Blauw taboe

Mijn favoriete kleur is blauw. Dat is altijd zo geweest, zolang als ik me kan herinneren. Mijn ogen zijn blauw. Meisjes tot wie ik me aangetrokken voel, hebben blauwe ogen. Mijn auto is blauw. Ik draag vaak blauwe jeans. Blauw was altijd die ene kleur die er voor mij uitsprong, levendiger dan alle andere.

Ik was een tiener voordat ik een oogtest onderging en erachter kwam dat ik de trotse eigenaar was van een ernstig geval van rood-groen kleurenblindheid. Toen ik dat ontdekte, werd alles duidelijker. Blauw viel me altijd al op omdat het een van de enige kleuren is die ik echt kan zien.

Wanneer je een kleurentekort hebt zoals ik, mengen de meeste kleuren zich en zien ze er hetzelfde uit. Ik kan geen nuances zien of kleuren waarderen zoals de meeste mensen. Rood-bruin-oranje-groen en variaties daarvan hebben de neiging door elkaar te lopen. Bijvoorbeeld, bij een verkeerslicht zien rood en geel er hetzelfde uit en is groen een verwassen grijs. En als er een rood stopbord voor een groene boom staat, vergeet het maar, in mijn ogen is het er niet eens.

Ik weet nog dat we honkbal speelden toen ik een kind was. Als een met gras besmeurde bal in het onkruid of het bos terechtkwam en ik ging hem zoeken, kon ik twintig minuten zoeken en hem nooit vinden… hij paste precies in het gebladerte… terwijl een ander kind er naartoe slenterde en hem meteen oppakte. Het zou voor me liggen en ik kon het niet zien. Ik stapte ook in een hoop hondenpoep die de andere kinderen zagen en omzeilden.

De meeste van mijn kleren waren blauw, vooral als ik ze zelf uitzocht, omdat ik geen andere kleuren kon passen. Ik kreeg af en toe tonnen lachbuien van mijn vrienden met mijn creatieve kledingcombinaties. Als mijn zus of mijn ouders me kleren cadeau gaven, was dat meestal in bij elkaar passende sets.

Mijn oudere zus is altijd een heel aantrekkelijk en populair meisje geweest. Toen ik nog op de lagere school zat herinner ik me een constante stroom van jongens die haar belden en naar het huis kwamen om haar op te halen. Sommige van mijn vrienden kwamen graag naar ons huis in de hoop een glimp van haar op te vangen. Ze was vier jaar ouder – een behoorlijke kloof als kind – maar zodra ik oud genoeg was om het andere geslacht te waarderen, kon ik mijn zus Cindy ook waarderen. Ik was trots op haar. Ze was lekker.

Cindy was het hele pakket. Slank, gemiddelde lengte, ruime boezem, mooie kont, lang blond haar en heldere blauwe ogen. Haar lichaam zou hoofden doen omdraaien en ze wist hoe ze zich moest kleden. Ze had een strakke blauwe denim short die haar kont omsloot als krimpfolie, en als ze die droeg met een halter of een buis topje was het moeilijk om weg te kijken. Ze had ook een beetje een wilde neiging.

Toen Cindy negentien was, begon ze om te gaan met een motorrijder, Jimmy. Ik vond hem altijd wel aardig, maar onze ouders vonden hem vanaf het begin al niets. Hij was lomp en erg ruw rond de randen. Hij kwam uit een gezin zonder vader, had slechte manieren en kon nogal brutaal en respectloos zijn tegen mensen zonder dat hij het doorhad. Wat Cindy aantrok in Jimmy is voor iedereen een raadsel; misschien was ze gewoon opstandig. Maar hij zoefde naar het huis op zijn Harley en Cindy sprong achterop en weg waren ze.

Soms was ze dezelfde avond nog terug en andere keren was ze dagen weg. Onze ouders deden niet geheimzinnig over hun gevoelens voor Jimmy, wat Cindy waarschijnlijk nog vastberadener maakte om hem te zien. Ik denk dat ze hoopten dat de relatie op zijn einde zou lopen en dat Cindy dan een fatsoenlijke man zou vinden om zich mee te vestigen. Maar dat ging allemaal de mist in toen Cindy zwanger werd.

In die tijd, in onze familie, was er maar één keuze: Ze zouden gaan trouwen. Jimmy begon te aarzelen, zei dat hij er niet klaar voor was en dat hij te jong was om te trouwen en zo, maar mijn vader zette hem verdomd snel op het rechte spoor. Jimmy zou met Cindy gaan trouwen, dat was alles. En dat is wat er gebeurde.

Er was een haastig geregelde bruiloft en een halfgare receptie, en Cindy en Jimmy waren man en vrouw met een baby op komst. Ik hielp ze verhuizen naar een armoedig rijtjeshuis in de stad. Ik ben er daarna nog maar een paar keer geweest; het was behoorlijk deprimerend. Het stond in een schaduwrijke buurt en de stijl van de meubels en de inrichting was wat ik zou omschrijven als ‘Vroege Armoede’.

Ik was een laatstejaars op de middelbare school toen hun baby werd geboren, een prachtig klein meisje dat ze Rachel noemden. De volgende jaren zat ik op de universiteit en zag ik Cindy, Jimmy en mijn nichtje nauwelijks, alleen als ik met Kerstmis thuis was. Maar mijn moeder hield me op de hoogte van hun huwelijk. Het was vanaf het begin een rotzooitje. Ze maakten ruzie en geld was krap. Ze hadden ruzie en Jimmy reed weg op zijn motor en verdween voor dagen. Mijn moeder en Cindy zongen elke zondag naast elkaar in het kerkkoor, dus ze was elke week op de hoogte. Cindy probeerde het huwelijk bij elkaar te houden in het belang van Rachel. Ik denk dat ze echt om elkaar gaven maar dat Jimmy gewoon te onvolwassen was om zijn verantwoordelijkheid voor een lange tijd te dragen.

Ik ging naar de universiteit volgens het vijfjarenplan. Ik was in mijn tweede jaar van ingenieur veranderd in computerwetenschap en had een paar zomercursussen en twee extra semesters nodig om af te studeren. Mijn ouders kwamen naar de universiteit voor mijn diploma-uitreiking en namen me daarna mee uit eten om het te vieren. Over drie weken zou ik met een nieuwe baan beginnen.

Tijdens het diner vertelde mijn moeder me dat Cindy en Jimmy uit elkaar waren. Ze had Rachel meegenomen en hem verlaten, en ze logeerden nu bij mijn ouders tot ze naar haar nieuwe huis kon verhuizen.

“Ze heeft een klein huis gehuurd,” vertelde mijn moeder me. “Het heeft drie slaapkamers, maar ik ben bang dat het financieel erg krap voor haar zal worden. Ze zal een kamergenoot moeten vinden.”

“Hopelijk betaalt haar klaplopende man haar wat geld voor kinderalimentatie!” zei mijn vader.

Toen ik de volgende dag bij mijn ouders aankwam, zag ik Cindy voor het eerst in bijna zes maanden. Ze droeg een spijkerbroek en een wit t-shirt en ze zag er geweldig uit. De laatste paar keer dat ik haar zag kon ik de stress voelen die ze had. Maar nu leek ze beter, meer ontspannen. Ze omhelsde me toen ik binnenkwam en kuste mijn wang. Ik sloeg mijn armen om haar heen en omhelsde haar voor het eerst sinds lange tijd. Rachel was een mooie kleine engel. Blond en blauw net als haar moeder, met een grote glimlach.

Tijdens het avondeten met mijn ouders was ter sprake gekomen dat ik misschien een tijdje een kamer kon huren van Cindy in haar nieuwe huis om haar financieel te helpen. Dat klonk me goed in de oren. Ik zou binnenkort met een nieuwe baan beginnen en zou dus toch een nieuwe woning moeten zoeken. Ik zou zeker niet thuis gaan wonen. En het zou me de kans geven om mijn zus te helpen en mijn nichtje wat beter te leren kennen. Dus het plan was dat ik Cindy en Rachel mee uit eten zou nemen en het onderwerp op dat moment aan zou snijden.

“Wie wil er pizza?” zei ik tegen Rachel nadat Cindy en ik een tijdje hadden gekletst.

Rachel was extatisch voor het idee. Cindy keek op haar horloge. Het was een beetje vroeg voor het avondeten, maar wat maakte het uit?

“Echt, Hugh?” zei ze tegen me. “Heb je zin om pizza te gaan eten?”

“Tuurlijk, waarom niet! Ik trakteer. Deze grote brugklasser ziet er hongerig uit en ik zou een klein paard kunnen opeten!” zei ik, terwijl ik Rachel op haar hoofd tikte. “En jij ziet er nogal mager uit, Cindy,” voegde ik eraan toe, terwijl ik in haar slanke taille kneep. “Misschien moet ik je wat vetter maken. Trouwens, we hebben een hoop in te halen!”

Ik reed met z’n drieën naar een pizzeria op anderhalve kilometer van het huis. Cindy en ik bestelden een grote pizza, een kan bier voor ons en een grote cola voor Rachel. Ze vroeg me naar school en vertelde me kort wat er in haar leven was gebeurd. Ze was voorzichtig met het noemen van Jimmy of de scheiding; daar konden we het later over hebben. Maar ze vertelde enthousiast over het nieuwe huis waar ze binnenkort zouden gaan wonen, en beschreef het kamer voor kamer.

“Weet je Cindy, over drie weken begin ik met een nieuwe baan en ik moet een woning zoeken. Ik kan niet lang bij mam en pap blijven wonen, ik zou gek worden. Zou je willen overwegen om een kamer aan mij te verhuren?”

“Aan jou? Echt?”

“Tuurlijk, waarom niet? Mam zei dat je misschien een kamergenoot zocht en ik moet toch een plek vinden. Ik ga binnenkort werken, en dan kunnen we elkaar helpen. En als het niet werkt, ga ik weg.”

“Waarom zou het niet werken?”

“Geen reden waarom het niet zou werken. We woonden samen toen we opgroeiden, dus moeten we dat weer kunnen doen, vind je niet?”

“Heeft mam je hiertoe aangezet? Ik wil niet dat je het doet omdat ze het je vroeg.”

“Nee, ze zei toevallig dat je misschien de extra kamer zou willen verhuren, dat is alles,” zei ik. “En ik moet toch een plek vinden.”

Cindy wendde zich tot Rachel en zei: “Zou je het leuk vinden als oom Hugh in ons huis kwam wonen, schat?”

Rachel knikte enthousiast met haar mond vol pepperoni.

“Nou, het werkt voor mij als het werkt voor jou,” zei ze. “Dank u. De eerste van de maand kan niet snel genoeg komen.”

“Oké, goed, dat is een last van mijn schouders.”

“De mijne ook, plus nu heb ik wat gratis werk om me te helpen verhuizen. Maar nu moet ik naar de kleine meisjes kamer.”

Cindy stond op van haar stoel, draaide zich om en ik zag haar naar het toilet lopen. Haar kontje zag er goed uit in haar strakke spijkerbroek en haar dunne t-shirtje was goed ingestopt om haar stevige borst te laten zien. Mijn nieuwe kamergenote was dan wel mijn zus, maar ik moest toegeven dat ze er verdomd lekker uitzag.

Een paar weken later trokken we in. Ik vroeg mijn oude vriend Leon om te helpen. Leon is een zwarte, fysieke kerel van 1,80 m en we hadden samen in het basketbalteam van de middelbare school gespeeld. Hij had een vrachtwagen, die we nodig hadden, en ik dacht dat hij misschien van pas zou komen als Jimmy Cindy lastig zou vallen als we haar spullen in zijn rijtjeshuis gingen ophalen. Maar we hadden geluk. Jimmy was er niet eens, hij was vast ergens aan het rondrijden. Cindy liet ons binnen met haar sleutel, en we laadden haar spullen in de truck en reden weg. We moesten ook nog een paar keer van ons ouderlijk huis weg, om kleding, meubels, bedden en dozen vol met allerlei spullen te verhuizen.

Het was etenstijd tegen de tijd dat we allemaal verhuisd waren en alles op zijn plaats stond. Het was vrijdag en Leon had nog geen plannen voor de avond, dus we nodigden hem uit om te blijven eten en een tijdje rond te hangen. Rachel bracht het weekend door bij haar grootouders terwijl wij ons vestigden en het huis inrichtten.

Ik ging wat afhaaleten halen en wat bier en wijn. Toen ik terugkwam waren Cindy en Leon dozen met keukenspullen aan het uitladen en in de kasten aan het opbergen. Leon en ik gingen meteen aan de biertjes en Cindy dronk wijn, en in de volgende paar uur werden we allemaal halflit. Daarna aten we het eten op en dronken nog wat. Leon en Cindy leken veel te lachen.

We waren allemaal behoorlijk moe van de actieve dag en de drankjes, dus we begonnen al vrij snel daarna af te takelen. Eerst zei Cindy dat ze naar bed ging en vertrok om zich klaar te maken voor bed. Leon was niet in staat om te rijden dus ik haalde een kussen en wat dekens voor hem zodat hij op de bank kon slapen. Toen ging ik naar bed, wat een kale matras op de vloer was. Ik had besloten dat ik morgen de bedden in elkaar zou zetten.

Ik viel snel in slaap, maar het was een korte, onrustige slaap. Ik werd rond middernacht wakker om naar de badkamer te gaan en wat water te drinken. Ik hoorde geluiden uit de grote slaapkamer aan het eind van de gang. Ik keek in de woonkamer en de bank was leeg. Ik stond voor de gesloten slaapkamerdeur en hoorde een laag koor van gekreun en gekreun en een gestaag, nat gesmak van binnenuit. Ik luisterde een poosje en er was geen twijfel mogelijk over Leons grommen en Cindy’s murmelende reacties op zijn stoten.

Ik vloekte in mijn adem toen ik terugging naar mijn slaapkamer en de deur sloot. Ik was kwaad. Het was aardig van Leon om ons te helpen verhuizen, maar hoe kwam hij erbij om te denken dat hij mijn zus kon neuken als bonus? Ik was ziedend – ik weet niet waarom ik zo kwaad was, maar ik was het – en ik hield niet van het beeld van Leon die zijn dropstaaf in en uit mijn zus stak. Cindy was kwetsbaar, gescheiden van haar man, net verhuisd naar een nieuw huis met haar kleine meisje, en Leon maakt daar zo misbruik van. Ik was een tijdje boos voordat ik eindelijk weer in slaap viel.

Ik werd vroeg wakker met hoofdpijn. Ik hoopte dat Leon weg zou zijn, en dat was hij. Ik wilde geen confrontatie met hem. Ik nam een douche en wat aspirine en begon toen in de keuken te rommelen voor koffie, die er niet was. Ik reed naar een supermarkt en kocht twee grote koffies en wat ontbijtkoekjes. Toen ik terugkwam bij het huis stond Cindy in haar badjas tegen het aanrecht. Haar haren waren nat van de douche.

“Ik heb koffie en koekjes voor ons,” zei ik, terwijl ik ze op tafel zette.

“Dank je, Hugh. Ik kan wel wat koffie en koekjes gebruiken. Ik heb honger na wat een behoorlijk wilde nacht bleek te zijn. Ik ben niet gewend om een hele fles wijn op te drinken!”

“Ja, het lijkt erop dat het een wilde nacht was in meer dan een opzicht.”

“Huh?” zei Cindy.

“Voor jou en Leon,” zei ik.

“O,” zei ze lachend. “Ja, dat was onverwacht.”

“Waarom heb je het gedaan?”

“Wat gedaan?”

“Je weet wel. Waarom moest je hem neuken?”

“Nou, dat wordt een beetje persoonlijk, is het niet?”

“Cindy, ik vroeg hem om ons te helpen verhuizen, niet om mijn zus te komen versieren.”

Cindy sloeg haar armen over elkaar en staarde me aan. “Oh, kom op, ik kan je niet geloven. Wat een lef heb jij. En voor jouw informatie, ik heb hem verleid!”

“Heb je dat gedaan? Waarom?”

“Waarom? Omdat ik er zin in had, daarom, niet dat het jou iets aangaat. En omdat ik een beetje te veel gedronken had. En omdat ik behoeftes heb. En omdat ik geil was. Verder nog iets? Jezus Christus, Hugh, waarom ben je zo van streek? Je klinkt alsof je jaloers bent.”

“Oh, fuck it,” zei ik, en verliet het huis. Ik reed wat rond en koelde geleidelijk af en ik kon er echt niet de vinger op leggen waarom ik zo reageerde. Ik vulde mijn dag met zinloze activiteiten tot ik het veilig vond om met mijn staart tussen mijn benen terug naar het huis te gaan.

Ik stopte om wat boterhammen te halen op weg naar huis. Toen ik het huis binnenkwam zag ik dat Cindy de meubels had ingericht en gerangschikt en het zag er echt uit als een thuis. Ik nam de broodjes mee naar de keuken om ze in de koelkast te leggen. Cindy had de keuken volgestouwd met eerste levensbehoeften en er stond een pot soep op het fornuis. Ik voelde me een hielenlikker omdat zij de hele dag hard gewerkt had terwijl ik zat te mokken.

De deur van Cindy’s slaapkamer stond op een kiertje, dus ik klopte lichtjes en keek naar binnen. Ze droeg een dunne, witte, zijdeachtige badjas en lag op haar bed met haar rug tegen een stapel kussens, een boek te lezen. De TV was nog niet aangesloten. Er brandde een geurkaars op het nachtkastje. Cindy keek naar me op, maar zei niets.

“Kunnen we even praten?” Vroeg ik.

“Tuurlijk,” zei ze en sloeg het boek dicht.

Ik liep naar haar toe en ging op de rand van het bed zitten.

“Het huis ziet er geweldig uit,” zei ik. “Je hebt goed werk verricht. Het lijkt erop dat je veel werk hebt verzet vandaag.”

“Niet slecht,” zei ze met een schouderophaal.

“Kijk Cindy, het spijt me. Ik wil geen ruzie maken. Ik was zo fout, compleet buiten mijn boekje. Ik gedroeg me als een eikel. Ik weet niet waarom ik zo reageerde. Ik ben gewoon over-beschermend voor mijn grote zus, denk ik.”

“Het is goed, Hugh. Het was verkeerd, ik had het niet moeten doen. Maar ik was dronken en geil. Het was al een tijdje geleden.”

“Nou, ik hoop dat het het waard was,” zei ik.

“Ik moest gewoon even klaarkomen.”

Ik schoof dicht tegen haar aan en omhelsde haar. Ze sloeg haar armen om me heen en kneep me stevig vast.

“Soms word ik eenzaam,” zei ze zacht terwijl we knuffelden.

Toen we de omhelzing verbraken keek ze in mijn ogen en vroeg: “Wil je me nog even blijven vasthouden?”

“Natuurlijk,” fluisterde ik, en ging naast haar op het bed zitten. Toen ik mijn arm om haar heen sloeg, schoof ze onderuit en rustten onze hoofden op de kussens. Ze kroop dichter tegen me aan en trok mijn arm steviger om haar heen, zodat mijn hand zich net onder haar armkuil bevond. Haar hoofd lag op mijn schouder.

We lagen daar een tijdje in stilte, onze lichamen raakten elkaar van boven naar beneden. Mijn wang was gelijk met de bovenkant van haar hoofd. Ik kon de geur van aardbeienshampoo in haar haar ruiken en voelde het zachte wiegen van haar bovenlichaam terwijl ze inademde en uitademde. Af en toe slaakte ze een zucht en veranderde ze haar houding heel lichtjes, en nestelde ze zich dichter tegen me aan. Na een aantal van deze subtiele bewegingen rustte haar linkerborst in de palm van mijn linkerhand, en haar vingers lagen gespreid op mijn buik en gingen op en neer met mijn ademhaling.

Ik wilde mijn hand niet bewegen, maar het kostte me al mijn wilskracht om hem te weerhouden van een poging om haar beter te betasten. Haar tiet voelde stevig en glad aan door de dunne stof, maar ik durfde niet zo ver te gaan dat ik iets zou doen waar ik spijt van zou krijgen. Dit was mijn zus en mijn nieuwe kamergenote, en ik wilde het niet verpesten.

Maar natuurlijk, na nog een paar ongeruste minuten, kon ik het niet laten. Ik verschoof mijn lichaam en verdomd, je raadt het nooit, mijn linkerhand verschoof ook en mijn hele hand omsloot en omsloot haar glorieuze borst. Ik masseerde hem zachtjes en Cindy slaakte een kreun van jewelste en stootte haar tiet dieper in mijn hand. Ik voelde haar tepel verstijven in mijn greep en haar vingers begonnen over mijn onderbuik te dwalen.

Ik kuste de bovenkant van haar hoofd en streelde lichtjes haar arm met mijn andere hand. Zo gingen we vele minuten door: Mijn hand kneedde haar smachtende borst, mijn rechterhand streelde haar arm en streek over haar boezem, en af en toe een kus op haar hoofd. Ik werd brutaler en liet mijn hand langs haar dij glijden, op slechts enkele centimeters van wat ik me voorstelde als een lief kutje.

Toen, onverwachts, slaakte Cindy een luide, ademende zucht, tilde haar hoofd op en draaide het om, plaatste haar lippen op de mijne en we kusten. En we kusten en kusten en kusten.

Ik gleed naar beneden zodat we oog in oog stonden. Haar tong drong mijn mond binnen en ik zoog haar in me. Het was de langste aanhoudende zoensessie die ik ooit had meegemaakt, en het ging maar door en door en door. Mijn lul voelde aan als een loden pijp tussen mijn benen. Ik gleed met mijn hand onder haar badjas en pakte haar naakte kont vast.

Terwijl we onze marathonzoen voortzetten, stopten onze tongen niet met dansen terwijl ik meer op mijn zij ging liggen en Cindy meer op haar rug. Ik maakte de sjerp los en opende haar badjas, haar slanke, sexy lichaam naakt eronder. Mijn duim en wijsvinger beroerden haar stijve tepel voordat ik mijn hand over haar platte buik naar beneden liet glijden naar haar zwoele kutje en twee vingers bij haar naar binnen liet glijden. Haar hand vond mijn schaamstreek en ze wreef over mijn opgeblazen bot.

Na een aantal strijkingen door de stof van mijn korte broek begonnen haar vingers te rommelen met de drukknoop en de rits. Ze opende mijn broek en nam mijn hete, gezwollen staaf in haar hand. Ze streelde me op en neer terwijl we de laatste hand legden aan onze lip-lock.

Toen onze lippen eindelijk van elkaar gingen glimlachte Cindy en drukte een laatste, sierlijke kus op het puntje van mijn neus, als een kers op de top van een heerlijk toetje. Toen bewoog ze zich naar beneden, schoof mijn korte broek op mijn knieën en sloot haar lippen om mijn angstige pik. Ik kreunde van genot en hief mijn schaamstreek naar haar gezicht. Ik trok mijn shirt uit en gooide het opzij.

Ze streelde mijn gerijpte walnoten terwijl ze me pijpte, en met elke beweging van haar hoofd nam ze meer en meer pik in haar mond. Ik vingerde haar haar en masseerde haar hoofdhuid en ik keek verwonderd toe hoe mijn gezwollen schacht in en uit haar mond gleed.

Cindy had er zin in, ze leek het echt leuk te vinden om te pijpen. En ze was er goed in, dat moet ik haar nageven. Op en neer, ze likte en tongde mijn lul van het topje tot de basis. Ze kokhalsde lichtjes toen mijn volledige lengte tot in haar keel reikte, maar dat vertraagde haar niet. Ze draaide mijn ballen in haar vingers en kneep met haar andere hand hard in mijn kont, waardoor mijn sperma werd opgewekt en naar boven kwam.

Zachtjes zwaaide ik mijn taaie vlees in haar, neukte haar mooie gezicht, gretig om mijn dikke drank diep in haar wenkende mond te spuiten.

Ze voelde wanneer ik mijn zaadlozing naderde. Ze kreunde half, half mompelde terwijl ze me harder en sneller zoog en ze mijn steenachtige ballen en kont in haar behendige handen klemde. Ik gilde en hield haar hoofd in mijn handen toen ik klaarkwam, heftig schuddend terwijl haar mond rond mijn pik gekleefd bleef en spurt na spurt van mijn opgeslagen sperma absorbeerde. Toen mijn sidderingen waren bedaard kwam haar hoofd omhoog en kwam mijn bevredigde lul weer tevoorschijn. Ik plaatste mijn mond op de hare en dompelde mijn tong in haar met sperma gevulde mond en ze slikte terwijl we kusten.

Ik liet haar op haar rug zakken en zoog aan haar mond en we lanceerden in nog een uitgebreide gespierde kus. Ik nam de tijd om haar nek en schouders te kussen, haar decolleté en oksels te likken en aan haar tieten te zuigen. Haar tepels leken wel uitvergrote, uitgeharde Hershey Kisses, die me smeekten om ze op te eten, en ik greep ze met mijn hongerige mond meteen vast. Cindy oohed en aahed terwijl ik zoog en knabbelde en kauwde op haar gezwollen blaasjes en ze groef haar vingertoppen puntig in mijn nek en bovenrug.

Ik dacht er niet meer aan dat dit mijn zus was. Ik had net de meest intense pijpbeurt gehad, wie het ook was. En ik was vastbesloten om iets terug te doen.

Na een lange periode van zuigen op haar gezwollen tieten, ging mijn mond naar het zuiden. Ik kuste langzaam elke vierkante centimeter van haar buik, haar torso kronkelde van genot, en likte haar navel schoon. Ik ging met mijn tong rond haar netjes getrimde, V-vormige bosje, en wees als een pijl naar haar open kut. Ik liet mijn gezicht zakken naar haar kruis en ze blafte als een zeehond toen mijn tong haar spleetje spleet en bij haar naar binnen ging. Mijn tong bleef enige tijd in haar.

Haar handen lagen op mijn hoofd, ze trok het in haar en ze drukte haar klit in mijn gezicht. Ik klemde haar kont met beide handen vast en trok haar kutje strak. Ik omringde haar clitoris met mijn lippen en mijn tong bleef duiken. Ze klemde haar benen stevig om mijn nek en smolt ons samen tot één vlezige massa. Ze was turnster geweest op de middelbare school en ze had duidelijk haar lenigheid nog niet verloren. Ik at haar poesje alsof het de laatste op aarde was.

Ik was daar beneden voor een tijdje. Haar aan het opeten. Het ging maar door en door, het was zo lekker dat ik kramp in mijn tong kreeg. Toen kwam ze. Jezus, wat kwam ze klaar.

Ze gilde als een gepikeerde poema en spoot op me alsof ze haar plek markeerde. Haar handen bleven aan mijn hoofd geklemd en ze bleef haar kut in mijn gezicht rammen terwijl ik haar pijpte. Met haar gezwollen clitoris stevig in mijn mond, voelde het alsof ik op een perzikpit aan het zuigen was en Cindy’s ritmische gegrom vertelde me dat ze het lekker vond. Ze bleef op mijn overspoelde gezicht schuren, zelfs nadat ze haar emmer had leeggezogen. Maar mijn pik was weer stijf geworden en ik voelde mijn bloed koken tegen de dunne huid.

Geleidelijk nam haar stuiptrekking af. Ik maakte mijn mond los van haar clit en kuste haar. Ik likte haar sperma van haar lippen en dijen. Ik ging op mijn knieën zitten en ze zag mijn gezwollen, glinsterende pik naar het plafond wijzen. Ik keek even in haar ogen. Ze likte haar lippen en knikte.

Ik leunde voorover en bereikte haar. De kop van mijn pik raakte haar glibberige gleuf. Ik kuste haar en meteen in een synchrone flits veerde haar tong in mijn mond en grepen haar handen mijn pik en voerden hem in haar. Haar handen grepen mijn billen als een bankschroef dus ik spoot mijn handen onder haar en deed hetzelfde. Ik begon haar te neuken en toen kwam haar lies weer in de swing en neukte ze me terug, en al snel hadden we een sterke, gestage stoot aan de gang. Daarna voelde ik haar vingertoppen in mijn kontspleet, terwijl ze me spreidde, en dit maakte dat ik haar harder neukte, dus neukte ze me harder, en ik neukte haar nog harder, en ze bleef gelijk met me. Ik neukte haar alsof ik haar billen eruit wilde slaan.

Na een paar minuten nam ik gas terug en neukte haar een tijdje rustig en kalm, terwijl ik mezelf in bedwang hield, omdat ik wilde dat het zou duren en mijn bevrijding zou uitstellen. Maar toen ging ons tempo weer omhoog, net als onze ademhaling, net als ons gekreun en gekreun, en al snel neukten we als twee naar liefde hunkerende dieren.

Toen ik begon te komen stootte ik zo hard als ik kon in haar en ik knalde met mijn hoofd tegen het hoofdeinde. Ik kwam klaar als een plotseling gesprongen slang; ik voelde de intense golf in mijn penis toen mijn sperma door mijn schacht omhoog steeg, een keer, twee keer, en nog een keer en nog een keer.

Ik was bijna klaar toen Cindy begon. Haar mond liet een hoog gehuil horen en haar nagels groeven zich in mijn rug en ze had weer een trillend orgasme en haar sperma vermengde zich met het mijne. Ik voelde hoe haar warme, vloeibare afscheiding mijn pik omsloot en uit haar sijpelde op mijn gekrompen noten. Ik zakte bovenop haar in elkaar en kuste haar en hield haar vast, en mijn pik bleef nog lang in haar.

We lagen arm in arm, koesterend in ons liefdeslicht en aangenaam gepoept, toen ik me realiseerde dat er geen woord meer tussen ons was gesproken sinds Cindy me voor het eerst had gevraagd haar vast te houden. Het was alsof, zodra mijn arm om haar heen lag, alles wat daarna kwam automatisch ging en de gewoonste zaak van de wereld was.

“Cindy, ik weet niet hoe dat gebeurde,” zei ik. “Maar het was prachtig.”

“Ik weet het. Ik kan het niet geloven,” zei ze.

“Ik had nooit gedacht dat de beste neukpartij in mijn leven mijn zus zou zijn.

“Hebben we iets vreselijks gedaan?” vroeg ze, haar stem brekend.

“Nee, we hebben iets geweldigs gedaan,” antwoordde ik.

Cindy keek met glazige ogen naar me op en zei: “Nou, je kunt zelf ook goed neuken, broertje.”

Ze kuste me en onze tongen deden een korte swirly mosh in onze monden.

“Ik hoop dat Leon er niet achter komt en jaloers wordt en me in elkaar probeert te slaan!” zei ik met een grijns.

Cindy gaf me een klap op mijn achterwerk. “Daar moet je niet meer over beginnen! Dat is ongelukkige oude geschiedenis. Maar dit maakt het goed,” zei ze, terwijl ze in mijn lul kneep.

Ik streelde haar middel en zei: “Ik vind het nu al leuk om je kamergenote te zijn.”

“Ja, ik ook; Broers en zussen met voordelen.”

Cindy sloeg haar badjas om zich heen en ik trok mijn korte broek aan. We gingen naar de keuken om soep en broodjes te eten. Toen ruimden we ons op, gingen terug naar de slaapkamer, kleedden ons uit en neukten opnieuw. Cindy bereed me deze keer, haar sappige kutje gleed op en neer en om mijn pik heen, en ik hielp haar omhoog met mijn handen. Ze kwam deze keer als eerste klaar; ze kreunde en haar lichaam schokte en ze goot haar hete, beboterde sperma over me heen. Toen stapte ze foutloos af, nam mijn pik in haar mond en zoog me af. Ik kwam klaar in dertig seconden en scoorde een perfecte tien.

We sliepen naakt met onze lichamen vermengd, om aan elkaar te wennen. In de vroege ochtend werd ik wakker en hoorde haar rommelen in een lade van een dressoir. Ze stond met haar rug naar me toe en in het schemerige licht zag ik haar hand achter zich naar haar kont gaan. Ze wreef haar handen tegen elkaar toen ze zich omdraaide en weer in bed kwam liggen.

“Goedemorgen,” zei ik, terwijl ze naast me in bed kroop.

“Oh, goedemorgen, ik wist niet of je wakker was,” zei ze, en kuste me. Toen raakte ze mijn half ontblote lid aan en voegde eraan toe: “Is deze grote vent al wakker? Laat me ‘goedemorgen’ tegen hem zeggen.”

Ze ging naar beneden en pijpte me een minuut of twee, totdat mijn pik tot zijn uiterste ochtendglorie was opgeklommen. Ze wreef mijn pik een paar keer op en neer met vette handen, en gebruikte hem toen als handvat om me bovenop haar te trekken terwijl ze achterover op het bed ging liggen. Ze tilde haar bovenlichaam op en leidde me in haar. Ik schoof en hij gleed langzaam naar binnen. God, het voelde ongelooflijk, maar anders, strakker, mijn pik omklemd met een stevige, gedempte wrijving rond zijn omtrek. Het duurde even voor ik besefte dat Cindy mijn lul in haar kont had gestopt.

Ik begon dat kontgaatje flink te doorboren. Mijn pik gleed in en uit en ik voelde de sleur van de holte van haar kont op de dunne huid van mijn pik. Ik hield haar schouders in mijn handen en pompte sneller, haar kontje zette uit en paste om mijn lul als een handschoen die een maatje te klein was. Ik voelde de wanden van haar kont tegen mijn vlees aan drukken. Cindy stak haar hand tussen haar benen en bewerkte haar opgeblazen clit.

“Vind je dit lekker?” riep ze.

“Een onverwacht genoegen,” zei ik.

“Kom in mijn kont.”

Toen gingen we snel swingen. Haar ogen verlieten nooit de mijne terwijl ik haar penetreerde; het bed wiegde en haar vingers vlogen als de bliksem over haar vergrote zoete plekje. Mijn geest bezat slechts één dogmatische gedachte: neuk die kont. De kop van mijn pik had tunnelvisie terwijl hij, minuut na minuut, in en uit Cindy’s boterige gat gleed.

“Ik ga klaarkomen,” zei ze uiteindelijk. Ik greep haar tieten vast alsof ik me vasthield en ramde haar harder.

Ze hijgde en kreunde en ik voelde haar verhitte uitvloeiing op mijn pik en dijen sijpelen terwijl ik bewoog. Ik ging door met stoten, zo dichtbij maar zo ver weg.

Toen haar spasmen afnamen, greep Cindy mijn dijen vast met haar slijmerige handen. Ze wilde een vinger in mijn kont rammen, maar ze kon er niet helemaal bij. Maar alleen al de gedachte aan haar lange sexy vinger die in mijn kontgat stootte was genoeg, en ik voelde al snel mijn sperma naar een hoogtepunt stijgen. Nu was het mijn beurt om te kreunen.

“Hier kom ik…” kermde ik.

“Ja!” zei Cindy, terwijl ze enthousiast met haar hoofd knikte.

En ik liet me gaan. Ze kneep me met de wanden van haar binnenste. Ik voelde het inzakken rond mijn lul, kneep na kneep, terwijl ik mijn sperma in haar loosde.

Toen ik me terugtrok, werd haar rand wijder en knipoogde ze naar me terwijl ze langzaam terugkeerde naar haar meer natuurlijke grootte en mijn sperma eruit sijpelde en op het bed terecht kwam.

“Ik moet me klaarmaken om naar de kerk te gaan,” zei Cindy.

We lagen al zo’n twintig minuten in bed bij te komen.

“Doe mama de groeten van me,” zei ik, en we lachten.

“Ja, natuurlijk,” zei Cindy. “Als ik naast haar ga zitten op de koorzolder zeg ik: Goedemorgen mam, en trouwens, Hugh zegt ook hoi, en hij heeft me vanmorgen in mijn kont geneukt!”

We lachten weer. Toen zei ik: “Cindy, dat was echt geweldig. Je was echt geweldig.”

“Ja, dat was het. En het zal me iets geven om over na te denken tijdens de preek.”

Terwijl Cindy zich douchte, bleef ik in bed en dacht na over wat er gebeurd was, en herbeleefde het. Toen ze uit de badkamer kwam keek ik hoe ze zich aankleedde.

“Hugh, ik breng Rachel na de kerk naar huis. We kunnen geen blijk van affectie geven als zij in de buurt is, oké?”

“Natuurlijk, ik begrijp het,” zei ik.

“Wat er gebeurd is, is iets tussen ons.”

“Dat weet ik.”

“Maar misschien als je volgende zaterdagavond beschikbaar bent, kunnen we een afspraakje maken.”

“Echt? Wat zou je willen doen?”

Ze kwam naar me toe en ging naast me op het bed zitten. “Oh, gewoon meer van hetzelfde is prima voor mij,” zei ze, grijnzend. Ze kuste me en onze tongen worstelden een minuutje.

“Jimmy neemt Rachel in het weekend,’ zei ze. “Hij zal haar afwisselend op zaterdagmiddag ophalen en zondag bij de kerk afzetten, of vrijdag ophalen en zaterdag terugbrengen. Dus ik heb elk weekend een vrijdag- of zaterdagavond vrij; volgende week is het zaterdag.”

“Klinkt alsof we een afspraak hebben gemaakt,” zei ik.

“Goed,” zei ze. “Misschien moet ik wel een kontplug halen. Je weet wel, om het klaar te houden voor je. Dag.”

Ze kuste mijn lippen en was weg.

De week daarop waren we als twee schepen die elkaar voortdurend passeerden in de nacht. Cindy werkte overdag en was ’s avonds een liefhebbende moeder. Ik was meestal schaars. Ik denk dat we allebei vol spanning zaten te wachten op zaterdagavond. Ik in ieder geval wel.

Op woensdag kocht ik een buttplug voor haar, pakte hem in en legde hem op haar dressoir. De volgende ochtend voordat ze naar haar werk ging, kwam ze mijn slaapkamer binnen en bedankte me voor het cadeau. Ze zei dat ze hem in had gehad en dat hij erg lekker aanvoelde en dat ze waarschijnlijk de hele dag met haar kont in haar bureaustoel zou zitten.

Op zaterdagmiddag was ik weg toen Jimmy Rachel ophaalde. Toen ik rond vijf uur thuiskwam stond Cindy aan het aanrecht groenten te hakken. Ze draaide zich naar me toe en kwam in mijn armen en we kusten alsof het zes maanden geleden was in plaats van zes dagen.

“Ik ga een grote salade voor ons maken,” zei ze. “Voor energie!”

Ze was blootsvoets en droeg een denim jurk met een lange rits aan de voorkant, van de hals helemaal tot aan de zoom net boven haar knieën. Ik trok de rits helemaal naar beneden en opende de jurk wijd. Ik sloeg mijn armen om haar naakte huid en kuste haar opnieuw.

Toen we klaar waren met onze zoen was ik al hard. Ik keek naar haar mooie lichaam en grijnsde. Het enige wat ze onder die jurk droeg waren twee pasties om haar tepels en de smalste G-string die ik ooit gezien had. Het was heel strak, bedekte nauwelijks haar gespleten lippen en haar cameltoe nodigde me uit. En alle drie de stukken waren glimmend, neon blauw.

“Wow!” zei ik.

“Ik heb het onthouden!” giechelde ze. “Ik wilde niet dat je iets zou missen.”

“Weinig kans daarop.”

Ik knielde voor haar, trok haar knalblauwe postzegel opzij en dook er meteen in. Ik at dat heerlijke poesje toen en daar terwijl Cindy met haar rug tegen de toonbank leunde. Ze zette een voet op mijn schouder, opende zich, gaf me volledige toegang, en leidde mijn hoofd met haar handen. Mijn lippen en tong werkten samen en deden er alles aan om haar hete knopje te stimuleren. Ik reikte achter haar en hield haar kont in mijn handen. Ik vond de buttplug, die goed op zijn plaats zat, en ik draaide en maalde hem in haar, en deed hetzelfde met mijn gezicht en haar kut.

Ze kwam klaar, daar in de keuken, met haar jurk wijd open en mijn hoofd in haar kruis. Ze spoot overvloedig en het liep over mijn gezicht en in mijn mond en op de vloer. We veegden het niet eens op, we lieten de plas liggen voor later. We gingen naar haar bed en neukten en zogen de hele nacht. En op zondagmorgen moest ze opnieuw mijn sperma uit haar kont wassen voor ze naar de kerk vertrok.

De volgende zes maanden of zo – zevenentwintig opeenvolgende weekends om precies te zijn – waren we minnaars. We waren uitgehongerd. We waren beesten. We waren sperma machines. Maar toen moest het stoppen.

De afgelopen maanden had Jimmy steeds vaker contact gezocht met Cindy en haar aangespoord om weer bij hem terug te komen. Hij hield van haar, zei hij. Hij hield van Rachel, het zou het beste voor haar zijn om een vader in de buurt te hebben. Hij was veranderd en zou alles weer goed maken. Cindy was eerst verscheurd, maar de schuldgevoelens die Jimmy haar aanpraatte werkten. Geleidelijk aan zwakte ze af en stemde toe.

Onze laatste avond samen was op een vrijdag. Het was geweldig als altijd, en nog intenser. We neukten harder en luider dan ooit. Het was alsof we het allebei een maand lang wilden voelen. Spoedig zou Jimmy bij ons intrekken en ik zou vertrekken.

Ik verhuisde naar het buitenland voor mijn werk. Ik ging naar een conventie in Californië en ontmoette een meisje genaamd Josie en we konden het goed met elkaar vinden. We hielden contact en het leek op een relatie met toekomst, dus verhuisde ik uiteindelijk daarheen. Het leek me een goed idee; het was een betere baan, beter betaald, plus het bracht me weg van Cindy en alle verleidingen die ik zeker zou hebben gehad.

Ik trouwde met Josie. Ons huwelijk was beter dan dat van Cindy, althans voor een paar jaar. We hebben het een tijdje laten werken, maar uiteindelijk werd het shit. Josie was een goed mens maar we pasten niet bij elkaar; verkeerde persoon, juiste tijd, denk ik. En de seks was onopmerkelijk, maar na Cindy, wie weet, misschien zou iedereen tekort zijn gekomen. Op de een of andere manier hebben we het bijna tien jaar volgehouden, maar de laatste drie of vier waren geen pretje. Gelukkig hadden we geen kinderen, dus hoefden we alleen onze bezittingen te verdelen en verder te gaan. Na de scheiding dacht ik dat ik terug naar het oosten zou gaan, maar door promoties en gestage salarisverhogingen bleef ik nog viereneenhalf jaar. Mijn leven bestond in die jaren hoofdzakelijk uit twee dingen: werken en proberen om niet met vrouwen in zee te gaan.

Ik hield natuurlijk wel contact met mijn familie; mijn moeder hield me op de hoogte. Cindy en Jimmy waren uit elkaar gegaan en hadden zich drie keer verzoend voordat ze een laatste keer uit elkaar gingen en scheidden. Rachel was uitgegroeid tot een wild kind, aan de drugs, opstandig en oncontroleerbaar en ze deed haar eigen ding. Ze ging uit huis op de dag dat ze afstudeerde aan de middelbare school en de familie zag haar alleen nog rond de feestdagen.

Ik hoorde dat mijn oude vriendin Mel over een paar maanden zou gaan trouwen. Ik dacht er al aan om terug te komen, en toen ik hoorde van zijn bruiloft, was het een makkie. De tijd was rijp. Dus, ik solliciteerde voor een aantal banen, ging naar een aantal interviews, en de timing kwam goed uit. Ik verhuisde terug en begon drie weken voor de bruiloft met mijn nieuwe baan.

Het vrijgezellenfeest was een week voor de bruiloft. Mel’s getuige was een jongen waar we mee naar school zijn geweest. Zijn bijnaam was Rocket, dus dat zegt misschien iets over hem. Rocket was het soort man dat altijd als eerste in het zwembad was, nergens bang voor was, geen kosten spaarde en nooit een dollarbiljet een gat in zijn zak liet branden. We wisten allemaal dat als Rocket de leiding had over het vrijgezellenfeest, het een doozy zou worden.

Hij heeft ons niet teleurgesteld. Rocket was gescheiden, maar hij had het huis weten te behouden, een groot huis in de buitenwijken, met een grote woonkamer op de begane grond. Er speelde muziek, gedempte verlichting, comfortabel meubilair en een volle bar. Er waren een dozijn gasten en ze kwamen allemaal binnen een paar minuten na de afgesproken tijd. De drankjes begonnen te vloeien en Rocket lichtte ons in over wat we konden verwachten.

“Oké, jongens,” zei hij, “Luister goed, dit is heel belangrijk. Ik heb een paar meisjes die over een uur komen. Ze gaan ons allemaal een kleine show geven en dan geven ze Mel een kleine show van zijn eigen, en dan misschien zelfs de rest van ons als we geluk hebben. Je kunt ze niets maken. Zij kunnen ons aanraken, maar wij kunnen hen niet aanraken. Dus jullie moeten allemaal beloven dat jullie je gedragen, oké? En dronken zijn is geen excuus want dan zijn we allemaal dronken en zijn we waardeloze getuigen. Heeft iedereen dat begrepen?”

We knikten allemaal en stemden toe en gingen verder met het nuttigen van verschillende alcoholische dranken. De deurbel ging op het voorgeschreven tijdstip en Rocket begeleidde twee knappe jonge vrouwen naar binnen. Ze droegen allebei witte labjassen en hakken van een paar centimeter. De ene was zwart, een beetje lang met een dun gezicht, lang zwart golvend haar, en ze droeg een zwarte leren dokterstas. De andere was blank, een paar centimeter kleiner met een leuk gezichtje, gouden oorbellen en schouderlang blauw haar. Ik mocht haar nu al.

Er was een liefdesstoel met diepe kussens naar het midden van de kamer verplaatst. Dit zou hun ‘podium’ worden. De andere meubels stonden er in een cirkel omheen, zodat iedereen goed zicht had. Maar één stoel stond vooraan in het midden: Daar zat Mel.

Het zwarte meisje overhandigde een CD aan Rocket en hij stopte hem in de speler en draaide zich naar ons om.

“Ben je klaar, Mel?” riep Rocket. Mel hield zijn biertje omhoog en haalde zijn schouders op.

“Zijn wij klaar, jongens?” Brulden we allemaal.

“Klaar meiden?” vroeg hij. Ze knikten en gingen in positie staan, en zetten de dokterstas aan de kant.

De muziek was een pulserende funk met een aards gevoel, een moerassige laid-back groove waar de meisjes meteen op meebewogen, en ze hadden allebei goede bewegingen. Ze dansten een moment of twee om elkaar heen en lieten hun handen door de witte stof van hun jassen over hun lichamen gaan. De jongens gilden toen ze elkaar omhelsden en een lange, uitgebreide kus gaven, en ze pakten elkaars kont vast onder de rug van hun jassen. Terwijl ze zoenden en met hun billen schudden op de beat, begon Blue Hair de kiel van Ebony los te knopen. De jongens schreeuwden opnieuw toen die loskwam en opzij werd gegooid. Ze was prachtig, lang en mager met een gladde, donkere chocoladehuid en atletische buikspieren. Ze droeg een schraal zwart bikinitopje en een schraaldere zwarte string die overeenkwam met de kleur van haar huid, en als ik niet zo dichtbij was geweest zou ik gezworen hebben dat ze al naakt was.

Toen deed Ebony hetzelfde en knoopte Blue los. Toen haar jas uitging was er een zacht gehijg van verbazing. Ze had ook een killer lichaam, en een blauwe beha en slipje dat bij haar haar paste. Maar wat de verrassing veroorzaakte was haar lichaam zelf: Ze was volledig bedekt met ontelbare tatoeages van haar schouders tot haar tenen. Ze was een menselijke inktpad; het was moeilijk om een vierkante centimeter naakt vlees te zien. Er waren allerlei grote en kleine afbeeldingen, die haar schouders, armen, rug, buik, kont, benen, enkels, voeten bedekten. Flora, fauna, slangen en spinnen en hagedissen en cactussen en woorden en pijlen en bergen en vogels en God weet wat nog meer, je zou een halve dag nodig hebben om het allemaal te zien, haar lichaam was als een reisverslag van het groteske. Haar navel was het centrum van een bloem en uit haar navel bengelde een gouden ketting. En de meeste inkt was donkerder, en veel blauw, althans in mijn ogen. Ze begonnen te vrijen.

Ebony stond plotseling achter Blue, kuste haar nek, en trok de blauwe beha uit. En verdomd als die grote stevige tieten niet ook vol met tatoeages zaten, en haar gepiercete tepels vertoonden glanzende gouden hoepels. Nadat ze weer tegenover elkaar stonden en elkaar kusten, begon Ebony aan Blue’s tieten te zuigen.

Terwijl Ebony aan die gepiercete, versierde tepels zoog, reikte Blue achter zich, haakte haar beha los en gooide die op de love-seat. Ebony stak toen haar lange zwarte vingers in de achterkant van het blauwe slipje en wiebelde het naar beneden, waardoor de kut van Blue tevoorschijn kwam, waarvan de lippen ook gepierced en versierd waren met ijzerwaren. Ebony duwde dat nietige slipje helemaal tot op de grond en haar hoofd bleef niet ver achter. Ze zat snel op haar knieën en at het witte poesje.

Toen deden ze een kleine wisseltruc en Blue begon Ebony te doen, en ging voor de volgende paar minuten naar de stad op een aantal zwarte poesjes en tieten. De jongens genoten van de show en schreeuwden aanmoedigingen naar hen, vaak met schunnige en obscene suggesties voor hun act.

De meisjes pauzeerden terwijl Blue de dokterstas opraapte en opende. Eerst haalde ze er een grote glazen fooienpot uit en zette die op een tafel. Toen haalde ze er een flexibele dubbele dildo uit, misschien negen of tien centimeter lang, en daar speelden ze een tijdje mee.

De meeste jongens hadden tegen die tijd waarschijnlijk al een stijve, maar als dat niet het geval was, dan zou wat nu kwam zeker de truc gedaan hebben. Terwijl hun gecoördineerde lichamen op de maat bogen, lieten de meisjes de dildo tussen hun benen, in hun kutjes en in en uit hun monden lopen. Ebony wikkelde haar lippen rond een kop van die elastische lul en nam hem centimeter voor centimeter naar binnen. Ik zag haar kaken en nekspieren samenwerken terwijl ze hem beetje bij beetje in haar keel nam. De jongens werden gek toen ze hem bijna helemaal had doorgeslikt en alleen de andere eikel nog bloot lag.

Blue begon weer mee te doen. Ze legde haar mond rond die blootgestelde eikel zodat ze Ebony’s lippen kuste. Toen zagen we hoe hun lippen, monden en kelen eendrachtig samenwerkten en hun vier handen hun vlees betastten. Hun hoofden en lichamen kronkelden nog een paar minuten samen en toen hun lippen eindelijk van elkaar gingen, was de dildo volledig ingebed in Blue’s mond en keel en stak alleen de andere eikel nog uit haar mond. De hele groep begon te applaudisseren en te gillen van genot toen Blue die lange staaf langzaam, centimeter voor centimeter, uit haar mond trok. Ze hield hem omhoog, en hij zag er massief uit in haar vrouwelijke hand. De meisjes maakten een buiging en richtten zich toen op Mel.

Het feest was in volle, erotische gang. Mel kreeg twee pikante, biknaakte lapdances, en daarna pijpten Ebony en Blue hem om beurten. Hij zoog aan een zwarte tiet en Blue deed de handjive met zijn pik toen zijn sperma de lucht in vloog, touw na touw.

De meisjes begonnen toen te flirten en zich met de jongens te mengen en al snel kwamen er meer en meer pikken tevoorschijn, en al snel zaten de meisjes op hun knieën om ze te pijpen. Ik hoopte Ebony de mijne te laten proeven, en ze was mijn kant van de kamer aan het bewerken.

Maar hoe meer ik naar Blue keek, hoe meer ik naar haar wilde kijken. Ze was bijna verschrikkelijk om naar te kijken, maar het was moeilijk om mijn ogen van haar af te houden. Ze had een prachtig lichaam, maar het was moeilijk om het te waarderen… Ik kon niet begrijpen waarom ze het wilde bedekken met al die tatoeages. Ik was er zeker van dat ze er op een dag spijt van zou krijgen. En haar piercings waren ook over-the-top. Ze had sieraden in haar oren, neus, tepels, navel en kut.

Ebony kwam eindelijk bij me en begon over mijn pik te wrijven, toen haalde ze hem eruit en ging naar beneden. Maar zelfs terwijl ik genoot van haar ervaren mond rond mijn weldra lege puddinglanceerder, keek ik nog steeds naar Blue. Ze was een paar meter verderop een man aan het pijpen en een andere aan het aftrekken. Ze zag er ongelooflijk uit, primitief als een dier of inheems in de jungle, bijna weerzinwekkend. Maar ik kon niet wegkijken, ze trok mijn ogen als een magneet.

Na ongeveer een uur en ze iedereen tevreden hadden gesteld, trokken Blue en Ebony hun laboratoriumjassen aan, en stopten hun kleren, hakken, dildo en krioelende fooienpot in de dokterstas. Ik keek naar Blue terwijl ze de jas om haar geblesseerde lichaam wikkelde toen ze een blik op mij wierp. Ze ving mijn blik maar keek snel weg. De ogen van beide meisjes waren zwaar opgemaakt met grote valse wimpers en oogschaduw, zodat ik er aan de andere kant van de kamer niets in kon lezen.

Na hun vertrek ging het feest nog een uur of wat door, maar toen was het snel afgelopen. Ik reed naar huis, nam een aspirientje en ging naar bed. Maar ik kon het beeld van Blue niet uit mijn hoofd krijgen.

Toen ik Blue’s blik even gevangen had, dacht ik dat ik heel even een glinstering van een begin van een glimlach had gezien voordat ze wegkeek, maar ik wist het niet zeker. Ergens was er een vleugje herkenning, maar ik kon het met geen mogelijkheid plaatsen. Dagenlang knaagde het aan me en het ontglipte me net als een ontwijkend woord op het puntje van je tong. Toen, op een nacht, lag ik in bed en herbeleefde het voor de zoveelste keer, en toen drong het tot me door. Blue was mijn nichtje.

Ik had Rachel al jaren niet meer gezien. Ze had me verteld dat ze na de middelbare school het huis had verlaten, haar eigen weg was gegaan en zich sindsdien schaars had gehouden. Maar ik was er nu zeker van dat zij het was, iets aan haar ogen en haar bijna-glimlach hadden een jaren oude subtiele herinnering opgeroepen.

Ik kreeg het telefoonnummer van Rocket van Mel en belde hem op. Ik vroeg hem naar de meisjes van het vrijgezellenfeest.

“Ze waren strippers in de Hoochie Coochie Club,” zei hij. “Die zwarte heet Crystal Ballz, met een Z op het einde. En het blauwe haar is Dixie Coxxx, met drie x’en. Ik heb geen idee wat hun echte namen zijn.”

“Je zei dat ze vroeger zo heetten?” vroeg ik.

“Ja, maar ze zijn gestopt. Nu zijn ze massagetherapeuten en ze doen hun kleine act ernaast. Best een goede act, hè?”

“Ja, dat was het zeker.”

“Wat is er, ga je ze inhuren?”

“Nee, maar ik ken iemand die dat wel zou willen.”

“Nou, ze werken allebei in die salon in dat winkelcentrum op 8th tegenover het winkelcentrum.”

Ik kende die plek. Ik bedankte hem en we beëindigden het gesprek. Ik zocht het nummer op en belde het. Ik wist niet welke naam Rachel zou gebruiken dus ik probeerde me dom voor te doen, alsof iemand me doorverwezen had maar ik de naam van het meisje vergeten was. De receptioniste ging door hun rooster en toen ze bij de naam Rachel kwam zei ik, ‘Dat is het’. Ik gaf haar een naam en boekte een sessie van een uur voor vrijdagmiddag.

Ik liep vrijdag om vier uur ’s middags de salon binnen. Hoewel ik geen idee had wat ik ging doen of wat ik zou gaan zeggen, trok iets me en ik dacht dat het een ontspannende manier zou zijn om de werkweek af te sluiten, al was het maar om te ontspannen. Ik meldde me bij de receptioniste en ze liet me wat formulieren invullen en toonde me toen een kamer. Ze wees naar een tussenschot en zei me dat ik me moest uitkleden tot op mijn short en met mijn gezicht naar beneden op de tafel moest gaan liggen, Rachel zou zo bij me zijn.

Ik wierp een blik op de deur toen Rachel binnenkwam. Haar haar was niet blauw, het was haar natuurlijke blond, in vlechten. Ze droeg operatiekleding en geen make-up, haar blauwe ogen schitterden. Ik kon het niet helpen door haar kleren heen te kijken en me haar geïnkte huid en gepiercete tepels en kutlippen eronder voor te stellen. Dit was mijn nichtje, zei ik steeds tegen mezelf, ik moet wel gek zijn; maar hier was ik.

Ze zei eerst niets. Ze waste en droogde haar handen aan de wastafel en rommelde toen met een paar flessen olie. Ze kwam naar de tafel en goot de warme vloeistof op mijn rug.

“Zo, hoe gaat het met je, oom Hugh?” zei ze. Tot zover het verrassingselement.

“Oh, met mij gaat het goed. Fijn om weer thuis te zijn. En met jou?” antwoordde ik.

“Met mij gaat het goed. Lang niet gezien, hè? In ieder geval tot dat vrijgezellenfeest, toch?” Ik was het met haar eens.

Ze smeerde de olie gelijkmatig over mijn nek en rug en groef toen met haar vingers in de basis van mijn hoofdhuid.

“Ik ga beginnen met je hoofd en werk me helemaal naar beneden naar je voeten, oké? Dan draaien we je om en werken we weer naar boven. Laat me weten als er gebieden zijn die je niet wilt dat ik masseer.”

“Oké,” zei ik. Ik begon te ontspannen toen haar vaardige vingers mijn hoofd en nek kneedden. “Hoe bent u massagetherapeut geworden?”

“Community College,” zei ze. Toen voegde ze er na een moment aan toe: “En, wanneer kwam je erachter dat ik het was?”

“Een paar dagen later,” zei ik. “Je kwam me bekend voor, maar met het blauwe haar en de oogmake-up en de slechte belichting, plus het was zo lang geleden dat ik je gezien had, ontging het me volledig. Je bent uitgegroeid tot een aantrekkelijke jonge vrouw.” Haar handen groeven zich met extra puf in mijn schouders en bovenrug toen ik dat zei.

“Ik hoop dat je niet teleurgesteld was,” zei ze.

“Helemaal niet,” zei ik snel. “Hoewel het wel een verrassing was.”

“Een aangename verrassing, hoop ik; en niet te veel van een schok.”

“Het was een geweldige show die jullie twee meiden hebben opgevoerd.”

“Ik ben blij dat je het leuk vond.”

“Oh, iedereen vond het geweldig, dat is zeker,” zei ik. “Dat dildo ding dat jullie deden was geweldig.”

Ze bewoog zich van mijn onderrug en goot olie over mijn dijen. Ze smeerde het weer rijkelijk over mijn huid en ik voelde een rilling toen haar vingernagel de spleet van mijn kont beroerde.

“Hoe ben je erbij gekomen om dit te doen?” vroeg ik. “Hoe vaak doe je een show?”

“Dat hangt ervan af,” zei ze. “De meeste weekends doen we er één of twee, soms drie. Freddy, de barman van de Hoochie Coochie Club boekt ons. We werkten daar vroeger als danseressen, maar we werden ziek van de uren en de manier waarop we behandeld werden en het moeten werken van de menigte dronkaards achteraf. Privé feestjes zijn veel makkelijker en veiliger. We werken een paar uur en verdienen een hoop geld.”

Ik genoot van de druk van haar sterke vingers die over mijn billen en de achterkant van mijn dijen wreven. Toen goot ze meer olie op mijn kuiten, enkels en voeten.

“Je kunt de voeten overslaan,” zei ik. “Kietelen.”

Rachel lachte en pummelde in mijn kuiten.

“Oké, draai je om,” zei Rachel.

Ik deed wat me gezegd werd. Ze ging met haar duimen langs mijn vette schenen.

“Zo, oom Hugh,” zei ze na een moment, “waarom bent u hier?”

“Wat?” Zei ik. “Voor een massage.”

“Voor een massage, juist, dat weet ik. Maar je bent hier niet voor iets anders? Om me wat verstand bij te praten? Of om me te vertellen hoe ik mijn leven moet leiden?”

“Oh nee, niets van dat alles. Ik zag het al op het vrijgezellenfeest, je bent volwassen, je leven is van jezelf. Eerst voelde ik me aangetrokken tot het zwarte meisje, maar toen merkte ik dat ik mijn ogen niet van jou af kon houden. Dat was lang voordat ik wist wie je was.”

“Ik keek ook naar jou,” zei ze. “Ik herkende je. Toen we ons onder elkaar begonnen te mengen wilde ik heel graag naar je toe, maar ik was bang. Eerst schaamde ik me voor mezelf, maar toen wilde ik je niet in verlegenheid brengen, of je ongemakkelijk maken. Toen ik Jen op je zag gaan was ik een beetje jaloers.”

Dit verbaasde me. “Was je dat?” Zei ik, terwijl ze mijn dijbeen bewerkte.

“Ja,” zei ze. “Klinkt behoorlijk ziek, nietwaar? Ik denk dat als ik een stel vreemde pikken aan het pijpen ben, er enige veiligheid en geruststelling is in het pijpen van iemand die ik ken.”

Ik luisterde naar Rachels ongelovige woorden. Mijn pik ook. Hij was gegroeid in mijn korte broek en was zo stijf als een twee-bij-viertje. Ze merkte het en legde haar hand erop en streelde hem zachtjes.

“Misschien moeten we hem eruit halen,” fluisterde Rachel. “Is dat goed voor jou?”

“Ik wist niet dat dit zo’n soort etablissement was,” zei ik zacht.

“Dat is het ook niet. Maar mijn oom zou me toch niet verklikken?”

Het was een retorische vraag. Ik tilde mijn kont op en ze pakte de elastische taille van mijn boxershort en trok hem uit. Ze goot olie in haar handen en pompte zachtjes mijn erectie over en over en ik kreunde zachtjes. Ze deed dit een minuut of zo en dreef me duizelingwekkend naar het randje.

“Je hebt een mooie pik,” fluisterde ze, en nam hem in haar mond.

Ze manoeuvreerde haar mond op en neer over mijn schacht en elke beweging van haar hoofd voelde aan als een mini-orgasme. Toen realiseerde ik me dat Rachel nog een piercing had waar ik me tot dat moment niet bewust van was geweest: haar tong. Er stak een soort magisch knopje uit de bovenkant van haar tong en elke keer dat het langs de lengte van mijn pik bewoog, voelde het alsof mijn sperma door haar schacht omhoog steeg. Ik kwam klaar als een Krakatoa met mijn eigen hete lava vechtend om uit de krater op de kop van mijn lul te komen. Toen mijn zaadlozing eindelijk voorbij was liet Rachel mijn sperma langzaam uit haar mond over mijn buik en borst druppelen en ze wreef het in, en maakte mijn massage af. Toen kuste ze mijn lippen en gleed met haar gladde tong in mijn mond en ik proefde sperma en munt. Ze waste haar handen aan de wastafel.

“Verdomme, Rachel, dat was mooi,” zei ik. “Dank je. Dat was het beste dat ik ooit gehad heb!”

“Graag gedaan,” zei ze. “Dag.

Hoe vaak kan ik hier komen zonder achterdocht te wekken? Dacht ik bij mezelf terwijl ik me aankleedde. Ik voelde me geweldig. Die jongedame is niet alleen een geweldige masseuse, maar ze geeft ook een geweldige pijpbeurt. Op weg naar buiten maakte ik een afspraak voor de volgende vrijdag.

De volgende dagen dacht ik constant aan Rachel. Ik popelde om vrijdag te komen, niet alleen voor de massage en de kans op nog een pijpbeurt, maar om Rachel te zien. Ik dacht aan het ontsierde lichaam onder die operatiekleding, de piercings, de groteskheid ervan. Ik wilde dat lichaam weer zien, naakt. Ik wilde het aanraken, het voelen, het proeven.

Ik wist dat het verkeerd was, ze was mijn nichtje, maar sinds ik mijn zus neukte, al die jaren geleden, leek het me niet zo schandalig. Het enige waar ik aan kon denken was Rachel en haar tong en hoe ik voelde dat ik klaarkwam elke keer als ze langs de huid van mijn pik likte.

Ik had een droom over Rachel. Ik herinner me mijn dromen niet vaak, en als ik ze me herinner zijn ze meestal kleurloos, als een oude zwart-wit film. Maar mijn droom over Rachel was vol van kleur, blauw, natuurlijk.

We lagen naakt in bed. Haar haar was blauw, haar ogen waren blauw, haar lichaam was bedekt met blauwe tatoeages, en haar talrijke lussen en kettingen bungelend aan haar verschillende lichaamsdelen fonkelden in contrast. We waren aan het zoenen en mijn handen waren actief over haar gekleurde vlees, en mijn lul was lang en hard. Toen lag ik bovenop haar en zij spreidde haar kut voor mij, mij uitnodigend naar binnen te gaan, en de binnenkant van haar kut was helder, vloeibaar blauw. Maar toen ik probeerde bij haar naar binnen te gaan veranderde mijn lul in een slang en begon rond te kronkelen en heen en weer te dartelen, en hoe hard ik ook probeerde zijn kop in haar blauwe lagune te steken, het ontweek me, en ik miste haar open gash met een centimeter of twee. Ze liet haar kutlippen los en ze sloten zich en de gouden ringen die eraan vastzaten veranderden in een gevangenispoort, die haar kut afsloot, en mijn slangenkop bleef tegen de poort bonken, buitengesloten en niet in staat om binnen te komen. Ik werd zwetend wakker met mijn uitgerekte en gezwollen staaf die pijn deed. Ik rukte me af in de hoop dat het de druk zou verlichten en me zou helpen om weer in slaap te komen.

Ik kwam de volgende vrijdag naar de salon, meer ontspannen dan de week ervoor, maar nog steeds een beetje angstig van verwachting. Rachel gaf natuurlijk een geweldige massage, en ons gesprek was vrijer en ging over veel onderwerpen. Ik vroeg haar naar haar blauwe haar en ze zei dat het was om haar twee levens gescheiden te houden. Ik vroeg naar de tatoeages en hoe ze aan zoveel was gekomen. Ze vertelde me dat ze het niet echt wist, ze had er een gekregen, toen nog een, en nog een en al gauw was ze verslaafd. Hetzelfde gold voor de piercings: als ze er eenmaal aan begon, was het moeilijk om ermee te stoppen. Vind je ze mooi?’ vroeg ze. Ik vertelde haar dat ik het na de eerste schok moeilijk vond om weg te kijken.

Ik was hard als graniet toen ik me omdraaide en Rachel verspilde geen tijd. Ze trok mijn broekje uit en streelde en zoog me, en trok haar tong steeds weer op en neer, elke keer als een hoogtepunt op zich. Ik zuchtte van genot en wilde mijn hand tussen haar benen steken om haar hete kutje te voelen, maar ik deed het niet. Ik durfde niet, ik wilde haar niet verrassen of iets verpesten. Toen ik klaarkwam was het een grote lading, en Rachel hield haar mond om mijn vlees geklemd tot mijn lichaam ophield met trillen. Ze slikte wat een flinke mondvol sperma moet zijn geweest, en toen kuste ze me en ik hield haar vast terwijl onze tongen een glibberige dans deden, een veel langere kus dan de week ervoor.

Toen Rachel klaarkwam vroeg ze me of ik de volgende vrijdag zou komen. Ik zei haar dat ik dat graag zou willen.

“Waarom kom je niet om vijf uur?” zei ze. “Dat is mijn laatste afspraak van de dag. Misschien kunnen we daarna iets gaan drinken, of zo.”

“Klinkt als een geweldig idee,” zei ik. Ik wist niet wat ze bedoelde met ‘of iets’, maar het klonk goed.

Rachel was in de lobby toen ik de volgende vrijdag aankwam. Ze begroette me en leidde me naar de massagekamer. Zodra de deur achter ons dicht was drukte ze een kus op mijn lippen en zei dat ik me uit moest kleden. Ik ging achter het tussenschot staan en kleedde me uit.

“Je kunt net zo goed je boxershort daar achterlaten,” zei Rachel.

En dat deed ik. Ze keek me met een flirterige glimlach aan terwijl ik naakt de paar meter naar de massagetafel liep met een halve stijve. Ik ging met mijn gezicht naar beneden op de tafel liggen en Rachel begon haar ding te doen. Ik was totaal ontspannen, de stress van de werkweek vervagend, en anticiperend op wat komen ging. Maar ze had nog een verrassing voor me.

Ze goot olie op mijn kont en benen en ik voelde wat van de warme vloeistof in de spleet van mijn kont sijpelen. Ze spreidde mijn billen met haar vingers en ik voelde het naar binnen druppelen. Ze wreef een minuut lang diep in mijn bilspieren. Toen siste ik toen ik haar vinger in mijn kontgat voelde dippen.

“Ik wil je helemaal masseren,” fluisterde ze in mijn oor.

Haar vinger gleed een aantal keren gemakkelijk in en uit mijn kont en mijn leuter was hard tegen de dunne mat van de tafel. Dat bleef ik de daarop volgende minuten terwijl ze mijn benen masseerde. Toen ik me omdraaide stond mijn pik op volle sterkte.

Rachel deed alsof ze het niet merkte. Ze smeerde mijn benen in met olie en masseerde ze van onder naar boven. Toen ze mijn hoge dijen bewerkte kwamen haar vingers tot op een centimeter van mijn pik en ballen, maar ze raakte ze niet aan. Ik greep de rand van de tafel stevig vast met blote knokkels, in de hoop dat ze hem zou grijpen en de stad in zou gaan, maar dat deed ze niet. Ze ging gewoon verder met mijn bovenlichaam.

We hadden al een tijdje niets meer gezegd. Ik dacht dat er misschien iets mis was waar ik me niet van bewust was; mijn gedachten dwaalden af en ik dacht dat ik deze keer misschien niet de koninklijke behandeling zou krijgen. Toen slaakte ik een gil toen haar vuist zich om mijn gezwollen ballen klemde. Rachel stond op gelijke hoogte met mijn borstkas, haar ogen waren blauw van vuur.

“Nu ga ik deze stoute jongen deep-throaten,” raspde ze.

Ze boog voorover en ik zag hoe haar mond naar beneden ging en mijn gezwollen lul omsloot. Hij verdween snel in haar en toen kusten haar lippen de bovenkant van mijn ballen. Ze had nog steeds een hand op mijn balzak en de andere was op mijn kont geklemd.

Ze kokhalsde een paar keer maar ze kwam niet meteen naar boven, ze hield me in haar mond en keel en bewerkte mijn kont en ballen. Toen ze omhoog kwam zoog ze op mijn ballen en likte mijn schacht, sleepte haar pseudo-orgasmische tong stud langs mijn dunne, strakke huid, en dan zoog de kop van mijn lul als een syphon. Toen omsloot ze me met wat geen moeite leek te kosten met haar mond en opnieuw zat de kop van mijn pik achter in haar keel.

Ik legde mijn hand op haar kont terwijl ze me pijpte, en toen stak ik hem tussen haar benen.

In Rachels energieke vingers stond mijn zak op het punt te exploderen en zijn lading de lucht in te sturen. Ik probeerde mijn gekreun te dempen met mijn bovenarm, maar het was luid genoeg om haar te laten weten dat ik op het punt stond klaar te komen. Ze trok haar mond van me af, haar tanden knepen even in het topje. Onmiddellijk kneep ze de schacht van mijn pik in haar hand en plaatste haar duim over het gaatje, mijn sperma insluitend. Ze begon me te likken, sleepte de klit langs de huid van mijn pik, van de basis naar de top. Ze deed dit keer op keer, simuleerde mijn orgasme, maar stond niet toe dat mijn sperma ontsnapte. Toen ze dat eindelijk deed, leek ik wel een raket die mijn sperma de lucht in schoot, op Rachels hand, haar gezicht en mijn lichaam.

Rachel likte wat van mijn sperma van haar vingers en veegde haar gezicht af met een handdoek. “Nou, dat is een blije kampeerder,” zei ze.

Ik trok haar naar me toe, sloeg mijn armen om haar heen en kuste haar, mijn tong dook diep naar de plek waar mijn lul had gezeten. Het was een lange kus en ze gebruikte mijn pik als handvat.

“Waar wil je heen voor een drankje?” vroeg ze.

“Maakt me niet uit,” zei ik, “Wat dacht je van Harold’s? Dat is aan het eind van de straat.”

“Uh, wat dacht je van Bella’s, op 12th? Over ongeveer een uur? Ik ging uit met een van de barmannen bij Harold’s; het eindigde niet zo goed.”

“Echt? Wat was zijn naam?”

“Sheila,” zei ze.

“Oh,” zei ik. “Uh, oké, geen probleem, Bella’s wordt het, zie je over een uur.”

Ik was eerder bij Bella dan Rachel. Ik nam een kruk in de uiterste hoek van de bar met mijn gezicht naar de deur. Ik wilde haar haar entree zien maken.

De barman had net mijn bier op de bar gezet toen ze binnenkwam. Ze zag er, zoals verwacht, behoorlijk sexy uit. Haar blonde haar hing op haar schouders. Ze droeg een strakke zwarte jeans, zwarte pumps en een zachte crèmekleurige trui met de mouwen opgestroopt tot aan haar ellebogen, waardoor haar getatoeëerde onderarmen bloot kwamen te liggen. Ze zag me en glimlachte. Ik voelde een kleine tinteling in mijn lendenen toen ik naar haar toe liep. Ze kuste mijn lippen en nam de kruk links van me.

“Sorry dat ik een beetje laat ben,” zei ze, en bestelde een glas merlot.

“Geen probleem, ik heb je plaats vrijgehouden,” zei ik.

Ze zag eruit en rook fris uit een douche, met een citroengeur. Ze had geen bh: Ik kon de afdruk van haar tepels en gouden ringen door de dunne stof van het truitje zien.

“Nou, ik hoop dat je niet te veel mensen hebt moeten afweren om mijn plaats te redden,” zei ze. “Want na de massage die je hebt gehad, moet je veel te ontspannen zijn om je nog te verzetten.” Ze glimlachte en kneep in mijn dij.

“Dat heb je goed gezien,” zei ik. Ze knipoogde naar me en nam een slok van haar drankje.

Ze leek een beetje high. Haar pupillen waren verwijd en het babyblauw van haar ogen was naar de randen geschoven.

We praatten een tijdje en bestelden nog een rondje. We spraken over onze banen en ik was voorzichtig om niet te veel vragen te stellen over haar dubbelleven, ook al was ik nieuwsgierig als de pest.

“Heb je met mijn moeder gepraat?” vroeg Rachel.

“Nee, al een hele tijd niet,” zei ik.

“Ik ook niet,” zei ze. “Weet je, toen je binnenkwam voor je eerste massage vroeg ik me af of ze je er toe aangezet had.”

“Echt, waarom?”

“Ik weet het niet. Het leek me iets wat ze zou doen. We zijn al een tijdje niet meer close. Hoewel ze me wel belde op mijn eenentwintigste verjaardag.” Ze zuchtte en nam een slok van haar drankje.

“Gaat het?” vroeg ik, na een korte pauze.

“Wat bedoel je?”

“Je lijkt een beetje dronken of zo.”

“Oh, is dat zo? Ik denk dat het een beetje begint te werken. Vertel me eens over je nieuwe huis.

“Niet veel te vertellen,” zei ik. “Typisch een herenhuis: Twee bedden, twee en een halve badkamer, keuken, wasmachine, droger, garage voor één auto.”

“Wanneer krijg ik het te zien?” zei ze, terwijl ze zich meer naar mij toe draaide.

“Altijd…er is niet veel te zien, hoor.”

“Er is geen tijd zoals het heden.”

“Nu?” vroeg ik.

“Tuurlijk, waarom niet?”

Ik betaalde onze rekening en we stonden op om te vertrekken. Ik voelde de ogen op ons gericht toen we naar de deur liepen; ze vroegen zich waarschijnlijk allemaal af wat die kerel van achter in de dertig in godsnaam aan het doen was met dat lekkere wijf van begin twintig.

“Ik rij met je mee,” zei Rachel toen we eenmaal buiten waren.

Ik opende de passagiersdeur voor haar en ze stapte in. Zodra ik achter het stuur zat en mijn deur dicht was, zat ze op me. Haar rechterhand vormde zich rond mijn pik en haar tong stak in mijn mond. Ik kon rode wijn proeven en voelde hoe de klinknagel over mijn tong schraapte, wat me onmiddellijk terugstuurde, en mijn lul verhardde toen ik me voorstelde dat ze de lange rand ervan zou volgen.

“Breng me naar huis,” zei ze. “Laat me je slaapkamer zien.”

“Ben je hier zeker van?” vroeg ik.

“Natuurlijk weet ik het zeker,” zei ze, terwijl ze verbaasd klonk. “Ik heb je al drie keer gepijpt, oom Hugh. Ik wist het al zeker toen ik je de eerste keer met je kont omhoog in de massagekamer zag liggen.”

“Oké,” zei ik, “gewoon voor de zekerheid en laat alsjeblieft het ‘oom’ vallen. Ik wil er gewoon geen misbruik van maken.”

“Ik wil hier misbruik van maken!” zei ze, terwijl ze weer in mijn lul kneep.

Het was maar tien minuten rijden naar mijn huis. We praatten een paar minuten niet en toen verbrak Rachel de stilte.

“Heb je ooit geneukt met LSD?” vroeg ze.

“Wat?” zei ik, niet gelovend wat ik had gehoord.

“Ik zei, heb je ooit geneukt met LSD? Het is wild.”

“Is dat wat je vanavond gebruikt, LSD?” vroeg ik ongelovig.

“Yep. Het is ook cool.” zei ze, terwijl ze mijn wang aanraakte. “Ik heb vanavond al zoveel gezichten van je gezien. Je bent prachtig. Ik wil je lichaam verkennen en je het mijne geven. Ik heb ook een hit voor jou.”

“Oh, dat weet ik zo net nog niet,” zei ik. “Ik heb die shit niet meer gedaan sinds de universiteit.”

“Aw, kom op, het is cool. Laten we wat plezier maken. Allemaal in de veiligheid van je nieuwe huis.”

Een paar minuten later reed ik mijn garage in. Terwijl Rachel naar het toilet ging, haalde ik een blikje bier uit de koelkast en deed de dop open. Ik nam een lange teug van het bier en vroeg me af waar ik in godsnaam mee bezig was. Het bier was bijna op toen Rachel uit de badkamer kwam.

“Geef me nu eens een rondleiding door je slaapkamer,” zei ze.

We liepen naar boven en naar mijn slaapkamer. Rachel opende haar tas en legde een paar kleine tubes op het bijzettafeltje. Toen kwam ze naar me toe.

“Steek je tong uit,” zei ze.

“Rachel, ik weet niet…”

“Oh, wees niet zo’n oude zak. Steek je tong uit. Ik wil op reis gaan en ik neem jou met me mee. Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen.”

Ik stak mijn tong uit en Rachel deed er een klein stukje vloeipapier op. Het smolt weg tegen de tijd dat ze mijn shirt had losgeknoopt. Ik trok haar trui over haar hoofd terwijl ze mijn broek losritste. Nu topless, trok de verleidelijke weerzin van haar getaande vlees mijn ogen als vliegen. Het was liefde/haat. Ze duwde me terug op het bed en ik staarde naar haar goudomrande tepels terwijl ze mijn schoenen, sokken en broek uittrok. Ze deed een stap achteruit en ik staarde naar haar slanke, geïnkte lichaam, dat taps toeliep in de top van haar strakke, zwarte jeans. Ze schopte haar schoenen uit en draaide met haar heupen terwijl ze klik voor klik haar rits opende. Ze stak haar duimen in haar zakken, schudde met haar kont en duwde haar spijkerbroek op de grond en stapte eruit. Ze rukte haar schaarse zwarte string los en gooide hem opzij. Haar mooie lichaam, besmeurd door inkt, en haar rijpe jonge kutje, verzwaard door goud, lagen recht voor me. Ik stak mijn hand naar haar uit en zij kwam in mijn armen en omsloot mijn benen met de hare. Ik voelde haar poesje tegen mijn gevoelige pik drukken.

“Ik wil op je gezicht zitten!” blafte ze, en duwde me achterover op het bed. Haar lichaam kronkelde op me en haar kruis zat in mijn gezicht en net zo snel was ik kut aan het eten. Ik kon de sterke, frisse schimmel van haar jonge spleetje ruiken en proeven, samen met de metaalachtige smaak van haar juwelen, terwijl ze in me kneep.

“Kauw op me,” zei Rachel. “Kauw op mijn ringen. Dat is het.”

Ik kneep zo hard als ik kon in haar kont terwijl ik afwisselend mijn tong in haar stootte en met mijn tanden aan het sieraad rukte.

“Ja, dat is het, dat is goed,” zei ze. “Maak die kut lekker heet en nat en klaar voor je pik!”

Ik begon me een beetje misselijk te voelen terwijl ik haar zilte oester likte. Ik herinnerde me van vroeger dat dit het zuur was dat begon te werken en het zou wel overgaan. Rachel kronkelde en siste. Ik zoog hard aan haar clitje alsof ik het rauw wilde doorslikken.

“Oh, fuck!” schreeuwde ze, en duwde haar geschoren klit harder in mijn gezicht, haar kutringen knepen mijn lippen. “Bijt me. Eet me.”

Ik bleef knabbelen en haar clit voelde groot in mijn mond. Rachel piepte elke keer als ik er zachtjes in beet en ik kon de gezwollen druk ervan tegen mijn omringende lippen voelen duwen. Ze begon op en neer te stuiteren, waardoor de spanning tussen tanden en kutje toenam, en haar kutje slobberde in mijn mond. ‘Ugh, Ugh’, gromde ze bij elke fluweelzachte stoot.

Mijn lichaam voelde nu heel lang en mager, alsof mijn 175 pond was uitgerekt van zes voet naar negen voet. De misselijkheid was aan het wegebben en elke smaak van Rachel was een ambrozijnen genot geworden. Elke lik, elke zuigbeweging leek lang te duren, elke smaak werd geproefd. En ik was me nu pijnlijk bewust van mijn pik – hij voelde dik en hard en zwaar aan als een stuk door water verzopen timmerhout.

Na wat wel een uur energiek kutje-eten leek – hoewel het waarschijnlijk maar een paar minuten waren – waarbij Rachel tekeer ging en mijn kaken aangenaam pijn deden, verwijderde ze plotseling haar kruis van mijn gezicht.

“Neuk me!” flapte ze eruit, en rolde op haar rug. Ze trok aan mijn hand zodat ik boven op haar zat. “Stop die lul in me.”

Ik spreidde haar benen en knielde tussen hen in. Ik keek met hernieuwde verbijstering naar haar lichaam, een bont smorgasbord van vormen en woorden en landschappen en dieren- en plantenleven. Mijn hallucinaties kwamen nu in kwikzalverige golven van meer en minder intensiteit. Ik probeerde me niet van mijn taak te laten afleiden.

“Neuk me. En praat vies tegen me,” zei ze.

“Vieze praatjes? Waarom?” vroeg ik.

“Zodat ik kan komen,” zei ze, terwijl ze mijn pik vastpakte.

Mijn lul zag eruit alsof hij twee meter lang en zes centimeter breed was. Het was ondenkbaar dat hij in het smalle spleetje van Rachel zou passen. Maar net toen het topje haar met juwelen beklede kutje wilde raken, spreidden haar kutlipjes zich wijd en openden zich als de bek van een piranha… de bek was ook blauw van binnen… en de piranha slokte alle twee meter van me op.

Ik begon heel zachtjes in haar te zwaaien, me afvragend hoe dit dunne, jonge meisje een pik van twee voet kon opnemen zonder uit elkaar te spatten, en ik wilde haar geen pijn doen.

“Kom op, oom Hugh, je kan beter dan dat,” zei Rachel, en ze begon me hard en snel te bespringen. “Neuk me!”

Ik deed het en haar kut voelde aan als een romig genot dat zich om me heen wikkelde. Elke millimeter van mijn lid zoog de extatische warmte van haar weelderige, vederachtige vagina op en elke kneep van haar kut eromheen en elke stoot die ik in haar gaf leek wel tien seconden te duren, hoewel dat er in ons koortsachtige tempo niet meer dan één geweest kon zijn.

“Praat vies tegen me. Noem me een kut,” zei ze.

Ik vroeg haar waarom en neukte haar harder.

“Omdat ik een oom-neukende slet ben, daarom. Toch?”

“Ja.”

“Zeg het.”

“Zeg wat?”

“Dat ik een oomneukende slet ben, jij nichtneuker!”

“Okay, je bent een slet. Je bent een kut.”

“Ja, dat is het. Meer!” Ze beet in mijn nek.

“Je bent een pikzuigende hoer, daarom moet ik je neuken,” blafte ik.

“Je vindt het lekker hoe ik aan je lul zuig, hè?”

“Ja, dat doe ik. En ik betaal je terug door je piranha kut te neuken. En ik ga blijven neuken tot je helemaal klaarkomt.”

“Ja! Ik wil op u komen”.

“Nou, schiet op jij kleine hoer.”

De woorden die uit mijn mond kwamen waren vreemd, maar het leek haar nog meer op te winden. Ze groef haar gelakte nagels in mijn rug en smakte haar kut harder in me en kneep met haar binnenwanden in mijn pik.

De koraalslang op haar rechtertiet rolde zich op alsof hij wilde toeslaan en begon toen over haar borst te glibberen.

“Oh, shit,” zei ik. “Er zit een koraalslang op je tieten.”

“Dat weet ik.”

“Maar hij beweegt!” Zei ik, mijn stem krakend.

“Harder!” Zei Rachel.

Toen begon de schorpioen op haar linker biceps langs haar arm naar beneden te kruipen met zijn staart opgeheven en gekruld en giftig.

“Oh nee!” riep ik uit. “De schorpioen kruipt langs je arm naar beneden.”

“Nee, dat is het niet,” spotte ze. “Doe je ogen dicht en blijf me neuken. Ik wil klaarkomen!”

Dus ik sloot mijn ogen en bleef haar neuken. Maar ik wist dat de dodelijke slang en de met gif gevulde spinvis aan weerszijden klaar stonden om toe te slaan. Toen voelde ik mijn sperma overkoken.

“Ik ga klaarkomen!” schreeuwde ik uit, en mijn sperma begon te stijgen.

“Ja!” zei ze, en begon nog harder te schommelen.
Het voelde alsof ik tien minuten aan het klaarkomen was. Elke opwelling steeg extra langzaam door me heen, en herhaalde zich keer op keer en de kamer was een echo van mijn gekreun en het sappige geklots van liezen.

“Blijf me neuken!” schreeuwde Rachel.

Dat deed ik. We bleven elkaar likken, minutenlang, wat aanvoelde als uren, en toen piepte Rachel eindelijk als een vastzittend varken en kwam tot een hoogtepunt, waarbij ze een rivier van sperma uit haar blauwe piranha losliet en over mijn leeggepompte anaconda heen.

“Ik ben geen hoer, weet je,” zei Rachel.

We lagen op het bed en ik keek gefixeerd naar de spinnen die op haar heup rondkropen.

“Ik mag dan veel pikken zuigen als onderdeel van onze act, maar ik geef de rest van mij alleen aan een man als ik om hem geef.”

Ik had een punt bereikt waarop mijn fantasmagorische visioenen waren afgenomen. Tenminste tot de volgende golf.

Rachel kuste mijn lippen en het werd nog een lange. Haar mond ging wijd open en terwijl onze gezichten elkaar neukten, stak ik mijn vingers in haar piranha. Het beet niet. Nogmaals, het was waarschijnlijk maar een minuut of twee, maar het leek maar door te gaan.

“Bedankt voor een geweldige neukbeurt,” zei ze. “En wat een orgasme! Daar zou ik aan kunnen wennen.”

“Wat is dat met al die vieze praatjes?” vroeg ik.

“Het helpt me alleen om klaar te komen, dat is alles. Het maakt het intens.”

Ze kneep met haar kutje in mijn vingers en pakte met haar hand mijn lul vast. Ze duwde me op mijn buik en ging op mijn rug liggen. Ze kuste mijn nek en schouders en mijn hele rug. Ze kuste mijn kont en ik hijgde toen ze mijn wangen uit elkaar deed en mijn kontgat likte.

Een nieuwe golf overviel me, dus ik sloot mijn ogen en concentreerde me op haar pluizige tong die rond mijn rand danste. De tijd vertraagde tot een slakkengang, bewoog nauwelijks, maar haar tong deed dat niet. Elke lik, elke haal, elke schaafwond van haar tong werd verlengd en weerklonk nog terwijl de volgende begon. Toen drong haar tong naar binnen, vulde mijn kont met haar slijmerige zachtheid en ze neukte me met zachte, langzame stoten, en het voelde als een voet lang in me.

Na wat een lange tijd leek stopte ze. “Doe je kont omhoog,” zei ze.

Met mijn hoofd op het kussen schoof ik mijn knieën onder me zodat mijn kont van het bed omhoog kwam. Ze reikte door mijn benen en pakte mijn stijve lul vast en begon er aan te rukken, terwijl haar tong zich weer op de rand van mijn kont stortte.

Haar hand werkte aan mijn lul terwijl haar tong aan mijn kont werkte en ik kreunde in het kussen bij elk van haar met zuur verrijkte bewegingen. Mijn lul voelde dik en wijd aan in haar vuist terwijl ze er aan rukte en in mijn ballen warmde zich een ketel cumulus op.

Haar tong gleed uit mijn kont. Toen trok ze mijn pik naar beneden en terug door mijn benen en sloot haar mond er omheen. Ik wendde mijn lichaam in die richting om de hyperextensie van mijn pik te minimaliseren. Haar vingers zaten op mijn ballen en in mijn kont en ze pijpte me met een luide, slurpende kracht.

Uiteindelijk… en weer was het tijdsverloop ondoorgrondelijk… begon Rachel met haar tong te toveren en trok ze langs de achterovergebogen schacht van mijn penis. Elk krachtig glijden van die tong langs de zijkant van mijn delicate lul duurde waarschijnlijk een of twee seconden, maar elke keer voelde het als tien, en het voelde zo krachtig dat ik het bijna niet kon verdragen. Na een korte eeuwigheid nam Rachel hem weer in haar mond en zoog wraakzuchtig, en al snel kwam ik klaar, de ene traag bewegende stroom na de andere, als een dikke shake die door een smal rietje werd opgezogen.

Toen ik leeg was gaf Rachel me mijn lul terug en haalde haar vinger uit mijn kont en we sliepen.

Toen we ’s morgens wakker werden was de wereld weer normaal. De spinnen en slangen sluimerden weer op Rachels inktzwarte huid, en hoewel ik nog wat groggy was zag ik weer helder. Mijn lul stond ook recht, en Rachel merkte dat.

“Neuk me,” zei ze, terwijl ze hem streelde. “Tot ik klaarkom.”

Ik rolde bovenop haar. Haar kutje was klaar en ze stopte me er meteen in. Zonder ook maar een ‘goedemorgen’ te zeggen, waren we aan het neuken. Het bedframe gierde toen ik haar beukte. Ik noemde haar een hoer en een slet en een cocksucker en al snel schoot ik een paar zware touwen sperma in haar. Ik moet wat langzamer zijn gegaan toen ik klaarkwam, want ze schreeuwde naar me.

“Blijf me neuken!” beval ze.

Dus ik versnelde mijn slagen, noemde haar een kut en een slet en nog een paar andere woorden tot ze eindelijk kwam in een luide, lange spasme.

We namen een douche en toen reed ik haar terug naar waar ze haar auto had gelaten. Ze vroeg me wat ik de volgende donderdagavond ging doen.

“Donderdag?” Vroeg ik.

“Ja, ik heb vrijdag en zaterdag feestjes te doen.”

“Oh, ik begrijp het.”

“Kan ik donderdagavond langskomen?”

“Tuurlijk,” zei ik. “Geen LSD, hoor.”

“Juist, geen LSD,” lachte ze.

Die donderdag zou onze laatste keer zijn. Ik maakte geen massageafspraken meer. Ze kwam die donderdagavond langs, kuste me en begon over mijn lul te wrijven.

“Hier heb ik op gewacht,” zei ze, en ritste me los.

Ik wist al dat we moesten stoppen. Rachel was een gestoorde jongedame en ik hielp haar niet. Zij is naar de klote, ik ben naar de klote. Hopelijk was ik haar niet nog meer aan het verkloten. Maar omdat ik wist hoe goed het zou zijn, dacht ik, wat maakt het uit, nog één keer voor onderweg kan geen kwaad.

We gingen naar de slaapkamer en kleedden ons methodisch uit. Ik was even ontzet door haar met tatoeages besmeurde lichaam, maar toen was ik natuurlijk tegelijkertijd gebiologeerd.

Ik kwam drie keer klaar in de volgende twee uur; Rachel kwam één keer klaar. Mijn eerste keer was in haar mond. Toen ging ik op haar zitten en at haar en zoog op haar clit tot ik weer goed en hard was. Ik besteeg haar en stak mijn lul in haar sappige kut. Ik beukte haar als een tom tom keer op keer, grommend bij elke stoot, alsof ik de oorlog verklaarde aan haar kutje. Kijkend naar haar misvormde vlees voelde ik me als een primitieve die een wild wijf in de jungle neukte. Ik noemde haar vieze namen, kwam in haar klaar, bleef haar neuken, en noemde haar nog meer vieze namen, tot ze uiteindelijk ontlaadde als een wilgenboom die waait in de wind.

Na een korte adempauze begonnen onze vingers rond te lopen. Rachel was mijn ballen aan het strelen toen ik een vinger in haar kont ramde.

“Ooh,” spinde ze. “Dat heeft mijn aandacht.” Ze kuste me.

“Vind je dat lekker?” Vroeg ik, en stak er een tweede vinger in.

“Ja. Neuk mijn kont,” kermde ze.

Ze kronkelde naar het bed en pakte een van de tubes die ze op het nachtkastje had laten liggen. Ze kneep een royale hoeveelheid glijmiddel in haar hand. Ze vingerde haar kontgaatje en smeerde mijn pik in. Ik draaide haar om met haar gezicht naar beneden op het bed.

Haar kontgat was niet maagdelijk. Ze opende het wijd voor me. Ik zette mijn paarse helm tegen haar rand en duwde. Al snel beukte ik haar hard van onder naar boven. Na een paar minuten van meedogenloos beffen en luisterend naar Rachel’s gekreun en gekreun, spoot ik nog een tank vol sperma diep in haar kont.

Ik trok me terug en keek hoe mijn sperma uit haar stroomde. Er hing een sliert sperma aan de kop van mijn lul.

Na een minuut stond ik op en zei haar dat ik naar het toilet moest.

“Mag ik met je mee?” vroeg ze.

“Huh?” zei ik, met een verbijsterde blik.

“Ik wil dat je over me heen pist.”

“Wat?”

“Op me pissen.”

Ik schudde mijn hoofd en ging naar de badkamer en sloot de deur. Ik plaste in het toilet met een halve stijve.

Dat was de laatste keer dat ik haar zag. Ik wist dat het niet door kon gaan, hoe goed de pijpen ook waren. Er zat toch geen toekomst in, dat wisten we allebei, dus wat had het voor zin? Het was allemaal ineens te veel om te verwerken. De gedachte aan neuken met mijn nichtje was één ding, maar neuken met een wereldgeile hoer die graag beffen wil en week na week tientallen pikken gaat afzuigen is iets heel anders. Ik had geen idee hoe ik daarmee om moest gaan.

Ik had een hoop gekke dingen gezien tijdens het neuken met LSD. Maar misschien realiseerde ik me ook sommige dingen. De laatste keer dat ik met Rachel was geweest, toen ik mijn lul keer op keer in haar pompte en wachtte tot ze zou komen, dacht ik aan mijn zus. Ik had geen contact meer gehad met Cindy sinds ik terug was, hoewel ik haar wel eens wilde bellen. Dus op maandagavond belde ik haar.

Toen Cindy opnam was ze verbaasd mij aan de andere kant van de lijn te horen. Omdat het al zo lang geleden was, was ons gesprek eerst aarzelend. Maar binnen een paar minuten praatten we als oude vrienden, alsof er nauwelijks tijd was verstreken.

We spraken over onze huwelijken, onze scheidingen, onze banen en ons gezin. Ze vertelde me over alle problemen waar Rachel in terecht was gekomen tijdens haar tienerjaren, en hoe ze meteen na de middelbare school was begonnen met strippen. Ze zei dat Jimmy hertrouwd was en nu voor de tweede keer gescheiden. We vergeleken notities over ons liefdesleven en stelden vast dat er geen belangrijke anderen waren. We praatten meer dan twee uur en gedurende het hele gesprek was er nauwelijks een dode seconde. Ik vroeg haar mee uit eten.

Op vrijdagavond na het werk haalde ik haar op bij haar appartement. Het was een kleine flat met twee slaapkamers waar ze de afgelopen vier jaar alleen had gewoond sinds Rachel was verhuisd na haar afstuderen aan de middelbare school.

Cindy zag er sensationeel uit. Ze was nu begin veertig, maar had veel jonger kunnen lijken. Ze was nog steeds slank en welgevormd en als ze probeerde er sexy uit te zien, had ze haar doel bereikt. Haar blonde haar was lang en golvend en ze droeg een grijze linnen broek en een mouwloos zwart shirt dat haar haar en gespierde armen liet zien. Zodra ik door de deur was omhelsde ze me en kuste mijn wang. Ik vertelde haar hoe fantastisch ze eruit zag en hoe geweldig het was om haar te zien. Na een korte rondleiding door het appartement pakte ze haar tas en we waren vertrokken.

We aten in een informeel visrestaurant. Cindy had kreeft en ik had een combo schotel. Ons gesprek verliep weer vlotjes en we keken elkaar een paar keer in de ogen. Ik vroeg me af wat ze dacht achter haar babyblauwe oogopslag. Toen we klaar waren met eten vroeg ik haar of ze ergens wilde stoppen voor een drankje.

“Natuurlijk,” zei ze. “Of we kunnen teruggaan naar mijn huis; dat is misschien comfortabeler. Ik maak een geweldige martini.”

We gingen terug naar haar huis en ik keek toe hoe Cindy onze drankjes klaarmaakte. Toen gingen we op haar bank zitten, nipten aan onze drankjes en ons bewusteloze gesprek ging verder waar het gebleven was. Ik vertelde haar hoe erg ik haar gemist had, en zij zei dat ze mij ook gemist had, wat natuurlijk leidde tot een gesprek over die zes of zeven maanden dat we kamergenoten waren geweest.

“Het was een vergissing om terug te gaan met Jimmy, dat is zeker,” zei ze. “Maar je weet wat ze zeggen over hindsight.”

“Je deed wat je dacht dat goed was. Je moest het proberen. Dat begreep ik.”

“Als je er nog was geweest toen we voor de tweede keer uit elkaar gingen, was ik misschien nooit voor de derde keer teruggegaan,” zei ze met een vermoeide glimlach.

Ik nam haar hand en hield hem vast. Toen hief ik hem naar mijn lippen en kuste hem. Dat eenvoudige gebaar doorbrak de nog overgebleven, vallende barrière die tussen ons in stond.

Ze kneep in mijn hand en zei: “Broers en zussen met voordelen.”

Toen kusten we en ik voelde en proefde haar eens zo vertrouwde mond weer. Het was precies zoals ik me herinnerde, alsof het gisteren was geweest. Onze handen zwierven over onze lichamen terwijl we zoenden, en toen zonder een woord te zeggen, nam Cindy mijn hand en leidde me naar haar slaapkamer. Zij kleedde mij uit en ik haar, en toen onze kleren op de grond lagen vielen we naakt in haar bed, en we bedreven de hete, mooie liefde.

Nou ja, bijna naakt, moet ik zeggen. Ik moest eerst Cindy’s neon blauwe pasties en G-string uittrekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *