment zijn; doe haar de groeten van me.” fluisterde hij op weg naar buiten.

En ja hoor, binnen een paar minuten liep er een heel lekker meisje naar de kassa. Ze was ongeveer zo groot als ik en had mooi haar, mooie ogen en mooie lippen. Toen namen mijn ogen de rest van haar in zich op, bedekt door haar sweatshirt en broek. Haar figuur was dat van iemand die aan sport deed? Ik ben niet zeker. Ze had hele mooie borsten die zelfs door het sweatshirt heen te zien waren. De broek zat strak om haar heen en liet al haar mooie rondingen zien.

“Hoi, vond je alles goed?”
“Ja.” Zei ze zonder ook maar te glimlachen. Ik wist niet zeker of ze boos was op de wereld, of dat haar iets anders dwars zat. Ik kon het niet helpen; ik moest in haar gedachten gluren. “Verdomme die klootzak; ik vermoord hem als ik hem zie. Ik kon vandaag niet eens naar het toilet omdat hij de laatste tp gebruikte en hem niet verving of iets zei.”
Het gebazel ging nog een tijdje door over haar kamergenoot/vriend. “Die klootzak wil met me naar bed en dat is alles wat hij wil, ik moet hem dumpen of zo, ik heb een betere kamergenoot nodig.” Weer ging de tirade een tijdje door. Ik scande de spullen langzaam terwijl ik haar onrust opmerkte en het feit dat ze niet in staat was om goed rechtop te staan.

“Sorry dat ik het vraag, maar zit er iets op mijn gezicht?” ze keek me wezenloos aan. “Zoals een insect of zo?”
“Nee waarom?”
“Nou, je zit al een tijdje te staren en te doen alsof ik in een monster verander of zoiets. En je balt je vuisten alsof je klaar bent om aan te vallen.” Ze keek naar beneden naar haar gebalde vuisten en glimlachte terug naar mij.
“Nee, ik ben gewoon gefrustreerd door mijn kamergenoot en ik dacht eraan om hem in elkaar te slaan.”
“Oh leuk, laat me weten wanneer en waar ik het graag wil zien.” Ze lachte en haar gedachtestroom werd rustiger en helderder. “Ik vraag het niet graag, maar heb je een badkamer die ik kan gebruiken?”
“Natuurlijk, als je een mannentoilet niet erg vindt, we hebben er een achterin door die deuren daar.” Ik wees naar de achterkamer. Ze glimlachte en draaide zich om, maar draaide zich terug, gaf me de creditcard en rende weg. Ik zag haar door de draaideuren rennen en volgde de rest met mijn gedachten.

“Ik had me niet moeten ontspannen; ik liet bijna een scheet recht voor zijn neus. Ik kan niet geloven dat ik bijna in mijn broek schijt.” Ik hoorde haar gedachtestroom. Ik probeerde niet naar de rest te luisteren en haar privacy te geven, dus concentreerde ik me op het scannen van de rest van haar spullen. Ik had al haar spullen in tassen en in het kleine karretje voor haar klaargezet. Tien minuten later liep ze langzaam de badkamer uit, meer ontspannen maar helemaal rood in het gezicht.

Ik zag hoe rood en beschaamd ze was en toen ik in haar gedachten gluurde bevestigde dat wat ik al vermoedde. “Dus, heb je daar een kaars aangestoken om de geur te verdoezelen?” zei ik met een grijns op mijn gezicht. Ze draaide zich om en haar rode gezicht werd nog roder.
“Nou ik …” ze stopte toen ze me zag lachen.
“Maak je geen zorgen, ik plaag je maar. Je ziet er beter uit dan tien minuten geleden. Maar ik moest je op een of andere manier aan het lachen krijgen en het lijkt erop dat het gelukt is. Nu kun je je wraak op je kamergenoot goed plannen.”

Ze glimlachte weer en, “Dank je. Je bent een levensredder. Doe me een plezier en ga daar een tijdje niet naar binnen, ik wil niet dat je me aan de geur herinnert. En je kan flauwvallen van zuurstofgebrek als je nu naar binnen gaat.” We lachten en ze nam haar karretje na me nogmaals bedankt te hebben.
“Oh, ik ben trouwens Sally.”
“Aangenaam kennis te maken Sally, mijn naam is Tom.” Ze stak haar hand uit om de mijne te schudden en ik bewoog mijn hand naar de hare, maar ik stopte op een centimeter, “Heb je het goed gewassen?” vroeg ik serieus, maar ik glimlachte en pakte haar hand vast toen ik de schok op haar gezicht zag.

“Ik zal dit onthouden en ik zal je ook terugbetalen.” Dreigde ze met een glimlach. “Je zou het niet leuk vinden wat ik zou aanrekenen.” zei ik zachtjes. Ze glimlachte en stak haar tong uit en likte haar lip af voor ze naar buiten liep. Nu was ik erg opgewonden.

De rest van de dag was niet zo spannend. Ik probeerde mijn geluk niet te tarten of de reputatie van de winkel te ruïneren. De oude man stond bekend als een viezerik, maar de meisjes vonden hem niet zo erg. Ik betwijfelde of ze een buiging naar mij zouden maken. Hoe dan ook, elke hete meid die ik passeerde, gluurde ik in hun herinneringen, sinds ik ontdekt had dat ik dat kon, en vond een moment waarop ze masturbeerde of plezier had met zichzelf te verkennen. Ik keek naar de video zelf en niet alleen naar het geluid. Het was verbazingwekkend maar pijnlijk. Ik had geen bevrijding en ik werkte alleen tot het einde. Dus ik ging heen en weer tussen de kassa en klanten helpen dingen te vinden.

Tegen 12:50 was het nog steeds druk in de winkel en er kwamen steeds meer mensen binnen zonder dat er een pauze in zicht was. Ik stond bij de kassa mensen af te rekenen toen een andere klant kwam en om hulp vroeg; ik vroeg hem beleefd om even te wachten. Maar ik hoorde van achter mij: “Ik kan u helpen.” Het was Sally.

Ze had niets in haar hand, ze was niet aan het winkelen dus waarom was ze hier. Ik probeerde me te concentreren op het controleren van de dronken klanten voor me, dus: “Dank je, en graag gedaan.” Ze liet de klanten een half uur lang zien waar ze hun spullen konden vinden voordat we pauzeerden.

Ik controleerde de winkel en zorgde ervoor dat hij leeg was voordat ik terugging naar de kassa. “Ik kan je niet zeggen hoezeer ik je hulp waardeer.”
“Maak je daar maar geen zorgen over.”
“Dus ik kon het niet helpen, maar ik zag dat je niet zelf aan het winkelen was?”
“Nee, dat doe ik wel, maar ik wilde dit niet kopen waar zoveel mensen bij waren, en ik wilde je gezicht zien. Ze zette een doos condooms neer en keek me met een geile glimlach aan. Eindelijk merkte ik dat ze een heel kort rokje droeg en een heel onthullend tanktopje, geen beha.

Ik gluurde in haar gedachten, ik kon het niet helpen. “Dus, ik gok dat je kamergenoot een jongen is, waarschijnlijk je vriendje. Dus of je hebt het goed gemaakt en wilt hem een goed gevoel geven, of je bent boos en wilt hem en mij tegelijkertijd terugbetalen?” zei ik langzaam terwijl ik in haar gezicht keek. Ik kon in haar gedachten de besluiteloosheid zien van wat te doen. Ze hoopte dat ik haar voorover zou buigen en haar ter plekke zou neuken. Op die manier zou het mijn schuld zijn, maar ik wist wel beter.
“Dus…?” Ik wachtte tot ze een beslissing zou nemen.

“Wat zou je willen?” vroeg ze duidelijk, ze kon nog steeds niet beslissen. Mijn onderste helft probeerde voor mij te beslissen en dat was te merken ook.

“Nou, ik kan je dit zeggen…” Ik deed een stap achteruit zodat mijn onderhelft duidelijker te zien was en ik wees ernaar: “Deze jongen is erg enthousiast om je te zien. Maar…” ze keek aandachtig naar junior en ik kon in haar gedachten zien hoe ze ernaar verlangde om hem in haar mond en kutje en zelfs in haar kontje te nemen. Ze was aan het raden hoe groot hij was en of ik besneden was of niet. Ik was geschokt; ik dacht dat dat jongensfantasieën waren. Ik had nooit gedacht dat een meisje dat met haar zou willen doen.
“Sally, heb je een vriendje?”
“Ja, voor nu.”
“Ik kan niet echt nee zeggen, maar ik kan wel zeggen dat ik niet graag in de fout ga.” Ze keek me geschokt aan, het was duidelijk dat ik de eerste was die nee zei, niet met zoveel woorden, maar ik sprong nog steeds niet op de kans die ze aanbood.

“Wat als ik het met hem uitmaak?”
“Ik ben geen vriendjesmateriaal. Maar ik vind het niet erg om plezier te maken.” Ze pakte haar telefoon en draaide een nummer: “Stan, het is uit tussen ons. Ik heb genoeg van jou en alles wat je me hebt aangedaan. Ik weet niet waar je verblijft of met welke slet je nu neukt. Ik wil dat je morgen het appartement verlaat.” Ze hing op terwijl de andere kant nog aan het praten was.
“Wat dacht je van nu?”
“Laat me de deuren sluiten.” Ik liep langzaam naar de deur en sloot hem, zette het open bordje uit en draaide me weer naar haar om. Ze had de condooms zelf gescand en haalde een creditcard tevoorschijn en liep die door. Ik was verbaasd, maar toen realiseerde ik me dat de kassa eenvoudig genoeg was om te gebruiken, vooral als je eerder een soortgelijke baan had gehad.

Ze opende de doos condooms en haalde er een uit. Ik stond toen al recht voor haar; ik nam het condoom dat ze me overhandigde niet blozend aan. In plaats daarvan bewoog ik me achter haar en pakte haar borsten van achteren vast. Ik leunde voorover en blies in haar nek; ik voelde haar reactie lichamelijk en geestelijk. Haar lichaam was in extase. Langzaam bewoog ik mijn handen omlaag over haar buik en over haar dijen; ik trok het korte rokje langzaam omhoog en bewoog mijn hand naar haar kruis. Mijn vingers vonden haar onderlipjes en mijn hand bewoog terwijl ik een vinger tussen de lipjes wreef zonder haar slipje uit te doen. Bij elke beweging hoorde ik haar gedachten naar me terugkeren. Ik zag dat ze mijn lul met haar kontwangen bevoelde en probeerde hem langs de spleet te leiden.

Elke keer als ik een beweging maakte die haar extreem opwond, volgde ik die op. Ik probeerde al haar knoppen te leren die ze wel of niet kende. Ik trok langzaam haar tanktopje van haar af en pakte met mijn linkerhand een blote borst vast terwijl mijn rechterhand nog steeds met haar kutje speelde. Ik ontdekte dat ze het lekker vond als er in haar tepels geknepen en gespeeld werd en hetzelfde gold voor haar clitje. Het duurde niet lang voor ik haar over de rand kon drijven zonder zelfs maar bij haar naar binnen te gaan. Maar daar bleef het niet bij; ik wachtte tot ze van haar hoogtepunt was bekomen voordat ik haar omdraaide en op de registergordel tilde.

Ik trok snel haar slipje uit en spreidde haar benen. Ik kon in haar gedachten de fantasie zien waar ze op hoopte en ik speelde die voor haar. Ik daalde af naar dat niet zo verboden gebied en gebruikte al mijn concentratievermogen om haar naar een ultiem hoogtepunt te stuwen. Ik gebruikte mijn tong, tanden en lippen om haar clitoris te stimuleren. Ik gebruikte mijn vingers om haar g-spot te bereiken en haar naar iets te duwen wat ze nog nooit eerder had gehad. Het duurde niet lang voor ze het uitschreeuwde. Ik kan zien hoe haar geest leeg werd en zich vulde met extase en lust.

Ik stopte niet; ik heb haar zeker tien minuten lang high gedragen, waarbij ze elke minuut of zo tot een hoogtepunt kwam. Aan het eind van de tien minuten had ze moeite met ademhalen, ze was doorweekt en haar lichaam was helemaal los. Ik keek in haar gezicht en zag dat haar ogen zich langzaam op mij richtten en me herkenden. Haar hersenen haalden langzaam de draad weer op en ze begon zich te herinneren wie ze was en waar ze was.

Langzaam kreeg ze haar lichaam onder controle en na een paar minuten begon ze te praten. “Ik heb nog nooit zoiets lekkers gehad. Hoe heb je dit in godsnaam gedaan?” vroeg ze nog steeds zwaar ademend. “Geheim. De echte vraag is hoe wil je de gunst teruggeven?”
Ze keek me aan en lachte een verleidelijke glimlach die mijn lul harder maakte dan ooit tevoren. Ze stapte van de riem en trok me aan mijn hand mee naar de achterkamer. Ze moet de bank in het kantoor eerder vandaag gezien hebben want ze duwde me erop en liet zich op haar knieën vallen. Ze maakte mijn riem los en trok mijn broek en korte broek in één beweging naar beneden; mijn Johnson kwam tot leven. Ze trok ook mijn schoenen uit. Ze pakte mijn telefoon uit mijn zak en ging er snel doorheen en in een mum van tijd had ze een liedje spelen.

Ze legde de telefoon neer en begon, eerst langzaam, erotisch te dansen. Mijn kaak viel open, ik weet niet of ze eerder stripper was geweest of zo maar ze was geweldig. Mijn ogen verlieten nauwelijks haar lichaam; haar bewegingen trokken mijn ogen naar één deel tegelijk. Ze bewoog op een manier die het deel benadrukte waar ze wilde dat ik me op concentreerde, en net als een marionet volgden mijn ogen wat ze wilde. Mijn gedachten doken snel in de hare en ik leerde dat het haar voorlaatste vriend was die haar trainde. Hij hield van strippers en zou haar altijd vragen voor hem te dansen. Ze leerde door voor hem te dansen. Ik vond het niet erg, ik plukte de vruchten van dit alles.

Haar dans versnelde; met elke beweging kwam ze dichterbij. Haar handen strekten zich uit om mij aan te raken. Ze begon met mijn gezicht, haalde haar hand door mijn haar, ze leunde naar me toe en blies in mijn oor en haar lippen streek langs mijn oren. Ik wilde haar zo graag naar beneden halen en voorover buigen en haar gewoon helemaal verrot neuken, maar ik besloot af te wachten, ze kan misschien mijn gedachten niet lezen, maar ze leest wel mijn lichaam en gezichtsreactie.

Haar hele lichaam bewoog dichter naar me toe; ze wreef mijn lichaam met het hare. Ze had alleen het rokje aan, maar het was een perfecte plaaggeest. Ik kon die perfecte kont meestal nauwelijks zien, tenzij ze een overdreven beweging maakte en hem rond blies om me een snelle blik te gunnen op de volle verboden vrucht.

Het kostte me moeite om stil te blijven zitten; mijn lul was zo hard dat ik dacht dat hij er vanzelf uit zou springen en haar zou beginnen te neuken. Mijn lichaam en geest waren gebiologeerd door haar bewegingen, gezichtsuitdrukking en gebaren.

Langzaam maakte ze met haar hand de knopen van mijn hemd los, knoopje voor knoopje, zonder de dans te stoppen. Ze spreidde mijn hemd open en ging met haar handen langzaam over mijn lichaam met een zweem van nagels. Ze draaide zich om bracht haar kont naar mijn lichaam en gleed op en neer over de lengte van mijn bovenlichaam waardoor ik een ander gevoel kreeg van die verboden vrucht. Ik merkte dat haar kutlippen nog nat waren en niet alleen van wat ik deed, ze raakte opgewonden door me te plagen.

Ik was niet de enige die ongeduldig werd; ze zakte snel op haar knieën tussen mijn benen en bewoog haar hoofd naar mijn lul. Haar handen raakten hem niet aan; ze bewoog haar gezicht ertegenaan en wreef hem over haar wang. Ik kon het voorvocht op haar gezicht zien glanzen voordat ze haar tong uitstak en de hele lengte van de schacht likte. Ze ging van onder naar boven met haar tong uitgestoken en keek in mijn ogen. Ik kwam bijna klaar op dat moment en daar.

Ze deed het nog twee keer voor ze haar lippen wijder opende en de kop ertussen nam. Ik had moeite om haar hoofd niet naar beneden te duwen. Ze gebruikte haar tong in haar mond om mijn onderhoofd met verbazingwekkende snelheid te likken. Ze bewoog haar hoofd ook niet, ze had maar twee centimeter in haar mond en ze martelde me gewoon met haar tong. Ik weet niet hoe, maar ik kon me weer inhouden.

De blik in haar ogen veranderde, alsof ze de uitdaging aannam; ik wist dat ik nog meer te wachten stond, ik vond het heerlijk. Ik probeerde heel hard om niet in haar gedachten te pieken om te zien wat er komen ging, ik hield wel van de verrassingen. Ze begon afwisselend de kop te likken en mijn volledige lengte in haar mond te nemen. De eerste keer dat ze hem helemaal in haar mond nam, viel mijn mond open; ik keek haar recht in de ogen toen ze langzaam naar beneden zakte en mijn lid in haar mond en keel liet glijden.

Ze stribbelde niet eens tegen of verslikte zich niet, ze nam hem helemaal in en weer uit voordat ze weer met de kop speelde. Ik voelde al het haar op mijn lichaam overeind staan en mijn geest verloor snel alle bewuste gedachten. Ik dacht er voortdurend aan om haar gewoon hard te neuken. Ik kon in haar gedachten zien dat ze daar ook naar streefde; ze wilde dat ik haar hard zou nemen maar had moeite om het zelf uit te houden. Ook al was ze zo vaak klaargekomen, ze wilde dat haar binnenste volgepropt werd.

Ze wist dat ik er bijna was, maar ze kon niet langer wachten, ze duwde en legde me op de bank voordat ze me snel besteeg nadat ze haar schoenen had weggegooid. Ze wreef een paar keer met haar edele delen tegen mijn lul voordat ze me tussen haar onderlippen naar binnen leidde. Ze gaf niet eens om het condoom op dit punt, en mijn gedachten waren al weg, ik dacht er ook niet meer aan. Ik voelde hoe haar strakke lippen zich om mijn onderhoofd sloten en langzaam naar beneden daalden en zich om het hele lid wikkelden. Ik wist dat ze nog lang geen maagd was, maar haar kutje was nog zo strak dat het perfect was.

Ze liet zich de laatste vijf centimeter zakken en keek in extase omhoog, ik was dan wel in de hemel, maar zij was in de hoogste hemel. Haar handen lagen op mijn borst, haar heupen wiegden en zorgden ervoor dat ik op de meeste momenten in haar bleef. Ik kan in haar gedachten haar extase terug zien stralen naar mij. Ik hield het geen minuut uit en spuwde mijn lading diep in haar. Ze voelde mijn lul krampen en zorgde ervoor dat ik diep in haar bleef de hele tijd dat ik mijn sperma loosde.

Toen ik klaarkwam, kwam ze niet klaar, ik kan in haar gedachten zien dat we net begonnen waren. Ze kreeg ergens energie van en trok haar benen onder zich en begon te stuiteren. Ze probeerde het eerst een paar keer langzaam om mijn lengte en haar beweging te meten. Het duurde maar drie pogingen en ze was weg. Ze bewoog met vaart, haar lichaam zat vol energie; mijn lul verloor nooit zijn hardheid. Haar gekreun werd luider, haar binnenste perste me uit zichzelf samen. Haar haren vlogen in het rond, haar borsten stuiterden met haar mee, maar haar geest was het meest levendig van extase.

Haar ritme varieerde, ze zorgde ervoor dat ze haar eigen knoppen bereikte, maar ze vergat mij ook niet. Ze zorgde ervoor dat ze haar innerlijke spieren gebruikte om me precies op het juiste moment te knijpen. Ik hield het langer uit dan ik dacht, als je bedenkt hoe lekker ze was, maar ik genoot van elke seconde en zij duidelijk ook.

Langzaam verminderde ze de snelheid van haar ritme en ik kon in haar gedachten zien dat ze een beetje moe werd, maar er was meer aan de hand. Ze was avonturen aan het beleven en wilde iets nieuws proberen; ze wilde anaal proberen. Ik kon de aarzeling in haar hoofd zien en alle argumenten die ze doormaakte. Ik besloot er langzaam in te springen, “Mijn beurt om te leiden.”

Ze kwam langzaam van me af met een duidelijke teleurstelling dat er geen lul in haar zat. Ik stond op en boog haar voorover, ik ging niet meteen voor anaal, ik zou haar er langzaam naar toe leiden.

Ze had haar handen op de rugleuning van de bank en haar kont stak naar me uit. Ik trok mijn hand terug en riep: “Hé viezerd.” Riep ik. Ze draaide zich op tijd om om te zien hoe mijn hand naar beneden zwaaide en haar volle kontwang raakte. Ze piepte van pijn en genot, maar de blik op haar gezicht was onbetaalbaar. Ik wachtte niet lang; ik wilde doorgaan met wat zij was begonnen. Ik ging snel achter haar staan, pakte de rode kontwang samen met de andere en gaf haar snel een klap.

De klap was effectief. Ik zag het in haar hoofd, hoe de woorden daar klonken en stuiterden. Ze was een nette meid, maar zo nu en dan hield ze ervan om vies te worden. De positie waarin we ons bevonden was precies wat ze verwachtte van een vieze meid. Ze duwde zich naar achteren om mijn krachtige stoten te beantwoorden en kneep me op het juiste moment om me meer genot te geven. Ik sloeg haar nog een paar keer, elke keer bracht een kreun en een gil van haar lippen samen met een volledige klem rond mijn lul.

Ik minderde wat vaart en merkte haar teleurstelling in haar gedachten op, maar dat duurde niet lang want ze voelde mijn hand afdwalen naar haar tweede gaatje. Ik omcirkelde het een paar keer en bouwde haar anticipatie op, en ik voelde haar verwachtingen zowel mentaal als rond mijn lul. De eerste vinger was het moeilijkst; ze probeerde me ervan te weerhouden hem naar binnen te duwen, duidelijk bezorgd om de pijn. Ik gaf haar een klap op haar kont en ze vergat het voor een seconde. Ik maakte van de gelegenheid gebruik en duwde mijn vinger naar binnen. Ik hoorde het gekreun van genot en pijn en merkte dat ze niet ophield met terugduwen.

Van de situatie gebruik makend, duwde ik een tweede vinger naar binnen samen met de eerste. Ik zag haar geest op hol slaan met allerlei informatie, gevoelens en gedachten. Het was echter duidelijk dat ze het lekker vond en dus ging ik door met beide vingers in haar strakke kontgaatje te duwen, samen met mijn lul in haar strakke kutje. Ze begon er aan te wennen en hield zelfs van de kleine hoeveelheid pijn die het veroorzaakte. Plotseling stopte ze en trok zich van me af, duidelijk met spijt op haar gezicht.

Ze ging op de rand van de bank zitten met haar gezicht naar mij toe en trok haar knieën naar haar borst waardoor ik volledig zicht had. “Gebruik je vingers deze keer niet.” Zei ze. Dat hoefde ik geen twee keer te horen. Ik richtte mijn lul op haar kontgaatje en keek in haar ogen. Ik zag in haar gedachten de reden voor de verandering van positie; een van haar vorige vriendjes had haar verteld dat jongens graag wat pijn op het gezicht van het meisje zien terwijl ze neuken. Het helpt om te laten zien dat het meisje onder zijn controle is, zelfs als hij haar een beetje pijn doet. Hij vond het leuk om haar vaak te slaan.

Ik vond het helemaal niet erg en vond het leuk om een beetje pijn op haar gezicht te zien. Ik duwde mijn grote hoofd tegen haar kleine gaatje en keek hoe haar gezicht van uitdrukking veranderde. Ze had pijn maar ze was nog steeds opgewonden. Ik gebruikte snel mijn linkerhand om haar clitje weer tot leven te wrijven terwijl ik mijn lul naar binnen duwde. Het werkte en ze ontspande net genoeg om me binnen te laten. Ze hijgde van de pijn bij het binnendringen maar hield me niet tegen en vroeg me zelfs niet om langzamer te gaan.

Ik glimlachte inwendig en duwde dieper naar binnen. Ik lette er wel op dat ik haar niet opzettelijk pijn deed, ik wilde dat ze het lekker vond en om een tweede keer zou vragen. Ik zag haar handen naar haar tepels gaan en er mee spelen toen ik de snelheid begon op te voeren. In gedachten zag ik haar wennen aan het vreemde voorwerp in haar kontgaatje en langzaam begon ze het lekker te vinden. Ze keek me in de ogen en likte erotisch haar lippen en ik wist dat ze het lekker vond. Ik voerde het tempo op en keek toe hoe haar gezicht weer in volledige extase kwam; ik wilde haar echter verder pushen. “Wie is er een vies meisje?” Ze keek me aan en spande haar toch al strakke gat om me heen.

“Wie heeft er een lul in haar kont en voelt daar genot van?” Een sexy erotische glimlach verscheen op haar lippen en ze likte ze opnieuw. “Ik ben een vieze meid.” Fluisterde ze met een vieze meisjesstem. Ik was verbaasd dat ik toen niet meteen mijn lading in haar had gespoten. “Neuk dit vieze meisje. Neuk haar hard.” beval ze. Ik was alleen maar blij om te voldoen. Ik pakte haar heupen vast en beukte op haar kont. Ik voelde haar pijn en genot naar me uitstralen en haar mentale staat van euforie duwde me naar de rand. Ik trok haar naar me toe terwijl ik hard binnendrong en een volle lading diep in haar kont losliet. Ik merkte nauwelijks op dat ik niet de enige was die een hoogtepunt bereikte.

Ik leunde tegen haar aan om te proberen te kalmeren en mijn verbruikte energie bij te tanken. Ik keek naar haar gezicht en zag het kwijl uit haar mond komen, evenals haar gesloten ogen. Ze was uitgeput. Het genot was te veel voor haar. Ik glimlachte en keek verder omlaag naar mijn lul die diep in haar kontgaatje was begraven; de glimlach op mijn gezicht groeide.

Ik trok me langzaam terug en liet haar benen zakken. Ik bewoog langzaam en pakte een handdoek; ik probeerde ons zo goed mogelijk schoon te maken. Ik pakte zelfs een paar doekjes om nog wat meer schoon te maken. Uiteindelijk nadat ik klaar was met schoonmaken, begon ik haar back-up aan te kleden. Ik trok alleen mijn korte broek aan en nam mijn tijd om haar kleren aan te trekken. Ik voelde aan haar terwijl ik haar aankleedde, en ik zag in haar gedachten de droom die verder ging met wat we net hadden gedaan.

Toen ik haar helemaal aangekleed had, werd ze wakker. Ze keek om zich heen en naar haar kleren. Haar hand vloog naar haar kutje en ze sloot haar benen om haar eigen handen. “Oh, dat voelt goed en slecht tegelijk.” Kreunde ze. “Ik heb nog nooit zoiets lekkers gehad. Hoe deed je dat?” “Ik las je gedachten.” Ze keek me geschokt aan en glimlachte toen: “Fijn dat het zo is.” Ze had nog steeds die glimlach op haar gezicht toen ze opstond en me naar zich toe trok. Ze kuste me diep terwijl ze mijn hoofd omhelsde. “Oh god, ik weet niet wat je doet maar je laat mijn hele lichaam leven van genot.” Zei ze zodra ze de kus verbrak. “Ik zal vaak langskomen om te helpen; misschien krijg ik hier wel een baan.” Zei ze met een glimlach waar ik van leerde te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *